captivچیه؟ موسسه هست توضیح میدید؟بهتر از اینه وضعمون مث captiv بشه (ایشالا پولش زودتر برگرده)
اره ممکنه پولو بالا بکشن
captivچیه؟ موسسه هست توضیح میدید؟بهتر از اینه وضعمون مث captiv بشه (ایشالا پولش زودتر برگرده)
اره ممکنه پولو بالا بکشن
دو تا پست بالایی اینم مطلبشcaptivچیه؟ موسسه هست توضیح میدید؟
نه اقا هپلي هپو چيه اين بدون مجوزها اينطور نيست كه پولو بالا بكشند مشكلش ن اينه ممكنه شما روزي بري شعبه پولتو بگيري به دليل نبودن نقدينگي كمتر بهت بدن يا اين جور مشكلات اون هم مواقعي كه سيل سپرده گزاران باشه واسه دريافت پول ايجاد ميشه البته خوب قاعدتا يكي مثل نور و ارمان كه داره ده درصد بيشتر سود ميده يا ٨ درصد بالاخره بايد با بانك تفاوت داشته باشه ديگه اگه قرار باشه دقيقا مثل بانك باشه كه ديگه بانك ها درش ن و بايد ببندند در هر صورت ريسكشم هست ديگهدو تا پست بالایی اینم مطلبش
حساب سیمیا سامان داشتم سر موعد سود رو واریز میکرد .. یه مدت موجودی صفر شد ، ازشون پرسیدم اگر دوباره حداقل موجودی ( 20 میل ) رو تو حساب نگهدارم ، سود 19% بهم تعلق میگیره؟؟؟ گفتن آره.. 33 روز گذشته 1 ریال هم سود واریز نکردن!!!
امروز 1م و هنوز سود واریز نشده :| ، فکر کنم هپلی هپو کردن :دی
البته در صورتی که مبالع بالا باشه اینطورهنه اقا هپلي هپو چيه اين بدون مجوزها اينطور نيست كه پولو بالا بكشند مشكلش ن اينه ممكنه شما روزي بري شعبه پولتو بگيري به دليل نبودن نقدينگي كمتر بهت بدن يا اين جور مشكلات اون هم مواقعي كه سيل سپرده گزاران باشه واسه دريافت پول ايجاد ميشه البته خوب قاعدتا يكي مثل نور و ارمان كه داره ده درصد بيشتر سود ميده يا ٨ درصد بالاخره بايد با بانك تفاوت داشته باشه ديگه اگه قرار باشه دقيقا مثل بانك باشه كه ديگه بانك ها درش ن و بايد ببندند در هر صورت ريسكشم هست ديگه
سلام، این ۲۸ و ۲۹ درصد کفاش چند بود؟سلام
روز 5شنبه موسسه نور بودم وپسیدم
گفتند برای5ساله قرارداد 32درصد سود میدیم
یک ساله28 و دوساله29
بنظرتون جای چونه زدن داره اصرار کنیم مثلا یک ساله30درصد بدند؟
کفی نداشتسلام، این ۲۸ و ۲۹ درصد کفاش چند بود؟
ثامن از 50 به بالا 26 میده و 100 به بالا 27دوستان، میشه آدرس چندتا شعبه از هر موسسه ای که سود بالای 28 درصد برای یک ساله میده در غرب تهران معرفی کنید ؟
میخوام پولمو از بانک سرمایه بردارم بذارم نور یا ثامن و یا هر موسسه ای که سود بالا بده.
کدوم شعبه از نور، حساب باز کردید؟ آدرس لطفاثامن از 50 به بالا 26 میده و 100 به بالا 27
نور و آرمان اما در شعب مختلف از 28 تا 32 میدند و فکر میکنم باید خودتون اونجا که میرید بگید از شعبه دیگه پرسیدم گفتند یکساله 30 درصد به نیابت از خود ماها چون بنده همین چند روز پیش یک سپرده یکساله 30 درصدی در نور باز کردم پس اگه هم بگین دروغ نگفتید درست گفتین.
نور تو پونك روبروي بوستان خ ميرزا باباييدوستان، میشه آدرس چندتا شعبه از هر موسسه ای که سود بالای 28 درصد برای یک ساله میده در غرب تهران معرفی کنید ؟
میخوام پولمو از بانک سرمایه بردارم بذارم نور یا ثامن و یا هر موسسه ای که سود بالا بده.
خب بپرساینجا کسی همراه بانک کوثر نصب کردهچنتا نکته هستتهست بپرسیم؟؟؟
رفتم بانک آینده گفتن که روزشمارشون 10درصده و فعلا دیگه 23درصد باز نمیکنندوستان فردا میخوام برم پولمو بذارم روزشمار
45 تومنه
دوستان نظری ندارن درمورد روزشمار کجا بذارم؟
این روزشمار 23 درصد بانک آینده هنوز افتتاح میکنن؟
یکسالش نپرسیدید؟رفتم بانک آینده گفتن که روزشمارشون 10درصده و فعلا دیگه 23درصد باز نمیکنن
رفتم موسسه ثامن 22درصد باز کردم