• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
درباره این ریسک میشه به توضیحی بدین که ریسکش چیه ؟

چون اون طرف که اینکار رو کرده بود میگفت حداقل 22 درصد سود ماهیانه تضمین شده هستش .
صندوق های سرمایه گذاری بورس 2 نوع هستند نوع اول با درآمد ثابت هستند که سود رو از ابتدا مشخص می کنند که اکثرا پایین تر از سود بانکی هست. در این صندوق ها مدیر صندوق حق داره بیشتر پول سرمایه گذاران رو در سپرده بانکی،اوراق مشارکت و سهام های کم ریسک سرمایه گذاری کنه. نوع دوم صندوق ها هیچ گونه تضمینی نداره و البته سود بیشتر و ریسک بیشتر داره و در سهام شرکت ها سرمایه گذاری می شه. سایتی هست که سود تمام این صندوق ها از بدو پیداش نشون می ده. صندوقی هست که مثلا سال های قبل 300 درصد در یک سال سود داده و صندوق هست که کمتر از بانک سود داده و صندوقی هست که منفی بوده. اگر صندوقی هست که ماهیانه 22 درصد سود تضمینی بده معرفی کنید و جایزه بگیرید. سود که سالیانه هست شاید منظور سالی 22 درصد هست.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کسی اینجا در باره " صندوق های سرمایه گذاری " اطلاعاتی داره ؟

یک موردش رو خودم شاهد بودم ( امین سامان ) به طرف 50 میلیون گذاشته بعد از 1 ماه نزدیک 10 میلیون سود داده فقط زیرش نزنید که خودم با چشم خودم اسنادش رو دیدم .

خواهشاً کسی میدونه راهنمایی کنه این رو هم اضافه کنم که مال بانک سامانه و اصل سپرده رو اون ضمانت میکنه .
این طرف که میگین کی بوده که از50 تومن 10 تومن ظرف یکماه سود کرده؟؟؟من که حالا میبینم حدود 2-3 ماه گذشته کمتر صندوقی فکر کنم این بازدهی را باتوجه به وضع بورس و شاخص داشته باشه!!20%ظرف یکماه؟؟؟
در مورد صندوق 30%هم حواستون باشه که دروغه،چون 13.5 ماه هست و دراصل سودش میشه27-26%که فرقی هم با بانک نداره چون با سود مرکب همین میزان به دست میاد

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
حیف شد موسسه کوثر میخواستم همین روزا اففتاح حساب بکردم .

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
صندوق های سرمایه گذاری بورس 2 نوع هستند نوع اول با درآمد ثابت هستند که سود رو از ابتدا مشخص می کنند که اکثرا پایین تر از سود بانکی هست. در این صندوق ها مدیر صندوق حق داره بیشتر پول سرمایه گذاران رو در سپرده بانکی،اوراق مشارکت و سهام های کم ریسک سرمایه گذاری کنه. نوع دوم صندوق ها هیچ گونه تضمینی نداره و البته سود بیشتر و ریسک بیشتر داره و در سهام شرکت ها سرمایه گذاری می شه. سایتی هست که سود تمام این صندوق ها از بدو پیداش نشون می ده. صندوقی هست که مثلا سال های قبل 300 درصد در یک سال سود داده و صندوق هست که کمتر از بانک سود داده و صندوقی هست که منفی بوده. اگر صندوقی هست که ماهیانه 22 درصد سود تضمینی بده معرفی کنید و جایزه بگیرید. سود که سالیانه هست شاید منظور سالی 22 درصد هست.

