• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سلام
بنظر شما ثامن برای سپرده گذاری زیاد مثلاً 200 میلیون قابل اعتماده؟!
منظورم اینه که ممکنه براش مشکلی پیش بیارن مثل موسسه میزان
مرسی
البته قابل اعتماده بنده دوسال هست با ثامن کار میکنم و مبلغ های 150 تا 200 هم برای کوتاه مدت داشتم و برای واریز و برداشت آنی از حساب هیچ مشکلی نبوده و در طول این دوسال هیج گونه مشکلی نداشتم باهاشون

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
من که نفهمیدم دوستان چی گفتن در مورد کوثر.
فقط اینو میدونم که اونایی که جدید حساب باز کردن که تا سه ماه قابل برداشت نیست، سرجاشه سودش.
قبلیا رو هم بعید میدونم کوثر به این راحتی بیخیالشون شه. خیلی از منابع این موسسه از محل همون سپرده های کلید طلایی هست.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
سلام
بنظر شما ثامن برای سپرده گذاری زیاد مثلاً 200 میلیون قابل اعتماده؟!
منظورم اینه که ممکنه براش مشکلی پیش بیارن مثل موسسه میزان
مرسی

موسسه ی مالی و اعتباری ثامن (samen.ir ثامن الائمه سابق) نزدیک به 20 سال هست که داره فعالیت میکنه و پشتوانه ی قدرتی و مالی قوی ای داره و تا به امروز چیزی نزدیک به حداقل 600-700 شعبه در سراسر کشور افتتاح نموده.

به شخصه 5 سال یا بیشتر هست که باهاشون در مبالغ بالای 200 میلیون تومان و بیشتر کار میکنم (همچنین آشنایان) و تابحال حتی یک مورد اشتباه یا بد حسابی وجود نداشته و مشکلی با برداشت مبالغ حجیم به صورت آنی هم وجود نداره (هر شعبه، در بانک های نزدیک حساب داره و از اونا براتون چک نقد صادر میکنن). به واسطه ی سرمایه گذاری ای که کرده اید هم به راحتی و سریع بهتون وام میدن در مبالغ بالا و بهره ی مناسب تا نیازی به فسخ قراردادتون نداشته باشید درصورت نیاز به پول.

در این لحظه برای مبالغ بالای 200 میلیون تومان 27 درصد سود سالیانه روزشمار با پرداخت سود ماهیانه میده. مبالغ کمتر، سود کمتری شاملش میشه تا فکر کنم 24 درصد. سود دفترچه ی جاری هم 18 درصد هست.

سرمایه گذاری عظیمی پشت این مؤسسه هست و خرج زیادی برای سیستم و شبکه هاشون کردن؛ تا جایی که میدونم، چند سال پیش میخواستن بانک بشن که با تصویب محدودیت های جدید و ایجاد رقابت های جدید در تعیین نرخ سود سپرده ها برای بانک ها، فعلاً دست نگه داشتن. تبدیل شدن به بانک یعنی دیگه آزادی در تعیین نرخ سودی که میخوان بدن نخواهند داشت و توان رقابتیشون رو تا حد زیادی از دست میدن...

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سیستم ثامن (samen.ir) به شتاب وصل نیست و شما فقط قادر به انتقال وجه بین حساب ها و کارت های خود ثامن از طریق اینترنت و تلفن بانک و ATM های ثامن هستید. البته لازم به ذکره که انتقال وجه بین حساب ها و کارت های ثامن از طریق اینترنت و تلفن، فقط برای حساب های تک امضاء امکانپذیره.

- امکان انتقال وجه از طریق اینترنت به حساب های ثامن از طریق کارت های متصل به شتاب وجود داره. اینترنت بانک، امکانات صورت حساب به روز دقیق و مناسبی رو فراهم میکنه و همچنین امکان خرید شارژ موبایل هم هست (البته همونطور که گفتم، هر گونه انتقال وجه و خرید با کارت ها یا حساب های ثامن از طریق اینترنت و تلفن، فقط با حساب های تک امضاء در حال حاضر امکان پذیره و برای حساب های دارای دو امضاء یا بیشتر، این امکانات غیرفعالند از اینترنت و تلفن)

مبلغ قابل برداشت از ATM های ثامن با کارت های ثامن، روزانه 500 هزار تومان است و با بانک های سپه و صادرات هم قرارداد دارن ولی از دستگاه های اونا فقط روزانه 200 هزار تومان میتونید بردارید (البته اغلب صادرات ها مشکل دارن ولی دستگاه های سپه بدون مشکل با کارت های ثامن کار میکنن). نمیدونم که آیا میشه از طریق دستگاه های این بانک ها، از کارت ثامن به حساب/کارت سپه یا صادرات منتقل کرد یا نه، یه بار برای انتقال به ملی کارت امتحان کردم ولی پس از بررسی گفت امکانپذیر نیست.
میشه توضیح بدید چطور میشه از طریق اینترنت و کارت شتاب به حساب ثامن، انتقال وجه انجام داد؟ آیا منظورتون از طریق همراه بانکه؟
درضمن دریافت وجه از خودپردازهای صادرات و سپه خیلی وقته که لغو شده. مگه اینکه جدیدا دوباره راه افتاده باشه.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
میشه توضیح بدید چطور میشه از طریق اینترنت و کارت شتاب به حساب ثامن، انتقال وجه انجام داد؟ آیا منظورتون از طریق همراه بانکه؟
درضمن دریافت وجه از خودپردازهای صادرات و سپه خیلی وقته که لغو شده. مگه اینکه جدیدا دوباره راه افتاده باشه.

