• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان من یک مبلغ 50 -60 میلیون در موسسه ثامن دارم که به صورت 5 سالست و یکسال ازش گذشته و هر وقت بخوام بردارم همون سود 25 درصد رو با من حساب میکنند بنظرتون این پول رو بردارم و در موسسه ارمان یا نور که 30 درصد به بالا سود میدند بزارم.....ثامن یه موسسه قدیمی و بزرگه ولی ارمان و نور یه حس بدی به ادم میدند
دقیقا من هم 4 ماه بود درگیر همین موضوع بودم که دیروز دلو زدم به دریا و رفتم گرفتم و البته ناراحت بودم که برم و بگن نه باید 5 سال رو بذاری یا دبه در بیارن که خداروشکر بهم دادند یک سال و 4 ماه بود و بردم نور 30 درصد سپرده کردم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
البته تا حدي حرفتون درسته ولي فكر نكنم خلوتي يل شلوغي معيارخوبي واسه سنجش باشه
درسته قبول دارم اما میدونی یه حس قوت قلب بهت میده وقتی بری و شلوغی یه موسسه رو ببینی حالا نمیخوام هم تظاهر بین باشم اما خب یه جورایی فکر میکنی میبنی این پولها رو گرفتن سپرده کردن و وام دادند و همین شلوغی هم برای بازپرداخت وام هست و شلوغیش هم طبیعیه اما وقتی موسسه وام نمیده و در جاهای دیگه سرمایه گذاری میکنه چون جلوی چشمت هم نیست یه حس بد ناخودآگاه بهت دست میده و البته اینکه ندونی این پول داره تو چی سرمایه گذاری میشه که از وام دادن به مردم هم بیشتر سود داره
البته در این شکی نیست که آرمان و نور مجوز نهایی رو طبق اخبار دارند میگیرند و به همین اساس خیالت راحتر میشه.

Last edited:

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
دوستانی که قوامین یکساله 25% دارند توی اینترنت بانکشون میتونند این سپرده و مبلغشون رو ببینند ؟ کدوم قسمت؟من هر چی گشتم نتونستم عین بانک های دیگه مبلغ سپرده بلند مدتم رو ببینم.فقط حساب های روزشمارم هست.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستانی که قوامین یکساله 25% دارند توی اینترنت بانکشون میتونند این سپرده و مبلغشون رو ببینند ؟ کدوم قسمت؟من هر چی گشتم نتونستم عین بانک های دیگه مبلغ سپرده بلند مدتم رو ببینم.فقط حساب های روزشمارم هست.
حساب بلندمدتو نشون نمیده قوامین. اینترنت بانکش زیادی حرفه ایه!!

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
مام امروز دل و زدیم به دریا و رفتیم یه 5ساله توی آرمان باز کردیم. البته بعد یکسال میتونی بدون تعدیل سود، برداری ( جریمه نمیدی )
یه حساب بانک آینده هم معرفی کردم که ماه به ماه سود و میریزن به اون حساب ( با تلفن درخواست میدی دیگه نمیخواد بری شعبه )
یه سوال راجع به کارت و عابر بانک و ... پرسیدم. رییس شعبه گفت تمام دستگاهاشو خریدیم 4000 تا کارت خامم الان تو شعبه هست منتظریم بعد عید که ادغام کامل شد کارت بزنیم بدیم. یه جایزه هم بانک مرکزی بهشون داده بود بابت خوش حسابی و .. که خیلی روش مانور میدادن باش حال میکردن. گفت قرار بود تا آخر این ماه مجوز صادر بشه ولی دیگه رفت واسه بعد عید.
اینم از این. تا ببینیم چی میشه! حالا یا رو سفید میشن یا ما هم چند ماه دیگه به خیل پشت در خواب ها و اعتراض کننده ها میپیوندیم واسه گرفتن پولمون : ))

