• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
ممنون خیلی کامل و مفید بود. کم پیدا بودی عاشق جان. من امروز با گردشگری تماس گرفتم گفت برای اون 22% روزشمار هم باید کف 50م باشه. انگار دوتا جواب مختلف به من و شما دادن.
هستم .. خبر خاصی نبود اطلاع خاصی هم نداشتم .. برای همین پیغام نمیگذاشتم .
بله بانک گردشگری خیلی بانک خوبی از لحاظ اینترنت بانک ... کارت اش و غیره بودش .. متاسفانه حرکات زشت زیادی داره انجام میده.
به من که گفتن به شما 22% با 10 میلیون هم میدیم ..
حتی گفتن 23.5% برای مبالغ بالا سپرده 5 ساله هم باز میکنیم .
لطفا مبلغی که برای ان تونستید 29 درصد بگیرید ذکر کنید
من 140 میلیون تومان دارم ایا می تونم قرار داد 29 درصد بگیرم
شما با این مبلغ هم شاید بتونی 29% بگیری .. اگر هم نشه 28% حتمیه .. بیشتر بحث چونه زدن هستش ..
سعی کنید احساس رقابت بندازین که مثلا نور داره 30 درصد میده من به خاطر اعتماد اومدم ثامن الحجج ، شما 29 رو بدید .
اگر نشد برین شعبه دیگه .. الان بانک ها زیاد تفاوتی نمیکنه که کدوم شعبه میرید همشون .. یک جوابو میدن .
ولی موسسه ها مشکلی ندارن ..
در ضمن تلفنی هم جواب نمیدن .. و یک کم پر اطلاعات نشون بدید فکر میکنن بازرس هستید خیلی با احتیاط جوابتون رو میدن.
تلفنی ثامن الحجج به من گفت 22% !!!
___
این حساب کوتاه مدت 22% پاسارگاد هنوز پابرجاست ؟؟

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
امروز رفتم گردشگری تکلیف حساب کوتاه مدت 22 درصدم را که آخر هفته گذشته 10% کرده بودن مشخص کنم.

یارو کارمنده اولش شوکه شد. گفت از کجا فهمیدی که سودها کم شده؟ می خواستیم تازه بهتون خبر بدیم!!!

گفتم حالا که چی؟ چه طرحی دارین؟

گفت موجودیت را برسون به 50 تومن همون 22% را برات حساب می کنیم. گفتم نمیشه! دیگه چی دارین؟ گفت یک سپرده یکساله باز کن بعد یک ماه اگه خواستی می تونی هر مقدارش را که لازم داری بدون جریمه برداشت کنی. اگه هم خواستی چیزی بهش اضافه کنی یک حساب سپرده جدید برات باز می کنیم.

قسمتی از موجودیم که معمولا راکد هست را تبدیلش کردم به سپرده یکساله با شرط برداشت بدون جریمه بعد از یکماه. بدیش به اینکه بخوام دست بهش بزنم حتما باید برم شعبه و دیگه با اینترنت بانک سریع نمیشه این ور و اون ورش کرد.

بقیه را برداشتم بردم کوثر که رییس شعبه اش می گفت یک کوتاه مدت 22% با قابلیت واریز و برداشت و اینترنت بانک و پایا و ساتنا و .... می تونه برام افتتاح کنه. یارو برداشت دو تا حساب برام درست کرد. یکی حساب اصلی با سود 22% که دفترچه ای هست و یک حساب واسط با سود 10% که کارت داره و متصل به شتاب هست. بخوام پول بریزم به حساب 22 درصدی اول باید واریز کنم به حساب واسط بعد برم تو شعبه و انتقالش بدم به حساب اصلی 22%. الان داشتم اینترنت بانکش را چک می کردم خیلی مزخزفه خیلی. نه پایا داره نه سانتا. اصلا حساب اصلی 22 درصدی را هم تو اینترنت بانکشون نشون نمی ده. خلاصه خیلی خورد تو ذوقم.

