• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
مرسی از پاسخت
میشه بگی کد حساب 25 درصد یکساله چنده؟
همین طور کد " طرح یکساله4 " ؟

سپرده یکساله (4) کدش 01034 ولی بلند مدت یک ساله 25 درصد ماشالله تماما مخفیه توی اینترنت بانک که اسمی ازش نیست توی برگه سپرده هم جای کد خالیه نرخ سود رو هم که جایی ننوشتن فقط یه برگه به ما دادن توش درخواست سود 25 درصد را دادیم بهشون ایشالا که زیرش نمیزنند.

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
امین جان برادر من یه حساب بالای 200 تومن تو بانک قوامین دارم با سود ماهانه 27 درصد .... بنظر شما ارزش داره بیام نور 30 درصد یا آرمان 32 درصد ؟ حساب الان 6 ماهه باز شده ... و فکر میکنم جریمه بخوره ... خلاصه به نسبت اینکه اون بانکه این موسسه چکار کنم ؟[/QUOTE]
سلام
شما که توی قوامین سپرئه یکساله داری، میشه لطفاً بگی واریز سودشون چجوریه؟ منظورم اینه که دقیق میدن؟ به موقع میدن؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
امین جان برادر من یه حساب بالای 200 تومن تو بانک قوامین دارم با سود ماهانه 27 درصد .... بنظر شما ارزش داره بیام نور 30 درصد یا آرمان 32 درصد ؟ حساب الان 6 ماهه باز شده ... و فکر میکنم جریمه بخوره ... خلاصه به نسبت اینکه اون بانکه این موسسه چکار کنم ؟
سلام
شما که توی قوامین سپرئه یکساله داری، میشه لطفاً بگی واریز سودشون چجوریه؟ منظورم اینه که دقیق میدن؟ به موقع میدن؟[/QUOTE]
قوامین مو لای درزش نمیره عزیز. نگرانش نباش هرچی گفته میده.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
موسسه ارمان يه شعبه تو صادقيه داره يه شعبه تو نازي اباد يه شعبه تو پونك روبري بوستان يه شعبه تو ستارخان حالا براي غرب تهران من اين ها رو ديدم
براي نور ادرس شعبشو دارم يه عكس ميگيرم كليه شعب تهرانش. و اپلود ميكنم براتون ولي تا اونجا كه يادمه تو خيابون ستارخان تو پونك دوباره روبروي بوستان خ ازادي نبش خ قريب تو عبدل اباد سعادت اباد اينها رو ميدونم شعبه داره

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
امین جان برادر من یه حساب بالای 200 تومن تو بانک قوامین دارم با سود ماهانه 27 درصد .... بنظر شما ارزش داره بیام نور 30 درصد یا آرمان 32 درصد ؟ حساب الان 6 ماهه باز شده ... و فکر میکنم جریمه بخوره ... خلاصه به نسبت اینکه اون بانکه این موسسه چکار کنم ؟
سلام
شما که توی قوامین سپرئه یکساله داری، میشه لطفاً بگی واریز سودشون چجوریه؟ منظورم اینه که دقیق میدن؟ به موقع میدن؟[/QUOTE]

موردی نداره همیشه سروقت واریز میکنه

والا داداش به نظر من اگه جریمش 2 درصد برگشت باشه ارزش داره که از اونطرف یک یا دوماه با 2 درصد جریمه جبرانش بشه اما اگه بیشتر باشه جریمه ارزش نداره
حالا اگه یکماه هست باز کرده باشی جریمش فوقش همین ماه هست اما اگه مثلا 5 ماه هست باز کردی جریمه 5 ماه رو میدی و برگشت سودکه زیاد میشه برگشتش
از نظر من ریسک سرمایه گذاری در نور کمتر از آرمان هست به دلیل اینکه سه تا موسسه هستن این موسسه نور که همیشه از وضعیت مالی خوبی برخوردار بودند یکی موسسه پیشگامان هست که همیشه در بحث سرمایه گذاری و مزایدات مخابرات و ADSL و PAP کشور برنده مزایده ها بودند و همیشه از پولدار بودن این موسسه حرف میزدند ریحانه گستر هم همیشه در بحث داشتن کلینیک و دندانپزشکی و ... بوده وسود اور و کارسازان آینده که ترکیب این سه شده نور پس میشه بهشون اعتماد کرد
اما آرمان که تشکیل از فرشتگان وفردوسی افضل توس بوده که در سال های گذشته زیاد تو اخبار از این سه موسسه اخبار بدی شنیدیم ومخصوصا فرشتگان البته قصد جسارت ندارم گذشته رو من فقط بررسی میکنم و نظر میدم
در کل به نظرم میشه به نور اعتماد بیشتری کرد با 30 درصد سودی که میده

