• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
گردشگری بانک خوبی بود همه رقمه اما داره خیلی خراب میشه منم رفتم پولمو گرفتم بردم قوامین.گردشگری سپرده یک ساله 25 درصدی داشتم یکسالش چند روز پیش تموم شد زنگ زدن گفتن با همون نرخ تمدید کنیم؟ گفتم آره امروز بعد از 5 روز زنگ زدن میگن بخشنامه اومده بیش از 22 درصد ندین سپرده ای که قرارداد بوده بستیم منم رفتم 2 نفر دیگه هم همین مشکل داشتن یکیشون 1 میلیارد سپرده داشت رییس شعبه به دست و پاش افتاد که پولتونو نگیرید 22 درصد باز کنین آخه کدوم آدمی وقتی یک سال 25 درصد سود گرفته رو پولش حساب کرده یهو به 22 درصد مثه بانک های دولتی راضی میشه؟منم گفتم مشتری هاتون رو از دست میدید گفت کجا میبرید سود بیشتر بگیرین؟طبق توصیه دوستان در اینجا اسمی از قوامین نبردم گفتم همه موسسه ها حتی الکی گفتم با رییس شعبه پاسارگاد و ایران زمین هم صحبت کردم بیشتر میدن حرصش درد اومد!!میگفت از اردیبهشت همه باید کم کنن دوباره .راست و دروغش با خودش.اما قوامین یک ساله 25 درصد برای 50 میلیون باز کردم بیش از یک ساله که نداره به من که گفت مبلغ هر چی باشه 27 درصد نداریم.روز شمار 22 درصدی هم با کف 2 میلیون با کارت و اینترنت بانک افتتاح کرد.
كار بسيار عاقلانه اي كرديد درمورد كم كردن بعد ارديبهشت هم گرچه شبيه شوخي ميشه تلقيش كرد اما اولا شما قرارداد يكساله بستيد دوما اينا يه جورايي دور ميزنند بالاخره قوانين رو

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
ثامن الحجج تو خبر خوندم مدارکشو داده و مثل سایر موسسات دربانک مرکزی درحال بررسی مدارک و غیره هستش.
من هم 3 ساله که باهاش کار کردم ازشون بدی ندیدم
درباره این که کلا موسسات درست نیستن و پول نگذاریم ....من مخالف هستم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ثامن الحجج تو خبر خوندم مدارکشو داده و مثل سایر موسسات دربانک مرکزی درحال بررسی مدارک و غیره هستش.
من هم 3 ساله که باهاش کار کردم ازشون بدی ندیدم
درباره این که کلا موسسات درست نیستن و پول نگذاریم ....من مخالف هستم
چیزی که مشخصه هر کسی طرفدار یکی از موسسات هست اما بشخصه جدای اخبار ضد و نقیضی که در مورد مجوز هر کدامشون به گوش میرسه بنده در ثامن کوتاه مدت و سپرده داشتم و دارم و مشکلی هم نداشتم البته ثامن سایتشون samen.ir
در نور هم البته همین الان هم کوتاه مدت دارم اما این ماه اولین ماهی هست که اعلام کرده 24 احتمال داره ماه آینده برگردونن به قبل ودر مورد سودهاشونم مطمئن هر کدومشون با دادن 2 تا 5 درصد سود بیشتر جهت جذب سپرده گذاران بر میان مهم اینه که فعلا هیچ کدومشون در لیست موسسات مجوز دار ثبت نشدن حتی ولو اینکه مجوز اولیه یا نهایی هم گرفته باشند هنوز اسمی از مجوز در سایت بانک مرکزی ثبت نشده فقط در اخبار و روزنامه های مختلف حرف از مجوز تا پایان سال بوده ولی هنوز خبری نیست