لعنت به این بانک مرکزی که نرخ سود برداشت بانکهای تجاری از منابع خودش را 34% حساب می کنه ولی نرخ سود سپرده های مردم بدبخت را 22%.

mehdi9271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سه ساله تو موسسه آرمان که قبلش فردوسی بوده حساب دارم واریز سودها بدون هیچگونه تاخیری و مشکلی واریز شده

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان کسی با سود 30 درصد در نور سپرده کرده؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام. امروز از گردشگری با من تماس گرفتن گفتن که سود حساب روزشمارم که ۲۳ درصد بود با کفّ ۱۰ تومن کم شده، اگر می‌خوام باید ۵۰ تومن بریزم توش تا همینطور باقی‌ بمونه. دربارهٔ ۲۲ درصد شدن با کفّ ۱۰ تومن چیزی نگفتن. تو اینترنت بانک هم کردن ۱۰ درصد. فردا میرم قوامین یک ۲۲ درصدی باز می‌کنم.
گردشگری حساب کوتاه مدتش برای زیر 50 میلیون شده 10 درصد. بالای 50 میلیون شده 22 درصد و بالای 100 میلیون موجودی شده 23 درصد.
که البته مفت نمی ارزه. بانکها و موسسات دیگه گزینه های بهتری دارند

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
ظاهرا ارمان طرح 5 ساله هم داره با سود بالاي 34 درصد يكي از شعبشون يه برگه داد به من ٥ ساله باسود ١٧٩/٩درصد در سر رسيد

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کوثر کلید طلائیش 24 % پرید. شد کلید حلبی. استعلام امروز صبح.

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
امان از دست این کلید...!!!
قرار بود بیاد مشکلات رو باز کنه ولی خودش شد....

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
ظاهرا ارمان طرح 5 ساله هم داره با سود بالاي 34 درصد يكي از شعبشون يه برگه داد به من ٥ ساله باسود ١٧٩/٩درصد در سر رسيد
دقت کنید سود در سر رسید .. با سود ماهیانه خیلی متفاوته ..

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399

گردشگری بطور کامل طی هفته گذشته و این هفته سود تمام حساب هاش رو کرد 10 درصد . دوستان اعلام کردن ..اینجام دوباره رسما اطلاع رسانی میشه تا دوستانی که هنوز خبر ندارند با خبر بشوندو کمتر ضررکنند.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
کدوم کلید .... همون که تا شهریور بود ؟ یا جدیده ؟

به چی تبدیل شده ؟
کوثر 24 درصدش پا برجاس تا شهریور گفتن 1سری جدید باز میکردن منظورت اینه یا قبلیا یا شایعه....حساب قبلیا که پابرجاست

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کوثر 24 درصدش پا برجاس تا شهریور گفتن 1سری جدید باز میکردن منظورت اینه یا قبلیا یا شایعه....حساب قبلیا که پابرجاست
من امروز از رئیس شعبه کوثر پرسیدم گفت روز شمار 24% دیگر برداشته شد من 1.5 سال این حساب رو داشتم. فردا پولم را بانک دیگر می برم. اگر شما خبر جدید داشتید خبر بدید.

یک سوال روز شمار 24 ثامن به شتاب وصله؟ اینترنت بانک چطور؟

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
کلید طلایی دقیقا 18 ماه می باشد اسفند 92 این سپرده باز شده است شما چه طوری 1.5 سال این سپرده را داشتید
یک کم دقت کنید 18 ماه می شود شهریر

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

سیستم ثامن (samen.ir) به شتاب وصل نیست و شما فقط قادر به انتقال وجه بین حساب ها و کارت های خود ثامن از طریق اینترنت و تلفن بانک و ATM های ثامن هستید. البته لازم به ذکره که انتقال وجه بین حساب ها و کارت های ثامن از طریق اینترنت و تلفن، فقط برای حساب های تک امضاء امکانپذیره.