این طرف که میگین کی بوده که از50 تومن 10 تومن ظرف یکماه سود کرده؟؟؟من که حالا میبینم حدود 2-3 ماه گذشته کمتر صندوقی فکر کنم این بازدهی را باتوجه به وضع بورس و شاخص داشته باشه!!20%ظرف یکماه؟؟؟
در مورد صندوق 30%هم حواستون باشه که دروغه،چون 13.5 ماه هست و دراصل سودش میشه27-26%که فرقی هم با بانک نداره چون با سود مرکب همین میزان به دست میاد

این یک سند برای یکیشون که من میشناسم . پس چرا با نزول بورس به قول شما این اینجوری سود داده ؟
بالای صفحه رو هم دقت کنید نوشته با درآمد ثابت و سود تضمینی

هر واحدشون 100 هزار تومن هست یعنی یکی 10 سهم بخره میشه 1 میلیون حالا 10 سهم رو ضرب در اون دو تا رقم که با فلش قرمز زدم بکنید ببینید چه رقم نجومی در میاد ( برای سود 1 ماه هستش ها ) آمار هم دارم که این سودا رو پرداخت کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای 1 تومن حدود 90 هزار تومن برای یک ماه سود دادن .

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز من تجربه این صندوقها را ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم و صفحه اول سایتش را دیدم،میدونم که حالا هرکسی هم بخاد ابطالش کنه،همون100 هزار تومانه!!یعنی سودی نکرده!!!مگر اینکه سود تضمینی هم بده،شما که اطلاع دارین بگید آیا سودی هم بصورت نقدی ماهانه به شما میدهند؟
http://www.amin-shahr.com/index.do
اینجا که چیزی نگفته
http://www.amin-shahr.com/fund.do?method=generalFundInfo
بازم میگم این سود در حال حاضر با این وضع اگر پرداخت شده باشه،خیلی عجیبه چون بهترین تحلیلگران هم بزور اینقدر سود ساختند
اینم بازدهی اش که با گفته شما در تضاده
http://www.amin-shahr.com/fundReturn.do?method=dailyFundReturn

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
منم پستم سوالی هستش یعنی از وقتی اون یارو ( تو مترو باهاش فقط 5 دقیقه حرف زدم ) و اسنادش رو با خوشحالی بهم نشون داد دارم میپرسم که چجوری همچین چیزی ممکنه .

شما به اون توجه نکن به سودی که به سهام دارش داده نگاه کن که دورش خط کشیدم همچنین به تاریخش که اسناد اون یارو هم دقیقاً همین اعداد توش قید شده بود .

بازم باید دید از کاربران اینجا کسی چیزی میدونه دربارش با جزییات بیشتر یا نه

در رابطه با ابطالش هم بله همون 100 تومانه یعنی خسارت ازت نمیگیرن اما اون مدتی رو که سپرده کردی سودش رو با همین نزخ ها به حسابت واریز میکنن .

این یارو بعد از دریافت سودش حساب رو هم بدون جریمه بسته بود ( از پارک شهر که شعبه مرکزیش بود میومد )

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بنظرم به خود صندوق تماس بگیر من که برام باورش سخته..درضمن قیمت صندوق اصلا ربطی به خسارت نداره،قیمت صندوق وابسته به سودآوری و زیانش هست..مثلا اگه سهام بالا بره شاید110 هم ابطال بشه و درصورت ریزش 90 هم احتمال داره!!

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
اینترنت بانک کوثر قطعه؟من وقتی میخام وارد شم میگه خطا درارتباط با مرکز

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
این یک سند برای یکیشون که من میشناسم . پس چرا با نزول بورس به قول شما این اینجوری سود داده ؟
بالای صفحه رو هم دقت کنید نوشته با درآمد ثابت و سود تضمینی

هر واحدشون 100 هزار تومن هست یعنی یکی 10 سهم بخره میشه 1 میلیون حالا 10 سهم رو ضرب در اون دو تا رقم که با فلش قرمز زدم بکنید ببینید چه رقم نجومی در میاد ( برای سود 1 ماه هستش ها ) آمار هم دارم که این سودا رو پرداخت کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای 1 تومن حدود 90 هزار تومن برای یک ماه سود دادن .