نتیجه اینکه سرمایه گذاری توی هر کدوم از این موسسات ریسک پذیری داره یعنی کسی که میخاد بذاره تو این موسسات باید خیلی مسائل رو در نطر بگیره بعضی ها از ادب و رفتار کارکنان به نتیجه میرسن موسسه خوبه بعضی ها از سود خوبی که میدن میگن موسسه خوبه بعضی ها هم از چک های رقم بالایی که در موسسات در گردش هست اعتبار قائل میشن
گذشته از همه اینها من وقتی توی موسسات نور سر میزنم جز یکی دونفر کسی نیست ولی در موسسه ثامن همیشه وقتی میرم باید حداقل نیم ساعت تا یک ساعت پشت صف انتطار هم باشم دلیلش هم مشخصه چون ثامن وام با درصدهای بالا زیاد داده و مردم برای خالی کردن اقساط مراجعه میکنن و در نتیجه شلوغ میشه حالا باقی موسسات با پول مردم چیکار میکنند که این مقدار سود یعنی 30 درصد سود داره خدا میدونه....

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوست عزیز ما خودمون پول تو نور گذاشتیم یک ماه پیش.
اصلا هم 30 درصد نمیده و اصلا هم یکسان نیست! حتی چند روز پیش دیدم اینجا نوشته شده 30 درصد زنگ زدم به خود رییس شعبه گفت اصلا همچین چیزی نیست و 30 درصد سود نمیدیم و بالاترین هم 28 هست که واسه ما باز کرده !
حالا دیگه من نمیدونم کجا نور 30 درصد میده.
اگر نور کاردانان آینده بوده (نه ریحانه گستر) ، از فکر کنم 10 اسفند برای بالای 100 میلیون یکساله شده 30 ترصد.

من خدم شعبه بودم تو این روزها چند نفر باز کردند.
اگر غیر از این رییس شعبه گفته دروغ گفته.چون شمع 1 کاه قبل 28 درصد گذاشتید نخواسته بگه الان بیشتر میدیم.
می تونی خودت حضوری از یه شعبه دیگه بپرسی

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوست عزیز ما خودمون پول تو نور گذاشتیم یک ماه پیش.
اصلا هم 30 درصد نمیده و اصلا هم یکسان نیست! حتی چند روز پیش دیدم اینجا نوشته شده 30 درصد زنگ زدم به خود رییس شعبه گفت اصلا همچین چیزی نیست و 30 درصد سود نمیدیم و بالاترین هم 28 هست که واسه ما باز کرده !
حالا دیگه من نمیدونم کجا نور 30 درصد میده.
اگر نور کارسازان آینده بوده (نه ریحانه گستر) ، از فکر کنم 10 اسفند برای بالای 100 میلیون یکساله شده 30 درصد.

من خودم شعبه بودم تو این روزها چند نفر باز کردند.
اگر غیر از این رییس شعبه گفته دروغ گفته.چون شما یک ماه قبل 28 درصد گذاشتید نخواسته بگه الان بیشتر میدیم.
می تونی خودت از یک شعبه دیگه حضوری بپرسی. من برای شما می گم چون 2 درصد 300 میلیون کم نمیشه.
نتیجه را هم بگو

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
اگر نور کارسازان آینده بوده (نه ریحانه گستر) ، از فکر کنم 10 اسفند برای بالای 100 میلیون یکساله شده 30 درصد.

من خودم شعبه بودم تو این روزها چند نفر باز کردند.
اگر غیر از این رییس شعبه گفته دروغ گفته.چون شما یک ماه قبل 28 درصد گذاشتید نخواسته بگه الان بیشتر میدیم.
می تونی خودت از یک شعبه دیگه حضوری بپرسی. من برای شما می گم چون 2 درصد 300 میلیون کم نمیشه.
نتیجه را هم بگو
من شنبه ميخوام حساب باز كنم اينو ميپرسم
يكي از دوستان شنيدم ميگفت ت ارمان يا ارمان ايرانيان يا همون فرشتگاه سابق روز شمار 25 ميده ظاهرا شرايط مجوزش خيلي شبيه نور ميمونه اگه كسي اطلاع داشت ممنون ميشم يه توضيح بده

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
موسسات دوشواری ندارن . مشکل رو ملت همیشه در صحنه به وجود میارن
اگه مثل اتفاقی که برای موسسه میزان داره می افته ، با یه شایعه ، فلسطینی بازی درنیارن. مشکلی پیش نمیاد
با این کارشون اونایی که واقعا به پول احتیاج دارن رو به فنا میدن
هیچ بانکی اینقدر پول نقد نداره که حتی به نصف مشتری هاش یکجا بده

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
ثامن (samen.ir) بالای 200 میل.تومان 27 درصد یک ساله. پرداخت سود ماهانه، درصورت فسخ، بسته به اینکه قبل از سه ماه هست، بین سه ماه و شش ماه، بین شش ماه و 9 ماه، و بین 9 ماه تا پایان، سود محاسبه شده متفاوت خواهد بود و از سود 27 درصدی که بهتون پرداخت کردن ما به تفاوتش رو باید پس بدید.