- امکان انتقال وجه از طریق اینترنت به حساب های ثامن از طریق کارت های متصل به شتاب وجود داره. اینترنت بانک، امکانات صورت حساب به روز دقیق و مناسبی رو فراهم میکنه و همچنین امکان خرید شارژ موبایل هم هست (البته همونطور که گفتم، هر گونه انتقال وجه و خرید با کارت ها یا حساب های ثامن از طریق اینترنت و تلفن، فقط با حساب های تک امضاء در حال حاضر امکان پذیره و برای حساب های دارای دو امضاء یا بیشتر، این امکانات غیرفعالند از اینترنت و تلفن)

مبلغ قابل برداشت از ATM های ثامن با کارت های ثامن، روزانه 500 هزار تومان است و با بانک های سپه و صادرات هم قرارداد دارن ولی از دستگاه های اونا فقط روزانه 200 هزار تومان میتونید بردارید (البته اغلب صادرات ها مشکل دارن ولی دستگاه های سپه بدون مشکل با کارت های ثامن کار میکنن). نمیدونم که آیا میشه از طریق دستگاه های این بانک ها، از کارت ثامن به حساب/کارت سپه یا صادرات منتقل کرد یا نه، یه بار برای انتقال به ملی کارت امتحان کردم ولی پس از بررسی گفت امکانپذیر نیست.

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
سیستم ثامن (samen.ir) به شتاب وصل نیست و شما فقط قادر به انتقال وجه بین حساب ها و کارت های خود ثامن از طریق اینترنت و تلفن بانک و ATM های ثامن هستید. البته لازم به ذکره که انتقال وجه بین حساب ها و کارت های ثامن از طریق اینترنت و تلفن، فقط برای حساب های تک امضاء امکانپذیره.

- امکان انتقال وجه از طریق اینترنت به حساب های ثامن از طریق کارت های متصل به شتاب وجود داره. اینترنت بانک، امکانات صورت حساب به روز دقیق و مناسبی رو فراهم میکنه و همچنین امکان خرید شارژ موبایل هم هست (البته همونطور که گفتم، هر گونه انتقال وجه و خرید با کارت ها یا حساب های ثامن از طریق اینترنت و تلفن، فقط با حساب های تک امضاء در حال حاضر امکان پذیره و برای حساب های دارای دو امضاء یا بیشتر، این امکانات غیرفعالند از اینترنت و تلفن)

مبلغ قابل برداشت از ATM های ثامن با کارت های ثامن، روزانه 500 هزار تومان است و با بانک های سپه و صادرات هم قرارداد دارن ولی از دستگاه های اونا فقط روزانه 200 هزار تومان میتونید بردارید (البته اغلب صادرات ها مشکل دارن ولی دستگاه های سپه بدون مشکل با کارت های ثامن کار میکنن). نمیدونم که آیا میشه از طریق دستگاه های این بانک ها، از کارت ثامن به حساب/کارت سپه یا صادرات منتقل کرد یا نه، یه بار برای انتقال به ملی کارت امتحان کردم ولی پس از بررسی گفت امکانپذیر نیست.
سلام
بنظر شما ثامن برای سپرده گذاری زیاد مثلاً 200 میلیون قابل اعتماده؟!
منظورم اینه که ممکنه براش مشکلی پیش بیارن مثل موسسه میزان
مرسی

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
من امروز از رئیس شعبه کوثر پرسیدم گفت روز شمار 24% دیگر برداشته شد من 1.5 سال این حساب رو داشتم. فردا پولم را بانک دیگر می برم. اگر شما خبر جدید داشتید خبر بدید.

والا من 1ماه پیش پرسیدم گفتند تا شهریور هست رو 24 رو چه حساب میگید الان شما پرسیدید یعنی رو چند اوردن؟؟؟ بعید میدونم از 24 پایین اورده باشن

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
کابینت سازی رمضانی ( ساخت كابينت با نصب رايگان )
ساخت كابينت آشپزخانه و كمد ديواري با مديريت رمضاني

%DA%A9%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C.png

ساخت کابینت بدون واسطه :
بدون نیاز به واسطه گری صاحب نمایشگاه کابینت، کار خود را مستقیم به تولید کننده آن سفارش دهید تا مطمئن شوید که قیمت مناسب ما فقط یک شعار نیست.

