گزارش تخلف بدید تا مدیران پاکسازی کنند و البته بن کنند ایشون رومگه اینجا محل تبلیغه ادمه بی فهم
گزارش تخلف بدید تا مدیران پاکسازی کنند و البته بن کنند ایشون رومگه اینجا محل تبلیغه ادمه بی فهم
البته قابل اعتماده بنده دوسال هست با ثامن کار میکنم و مبلغ های 150 تا 200 هم برای کوتاه مدت داشتم و برای واریز و برداشت آنی از حساب هیچ مشکلی نبوده و در طول این دوسال هیج گونه مشکلی نداشتم باهاشونسلام
بنظر شما ثامن برای سپرده گذاری زیاد مثلاً 200 میلیون قابل اعتماده؟!
منظورم اینه که ممکنه براش مشکلی پیش بیارن مثل موسسه میزان
مرسی
لطفا فردا اگر حرف من درست بود عذرخواهی از بنده یادتون نره.فکر کنم شایعه میکنن ایشون
سلام
بنظر شما ثامن برای سپرده گذاری زیاد مثلاً 200 میلیون قابل اعتماده؟!
منظورم اینه که ممکنه براش مشکلی پیش بیارن مثل موسسه میزان
مرسی
میشه توضیح بدید چطور میشه از طریق اینترنت و کارت شتاب به حساب ثامن، انتقال وجه انجام داد؟ آیا منظورتون از طریق همراه بانکه؟سیستم ثامن (samen.ir) به شتاب وصل نیست و شما فقط قادر به انتقال وجه بین حساب ها و کارت های خود ثامن از طریق اینترنت و تلفن بانک و ATM های ثامن هستید. البته لازم به ذکره که انتقال وجه بین حساب ها و کارت های ثامن از طریق اینترنت و تلفن، فقط برای حساب های تک امضاء امکانپذیره.
- امکان انتقال وجه از طریق اینترنت به حساب های ثامن از طریق کارت های متصل به شتاب وجود داره. اینترنت بانک، امکانات صورت حساب به روز دقیق و مناسبی رو فراهم میکنه و همچنین امکان خرید شارژ موبایل هم هست (البته همونطور که گفتم، هر گونه انتقال وجه و خرید با کارت ها یا حساب های ثامن از طریق اینترنت و تلفن، فقط با حساب های تک امضاء در حال حاضر امکان پذیره و برای حساب های دارای دو امضاء یا بیشتر، این امکانات غیرفعالند از اینترنت و تلفن)
مبلغ قابل برداشت از ATM های ثامن با کارت های ثامن، روزانه 500 هزار تومان است و با بانک های سپه و صادرات هم قرارداد دارن ولی از دستگاه های اونا فقط روزانه 200 هزار تومان میتونید بردارید (البته اغلب صادرات ها مشکل دارن ولی دستگاه های سپه بدون مشکل با کارت های ثامن کار میکنن). نمیدونم که آیا میشه از طریق دستگاه های این بانک ها، از کارت ثامن به حساب/کارت سپه یا صادرات منتقل کرد یا نه، یه بار برای انتقال به ملی کارت امتحان کردم ولی پس از بررسی گفت امکانپذیر نیست.
میشه توضیح بدید چطور میشه از طریق اینترنت و کارت شتاب به حساب ثامن، انتقال وجه انجام داد؟ آیا منظورتون از طریق همراه بانکه؟
درضمن دریافت وجه از خودپردازهای صادرات و سپه خیلی وقته که لغو شده. مگه اینکه جدیدا دوباره راه افتاده باشه.
بسیار عالی. امروز یه چیز از شما یاد گرفتم و اون اینکه برای انتقال وجه به حساب روزشمار ثامن، نیازی نیست حضورا و تا خود بانک برم و وقتم تلف بشه. ممنونم.در صفحه ی اصلی https://www.samen.ir/ وسط سمت راست صفحه یک لینک هست به نام "انتقال وجه کارت هاي شتاب به ثامن"
https://epay.ebsamen.com/payments/deposit/charge
ATM های صادرات خیلی وقته دیگه با کارت های ثامن کار نمیکنن؛ اون موقعم که کار میکردن نصف اوقات مشکل داشتن! ولی ATM های سپه، از همون اول که راه انداختن بدون مشکل تا همین الان کار میکنه و همین چند روز پیش از یکیشون پول گرفتم...
حداقل توی تهران اینطوره؛ جاهای دیگه رو نمیدونم.
موسسه ی مالی و اعتباری ثامن (samen.ir ثامن الائمه سابق) نزدیک به 20 سال هست که داره فعالیت میکنه و پشتوانه ی قدرتی و مالی قوی ای داره و تا به امروز چیزی نزدیک به حداقل 600-700 شعبه در سراسر کشور افتتاح نموده.
به شخصه 5 سال یا بیشتر هست که باهاشون در مبالغ بالای 200 میلیون تومان و بیشتر کار میکنم (همچنین آشنایان) و تابحال حتی یک مورد اشتباه یا بد حسابی وجود نداشته و مشکلی با برداشت مبالغ حجیم به صورت آنی هم وجود نداره (هر شعبه، در بانک های نزدیک حساب داره و از اونا براتون چک نقد صادر میکنن). به واسطه ی سرمایه گذاری ای که کرده اید هم به راحتی و سریع بهتون وام میدن در مبالغ بالا و بهره ی مناسب تا نیازی به فسخ قراردادتون نداشته باشید درصورت نیاز به پول.
