• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
اول رفتم پیشه رییس شعبه
گفتم میخام سپرده کنم.چند درصده؟
فقط از من پرسید چقدر میخای سپرده کنی؟
گفتم : 40 -50
گفت بیشتر نداری؟
گفتم نه
گفت 32 درصد
شعبه فرشتگان سعادت آباد

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام دوستان
موسسه آرمان ( فرشتگان ) برای سپرده دو ساله - با حق فسخ بدون جریمه در پایان یکسال - سود 32 درصد میدهد.
من دیروز با پنجاه میل. باز کردم.
سود را به حساب کوتاه مدت خودشان میریزند
و میتوانید با پر کردن فرمی که هست ، این سود را ، خوده موسسه به هر حساب دیگری که دارید پایا یا ساتنا بکنند.
البته یکساله است. من دیروز دیدم کسی باز کرده بود و توش نوشته بود یکساله 12 ماهه

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
بانک کوثر
برای روز شمار 24 درصد میده
مهلت افتتاح حساب تا پایان اسفند
فقط یک ماه حق برداشت نمیده.
و حداقل و حداکثر نداره
میتونی با 10 هزار تومن حساب باز کن

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من امروز رفتم قوامین و یکساله باز کردم گفت 25 درصد براتون باز میکنیم ولی تو قرار داد نوشته بود 22 درصد و 3 درصد هم به عنوان پاداش بهمون تعلق میگیره برای مبالغ بالای 50 میلیون.....حالا سوال من اینجاست بقیه دوستان که 25 درصد باز کردند همینطور بوده قراردادشون؟؟؟ در ضمن من به رئیس شعبه گفتم که اگه بانک مرکزی فشار بیار شما اون 3 درصد رو لغو میکنید گفت خیالتون راحت بانک خودش رو خراب نمیکنه و تا یکسال 25 درصد سود میدند

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
من امروز رفتم قوامین و یکساله باز کردم گفت 25 درصد براتون باز میکنیم ولی تو قرار داد نوشته بود 22 درصد و 3 درصد هم به عنوان پاداش بهمون تعلق میگیره برای مبالغ بالای 50 میلیون.....حالا سوال من اینجاست بقیه دوستان که 25 درصد باز کردند همینطور بوده قراردادشون؟؟؟ در ضمن من به رئیس شعبه گفتم که اگه بانک مرکزی فشار بیار شما اون 3 درصد رو لغو میکنید گفت خیالتون راحت بانک خودش رو خراب نمیکنه و تا یکسال 25 درصد سود میدند

دقیقا قوامین همین حرف رو به من زدن منتها با این فرق که حساب من تو قرارداد نوشته 22 درصد ولی یکساله گفتن موقع افتتاح حساب بعد از یکماه هر وقت خواستی بیا پولت رو بردار ولی اگر تا سررسید یکساله بزاری 3 درصد هم پاداش میگیری و در واقع 25 درصد حساب میشه .

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
بانک کوثر
و حداقل و حداکثر نداره
اين طرح فكر كنم ٢٢ درصده 24 درصدي جمع شد

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
اول رفتم پیشه رییس شعبه
گفتم میخام سپرده کنم.چند درصده؟
فقط از من پرسید چقدر میخای سپرده کنی؟
گفتم : 40 -50
گفت بیشتر نداری؟
گفتم نه
گفت 32 درصد
شعبه فرشتگان سعادت آباد
بله منم يكي از شعبشون رفتم همين عدد رو گفت كوتاه مدت هم واسه ٦٠ تومن 27 درصد اعلام كرد فقط مشكل اينه شما هر روز پولتو خواستي مي دن يا سنگ قلاب ميكنند ادمو من كه پرسيدم گفت ارمان با بانك پارسيان و انصار كار ميكنه چك اون ها رو ميديم بهتون نهايتا براي فرداش ميوفته پولتون