در صفحه ی اصلی https://www.samen.ir/ وسط سمت راست صفحه یک لینک هست به نام "انتقال وجه کارت هاي شتاب به ثامن"
https://epay.ebsamen.com/payments/deposit/charge

ATM های صادرات خیلی وقته دیگه با کارت های ثامن کار نمیکنن؛ اون موقعم که کار میکردن نصف اوقات مشکل داشتن! ولی ATM های سپه، از همون اول که راه انداختن بدون مشکل تا همین الان کار میکنه و همین چند روز پیش از یکیشون پول گرفتم...

حداقل توی تهران اینطوره؛ جاهای دیگه رو نمیدونم.

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
در صفحه ی اصلی https://www.samen.ir/ وسط سمت راست صفحه یک لینک هست به نام "انتقال وجه کارت هاي شتاب به ثامن"
https://epay.ebsamen.com/payments/deposit/charge

ATM های صادرات خیلی وقته دیگه با کارت های ثامن کار نمیکنن؛ اون موقعم که کار میکردن نصف اوقات مشکل داشتن! ولی ATM های سپه، از همون اول که راه انداختن بدون مشکل تا همین الان کار میکنه و همین چند روز پیش از یکیشون پول گرفتم...

حداقل توی تهران اینطوره؛ جاهای دیگه رو نمیدونم.
بسیار عالی. امروز یه چیز از شما یاد گرفتم و اون اینکه برای انتقال وجه به حساب روزشمار ثامن، نیازی نیست حضورا و تا خود بانک برم و وقتم تلف بشه. ممنونم.

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
همین الان به کوثر زنگ زدم
گفت کلید طلایی های قبلی 18 ماه هستند
جدیدی ها نیز یکیش یک ساله است که سه ماهه حق برداتش نداریدی که دیگر افتتاحنمی شود
دیگری هم حساب یک سالهه 22 درصدی است
لذا قبلی ها پابرجا است
دوستان لطفا اطلاعات اشتباه ندهند

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
موسسه ی مالی و اعتباری ثامن (samen.ir ثامن الائمه سابق) نزدیک به 20 سال هست که داره فعالیت میکنه و پشتوانه ی قدرتی و مالی قوی ای داره و تا به امروز چیزی نزدیک به حداقل 600-700 شعبه در سراسر کشور افتتاح نموده.

به شخصه 5 سال یا بیشتر هست که باهاشون در مبالغ بالای 200 میلیون تومان و بیشتر کار میکنم (همچنین آشنایان) و تابحال حتی یک مورد اشتباه یا بد حسابی وجود نداشته و مشکلی با برداشت مبالغ حجیم به صورت آنی هم وجود نداره (هر شعبه، در بانک های نزدیک حساب داره و از اونا براتون چک نقد صادر میکنن). به واسطه ی سرمایه گذاری ای که کرده اید هم به راحتی و سریع بهتون وام میدن در مبالغ بالا و بهره ی مناسب تا نیازی به فسخ قراردادتون نداشته باشید درصورت نیاز به پول.

در این لحظه برای مبالغ بالای 200 میلیون تومان 27 درصد سود سالیانه روزشمار با پرداخت سود ماهیانه میده. مبالغ کمتر، سود کمتری شاملش میشه تا فکر کنم 24 درصد. سود دفترچه ی جاری هم 18 درصد هست.

سرمایه گذاری عظیمی پشت این مؤسسه هست و خرج زیادی برای سیستم و شبکه هاشون کردن؛ تا جایی که میدونم، چند سال پیش میخواستن بانک بشن که با تصویب محدودیت های جدید و ایجاد رقابت های جدید در تعیین نرخ سود سپرده ها برای بانک ها، فعلاً دست نگه داشتن. تبدیل شدن به بانک یعنی دیگه آزادی در تعیین نرخ سودی که میخوان بدن نخواهند داشت و توان رقابتیشون رو تا حد زیادی از دست میدن...

