• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
کجا یکساله 25 درصد سود میده؟

enginier_Mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
كلا كدوم بانك بيشترين سود رو به سپرده ٥تومني يكساله ميده؟ (بيشتر از٢٢٪)

Sent from my iPhone using Tapatalk

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
دوستان بیشترین سود سپرده یکساله برای مبلغ 10 تومن رو چه بانکی میده ؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دوستان در مورد سود های ثامن و نور سوال کرده بودند...
قبلا پستی در این مورد داده بودم و دیدم جاش الان با جوو فعلی تاپیک خالیه...
ببینید دوستان من زمانی که میخواستم پولمو بخوابونم خیلی تحقیق کردم بین نور و ثامن...
موسسه نور به نظر من خیلی بی در و پیکر هست همین الان برید داخل سایتش تو هر قسمتی که برید یا بلنک پیج هست و یا فقط یک صفحه خالی میاد....
برای مثال برید تو لیست شعبش...
همچنین بین شعبش خیلی اختلاف هست و من زمانی که خواستم وارد بشم خیلی دقت کردم هر شعبه یچیز میگفت و رییس بانکاش هم تو یکسری از موارد از خود من اطلاعاتشون کمتر بود....
مثلا من شعبه خواجه **** و شعبه 4 راه حافظ رو مقایسه کردم واسه 50 میلیون اون موقع یکیشون گفت 26 درصد یکی گفت 27 درصد تازه یکی از کارمندا گفت برو شعبه مرکزی بیشتر هم میدن...
اما من رفتم ثامن همیشه خلوت هست....
من 5 تا از شعبه هاشو چک کردم همه همون چیزی رو گفتن که شعبه اول گفت یعنی 26 درصد...
تعهدنامه قرص و محکمی دادند...
قابلیت برداشت از سپرده رو تا 3 بار داره...
از همه مهمتر پراکندگی شعبش بسیار بالاست و عابر بانک هم داره...
سیستم اینترنت بانک و تلفن بانکش هم قابل تامل هست...
به نظرم واسه یکی 2 درصد بیشتر بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنید بهتر باشه هرچند که هیچکدوم مجوز ندارن اما ثامن بیشتر قابل اعتماد هست...
در همین حد که **** پشتش هست ادم خیالش راحته...
خلاصه تصمیم با دوستان هست...
اختلاف نور و ثامن فقط 1 درصد و روزشمار ثامن 22 درصد و نور 24 درصد هست...
به نظر نور جذاب میاد اما فکر موارد بالا هم باشید.
ارادت"

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
به نظرم واسه سود ٢٢ درصد فقط قوامين مناسبه چون بانكه ولي براي سودهاي بالاتر ديگه بستگي به ريسك پذيري و مبلغ پوله مثلا از همين ٢٢ شروع يشه ثامن. ٢٤/٥ نور و ٢٧ درصد ارمان بسته به پول هم داره اگه مبلغ بالا باشه و اختلاف اين ٥ درصد مثلا ماهي ٧٠٠ ٨٠٠ بشه خوب يه چيزي ولي سر ٥٠ صد تومن همون بانك بهتره

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
دوستان هر جا سپرده میخواهید باز کنید فقط زودتر اقدام کنید وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی توی مصاحبه هاشون بد جور دنبال اینن که حالا که تورم شده 15 درصد (بشنو و باور مکن) از اردیبهشت سودا رو بیارن پایین یعنی خداحافظی با همین 22 درصد....حداقل یه قرارداد یک ساله الان بسته شه دیگه معمولا زیرش نمیزنن.البته اونم باز بعضی های مثه گردشگری و دی و.... میان قرداد میبندن 22 درصد روشمار بالای 10 میلیون بعد یه شبه تبدیل میشه به 10 درصد.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ببینید دوستان من زمانی که میخواستم پولمو بخوابونم خیلی تحقیق کردم بین نور و ثامن...
موسسه نور به نظر من خیلی بی در و پیکر هست همین الان برید داخل سایتش تو هر قسمتی که برید یا بلنک پیج هست و یا فقط یک صفحه خالی میاد....
همچنین بین شعبش خیلی اختلاف هست و من زمانی که خواستم وارد بشم خیلی دقت کردم هر شعبه یچیز میگفت و رییس بانکاش هم تو یکسری از موارد از خود من اطلاعاتشون کمتر بود....
مثلا من شعبه خواجه **** و شعبه 4 راه حافظ رو مقایسه کردم واسه 50 میلیون اون موقع یکیشون گفت 26 درصد یکی گفت 27 درصد تازه یکی از کارمندا گفت برو شعبه مرکزی بیشتر هم میدن...
من 5 تا از شعبه هاشو چک کردم همه همون چیزی رو گفتن که شعبه اول گفت یعنی 26 درصد...
به نظرم واسه یکی 2 درصد بیشتر بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنید بهتر باشه هرچند که هیچکدوم مجوز ندارن اما ثامن بیشتر قابل اعتماد هست...
ارادت"
البته اینکه ثامن هم سایتش و هم کارهای بانکیشون کلا مثل بانک هست و منظم درسته و خیلی بهشون اعتماد دارم بنده اما خب وقتی بانک مرکزی هم میاد میکه ارمان و نور مجوزشون در جال پایان کار هست و بزودی آغاز به کار میکنن نمیشه گفت برای ثامن هم چنین چیزی هست در مجموع به نظر من هر کسی بتونه یه سپرده 5 ساله از الان باز کنه با سود 27 تا 30 درصد به دلیل اینکه میخاد سودها کم بشه صدرصد خیلی خوبه تا کسایی که سپرده یکساله میکنن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان هر جا سپرده میخواهید باز کنید فقط زودتر اقدام کنید وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی توی مصاحبه هاشون بد جور دنبال اینن که حالا که تورم شده 15 درصد (بشنو و باور مکن) از اردیبهشت سودا رو بیارن پایین یعنی خداحافظی با همین 22 درصد....حداقل یه قرارداد یک ساله الان بسته شه دیگه معمولا زیرش نمیزنن.البته اونم باز بعضی های مثه گردشگری و دی و.... میان قرداد میبندن 22 درصد روشمار بالای 10 میلیون بعد یه شبه تبدیل میشه به 10 درصد.
تا توافق نشه کسی جرات نداره نرخ سود را پایین بیاره،چون این کار یعنی رفتن پول به بازارهای رقیب مثل ارز و طلا !!!و نتیجه میشه تورم چند صد درصدی و فروپاشی اقتصادی