داداش مرسی ... الان شما جای من بودی چکار میکردی

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
داداش مبلغش چقدر بود حساب شما ؟ کف مبلغ برای 32 درصد چقدر بود ؟

ارزش نداره.
اولا باید 6 ماه خسارت را نقدی بدی که احتمالا 10 درصد یا حداکثر 18 درصد برات حساب کنند که 6 ماهش خیلی میشه. و اونجا ماه به ماه 5 درصد سود بیشتر بگیری که مناسب نیست.

دوما قوامین بانک معتبریه و 27 درصد خوب میده. ولی در آرمان که مجوز هم نداره به هر حال باید یک ریسک نسبتا بزرگ را هم بپذیری چون پشتوانه مالی قابل اطمینانی نداره و به مویی و شاید شایعه کوچکی بنده تا مردم هجوم بیاورند برای گرفتن پولاشون و نداشتن موسسه. به نظر من چند درصد کمتر در بانک معتبر گذاشتن برای 200 میلیون ارزشش را داره به ریسک و دردسرهای احتمالی بعدیش

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
داداش مرسی ... الان شما جای من بودی چکار میکردی
اما من اگه بودم و یک ماه فقط بود برمیداشتم میبردم نور اما اگه بیشتر از 1 ماه هست گذاشتی ضررش بیشتر از سودش میشه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پولتون را بذارید جای معتبر، موسسه ای که فله ای سود میده چه تضمینی هست 6 ماه دیگه ورشکست نشه؟؟ بخصوص تورم بیاد پایین هیچکس با نرخ بالا تسهیلات از این موسسات نمیگیره و احتمال اینکه زیر دیون خودشون بزنن و یا ورشکست بشن هست.

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
کقه حسابه چقدره؟اگه قبله یکسال ببندی سودش چقدر میشه؟برا افتتاح تا کی وقت داره؟آرمان مگه نمیگن تو مشهد مشکل پیدا کرده؟ممنون اگه جواب بدید.

کف حسابو نپرسیدم من یه 50م گذاشتم. قبل یکسال ببندی هم نمیدونم ولی دوستان میگن 27%. فکر میکنم فعلا باز میکنن این حسابو تا قبل مجوز نهایی. من نشنیدم مشکلی داشته باشه. ببین کلا اینجوری نگاش کن که بانک نیست دیگه، میدونی، کارای بانکی و حواله زدن و چک کشیدن و ... نداری دیگه، فقط واسه سپرده گذاری و سود گرفتن خوبه. این درصد بیشتری هم که میده به خاطر همینه. امکاناتی نداری. ب طبعش هزینه های اونام کمتره. یه چیز دیگه ای که من فهمیدم امروز این بود که این فرشتگان با بانک ملی مثل یه روح در دو بدن هستن. کلا همه فیشا و کارا به اسم بانک ملی خورد. ( البته اینو من با نگاهی که رو دست کارمند میکردم فهمیدم )

فرشتگان بود یا فردوسی؟
توی برگه سپرده نوشته 60 ماهه تا 28 اسفند 98؟یا یکساله است و بعد تمدید میشه؟ چون من 2 روز پیش از فرشتگان پرسیدم گفت فقط یکساله 32 درصد باز می کنیم و 5 ساله نیست