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مام امروز دل و زدیم به دریا و رفتیم یه 5ساله توی آرمان باز کردیم. البته بعد یکسال میتونی بدون تعدیل سود، برداری ( جریمه نمیدی )
یه حساب بانک آینده هم معرفی کردم که ماه به ماه سود و میریزن به اون حساب ( با تلفن درخواست میدی دیگه نمیخواد بری شعبه )
یه سوال راجع به کارت و عابر بانک و ... پرسیدم. رییس شعبه گفت تمام دستگاهاشو خریدیم 4000 تا کارت خامم الان تو شعبه هست منتظریم بعد عید که ادغام کامل شد کارت بزنیم بدیم. یه جایزه هم بانک مرکزی بهشون داده بود بابت خوش حسابی و .. که خیلی روش مانور میدادن باش حال میکردن. گفت قرار بود تا آخر این ماه مجوز صادر بشه ولی دیگه رفت واسه بعد عید.
اینم از این. تا ببینیم چی میشه! حالا یا رو سفید میشن یا ما هم چند ماه دیگه به خیل پشت در خواب ها و اعتراض کننده ها میپیوندیم واسه گرفتن پولمون : ))
البته آرمان هم مثل نور درحال مجوز پایانی هست اما یه نکته خیلی جالب اینه که همین موسسات در پایان مجوز صادر شدن از همه موسسات سود بیشتری میدن و از طرفی سپرده 5ساله باز میکنن
اما نور فقط یکساله باز میکرد اما 30 درصد باز میکنه و ارمان 5 ساله هم باز میکنه و 32 درصد
بشخصه اگه این منطقه آرمان پیدا کرده بودم مثل شما میبردم 5 ساله 32 درصد سپرده میکردم حنی بهشون گفتم 5 ساله گفتن نه فقط یکساله بیشتر نمیتونیم در نور

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
حساب 22% روز شمار با کف 2 میلیون هم داری؟
اگه داری ، توی اینترنت بانکت دیده میشه؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
کقه حسابه چقدره؟اگه قبله یکسال ببندی سودش چقدر میشه؟برا افتتاح تا کی وقت داره؟آرمان مگه نمیگن تو مشهد مشکل پیدا کرده؟ممنون اگه جواب بدید.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
فرشتگان بود یا فردوسی؟
توی برگه سپرده نوشته 60 ماهه تا 28 اسفند 98؟یا یکساله است و بعد تمدید میشه؟ چون من 2 روز پیش از فرشتگان پرسیدم گفت فقط یکساله 32 درصد باز می کنیم و 5 ساله نیست

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
آقا داستان این سودای 30 و 32 درصدی چیه ... اینقدر دوستان اینجا میگن آدم وسوسه میشه ... کسی واقعا هست سود ازین حسابا برداشت کرده باشه ؟ چه مبلغی سپرده کرده و چقدر سود داده بهش ؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
آقا داستان این سودای 30 و 32 درصدی چیه ... اینقدر دوستان اینجا میگن آدم وسوسه میشه ... کسی واقعا هست سود ازین حسابا برداشت کرده باشه ؟ چه مبلغی سپرده کرده و چقدر سود داده بهش ؟
بله حقیقت داره البته ماه های قبل 27 و 28 سود میدادند الان این ماه 30 درصد میدهند موسسات ارمان و نور در سراسرکشور مراجعه کنید برای هر مبلغی 32 و 30 سپرده میکنند کف مبلغ یا حداقل حداکثر هم نداره به من گفتن حتی برای یک میلیون هم 30 درصد نور سپرده میکنند و ارمان هم که دوستان میگن 32 درصد هست

شما فرض کن 100 میلیون داری میری ارمان 32 درصد سپرده برات میکنند به شرط یکسال بتونی باز پس بگیری بدون برگشت سود
سودش میشه در یک سال 32 میلیون تومن برای 100 میلیون سپرده گذاری
ماهانه دریافت میکنی یعنی 32 میلیون رو تقسیم بر 12 ماه سال کن عدد بدست اومده میشه مبلغ سود دریافتی هر ماهت

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
ارمان يه حساب باز كردم امروز روز شمار 27 درصد
يك ساله گفت ٣٢ درصد كه بعد يه ماه ميتوني برداري كه در اونصورت همون ٢٧ درصد حساب ميشه مبالغ بالاي ٥٠٠ تومن گفت ميتونيم از ٣٢ هم بالاتر ببريم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
يك ساله گفت ٣٢ درصد كه بعد يه ماه ميتوني برداري كه در اونصورت همون ٢٧ درصد حساب ميشه مبالغ بالاي ٥٠٠ تومن گفت ميتونيم از ٣٢ هم بالاتر ببريم
داداش یه جوری گفتی 500 تومن من دیگه شرمنده شدم پانصد میلیون اینقدارم دیگه کم نیستا....:)

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
البته برای بالای 50 میلیون موجودی 27 درصده

