shooshijoon
Registered User
- نوشتهها
- 103
- لایکها
- 110
مرسی از پاسختاون که آره همون "طرح یک ساله 4" دیده میشه برداشت و واریز آزاد.
میشه بگی کد حساب 25 درصد یکساله چنده؟
همین طور کد " طرح یکساله4 " ؟
مرسی از پاسختاون که آره همون "طرح یک ساله 4" دیده میشه برداشت و واریز آزاد.
مرسی از پاسخت
میشه بگی کد حساب 25 درصد یکساله چنده؟
همین طور کد " طرح یکساله4 " ؟
سلامامین جان برادر من یه حساب بالای 200 تومن تو بانک قوامین دارم با سود ماهانه 27 درصد .... بنظر شما ارزش داره بیام نور 30 درصد یا آرمان 32 درصد ؟ حساب الان 6 ماهه باز شده ... و فکر میکنم جریمه بخوره ... خلاصه به نسبت اینکه اون بانکه این موسسه چکار کنم ؟
سلامامین جان برادر من یه حساب بالای 200 تومن تو بانک قوامین دارم با سود ماهانه 27 درصد .... بنظر شما ارزش داره بیام نور 30 درصد یا آرمان 32 درصد ؟ حساب الان 6 ماهه باز شده ... و فکر میکنم جریمه بخوره ... خلاصه به نسبت اینکه اون بانکه این موسسه چکار کنم ؟
والا داداش به نظر من اگه جریمش 2 درصد برگشت باشه ارزش داره که از اونطرف یک یا دوماه با 2 درصد جریمه جبرانش بشه اما اگه بیشتر باشه جریمه ارزش نداره
حالا اگه یکماه هست باز کرده باشی جریمش فوقش همین ماه هست اما اگه مثلا 5 ماه هست باز کردی جریمه 5 ماه رو میدی و برگشت سودکه زیاد میشه برگشتش
از نظر من ریسک سرمایه گذاری در نور کمتر از آرمان هست به دلیل اینکه سه تا موسسه هستن این موسسه نور که همیشه از وضعیت مالی خوبی برخوردار بودند یکی موسسه پیشگامان هست که همیشه در بحث سرمایه گذاری و مزایدات مخابرات و ADSL و PAP کشور برنده مزایده ها بودند و همیشه از پولدار بودن این موسسه حرف میزدند ریحانه گستر هم همیشه در بحث داشتن کلینیک و دندانپزشکی و ... بوده وسود اور و کارسازان آینده که ترکیب این سه شده نور پس میشه بهشون اعتماد کرد
اما آرمان که تشکیل از فرشتگان وفردوسی افضل توس بوده که در سال های گذشته زیاد تو اخبار از این سه موسسه اخبار بدی شنیدیم ومخصوصا فرشتگان البته قصد جسارت ندارم گذشته رو من فقط بررسی میکنم و نظر میدم
در کل به نظرم میشه به نور اعتماد بیشتری کرد با 30 درصد سودی که میده
ارزش نداره.داداش مبلغش چقدر بود حساب شما ؟ کف مبلغ برای 32 درصد چقدر بود ؟
امین جان برادر من یه حساب بالای 200 تومن تو بانک قوامین دارم با سود ماهانه 27 درصد .... بنظر شما ارزش داره بیام نور 30 درصد یا آرمان 32 درصد ؟ حساب الان 6 ماهه باز شده ... و فکر میکنم جریمه بخوره ... خلاصه به نسبت اینکه اون بانکه این موسسه چکار کنم ؟
اما من اگه بودم و یک ماه فقط بود برمیداشتم میبردم نور اما اگه بیشتر از 1 ماه هست گذاشتی ضررش بیشتر از سودش میشهداداش مرسی ... الان شما جای من بودی چکار میکردی
کقه حسابه چقدره؟اگه قبله یکسال ببندی سودش چقدر میشه؟برا افتتاح تا کی وقت داره؟آرمان مگه نمیگن تو مشهد مشکل پیدا کرده؟ممنون اگه جواب بدید.
فرشتگان بود یا فردوسی؟
توی برگه سپرده نوشته 60 ماهه تا 28 اسفند 98؟یا یکساله است و بعد تمدید میشه؟ چون من 2 روز پیش از فرشتگان پرسیدم گفت فقط یکساله 32 درصد باز می کنیم و 5 ساله نیست
میشه بگی کدام شعبه رفتی؟ یا همین جا بگو یا خصوصی بفرست.کف حسابو نپرسیدم من یه 50م گذاشتم. قبل یکسال ببندی هم نمیدونم ولی دوستان میگن 27%. فکر میکنم فعلا باز میکنن این حسابو تا قبل مجوز نهایی. من نشنیدم مشکلی داشته باشه. ببین کلا اینجوری نگاش کن که بانک نیست دیگه، میدونی، کارای بانکی و حواله زدن و چک کشیدن و ... نداری دیگه، فقط واسه سپرده گذاری و سود گرفتن خوبه. این درصد بیشتری هم که میده به خاطر همینه. امکاناتی نداری. ب طبعش هزینه های اونام کمتره. یه چیز دیگه ای که من فهمیدم امروز این بود که این فرشتگان با بانک ملی مثل یه روح در دو بدن هستن. کلا همه فیشا و کارا به اسم بانک ملی خورد. ( البته اینو من با نگاهی که رو دست کارمند میکردم فهمیدم )
فرشتگان. بله تا اسفند 98 خورده تاریخش. تا چی پیش بیاد.
احتمالا 1فروردین برات واریز میکنن. اول هر ماه.حساب سیمیا سامان داشتم سر موعد سود رو واریز میکرد .. یه مدت موجودی صفر شد ، ازشون پرسیدم اگر دوباره حداقل موجودی ( 20 میل ) رو تو حساب نگهدارم ، سود 19% بهم تعلق میگیره؟؟؟ گفتن آره.. 33 روز گذشته 1 ریال هم سود واریز نکردن!!!
احتمالا 1فروردین برات واریز میکنن. اول هر ماه.
توی اینرنت بانک کوثر زده کسر1000 ریال بابت استعلام!!!کسی اطلاعی نداره که آیا حسابهای 20%قدیم(که 10%شده) هم شتابی شده؟حساب20%قدیمی کوثر داشتم که 10%شده و شتابی هم نبود،جالبه در تاریخ15 آذر مبلغ 100 تومان از حساب کسر شده بوده و دفترچه حساب 20%قدیمی که بعد از پرشدن دوباره صادر شده شماره شبا هم داره!!!
از دوستان کسی در این زمینه اطلاع داره،بابت چی بوده؟