asdf1368
Registered User
- نوشتهها
- 493
- لایکها
- 110
من پنج شنبه گذشته بانک آینده بودم . روزشمار 10 و یکساله 22 . گفتن بالای 22 نداریم .یکسالش نپرسیدید؟
من پنج شنبه گذشته بانک آینده بودم . روزشمار 10 و یکساله 22 . گفتن بالای 22 نداریم .یکسالش نپرسیدید؟
ثامنو میگم نه آینده.من پنج شنبه گذشته بانک آینده بودم . روزشمار 10 و یکساله 22 . گفتن بالای 22 نداریم .
سلام نپرسیدم ولی چون موسسه هست تلفنی هم جواب میدن چیزی برای قایم کردن ندارنیکسالش نپرسیدید؟
البته اینکه ثامن هم سایتش و هم کارهای بانکیشون کلا مثل بانک هست و منظم درسته و خیلی بهشون اعتماد دارم بنده اما خب وقتی بانک مرکزی هم میاد میکه ارمان و نور مجوزشون در جال پایان کار هست و بزودی آغاز به کار میکنن نمیشه گفت برای ثامن هم چنین چیزی هست در مجموع به نظر من هر کسی بتونه یه سپرده 5 ساله از الان باز کنه با سود 27 تا 30 درصد به دلیل اینکه میخاد سودها کم بشه صدرصد خیلی خوبه تا کسایی که سپرده یکساله میکنندوستان در مورد سود های ثامن و نور سوال کرده بودند...
قبلا پستی در این مورد داده بودم و دیدم جاش الان با جوو فعلی تاپیک خالیه...
ببینید دوستان من زمانی که میخواستم پولمو بخوابونم خیلی تحقیق کردم بین نور و ثامن...
موسسه نور به نظر من خیلی بی در و پیکر هست همین الان برید داخل سایتش تو هر قسمتی که برید یا بلنک پیج هست و یا فقط یک صفحه خالی میاد....
برای مثال برید تو لیست شعبش...
همچنین بین شعبش خیلی اختلاف هست و من زمانی که خواستم وارد بشم خیلی دقت کردم هر شعبه یچیز میگفت و رییس بانکاش هم تو یکسری از موارد از خود من اطلاعاتشون کمتر بود....
مثلا من شعبه خواجه **** و شعبه 4 راه حافظ رو مقایسه کردم واسه 50 میلیون اون موقع یکیشون گفت 26 درصد یکی گفت 27 درصد تازه یکی از کارمندا گفت برو شعبه مرکزی بیشتر هم میدن...
اما من رفتم ثامن همیشه خلوت هست....
من 5 تا از شعبه هاشو چک کردم همه همون چیزی رو گفتن که شعبه اول گفت یعنی 26 درصد...
تعهدنامه قرص و محکمی دادند...
قابلیت برداشت از سپرده رو تا 3 بار داره...
از همه مهمتر پراکندگی شعبش بسیار بالاست و عابر بانک هم داره...
سیستم اینترنت بانک و تلفن بانکش هم قابل تامل هست...
به نظرم واسه یکی 2 درصد بیشتر بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنید بهتر باشه هرچند که هیچکدوم مجوز ندارن اما ثامن بیشتر قابل اعتماد هست...
در همین حد که **** پشتش هست ادم خیالش راحته...
خلاصه تصمیم با دوستان هست...
اختلاف نور و ثامن فقط 1 درصد و روزشمار ثامن 22 درصد و نور 24 درصد هست...
به نظر نور جذاب میاد اما فکر موارد بالا هم باشید.
ارادت"
تا توافق نشه کسی جرات نداره نرخ سود را پایین بیاره،چون این کار یعنی رفتن پول به بازارهای رقیب مثل ارز و طلا !!!و نتیجه میشه تورم چند صد درصدی و فروپاشی اقتصادیدوستان هر جا سپرده میخواهید باز کنید فقط زودتر اقدام کنید وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی توی مصاحبه هاشون بد جور دنبال اینن که حالا که تورم شده 15 درصد (بشنو و باور مکن) از اردیبهشت سودا رو بیارن پایین یعنی خداحافظی با همین 22 درصد....حداقل یه قرارداد یک ساله الان بسته شه دیگه معمولا زیرش نمیزنن.البته اونم باز بعضی های مثه گردشگری و دی و.... میان قرداد میبندن 22 درصد روشمار بالای 10 میلیون بعد یه شبه تبدیل میشه به 10 درصد.
