ثامن الحجج تو خبر خوندم مدارکشو داده و مثل سایر موسسات دربانک مرکزی درحال بررسی مدارک و غیره هستش.
من هم 3 ساله که باهاش کار کردم ازشون بدی ندیدم
درباره این که کلا موسسات درست نیستن و پول نگذاریم ....من مخالف هستم
چیزی که مشخصه هر کسی طرفدار یکی از موسسات هست اما بشخصه جدای اخبار ضد و نقیضی که در مورد مجوز هر کدامشون به گوش میرسه بنده در ثامن کوتاه مدت و سپرده داشتم و دارم و مشکلی هم نداشتم البته ثامن سایتشون samen.ir
در نور هم البته همین الان هم کوتاه مدت دارم اما این ماه اولین ماهی هست که اعلام کرده 24 احتمال داره ماه آینده برگردونن به قبل ودر مورد سودهاشونم مطمئن هر کدومشون با دادن 2 تا 5 درصد سود بیشتر جهت جذب سپرده گذاران بر میان مهم اینه که فعلا هیچ کدومشون در لیست موسسات مجوز دار ثبت نشدن حتی ولو اینکه مجوز اولیه یا نهایی هم گرفته باشند هنوز اسمی از مجوز در سایت بانک مرکزی ثبت نشده فقط در اخبار و روزنامه های مختلف حرف از مجوز تا پایان سال بوده ولی هنوز خبری نیست
نتیجه اینکه سرمایه گذاری توی هر کدوم از این موسسات ریسک پذیری داره یعنی کسی که میخاد بذاره تو این موسسات باید خیلی مسائل رو در نطر بگیره بعضی ها از ادب و رفتار کارکنان به نتیجه میرسن موسسه خوبه بعضی ها از سود خوبی که میدن میگن موسسه خوبه بعضی ها هم از چک های رقم بالایی که در موسسات در گردش هست اعتبار قائل میشن
گذشته از همه اینها من وقتی توی موسسات نور سر میزنم جز یکی دونفر کسی نیست ولی در موسسه ثامن همیشه وقتی میرم باید حداقل نیم ساعت تا یک ساعت پشت صف انتطار هم باشم دلیلش هم مشخصه چون ثامن وام با درصدهای بالا زیاد داده و مردم برای خالی کردن اقساط مراجعه میکنن و در نتیجه شلوغ میشه حالا باقی موسسات با پول مردم چیکار میکنند که این مقدار سود یعنی 30 درصد سود داره خدا میدونه....