فرشتگان. بله تا اسفند 98 خورده تاریخش. تا چی پیش بیاد.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
کف حسابو نپرسیدم من یه 50م گذاشتم. قبل یکسال ببندی هم نمیدونم ولی دوستان میگن 27%. فکر میکنم فعلا باز میکنن این حسابو تا قبل مجوز نهایی. من نشنیدم مشکلی داشته باشه. ببین کلا اینجوری نگاش کن که بانک نیست دیگه، میدونی، کارای بانکی و حواله زدن و چک کشیدن و ... نداری دیگه، فقط واسه سپرده گذاری و سود گرفتن خوبه. این درصد بیشتری هم که میده به خاطر همینه. امکاناتی نداری. ب طبعش هزینه های اونام کمتره. یه چیز دیگه ای که من فهمیدم امروز این بود که این فرشتگان با بانک ملی مثل یه روح در دو بدن هستن. کلا همه فیشا و کارا به اسم بانک ملی خورد. ( البته اینو من با نگاهی که رو دست کارمند میکردم فهمیدم )

فرشتگان. بله تا اسفند 98 خورده تاریخش. تا چی پیش بیاد.
میشه بگی کدام شعبه رفتی؟ یا همین جا بگو یا خصوصی بفرست.
چون من پرسیدم. یک شعبه گفت یکساله و یکی گفت دوساله. 5 ساله نگفتند. ممنون

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانک آینده امروز حظوری سوال کردم :

روزشمار 10 درصد
یکساله 22 درصد

البته گفتم مبلغ پایین هست .

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
http://akhbarbank.com/vdcfvmdm.w6d00agiiw.html
موسسات اعتباري " نور " و " آرمان " مجوز می‌گیرند

معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: تاکنون مجوز موسسات نور و آرمان محرز شده است به طوری که موسسه مالی و اعتباری نور تمام اقدامات لازم را انجام داده و به همراه موسسه آرمان پذیره نویسی خود را به اتمام رسانده اند؛ بنابراین در آینده‌ای نزدیک شروع به کار می‌کنند.

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
حساب20%قدیمی کوثر داشتم که 10%شده و شتابی هم نبود،جالبه در تاریخ15 آذر مبلغ 100 تومان از حساب کسر شده بوده و دفترچه حساب 20%قدیمی که بعد از پرشدن دوباره صادر شده شماره شبا هم داره!!!
از دوستان کسی در این زمینه اطلاع داره،بابت چی بوده؟

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حساب سیمیا سامان داشتم سر موعد سود رو واریز میکرد .. یه مدت موجودی صفر شد ، ازشون پرسیدم اگر دوباره حداقل موجودی ( 20 میل ) رو تو حساب نگهدارم ، سود 19% بهم تعلق میگیره؟؟؟ گفتن آره.. 33 روز گذشته 1 ریال هم سود واریز نکردن!!!

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
حساب سیمیا سامان داشتم سر موعد سود رو واریز میکرد .. یه مدت موجودی صفر شد ، ازشون پرسیدم اگر دوباره حداقل موجودی ( 20 میل ) رو تو حساب نگهدارم ، سود 19% بهم تعلق میگیره؟؟؟ گفتن آره.. 33 روز گذشته 1 ریال هم سود واریز نکردن!!!
احتمالا 1فروردین برات واریز میکنن. اول هر ماه.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
حساب20%قدیمی کوثر داشتم که 10%شده و شتابی هم نبود،جالبه در تاریخ15 آذر مبلغ 100 تومان از حساب کسر شده بوده و دفترچه حساب 20%قدیمی که بعد از پرشدن دوباره صادر شده شماره شبا هم داره!!!
از دوستان کسی در این زمینه اطلاع داره،بابت چی بوده؟
توی اینرنت بانک کوثر زده کسر1000 ریال بابت استعلام!!!کسی اطلاعی نداره که آیا حسابهای 20%قدیم(که 10%شده) هم شتابی شده؟

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
گردشگری پارسال حساب باز کردیم
کف مبلغ 10 میل بود تازه کلی هم تحویل میگرفتن
الان کف رو کردن 50 تومن تازه تحویلم نمیگیرن
ببین تو این 1 سال چقدر مشتری جذب کردن
1 سال با قیمت پایین و شاید سود کم زندگی کردن به قول خودشون به حدنصاب 10 هزار مشتری رسیدن

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
من امروز موسسه کوثر حسلب باز کردم سود 1 ساله 22 در صد با این تفاوت هر موقع خاستی میتونب برداشت کنی
یه طرحیم بودد گف 24 درصد یک ساله اما تا 3ماه نه برداشت نه واریز بعد اون میتونی هرکا ر کتی

بالا