تشکر از توضیحاتت الان ثامن شرایطش کلا چیه روز شمار چند یکساله چند؟؟حساب یکساله باز کنم اگه بخایم زیر یکسال زودتر برداریم چند مثلا سره 3ماه برداریم سودش چقدر میشه؟؟؟ 24 یا 25 البته با این شرایط که نور و ارمان دارن مجوز میگرن ولی ثامن هیچیدوستان در مورد سود های ثامن و نور سوال کرده بودند...
قبلا پستی در این مورد داده بودم و دیدم جاش الان با جوو فعلی تاپیک خالیه...
ببینید دوستان من زمانی که میخواستم پولمو بخوابونم خیلی تحقیق کردم بین نور و ثامن...
موسسه نور به نظر من خیلی بی در و پیکر هست همین الان برید داخل سایتش تو هر قسمتی که برید یا بلنک پیج هست و یا فقط یک صفحه خالی میاد....
برای مثال برید تو لیست شعبش...
همچنین بین شعبش خیلی اختلاف هست و من زمانی که خواستم وارد بشم خیلی دقت کردم هر شعبه یچیز میگفت و رییس بانکاش هم تو یکسری از موارد از خود من اطلاعاتشون کمتر بود....
مثلا من شعبه خواجه **** و شعبه 4 راه حافظ رو مقایسه کردم واسه 50 میلیون اون موقع یکیشون گفت 26 درصد یکی گفت 27 درصد تازه یکی از کارمندا گفت برو شعبه مرکزی بیشتر هم میدن...
اما من رفتم ثامن همیشه خلوت هست....
من 5 تا از شعبه هاشو چک کردم همه همون چیزی رو گفتن که شعبه اول گفت یعنی 26 درصد...
تعهدنامه قرص و محکمی دادند...
قابلیت برداشت از سپرده رو تا 3 بار داره...
از همه مهمتر پراکندگی شعبش بسیار بالاست و عابر بانک هم داره...
سیستم اینترنت بانک و تلفن بانکش هم قابل تامل هست...
به نظرم واسه یکی 2 درصد بیشتر بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنید بهتر باشه هرچند که هیچکدوم مجوز ندارن اما ثامن بیشتر قابل اعتماد هست...
در همین حد که **** پشتش هست ادم خیالش راحته...
خلاصه تصمیم با دوستان هست...
اختلاف نور و ثامن فقط 1 درصد و روزشمار ثامن 22 درصد و نور 24 درصد هست...
به نظر نور جذاب میاد اما فکر موارد بالا هم باشید.
ارادت"
تا نصب میکنیم 1ویروس تروجان رو برنامش هست این خطریه یا مشکلی نداره؟؟؟ ویروس یاییابم هشدار میده....حسابم خالی نشه....2 انتقال وجه حساب به حساب تو خوده حسابهای کوثر از شما کار میکنه ایاخب بپرس
نه مشکلی نداره ؛ احتمالا توی کد های برنامه چیزی رو بد نوشتنتا نصب میکنیم 1ویروس تروجان رو برنامش هست این خطریه یا مشکلی نداره؟؟؟ ویروس یاییابم هشدار میده....حسابم خالی نشه....2 انتقال وجه حساب به حساب تو خوده حسابهای کوثر از شما کار میکنه ایا
24حساب طلایی کوثر قدیمیا 24هستش یا 24.5؟؟؟؟ کسی میدونه
به نظرم اگر تا یکسال نیاز ندارید یکساله 30 درصد که دوستان میگفتن نور میده خوبهدوستان گل راهنمایی کنید ممنون الان 130 میل تو کوثر 24 درصد دارم .که مبگن تا شهریوره ایا این مجدد تمدید میکنن یا کلا میبندنش.؟؟؟ به نظرتون پولما ببرم نور 27 یا حالا ثامن یا اارمان یا بزارم همون کوثر 24 باشه ؟؟؟؟