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
ارادت"
تشکر از توضیحاتت الان ثامن شرایطش کلا چیه روز شمار چند یکساله چند؟؟حساب یکساله باز کنم اگه بخایم زیر یکسال زودتر برداریم چند مثلا سره 3ماه برداریم سودش چقدر میشه؟؟؟ 24 یا 25 البته با این شرایط که نور و ارمان دارن مجوز میگرن ولی ثامن هیچی

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
تا نصب میکنیم 1ویروس تروجان رو برنامش هست این خطریه یا مشکلی نداره؟؟؟ ویروس یاییابم هشدار میده....حسابم خالی نشه....2 انتقال وجه حساب به حساب تو خوده حسابهای کوثر از شما کار میکنه ایا

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
تا نصب میکنیم 1ویروس تروجان رو برنامش هست این خطریه یا مشکلی نداره؟؟؟ ویروس یاییابم هشدار میده....حسابم خالی نشه....2 انتقال وجه حساب به حساب تو خوده حسابهای کوثر از شما کار میکنه ایا
نه مشکلی نداره ؛ احتمالا توی کد های برنامه چیزی رو بد نوشتن
انتقال حساب رو چک نکردم

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان گل راهنمایی کنید ممنون الان 130 میل تو کوثر 24 درصد دارم .که مبگن تا شهریوره ایا این مجدد تمدید میکنن یا کلا میبندنش.؟؟؟ به نظرتون پولما ببرم نور 27 یا حالا ثامن یا اارمان یا بزارم همون کوثر 24 باشه ؟؟؟؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
حساب طلایی کوثر قدیمیا 24هستش یا 24.5؟؟؟؟ کسی میدونه

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان گل راهنمایی کنید ممنون الان 130 میل تو کوثر 24 درصد دارم .که مبگن تا شهریوره ایا این مجدد تمدید میکنن یا کلا میبندنش.؟؟؟ به نظرتون پولما ببرم نور 27 یا حالا ثامن یا اارمان یا بزارم همون کوثر 24 باشه ؟؟؟؟
به نظرم اگر تا یکسال نیاز ندارید یکساله 30 درصد که دوستان میگفتن نور میده خوبه
اگر هم تا 5سال میتونید صبر کنید 32 آرمان خوبه... تا 5 سال هم نگران کاهش سود نیستید ولی به هر حال صبر میخواد

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان یه سوال
شما بین بانک ها پاسارگاد و صادرات کدوم رو انتخاب میکنید/؟
ملاک اصلا دریافت سود بالا یا وام نیست
یه سوال دیگه چقدر از سرمایه هایی که بانک ها برای مجوز به بانک مرکز میدن رو میتونن سپرده جذب کنن؟
مثلا پاساگاد 30 هزار میلیارد ریال گذاشته بانک مرکزی چقدرشو میتونه سپرده جذب کنه؟

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان خواهشی دارم یه کمکی به من میکنید این 5 تا سوال را به بانکه بگید :1-مشخصات دفترچه را میشه دید یا اصلا همچین چیزی ممکنه===============از همه مهمتر سوال 2 و3و4 هست :2- دوست عزیز اگر به دلایلی مفقودی دفترچه دفترچه جدید با همون مشخصات صاحب بانک به ولی من بده انوقت کارت و رمز کارت هم تغییر پیدا میکنه و کارت فعلی باطل میشه :3- اگر تاریخ انقضا کارت تموم بشه هنوز میتونم مانده حسابم را ببینم 4- اگه تاریخ انقضا کارت تموم بشه انوقت بردم پیش بانک باید چه مدارکی را هم با خودم ببرم5- وقتی به سن قانونی رسیدم رفتم پیش بانک بجای کارت ملی میتونم شناسنامه ببرم========================================== ====دوستان خواهشمند است هر وقت فرصت مناسبی پیدا کردید به خاطر دوست جدیدتون به 8989 یه زنگ بزنید
1.%20%2829%29.gif
give_rose.gif
wink.gif

بالا