داداش اینکه صفحات قبل دوستان میگن سود 29 درصد گرفتن حقیقت داره ؟ اصلن همچین چیزی میشه ؟

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110

سرمایه گذاری عظیمی پشت این مؤسسه هست و خرج زیادی برای سیستم و شبکه هاشون کردن؛ تا جایی که میدونم، چند سال پیش میخواستن بانک بشن که با تصویب محدودیت های جدید و ایجاد رقابت های جدید در تعیین نرخ سود سپرده ها برای بانک ها، فعلاً دست نگه داشتن. تبدیل شدن به بانک یعنی دیگه آزادی در تعیین نرخ سودی که میخوان بدن نخواهند داشت و توان رقابتیشون رو تا حد زیادی از دست میدن...[/QUO
مر30 از توضیحاتتون
ثامن وابسته به کجاست؟
میگن وابسته به بنیاد تعاون سپاهه!بنظرتون صحت داره؟

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110

مر30 بابت توضیحاتتون
ثامن مال کجاست؟
میگن وابسته به بنیاد تعاون سپاهه!
بنظرتون صحت داره؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
داداش اینکه صفحات قبل دوستان میگن سود 29 درصد گرفتن حقیقت داره ؟ اصلن همچین چیزی میشه ؟

شاید برخی شعبات چنین قراردادی ببندن! اطلاعی ندارم ولی ندیدم تاحالا که شعبه ای بالاتر یا پایین تر از نرخ مصوب سازمان مرکزیشون ببنده که الان همین 27 درصده تا جایی که میدونم (برای بالای 200 تومن). سیستمشون به هم وصله و قراردادهایی که میبندن، بر اساس چیزایی هست که سازمان مرکزیشون در سیستم "تعریف کرده" و نه اینکه هر شعبه ای برای خودش دلبخواهی عمل کنه (البته در وام ها شاید کمی استقلال داشته باشن بر اساس شناخت از مشتری).

باید برید با رییس یا معاون شعبات صحبت کنید یا بپرسید کدوم شعبه بوده برید همونجا. شاید برای مبالغ بسیار بسیار بالا چنین قانونی داشته باشن...

مر30 بابت توضیحاتتون
ثامن مال کجاست؟
میگن وابسته به بنیاد تعاون سپاهه!
بنظرتون صحت داره؟

به هر حال اکثر مؤسسات و بانک های داخل ایران، وابسته به اشخاص حقیقی و حقوقی ارگان های نظامی و حاکمیتی هستن؛ برخی قدرت و سرمایه ی بالاتری دارن و خوش-حساب تر بودن تا بحال، برخی کمتر. اصولاً در ایران امروز، اختیار بسیاری از مجوزهای مهم و بزرگ اقتصادی، و بعضاً مجوزهایی انحصاری (مثلاً در واردات)، در دست گروه هایی هست که فقط این مجوزها رو به افراد و سازمان های خاصی میدن که منافع اون گروه ها رو تأمین بکنن پس از دریافت این مجوزات...

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من امروز از رئیس شعبه کوثر پرسیدم گفت روز شمار 24% دیگر برداشته شد من 1.5 سال این حساب رو داشتم. فردا پولم را بانک دیگر می برم. اگر شما خبر جدید داشتید خبر بدید.

یک سوال روز شمار 24 ثامن به شتاب وصله؟ اینترنت بانک چطور؟
خب شاید منظورش همون روز شمار ۲۴ درصدی بوده که کف مبلغش ۵۰ تومن بود جدید باز میکردن ، اینم که گفته برداشته شد یعنی دیگه باز نمیکنن

من که پرسیدم امروز از شعبه گفتن هر دو ۲۴ درصدی که بوده هنوز پابرجاست فقط دیگه افتتاح حساب نمیشه ، البته ۲۴ درصد کلید طلایی یعنی همون قدیمیه تا شهریور ۹۴ بیشتر تمدید نشده و نمیشه

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان سود ثامن حساب کوتاه مدت 18 درصد قبلی شده 10 درصد؟ من ازخیلی وقت پیش یه مبلغ کمی در ثامن دارم اگر تغییر کرده برم بگیرم یا حساب جدید با سود بالاتر باز کنم

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
موسسه آرمان ( فرشتگان) یکساله ۲۷ درصد میده، حتی برای مبالغ زیر ۱۰ میلیون!

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان سود ثامن حساب کوتاه مدت 18 درصد قبلی شده 10 درصد؟ من ازخیلی وقت پیش یه مبلغ کمی در ثامن دارم اگر تغییر کرده برم بگیرم یا حساب جدید با سود بالاتر باز کنم
ثامن یک ماه هست سپرده کوتاه مدتش 22 درصد پرداخت میکنه برای هر مبلغی

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
موسسه آرمان ( فرشتگان ) برای سپرده دو ساله - با حق فسخ بدون جریمه در پایان یکسال - سود 32 درصد میدهد.
من دیروز با پنجاه میل. باز کردم.
سود را به حساب کوتاه مدت خودشان میریزند
و میتوانید با پر کردن فرمی که هست ، این سود را ، خوده موسسه به هر حساب دیگری که دارید پایا یا ساتنا بکنند.

msaj87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان
موسسه آرمان ( فرشتگان ) برای سپرده دو ساله - با حق فسخ بدون جریمه در پایان یکسال - سود 32 درصد میدهد.
من دیروز با پنجاه میل. باز کردم.
سود را به حساب کوتاه مدت خودشان میریزند
و میتوانید با پر کردن فرمی که هست ، این سود را ، خوده موسسه به هر حساب دیگری که دارید پایا یا ساتنا بکنند.
سلام
حداقل مبلغ و شرایط خاصی داره؟
بالا