• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ali-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
یک sms برای من اومده که بانک سپه اوراق مشارکت با نرخ 22 درصد و نرخ بازخرید 20 درصد می فروشه

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
كسي ميدونه نور و ارمان روز شمارش چه جوريه ؟

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
120 ملیون رو بخوایم سپرده بشه و بعد از 4-5 ماه کل پول برداشت بشه..با کدوم طرح بانک معتبر با مجوز بانک مرکزی (موسسه منظورم نیست)میشه بیشترین سود رو دریافت کرد؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
120 ملیون رو بخوایم سپرده بشه و بعد از 4-5 ماه کل پول برداشت بشه..با کدوم طرح بانک معتبر با مجوز بانک مرکزی (موسسه منظورم نیست)میشه بیشترین سود رو دریافت کرد؟
اگه بانک با مجوز و طبق بخشنامه بانک مرکزی بخوای 10 درصد کوتاه مدت می دهند و فکر کنم حساب 3 ماهه هم 14 درصد باز کنند

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
بانك قوامين و پاسارگاد ٢٢ درصد ميدن
سامان قبلا ٢١/5 ميداد پارسيان هم ٢٢ ميده كلا خيلي. از بانك ها به اسم طرح يك ساله با ماندگاري حداقل يك يه ددو ماه همون سود يكساله رو ميدن

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
نور
آرمان
ثامن‌الحجج

کسی میدونه این موسسات، الان سود "روزشمار" و "یکساله" چند درصد میدن؟

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
روزشمار 10 درصد و یک ساله هم فکر کنم 12درصد

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
ثامن 22 و یکساله 27
نور 24 و یکساله 30 !
ثامن الحجج نرفتم هیچ وقت!
ممنون از پاسختون، اما این رقم‌ها و درصدهایی که گفتین برای هر مبلغی هست یا فقط برای مبالغ بالاس؟ ( کف مبلغ؟ )

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
شما مطمینی

ممنون از پاسختون، اما این رقم‌ها و درصدهایی که گفتین برای هر مبلغی هست یا فقط برای مبالغ بالاس؟ ( کف مبلغ؟ )
والا من دیروز رفتم یه شعبه که از طرف یکی دوستان معرفی شده بود موسسه نور هم هست گفتن برای هر مبلغی باز کنی حتی 1 میلیون 30 درصد یکساله و روزشمار 24 درصد میدیم!! که منم متعحب شدم!
فکر میکنم چون اخر سال هست حسابی دنبال پول باشند حالا واقعا همه شعبه ها میدن یا فقط این شعبه اینجوری گفت نمیدونم اما پرسیدم توی برگه سپرده قید شده گفت نه اونجا قید نمیشه گفتم حالا اومدیم و 30 درصد واریز نکردید گفت مشکلی نیست یه سود 22 درصدی و باقی جداگانه واریز میشه گفتم من میخوام تو برگه سپرده درصد ذکر شده باشه که گفت نه نمیتونیم ذکر کنیم و البته همین مشکل یکبار به من توی نور بوجود اومده که بعد از یکماه که سود واریز شد و فهمیدم کمتر واریز شده مجبور شدم با کلی ضرر پولم رو بازپس بگیرم و هر چی هم گفتم شما گفتید این مقدار سود زیر بار نرفتن که درسته ما گفتیم اما مقصر تهران هستند نه ما.... البته اون زمان فرق داشت سودها اما حداقل ثامن توی برگه سپرده گذاری ذکر میکنه که چه مقدار سود....کلا توی این وضعیت خود منم موندم که این ریسک رو بکنم یا نه البته یکساله هست سپرده و 5 ساله نداشتن.

Last edited:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
اگر نور با این سودی که داره میده مجوز بگیره مشخص میشه کل این داستانا کشک هستش و بانک مرکزی فقط داره حرف میزنه. البته من نمیگم چرا میده یا چرا نمیده. یا نمیگم سپرده گذاری کنین تو نور یا نکنین.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اگر نور با این سودی که داره میده مجوز بگیره مشخص میشه کل این داستانا کشک هستش و بانک مرکزی فقط داره حرف میزنه. البته من نمیگم چرا میده یا چرا نمیده. یا نمیگم سپرده گذاری کنین تو نور یا نکنین.
متاسفانه همینطوره حتی بانک قوامین مگه مال ناجا نیست؟ مگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟ مگه اعتبارش تضمین شده نیست؟ من دقیقا دو ماه پیش رفتم پرسیدم گفت برای بالای 50 میلیون 27 درصد سپرده میکنیم برای 100 میلیون 28 درصد اگه بالای 100 میلیون داشته باشی با صحبت و گرفتن مجوز از تهران 30 درصد هم میدیم ...دیگه موسسات که جای خودش رو داره....

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
متاسفانه همینطوره حتی بانک قوامین مگه مال ناجا نیست؟ مگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟ مگه اعتبارش تضمین شده نیست؟ من دقیقا دو ماه پیش رفتم پرسیدم گفت برای بالای 50 میلیون 27 درصد سپرده میکنیم برای 100 میلیون 28 درصد اگه بالای 100 میلیون داشته باشی با صحبت و گرفتن مجوز از تهران 30 درصد هم میدیم ...دیگه موسسات که جای خودش رو داره....

آیا کسی در بانک قوامین بالای 50 میلیون 27 درصد حساب دارد؟ میخواستم ببینم صحت دارد یا خیر؟ و آیا امکان واریزی هست؟

zadis

Registered User
لایک‌ها
133
دوستان من 70 ملیون پول دارم چه حسابی باز کنم و کدوم بانک ؟؟ که هم سودش خوب باشه و هم مطمعن باشه و هر وقتی که خواستم بتونم راحت پولمو بگیرم ؟؟؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
چی بگم والا.قوامینو که هیچ کس زورش بهش نمیرسه.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434

وقتی بانک مرکزی با وجود سپرده ای که از این موسسات گرفته ، هر روز میاد میگه به موسسات غیرمجاز اعتماد نکنید .... اینا هم اینطوری جوابش رو میدن
خودشون میگن چند هزار موسسه غیرمجاز توکشور هست اما تو خبرها این 5-4 تا 500 شعبه ای رو با بقالی یکی میکنن

موسسه میزان
آخرین راه برای خروج از بحران فروش املاک است
http://www.akhbarbank.com/vdcev78x.jh8wwi9bbj.html
بانک مرکزی تا دير نشده برای موسسات مالی کاری کند
http://www.akhbarbank.com/vdcb0gbf.rhb58piuur.html

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
این قضیه درصد سودها خیلی مسخره شده...باید واحد باشه دیگه حداقل واسه هر بانک یا موسسه ...اما اینجا شعبه به شعبه فرق داره! دوستان از هر موسسه ای حداقل 4 5 تا شعبه شو بپرسین...فک کنم به برش رییس شعبه ها بستگی داره ..

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk

بالا