در این لحظه برای مبالغ بالای 200 میلیون تومان 27 درصد سود سالیانه روزشمار با پرداخت سود ماهیانه میده. مبالغ کمتر، سود کمتری شاملش میشه تا فکر کنم 24 درصد. سود دفترچه ی جاری هم 18 درصد هست.
سرمایه گذاری عظیمی پشت این مؤسسه هست و خرج زیادی برای سیستم و شبکه هاشون کردن؛ تا جایی که میدونم، چند سال پیش میخواستن بانک بشن که با تصویب محدودیت های جدید و ایجاد رقابت های جدید در تعیین نرخ سود سپرده ها برای بانک ها، فعلاً دست نگه داشتن. تبدیل شدن به بانک یعنی دیگه آزادی در تعیین نرخ سودی که میخوان بدن نخواهند داشت و توان رقابتیشون رو تا حد زیادی از دست میدن...
موسسه ی مالی و اعتباری ثامن (samen.ir ثامن الائمه سابق) نزدیک به 20 سال هست که داره فعالیت میکنه و پشتوانه ی قدرتی و مالی قوی ای داره و تا به امروز چیزی نزدیک به حداقل 600-700 شعبه در سراسر کشور افتتاح نموده.
به شخصه 5 سال یا بیشتر هست که باهاشون در مبالغ بالای 200 میلیون تومان و بیشتر کار میکنم (همچنین آشنایان) و تابحال حتی یک مورد اشتباه یا بد حسابی وجود نداشته و مشکلی با برداشت مبالغ حجیم به صورت آنی هم وجود نداره (هر شعبه، در بانک های نزدیک حساب داره و از اونا براتون چک نقد صادر میکنن). به واسطه ی سرمایه گذاری ای که کرده اید هم به راحتی و سریع بهتون وام میدن در مبالغ بالا و بهره ی مناسب تا نیازی به فسخ قراردادتون نداشته باشید درصورت نیاز به پول.
در این لحظه برای مبالغ بالای 200 میلیون تومان 27 درصد سود سالیانه روزشمار با پرداخت سود ماهیانه میده. مبالغ کمتر، سود کمتری شاملش میشه تا فکر کنم 24 درصد. سود دفترچه ی جاری هم 18 درصد هست.
سرمایه گذاری عظیمی پشت این مؤسسه هست و خرج زیادی برای سیستم و شبکه هاشون کردن؛ تا جایی که میدونم، چند سال پیش میخواستن بانک بشن که با تصویب محدودیت های جدید و ایجاد رقابت های جدید در تعیین نرخ سود سپرده ها برای بانک ها، فعلاً دست نگه داشتن. تبدیل شدن به بانک یعنی دیگه آزادی در تعیین نرخ سودی که میخوان بدن نخواهند داشت و توان رقابتیشون رو تا حد زیادی از دست میدن...[/QUO
مر30 از توضیحاتتون
ثامن وابسته به کجاست؟
میگن وابسته به بنیاد تعاون سپاهه!بنظرتون صحت داره؟
مر30 بابت توضیحاتتونموسسه ی مالی و اعتباری ثامن (samen.ir ثامن الائمه سابق) نزدیک به 20 سال هست که داره فعالیت میکنه و پشتوانه ی قدرتی و مالی قوی ای داره و تا به امروز چیزی نزدیک به حداقل 600-700 شعبه در سراسر کشور افتتاح نموده.
سرمایه گذاری عظیمی پشت این مؤسسه هست و خرج زیادی برای سیستم و شبکه هاشون کردن؛ تا جایی که میدونم، چند سال پیش میخواستن بانک بشن که با تصویب محدودیت های جدید و ایجاد رقابت های جدید در تعیین نرخ سود سپرده ها برای بانک ها، فعلاً دست نگه داشتن. تبدیل شدن به بانک یعنی دیگه آزادی در تعیین نرخ سودی که میخوان بدن نخواهند داشت و توان رقابتیشون رو تا حد زیادی از دست میدن...
داداش اینکه صفحات قبل دوستان میگن سود 29 درصد گرفتن حقیقت داره ؟ اصلن همچین چیزی میشه ؟
مر30 بابت توضیحاتتون
ثامن مال کجاست؟
میگن وابسته به بنیاد تعاون سپاهه!
بنظرتون صحت داره؟
خب شاید منظورش همون روز شمار ۲۴ درصدی بوده که کف مبلغش ۵۰ تومن بود جدید باز میکردن ، اینم که گفته برداشته شد یعنی دیگه باز نمیکننمن امروز از رئیس شعبه کوثر پرسیدم گفت روز شمار 24% دیگر برداشته شد من 1.5 سال این حساب رو داشتم. فردا پولم را بانک دیگر می برم. اگر شما خبر جدید داشتید خبر بدید.
یک سوال روز شمار 24 ثامن به شتاب وصله؟ اینترنت بانک چطور؟
ثامن یک ماه هست سپرده کوتاه مدتش 22 درصد پرداخت میکنه برای هر مبلغیدوستان سود ثامن حساب کوتاه مدت 18 درصد قبلی شده 10 درصد؟ من ازخیلی وقت پیش یه مبلغ کمی در ثامن دارم اگر تغییر کرده برم بگیرم یا حساب جدید با سود بالاتر باز کنم
سلامسلام دوستان
موسسه آرمان ( فرشتگان ) برای سپرده دو ساله - با حق فسخ بدون جریمه در پایان یکسال - سود 32 درصد میدهد.
من دیروز با پنجاه میل. باز کردم.
سود را به حساب کوتاه مدت خودشان میریزند
و میتوانید با پر کردن فرمی که هست ، این سود را ، خوده موسسه به هر حساب دیگری که دارید پایا یا ساتنا بکنند.