• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
آره واقعا من هم امروز رفتم شعبه رئیس یک سررسید بزرگ و یک سررسید جیبی بهم داد و شیرینی و جشن هم برپا بود (شعبه خیابان ایران ، تهران) رئیس شعبه هم وقتی بهش تبریک گفتم بابت مجوز خیلی تشکر کرد و گفت ما از شما ممنون هستیم که بهمون اعتماد کردید . به هر حال حرف شما تایید میشه ، گفت تا وقتی حساب زیر 5 میلیون نیاد همون 23% پابرجاست.
اگه یه روز بیاد زیر پنج تومن و چند روز بعد دوباره موجودی بره بالای پنج همون 23 میشه؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان به نظرتون سپرده یکساله حداقل پنجاه میلیون تومن سود 32 درصده آرمان چطوره؟آرمان مطمئنه؟

Last edited:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
اگه یه روز بیاد زیر پنج تومن و چند روز بعد دوباره موجودی بره بالای پنج همون 23 میشه؟
واسه من حتی زیر ۱ تومن هم اومد برای ۱ هفته ولی هنوز ۲۳ درصد سود واریز میکنه این ماه هم واریز کرد

ولی برای چند تت از دوستام حتی زیر ۵ تومن اومد الان شده ۱۰ درصد

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
روش واریز و برداشت از حساب های روزشمار کوثر را با کارت شتابی دوستان کامل بیان کنید.
موسسه مهر صفحه ای برای انتقال شتابی دارد که میتوان همه ساعات روز واریز را انجام داد که واریز در همان لحظه انجام میشه.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
واسه من حتی زیر ۱ تومن هم اومد برای ۱ هفته ولی هنوز ۲۳ درصد سود واریز میکنه این ماه هم واریز کرد
ولی برای چند تت از دوستام حتی زیر ۵ تومن اومد الان شده ۱۰ درصد

ظاهرا از همون 6 دی حساب ها انتخاب شده . دیگه تاثیری نداره کم بشه یا دوباره بشه 5 تومن
شایدم هم این 5 تومن میانگین حسابه
بانک آینده سوداش چجوریههه ؟

یکساله 25 درصد . شرایطش و نپرسیدم
روش واریز و برداشت از حساب های روزشمار کوثر را با کارت شتابی دوستان کامل بیان کنید.

اگه منظورتون حساب 22 درصده که الان شماره حساب و شباش در شبکه نیست اصلا . شاید بعد یک ماه درست بشه ولی الان تنها راه شعبه هست
شتاب هم اون یکی حساب وصله

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
امروز یه مبلغ توی ثامن داشتم با سود 25 درصد از سال گذشته که بردم توی نور سپرده کردم با 30 درصد البته گویا ارمان 32 درصد میده اما چون ارمان من پیدا نکردم تو این منطقه بردم همان نور با 30 درصد سپرده کردم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
http://akhbarbank.com/vdcdjx0s.yt0xn6a22y.html

آخرین وضعیت مجوز موسسات اعتباری
موسسه ثامن الحجج (عدم تایید)
این موسسه به علت تخلفات فراوان و عدم تمکین از قوانین و مقررات نهاد حاکم بر بازار پولی هنوز به هیچ نتیجه مثبتی در روند دریافت مجوز نرسیده و در حال حاضر نیز پرونده این موسسه در مراجع قضایی در حال رسیدگی است.

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
خبر خوب برای دوستانی که تو بانک آینده سپرده گذاری کرده بودند

بانك آينده مجوز رسمي از بانك مركزي گرفت
http://akhbarbank.com/vdca0une.49nu015kk4.html

سایت بانک مرکزی برای دیدن لیست بانک ها و موسسات مجاز
http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx

این بانک مرکزی با خودش چند چنده؟!

یک روز میاد آینده را تحریم می کنه (که چکهای بالای 10 میلیونی اون را بانک دیگه ای حق نداره پاس کنه) چند روز بعدش میاد بهش مجوز میده !!!