دوست عزیز این محاسبات اشتباه هست. رفتم بررسی کردم صندوق امین شهر یک صندوق با درآمد ثابت هست که سود سالیانه 20 درصد رو تضمین می کنه. حالا شاهکارش رو توضیح می دهم.
نرخ سود ماه اخیر = - 2.9 درصد
نرخ سود 3 ماه اخیر = 1.1 درصد
نرخ سود 6 ماه اخیر = 5.9 درصد
نرخ سود سال اخیر = 14.9 درصد
نرخ سود از آغاز فعالیت (1244 روز)= 68.1 درصد
منبع

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من بارسال برای اولین بار صندوق گذاشتم. تضمینی نبود خیلی ضرر دادم وآخرش با تمام قدرت فرار کردم و فکر نمی کنم دیگه طرف بورس هم بیدام بشه. خیلی مطالعه کردم و مشورت ولی بورس ایران واقعی نیست به نظرم باید رانت اطلاعاتی داشته باشی.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بانک مرکزی بخشی از سپرده موسسه میزان آزاد کرده، تا پول مشتریهاش رو بتونه بده
اطلاعات بیشتر ،پیک عصرانه رادیو سراسری بخش خبری ساعت 14 امروز یکشنبه 1393/12/17 بشنویید یا ساعت اینترنتیش رو ببینید

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی جواب سوال مار و نمیده؟
اول سال 92 یه حساب 5 ساله 20 درصد در بانک کشاورزی باز کردیم چون اون موقع سود5 ساله 20 درصد بود تا حالا تقریبا دوسال شده حالا بخوایم پول برداریم از سودی که داده کم میکنن؟

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
عزیزان کوثر یه سپرده جدید روزشمار با سود ۲۲٪ بنام یکساله قدیم ذینفع متفاوت ۲ امروز باز میکرد که ساختارش مثل همون ذینفع متفاوت اولی هست یعنی دوتا حساب باز میکنید ، اولین حساب اصل پولتون و دومی یه حساب روزشمار ۱۰ درصدی که سودتون بهش واریز میشه ، مزیتی که این سپرده داره اینه که مثل قبلیه سه ماه مسدودی برداشت پول رو نداره ، من برای رفیقم که قبلٱ کوثر حساب نداشت ۱۵۰۰۰ برای روزشمارش دادم و ۲۰۰۰۰ برای ذینفع یاعلی.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
اول سال 92 یه حساب 5 ساله 20 درصد در بانک کشاورزی باز کردیم چون اون موقع سود5 ساله 20 درصد بود تا حالا تقریبا دوسال شده حالا بخوایم پول برداریم از سودی که داده کم میکنن؟
قاعده کلی : بله
ولی هیچوقت نمیشه دقیق گفت باید برید شعبه بپرسید.

gole2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان برای ساتنا و پایا کارمزد گرفته میشه؟چه امور بانکی کارمزد داره مبلغ کارمزد چقدره؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
عزیزان کوثر یه سپرده جدید روزشمار با سود ۲۲٪ بنام یکساله قدیم ذینفع متفاوت ۲ امروز باز میکرد که ساختارش مثل همون ذینفع متفاوت اولی هست یعنی دوتا حساب باز میکنید ، اولین حساب اصل پولتون و دومی یه حساب روزشمار ۱۰ درصدی که سودتون بهش واریز میشه ، مزیتی که این سپرده داره اینه که مثل قبلیه سه ماه مسدودی برداشت پول رو نداره ، من برای رفیقم که قبلٱ کوثر حساب نداشت ۱۵۰۰۰ برای روزشمارش دادم و ۲۰۰۰۰ برای ذینفع یاعلی.
مگه قبلی 24 درصد نبود؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بله کم میکنه. باید بروید بانک بپرسید چقدر کم میکنه.

الان موسسه معتبر و خوبی مثل ثامن الحجج یک حساب 5 ساله داره با نرخ 28 درصد که بعد از یکسال میشه بدون هیچ خسارتی بستش. حساب خیلی خوبیه. کوتاه مدت عادیش هم 22 درصده. اگر اینطوری بود راحت می شد بستش بدون خسارت. ولی 5 ساله عادی را حتما باید بعد از 5 سال رفت سراغش!

بالا