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانک کوثر
و حداقل و حداکثر نداره
مطمعنی ؟ کدوم شعبه شنیدی ؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
امروز رفتم بانک گردشگری درباره تغییر سود روز شمار پرسیدم
گفت دو سه روزه که سود حسابهای روز شمار قدیمی کمتر از 50 میلیون همگی شده 10 درصد. حسابهای جدید کمتر از 50 میلیون هم که 10 درصد باز می کنن.
برای مبالغ بالای 50 میلیون اگر حساب قبلی باشه همون 23 درصده و اگر بخواهید حساب جدید باز کنید 22 درصد سود میدن برای حساب های روز شمار.
گفتم پس چرا اطلاع ندادید که من موجودیم رو بیشتر کنم گفت چون تعداد مشتریهامون زیاده داریم باهاشون تماس می گیریم که یه مقدار زمان می بره.
کوثر هم روزشمار با سود 22 درصد و حداقل موجودی 100 هزار تومن باز می کنه که مهلت افتتاح حسابش تا آخر اسفند هست. سودش هم به یه حساب دیگه که متصل به شتابه و سودش 10 درصده واریز میشه. تا یک ماه هم امکان برداشت نداره.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
نه داداش جمع نشده
24 درصد باز میکنن
نميدونم تا دو روز پيش كه باز نميكردند و يه حسابي خيلي شبيه به اين چيزي كه شما ميفرماييد منتها با سود ٢٢ درصدي جايگزينش كرده بودند حالا با ز دوستان دسترسي دارند به كوثر تاييد ميتونند بكنند

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
بانک کوثر
و حداقل و حداکثر نداره

دوستان کسی از اینترنت بانک کوثر خبر داره که چه جوریه؟خوبه؟
عضو شتابه؟
امکانات انتقال وجه به کارت و پایا را برای حسابهای خارج از کوثر داره؟
چون من الان 23 درصد روزشمار بانک آینده را دارم که الان کف آن 5 میل. شده است.
عضو شتابه و اینترنت و ..... عالیه.
میخام بدونم اگر کوثر اینترنتش خوبه و کف نداره و 24 درصد میده ، حساب روزانمو ببرم کوثر.

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
دوستان کسی از اینترنت بانک کوثر خبر داره که چه جوریه؟خوبه؟
عضو شتابه؟
امکانات انتقال وجه به کارت و پایا را برای حسابهای خارج از کوثر داره؟
چون من الان 23 درصد روزشمار بانک آینده را دارم که الان کف آن 5 میل. شده است.
عضو شتابه و اینترنت و ..... عالیه.
میخام بدونم اگر کوثر اینترنتش خوبه و کف نداره و 24 درصد میده ، حساب روزانمو ببرم کوثر.
من دارم استفاده میکنم
اینترنت بانک داره
ولی کارت به کارت شتابش از طریق اینترنت بانک 2ماه هست قطع شده
ولی از طریق دستگاه خودپرداز میتونی انتقال کارت به کارت شتاب انجام بدی
از طریق اینترنت بانک انتقال به شماره حساب کوثر امکان پذیره فعلا

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دقیقا قوامین همین حرف رو به من زدن منتها با این فرق که حساب من تو قرارداد نوشته 22 درصد ولی یکساله گفتن موقع افتتاح حساب بعد از یکماه هر وقت خواستی بیا پولت رو بردار ولی اگر تا سررسید یکساله بزاری 3 درصد هم پاداش میگیری و در واقع 25 درصد حساب میشه .
این 2 تا طرح جداست برای من سر ماه 25 درصد سود میریزند ولی اگه پولم رو برداشت کنم بعد از 3 ماه به صورت 3 ماهه حساب میشه و همینطورالی اخر

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
اتفاقاً همین امروز قوامین بودم و این مورد رو پرسیدم
دو نوع یکساله دارند:
نوع اول همینه که براتون باز کردند.22% که بعد از یک ماه میتونی سپرده رو بدون جریمه برداری. و اگر تا یکسال بمونه 3% هم آخر سر میدن
نوع دوم یکساله 25% است که ماهانه واریز میشه ولی تا یکسال اصل پول رو نمی تونی برداری یا به بیان دیگه برداشت قبل از موعد جریمه داره

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
این 2 تا طرح جداست برای من سر ماه 25 درصد سود میریزند ولی اگه پولم رو برداشت کنم بعد از 3 ماه به صورت 3 ماهه حساب میشه و همینطورالی اخر
سلام
شما تا حالا سود 25% رو گرفتی ( منظورم سود اولین ماهه )
چطوریه؟ کارشون دقیقه؟ سود رو چندم ماه میریزن؟
تو گواهی سپرده ات چی نوشته؟ منظورم نرخ سوده

بالا