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

داداش مبلغش چقدر بود حساب شما ؟ کف مبلغ برای 32 درصد چقدر بود ؟

بله حقیقت داره البته ماه های قبل 27 و 28 سود میدادند الان این ماه 30 درصد میدهند موسسات ارمان و نور در سراسرکشور مراجعه کنید برای هر مبلغی 32 و 30 سپرده میکنند کف مبلغ یا حداقل حداکثر هم نداره به من گفتن حتی برای یک میلیون هم 30 درصد نور سپرده میکنند و ارمان هم که دوستان میگن 32 درصد هست

شما فرض کن 100 میلیون داری میری ارمان 32 درصد سپرده برات میکنند به شرط یکسال بتونی باز پس بگیری بدون برگشت سود
سودش میشه در یک سال 32 میلیون تومن برای 100 میلیون سپرده گذاری
ماهانه دریافت میکنی یعنی 32 میلیون رو تقسیم بر 12 ماه سال کن عدد بدست اومده میشه مبلغ سود دریافتی هر ماهت

امین جان برادر من یه حساب بالای 200 تومن تو بانک قوامین دارم با سود ماهانه 27 درصد .... بنظر شما ارزش داره بیام نور 30 درصد یا آرمان 32 درصد ؟ حساب الان 6 ماهه باز شده ... و فکر میکنم جریمه بخوره ... خلاصه به نسبت اینکه اون بانکه این موسسه چکار کنم ؟

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دوستان ممنون مي شم حداقل يه شعبه موسسه نور رو تو تهران معرفي كنن و آدرس حداقل حدوديشو بدن كه ٣٠ درصد حساب يكساله باز مي كنه. بشخصه هر شعبه ايش كه مراجعه مي كنم چنين سودي رو قبول نمي كنن و بمشكل خوردم

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
داداش مبلغش چقدر بود حساب شما ؟ کف مبلغ برای 32 درصد چقدر بود ؟

امین جان برادر من یه حساب بالای 200 تومن تو بانک قوامین دارم با سود ماهانه 27 درصد .... بنظر شما ارزش داره بیام نور 30 درصد یا آرمان 32 درصد ؟ حساب الان 6 ماهه باز شده ... و فکر میکنم جریمه بخوره ... خلاصه به نسبت اینکه اون بانکه این موسسه چکار کنم ؟
والا داداش به نظر من اگه جریمش 2 درصد برگشت باشه ارزش داره که از اونطرف یک یا دوماه با 2 درصد جریمه جبرانش بشه اما اگه بیشتر باشه جریمه ارزش نداره
حالا اگه یکماه هست باز کرده باشی جریمش فوقش همین ماه هست اما اگه مثلا 5 ماه هست باز کردی جریمه 5 ماه رو میدی و برگشت سودکه زیاد میشه برگشتش
از نظر من ریسک سرمایه گذاری در نور کمتر از آرمان هست به دلیل اینکه سه تا موسسه هستن این موسسه نور که همیشه از وضعیت مالی خوبی برخوردار بودند یکی موسسه پیشگامان هست که همیشه در بحث سرمایه گذاری و مزایدات مخابرات و ADSL و PAP کشور برنده مزایده ها بودند و همیشه از پولدار بودن این موسسه حرف میزدند ریحانه گستر هم همیشه در بحث داشتن کلینیک و دندانپزشکی و ... بوده وسود اور و کارسازان آینده که ترکیب این سه شده نور پس میشه بهشون اعتماد کرد
اما آرمان که تشکیل از فرشتگان وفردوسی افضل توس بوده که در سال های گذشته زیاد تو اخبار از این سه موسسه اخبار بدی شنیدیم ومخصوصا فرشتگان البته قصد جسارت ندارم گذشته رو من فقط بررسی میکنم و نظر میدم
در کل به نظرم میشه به نور اعتماد بیشتری کرد با 30 درصد سودی که میده

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان ممنون مي شم حداقل يه شعبه موسسه نور رو تو تهران معرفي كنن و آدرس حداقل حدوديشو بدن كه ٣٠ درصد حساب يكساله باز مي كنه. بشخصه هر شعبه ايش كه مراجعه مي كنم چنين سودي رو قبول نمي كنن و بمشكل خوردم
این سایتشون هست به نظر من موسسات ریحانه گستر و نور فعلی در تهران رو یه سر بزنید
ميدان انقلاب خ جمالزاده شمالي خ شباهنگ (خ غلامرضا طوسي )

66596352- 021
66595790-021

http://www.cinoor.ir/portal/Home.aspx#LiveTabsContent5886

بالا