كابينت آشپزخانه رمضاني با وجود سابقه ي عضويت در اتحاديه ي درودگران و كابينت سازان استان تهران، گزينه ي معتبر و مورد اعتمادي از طرف مشتري هاي عزيز و اعضاي اتحاديه مي باشد كه شما مي توانيد به آدرس كارگاه و دفتر گروه كابينت آشپزخانه و دكوراسيون رمضاني ( افرا ) مراجعه كنيد.

چرا کابینت سازی رمضانی؟
*عضو اتحادیه ی درودگران و کابینت سازان استان تهران
* مسئولیت پذیر بودن
* تحویل به موقع کار ( با ما خوش قول بودن کابینت ساز ها را تجربه کنید )
*از بزرگترین تولیدکنندگان کابینت در تهران
* شرایط ویژه برای انبوه سازان
* ساخت کابینت در کوتاه ترین زمان ممکن
* صداقت و رو راستی با مشتری
* کیفیت عالی با مرغوب ترین اجناس
* به کارگیری افراد متخصص و حرفه ای
* دارای تجهیزات و دستگاه های پیشرفته ی برش ام دی اف و لبه چسپان PVC

نحوه محاسبه قيمت :
قيمت كابينت برابر است با 1 متر كابينت زميني با يك متر كابينت هوايي به همراه تاج و غيره.

در کابینت سازی رمضانی منظور از یک متر کابینت، کلیه موارد زیر می باشد :
کلیه لولاهای مورد استفاده
کلیه دستگیره ها (برای هر کار سقف قیمتی برای دستگیره در نظر گرفته میشود)
یک متر تاج
یک متر زیر چراغی
یک متر پاخور MDF یا پایه استیل
یک متر کابینت زمینی به همراه درب ام دی اف و تمامی طبقات ام دی اف در داخل آن
یک متر کابینت دیواری به همراه درب ام دی اف و تمامی طبقات ام دی اف در داخل آن
جک پمپی و ریل ساچمه ای احتمالی
کابینت به همراه سبد آبچکان درون آن نیز برای هر آشپزخانه به عهده ی کابینت سازی رمضانی است
و کلیه یراق آلاتی که برای یک متر کابینت زمینی + یک متر کابینت هوایی مورد نیاز است.

سوال : برخي كابينت ساز ها قيمتي بسيار پايين مثلا متري 250.000 تومان قيمت مي دهند چگونه است ؟

پاسخ : جالب است بدانيد كه حتي هزينه ام دي اف كابينت از اين قيمت بالاتر مي باشد و مطمئنا با توجه به اطلاعات كم خريدار از موضوع سوء استفاده مي كنند.

سو استفاده هاي ممكن :
متراژ كابينت آشپزخانه را بر حسب متر مربع حساب نمايند
متراژ كابينت را بيشتر از واقعيت عنوان نمايند
متراژ كابينت هوايي با كابينت زميني جمع كنند
و...

* توجه : طبق قوانین اتحادیه، متراژ پارتیشن و کمد دیواری بر حسب متر مربع محاسبه می شود و این نکته دلیل بر سوء استفاده گر بودن کابینت ساز نمی باشد، اما همانطور که ذکر شد، اگر دیدید که کابینت سازی قیمت ساخت کابینت را بر حسب متر مربع محاسبه می کند، می توانید در کار وی شک کنید.

جهت جلوگيري از هرگونه سو استفاده احتمالي شما مي بايست قيمت تمام شده نهايي را از كابينت ساز دريافت نماييد.

