البته یکساله است. من دیروز دیدم کسی باز کرده بود و توش نوشته بود یکساله 12 ماههسلام دوستان
موسسه آرمان ( فرشتگان ) برای سپرده دو ساله - با حق فسخ بدون جریمه در پایان یکسال - سود 32 درصد میدهد.
من دیروز با پنجاه میل. باز کردم.
سود را به حساب کوتاه مدت خودشان میریزند
و میتوانید با پر کردن فرمی که هست ، این سود را ، خوده موسسه به هر حساب دیگری که دارید پایا یا ساتنا بکنند.
آرمان مطمئنه؟ قبل یکسال ببندیش چند درصد میشه؟البته یکساله است. من دیروز دیدم کسی باز کرده بود و توش نوشته بود یکساله 12 ماهه
من امروز رفتم قوامین و یکساله باز کردم گفت 25 درصد براتون باز میکنیم ولی تو قرار داد نوشته بود 22 درصد و 3 درصد هم به عنوان پاداش بهمون تعلق میگیره برای مبالغ بالای 50 میلیون.....حالا سوال من اینجاست بقیه دوستان که 25 درصد باز کردند همینطور بوده قراردادشون؟؟؟ در ضمن من به رئیس شعبه گفتم که اگه بانک مرکزی فشار بیار شما اون 3 درصد رو لغو میکنید گفت خیالتون راحت بانک خودش رو خراب نمیکنه و تا یکسال 25 درصد سود میدند
اين طرح فكر كنم ٢٢ درصده 24 درصدي جمع شدبانک کوثر
برای روز شمار 24 درصد میده
مهلت افتتاح حساب تا پایان اسفند
فقط یک ماه حق برداشت نمیده.
و حداقل و حداکثر نداره
میتونی با 10 هزار تومن حساب باز کن
بله منم يكي از شعبشون رفتم همين عدد رو گفت كوتاه مدت هم واسه ٦٠ تومن 27 درصد اعلام كرد فقط مشكل اينه شما هر روز پولتو خواستي مي دن يا سنگ قلاب ميكنند ادمو من كه پرسيدم گفت ارمان با بانك پارسيان و انصار كار ميكنه چك اون ها رو ميديم بهتون نهايتا براي فرداش ميوفته پولتوناول رفتم پیشه رییس شعبه
گفتم میخام سپرده کنم.چند درصده؟
فقط از من پرسید چقدر میخای سپرده کنی؟
گفتم : 40 -50
گفت بیشتر نداری؟
گفتم نه
گفت 32 درصد
شعبه فرشتگان سعادت آباد
نه داداش جمع نشدهاين طرح فكر كنم ٢٢ درصده 24 درصدي جمع شد
مطمعنی ؟ کدوم شعبه شنیدی ؟بانک کوثر
و حداقل و حداکثر نداره
ممنون دوست عزیزثامن یک ماه هست سپرده کوتاه مدتش 22 درصد پرداخت میکنه برای هر مبلغی
نميدونم تا دو روز پيش كه باز نميكردند و يه حسابي خيلي شبيه به اين چيزي كه شما ميفرماييد منتها با سود ٢٢ درصدي جايگزينش كرده بودند حالا با ز دوستان دسترسي دارند به كوثر تاييد ميتونند بكنندنه داداش جمع نشده
24 درصد باز میکنن
آیا 32 درصد سود بود؟البته یکساله است. من دیروز دیدم کسی باز کرده بود و توش نوشته بود یکساله 12 ماهه
بانک کوثر
و حداقل و حداکثر نداره
من دارم استفاده میکنمدوستان کسی از اینترنت بانک کوثر خبر داره که چه جوریه؟خوبه؟
عضو شتابه؟
امکانات انتقال وجه به کارت و پایا را برای حسابهای خارج از کوثر داره؟
چون من الان 23 درصد روزشمار بانک آینده را دارم که الان کف آن 5 میل. شده است.
عضو شتابه و اینترنت و ..... عالیه.
میخام بدونم اگر کوثر اینترنتش خوبه و کف نداره و 24 درصد میده ، حساب روزانمو ببرم کوثر.
این 2 تا طرح جداست برای من سر ماه 25 درصد سود میریزند ولی اگه پولم رو برداشت کنم بعد از 3 ماه به صورت 3 ماهه حساب میشه و همینطورالی اخردقیقا قوامین همین حرف رو به من زدن منتها با این فرق که حساب من تو قرارداد نوشته 22 درصد ولی یکساله گفتن موقع افتتاح حساب بعد از یکماه هر وقت خواستی بیا پولت رو بردار ولی اگر تا سررسید یکساله بزاری 3 درصد هم پاداش میگیری و در واقع 25 درصد حساب میشه .
بله برای بالای 50 تا 32 درصده.آیا 32 درصد سود بود؟
مبلغ چقدر بود؟
اتفاقاً همین امروز قوامین بودم و این مورد رو پرسیدممن امروز رفتم قوامین و یکساله باز کردم گفت 25 درصد براتون باز میکنیم ولی تو قرار داد نوشته بود 22 درصد و 3 درصد هم به عنوان پاداش بهمون تعلق میگیره برای مبالغ بالای 50 میلیون.....حالا سوال من اینجاست بقیه دوستان که 25 درصد باز کردند همینطور بوده قراردادشون؟؟؟ در ضمن من به رئیس شعبه گفتم که اگه بانک مرکزی فشار بیار شما اون 3 درصد رو لغو میکنید گفت خیالتون راحت بانک خودش رو خراب نمیکنه و تا یکسال 25 درصد سود میدند
سلاماین 2 تا طرح جداست برای من سر ماه 25 درصد سود میریزند ولی اگه پولم رو برداشت کنم بعد از 3 ماه به صورت 3 ماهه حساب میشه و همینطورالی اخر