تا جایی که دیدم جایی دیگه 5 ساله نمیبنده و فکر میکنم به خاطر مذاکرات هست که نمیخوان در صورت مثبت بودن و احتمالاً کاهش یافتن نسبتی قیمت ها و سودآوری فعالیت هاشون، ضرر کنن!

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
راستی گردشگری روشمارش رو هم به فنا داد....22 درصد و 23 درصد برای 10 میلیون و 17 درصد معمولی داشتن که خودشون میگفتن قرارداده تا کمتر از 10 میلیون نیاد سود میدیم از دیروز روزشمارشون واسه قبلی ها هم شده 10 درصد توی اینترنت بانکشونم زده....بدیه این بانک ها اینکه بعد یه مدت که پول میاد دستشون کم کم به دزدی می افتن.

بانک گردشگری نامرد حساب منم بیخبر کرده 10 درصد.تور رو خدا اگه کسی میدونه اینو جواب بده من کلی پول خونواده ام توی این حساب بوده میخواستم 22 درصد بهشون سود بدم حالا شده 10 درصد.یعنی چند میلیون تومن ضرر.حرومشون شه. 10 روز مونده تا واریز سود به نظر شما الان برم پول رو بردارم کل این ماه رو 10 روز دیگه با سود 10 درصد حساب میکنن و میدن؟یا تا دیروز که توی اینترنت بانک زده بود 22 درصد سود رو با نرخ قبلی محاسبه میکنند و بقیه اش رو با نرخ جدید؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان از بین موسسات کدوم یکی الان 5 ساله با نرخ بالا باز میکنه ؟

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان سلام
کسی اینترنت بانک قوامین رو داره؟ چجوریه؟ اصلاً کارایی داره؟ آنلاین هست؟ میشه صورتحساب رو باهاش چک کرد؟

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان سلام
کسی اینترنت بانک قوامین رو داره؟ چجوریه؟ اصلاً کارایی داره؟ آنلاین هست؟ میشه صورتحساب رو باهاش چک کرد؟
بله مثل ملت فقط پايا و ساتنا نداره كارت به كارت ميشه كرد

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
بله ميگم ميدونم ملت پايا و ساتنا داره منظورم اينه قوامين همه چي داره جز پايا و ساتنا البته از تو شعبه ميشه اينكارا رو كرو منتها تو نت بانكشون هنوز فعال نيست

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
راستی گردشگری روشمارش رو هم به فنا داد....22 درصد و 23 درصد برای 10 میلیون و 17 درصد معمولی داشتن که خودشون میگفتن قرارداده تا کمتر از 10 میلیون نیاد سود میدیم از دیروز روزشمارشون واسه قبلی ها هم شده 10 درصد توی اینترنت بانکشونم زده....بدیه این بانک ها اینکه بعد یه مدت که پول میاد دستشون کم کم به دزدی می افتن.
دوست عزیز ممنون بابت اطلاع رسانی. خیلی عجیب بود این کارشون! بمحض خوندن پستت ساتنا زدم به طرح بهار آینده. اگه اونم بیخبر کم نکنن.

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.دوستان در حال حاضر کدام بانک یا موسسه بیشترین سود (حساب روزشمار یا سه ماهه) پرداخت میکنه؟(سپرده نهایتا 10 میل)
دوست عزیز یه کم در موردبهار اینده توضیح میفرمایید؟
ممنون

Last edited:

any body

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان اگه میشه روش محاسبه ی سود بانکی رو توضیح بدید. میخوام ببینم ماهیانه چقدر رو پولم سود میاد.

بالا