ساخت و نصب كمد ديواري(درب ريلي) ، تخت تاشو ، تخت و صندوق باكسي ، مبل تخت خواب شو ، ميز تحرير ، كابينت آشپزخانه ، كمد و كابينت فضاي اداري و تجاري ، ميز تلوزيون LCD ، ميز كامپيوتر از لترون ، mdf ، پروفيل با نازلترين قيمت و بهترين كيفيت در مدت زمان بسيار كوتاه در تمام نقاط كشور (قابل توجه انبوه سازان )

قيمت كابينت ام دي اف استاندارد معمولي :
از متري 350 هزارتومان تا متري 450 هزارتومان

قيمت كابينت ام دي اف هايگلاس ایرانی و خارجي :
از متري 480 هزارتومان تا متري 600 هزارتومان

قيمت ساخت كمد ديواري ام دي اف :
از متري 150 هزارتومان تا متري 270 هزارتومان ( بهترین کیفیت بازار )

قيمت ساخت با نصب رايگان تخت خواب تاشو، ميز، ديواركوب، پارتيشن و... :
با شما هستيم، همين حالا تماس بگيريد!

تلفن کارگاه :440 51 660 - 021
* در صورت عدم پاسخگویی تلفن کارگاه، می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :
شماره موبایل ( جهت سفارش ) : 709 66 28 0912 - 79 403 69 0912
وایبر : 41 57 914 0936

آدرس كارگاه : بزرگراه آيت الله سعيدي، خيابان هاشمي، خيابان علياري، پلاك 47
آدرس دفتر و خدمات PVC : بزرگراه آيت الله سعيدي، خيابان هاشمي، خيابان علياري، پلاك 43

مدت زمان تحویل کابینت :
ساخت یک واحد کابینت آشپزخانه ی ام دی اف MDF از 4 روز تا 9 روز کاری پس از عقد قرارداد.
طراحی،ساخت و نصب 4 واحد کابینت آشپزخانه ی ام دی اف MDF در 15 روز کاری پس از عقد قرارداد.

براي سفارش ساخت كابينت، كمد ديواري و دكوراسيون داخلي، همين حالا تماس بگيريد!

تلفن کارگاه : 440 51 660 - 021
* در صورت عدم پاسخگویی تلفن کارگاه، می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :
شماره موبايل (جهت سفارش) : 709 66 28 0912 - 79 403 69 0912
( Viber ) وایبر : 41 57 914 0936

آدرس دفتر و خدمات PVC : بزرگراه آيت الله سعيدي، خيابان هاشمي، خيابان علياري، پلاك 43

نمونه کارهای کابینت سازی رمضانی :
براي مشاهده ي نمونه كارهاي ما راه های زیر وجود دارند :
1- شما مي توانيد با ما تماس بگيريد و يا اين كه تشريف بياوريد دفتر و كارگاه تا به اتفاق هم از پروژه هاي انجام شده يا در حال انجاممون ديدن كنيم.
2- علاوه بر مشاهده ی نمونه کارهامون در وبسایت www.cabinetsazi.ir شما می توانید در شبکه های اجتماعی زیر هم کابینت سازی رمضانی را دنبال کنید.

* توجه : تمامی تصاویری که در وب سایت و شبکه های اجتماعی ما مشاهده می کنید، توسط کابینت سازی رمضانی طراحی، تولید و نصب شده و به هیچ عنوان کپی شده نمی باشد.

وب سایت کابینت سازی رمضانی : www.cabinetsazi.ir
آپارات : www.aparat.com/cabinetsazi.ir
اینستاگرام : www.instagram.com/cabinetsazi.ir
فیسبوک : www.facebook.com/cabinetsazi.ir
ایمیل : [email protected]
پیامک : 30004866001702

براي سفارش ساخت كابينت، كمد ديواري و دكوراسيون داخلي، همين حالا تماس بگيريد!

تلفن کارگاه : 440 51 660 - 021
شماره موبايل (جهت سفارش) : 709 66 28 0912 - 79 403 69 0912
( Viber ) وایبر : 41 57 914 0936

%DA%A9%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C.png
مگه اینجا محل تبلیغه ادمه بی فهم

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
کلید طلایی دقیقا 18 ماه می باشد اسفند 92 این سپرده باز شده است شما چه طوری 1.5 سال این سپرده را داشتید
یک کم دقت کنید 18 ماه می شود شهریر
فکر کنم شایعه میکنن ایشون

بالا