نه یه حساب جدید باز میکنه کوتاه مدت 22 درصد (پول یک ماه مسدود میشه)کوثر دیگه 24 باز نمیکنه؟؟؟
نه یه حساب جدید باز میکنه کوتاه مدت 22 درصد (پول یک ماه مسدود میشه)کوثر دیگه 24 باز نمیکنه؟؟؟
نور روز شمار %24.5كسي ميدونه نور و ارمان روز شمارش چه جوريه ؟
اگه بانک با مجوز و طبق بخشنامه بانک مرکزی بخوای 10 درصد کوتاه مدت می دهند و فکر کنم حساب 3 ماهه هم 14 درصد باز کنند120 ملیون رو بخوایم سپرده بشه و بعد از 4-5 ماه کل پول برداشت بشه..با کدوم طرح بانک معتبر با مجوز بانک مرکزی (موسسه منظورم نیست)میشه بیشترین سود رو دریافت کرد؟
بانك قوامين و پاسارگاد ٢٢ درصد ميدن120 ملیون رو بخوایم سپرده بشه و بعد از 4-5 ماه کل پول برداشت بشه..با کدوم طرح بانک معتبر با مجوز بانک مرکزی (موسسه منظورم نیست)میشه بیشترین سود رو دریافت کرد؟
ثامن 22 و یکساله 27نور
آرمان
ثامنالحجج
کسی میدونه این موسسات، الان سود "روزشمار" و "یکساله" چند درصد میدن؟
ممنون از پاسختون، اما این رقمها و درصدهایی که گفتین برای هر مبلغی هست یا فقط برای مبالغ بالاس؟ ( کف مبلغ؟ )ثامن 22 و یکساله 27
نور 24 و یکساله 30 !
ثامن الحجج نرفتم هیچ وقت!
والا من دیروز رفتم یه شعبه که از طرف یکی دوستان معرفی شده بود موسسه نور هم هست گفتن برای هر مبلغی باز کنی حتی 1 میلیون 30 درصد یکساله و روزشمار 24 درصد میدیم!! که منم متعحب شدم!شما مطمینی
ممنون از پاسختون، اما این رقمها و درصدهایی که گفتین برای هر مبلغی هست یا فقط برای مبالغ بالاس؟ ( کف مبلغ؟ )
متاسفانه همینطوره حتی بانک قوامین مگه مال ناجا نیست؟ مگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟ مگه اعتبارش تضمین شده نیست؟ من دقیقا دو ماه پیش رفتم پرسیدم گفت برای بالای 50 میلیون 27 درصد سپرده میکنیم برای 100 میلیون 28 درصد اگه بالای 100 میلیون داشته باشی با صحبت و گرفتن مجوز از تهران 30 درصد هم میدیم ...دیگه موسسات که جای خودش رو داره....اگر نور با این سودی که داره میده مجوز بگیره مشخص میشه کل این داستانا کشک هستش و بانک مرکزی فقط داره حرف میزنه. البته من نمیگم چرا میده یا چرا نمیده. یا نمیگم سپرده گذاری کنین تو نور یا نکنین.
شما از شعب تهران پرسیدید؟ثامن 22 و یکساله 27
نور 24 و یکساله 30 !
ثامن الحجج نرفتم هیچ وقت!
متاسفانه همینطوره حتی بانک قوامین مگه مال ناجا نیست؟ مگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟ مگه اعتبارش تضمین شده نیست؟ من دقیقا دو ماه پیش رفتم پرسیدم گفت برای بالای 50 میلیون 27 درصد سپرده میکنیم برای 100 میلیون 28 درصد اگه بالای 100 میلیون داشته باشی با صحبت و گرفتن مجوز از تهران 30 درصد هم میدیم ...دیگه موسسات که جای خودش رو داره....
چی بگم والا.قوامینو که هیچ کس زورش بهش نمیرسه.متاسفانه همینطوره حتی بانک قوامین مگه مال ناجا نیست؟ مگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟ مگه اعتبارش تضمین شده نیست؟ من دقیقا دو ماه پیش رفتم پرسیدم گفت برای بالای 50 میلیون 27 درصد سپرده میکنیم برای 100 میلیون 28 درصد اگه بالای 100 میلیون داشته باشی با صحبت و گرفتن مجوز از تهران 30 درصد هم میدیم ...دیگه موسسات که جای خودش رو داره....
اگر نور با این سودی که داره میده مجوز بگیره مشخص میشه کل این داستانا کشک هستش و بانک مرکزی فقط داره حرف میزنه. البته من نمیگم چرا میده یا چرا نمیده. یا نمیگم سپرده گذاری کنین تو نور یا نکنین.