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
بانک مرکزی زورش به موسسه ها نرسیده و نمیرسه .
یکی از عجیب ترین کارهایی که بانک مرکزی درست کرده ایجاد شایعه برای موسسات و بانکها هستش .
بانک ای مثل آینده رو با اون همه سرمایه و رشد خوب با یک شایعه پراکنی متحمل کلی ضرر کرد هم برای خود بانک و هم برای سپرده گذاراش
موسسات رو هم که همیشه سعی کرده با اعلام اینکه مجوز نداره دچار مشکل بکنه ..
خیلی جالب هست بدونین موسسه ها به دلیل ازادی عمل توی هر بخش اقتصادی که فکرشو بکنین سرمایه گذاری کردن
مثلا دامداری
مثلا ساختمان های پزشکان
مثلا بیمارستان ها
وزارت خونه ها
سایپا
ایران خودرو
بعد در حالتی که بانکهای ما فقط فرم فیش نقدی رو جلوشون گذاشتن .. این موسسه ها هستن که با شرایط آسونتر به مردم تسهیلات میدن .

بعد زورش به یک سری بانکها مثل قوامین نمیرسه.
علت این که روی سود ها خیلی فشار میاره به این خاطر نیست که میترسه به مردم سود ندن این موسسه ها ..
بلکه چون میدونه به مردم این سودها داده میشه .. به خاطر عللی مثل تورم دارن اینکارو میکنن .. در صورتی که هیچ جای دنیا
بانکی که سود بیشتری میخواد بده رو محدود نمیکنن ..

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
دوستانی که در بانک قوامین حساب یکسال با سود ماهیانه 25% دارند
میشه بفرمایید کد حسابتون چنده؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من فردا میخوام برم یه حساب باز کنم. همه اینارو میپرسم. ظاهرا که خیلی دربوداغونه اوضاعش. هیچیش به در شرف گرفتن مجوز نمیخوره!
دقیقا حرف منو زدین حالا جالبه یه موسسه ای مثل ثامن که از همه لحاظ با مشتری خوب برخورد میکنه و سایت درست و حسابی داره با اخبار و اعلام طرح های جدیدش و.... اصلا هیچ وقت اسمی از در حال مجوز گرفتنش برده نمیشه و این جای بسیار تعجبی داره اما موسساتی مثل آرمان و نور که وقتی در شعبه هاشون مراجعه میکنی علاوئه بر خلوت بودن و همچنین در برخی شعبات نیز با مشکل پرداخت پول سپرده شده خودت رو بهت پس میدن و هیچ سایت درست حسابی هم ندارن و اخباری هم در سایتشون مرتبط با فعالیتشون ارائه نمیشه در حال مجوز نهایی هستن!!

فقط میتونم بگم دست بانک مرکزی درد نکنه که مردم رو با در نظر نگرفتن واقعیت هریک از موسسات و رفتار اونها با مردم و سپرده گذاران وارائه خدماتشون مجوز میده وداره توی الک مجوز گیری بابت پرداخت اون سه هزار میلیارد ودیعه فقط قرار میده...

Last edited:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان من یک مبلغ 50 -60 میلیون در موسسه ثامن دارم که به صورت 5 سالست و یکسال ازش گذشته و هر وقت بخوام بردارم همون سود 25 درصد رو با من حساب میکنند بنظرتون این پول رو بردارم و در موسسه ارمان یا نور که 30 درصد به بالا سود میدند بزارم.....ثامن یه موسسه قدیمی و بزرگه ولی ارمان و نور یه حس بدی به ادم میدند

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دقیقا حرف منو زدین حالا جالبه یه موسسه ای مثل ثامن که از همه لحاظ با مشتری خوب برخورد میکنه و سایت درست و حسابی داره با اخبار و اعلام طرح های جدیدش و.... اصلا هیچ وقت اسمی از در حال مجوز گرفتنش برده نمیشه و این جای بسیار تعجبی داره اما موسساتی مثل آرمان و نور که وقتی در شعبه هاشون مراجعه میکنی علاوئه بر خلوت بودن و همچنین در برخی شعبات نیز با مشکل پرداخت پول سپرده شده خودت رو بهت پس میدن و هیچ سایت درست حسابی هم ندارن و اخباری هم در سایتشون مرتبط با فعالیتشون ارائه نمیشه در حال مجوز نهایی هستن!!

فقط میتونم بگم دست بانک مرکزی درد نکنه که مردم رو با در نظر نگرفتن واقعیت هریک از موسسات و رفتار اونها با مردم و سپرده گذاران وارائه خدماتشون مجوز میده وداره توی الک مجوز گیری بابت پرداخت اون سه هزار میلیارد ودیعه فقط قرار میده...
البته تا حدي حرفتون درسته ولي فكر نكنم خلوتي يل شلوغي معيارخوبي واسه سنجش باشه

بالا