• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
بعد با افزايش موجودي سود را دوباره 23%ميده يا نه؟من كه به محض اينكه فهميدم شده 10%موجوديم را ركردم5000 تومان!!!
كسي خبر نداره جديدا آينده چند درصد باز ميكنه؟

مگه آینده شده 10% ؟؟؟ من یک حساب طرح بهار دارم که 2 اسفند سودش اومد 23% بود !!!

یعنی الان کم شده ؟ شده 10% ؟!

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
موسسه نور برای یکساله بالای 50 یا 100 میلیون 30 درصد میده

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
پس تا الان دو بانک "پاسارگاد" + "قوامین" 22 درصد قابل برداشت بعد از یک ماه دارن. از بانک هایی مثل "کشاورزی" ، "ملت" ، "اقتصاد نوین" و "پارسیان" هیچکدوم چنین حسابی ندارن ؟

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
موسسه نور برای یکساله بالای 50 یا 100 میلیون 30 درصد میده
خبر جدیده؟
ما یک ماه پیش تو نور سپرده باز کردیم یک ساله با مبلغ خیلی بیشتر از این اما به زور 28 درصد دادن :دی

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
خبر جدیده؟
ما یک ماه پیش تو نور سپرده باز کردیم یک ساله با مبلغ خیلی بیشتر از این اما به زور 28 درصد دادن :دی

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
بله. نور کارسازان یکساله بالای 100 میلیون شده 30 درصد

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
مگه آینده شده 10% ؟؟؟ من یک حساب طرح بهار دارم که 2 اسفند سودش اومد 23% بود !!!

یعنی الان کم شده ؟ شده 10% ؟!
بانک آینده حسابهای طرح بهاری را که زیر 4 میلیون موجودی داشته را 10 درصد کرده. نمی دونم دوباره زیاد کرده یا نه.

اگر کسی به یک شعبه رفت بپرسه.

چون اگر سود حسابهای عیدانه قدیمی را دوباره 23 درصد نکنه ، صرفا فقط برای قرعه کشی که احتمال برنده شدن توش نزدیک به صفره کسی موجودیش را اضافه نمی کند.حساب قرض الحسنه که باز نکرده. در این صورت حتما حسابتون را ببندید.
کسی پرسید اطلاع بدهد

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
بانک آینده حسابهای طرح بهاری را که زیر 4 میلیون موجودی داشته را 10 درصد کرده. نمی دونم دوباره زیاد کرده یا نه.

اگر کسی به یک شعبه رفت بپرسه.

چون اگر سود حسابهای عیدانه قدیمی را دوباره 23 درصد نکنه ، صرفا فقط برای قرعه کشی که احتمال برنده شدن توش نزدیک به صفره کسی موجودیش را اضافه نمی کند.حساب قرض الحسنه که باز نکرده. در این صورت حتما حسابتون را ببندید.
کسی پرسید اطلاع بدهد
واسه من حتی به زیر ۵۰۰ تومن هم رسیده ولی ۲۳ درصد واریز کرد مشکلی هم نبود البته الان بالای ۵ تومن توشه

ولی برای دوستم که با من باز کرده بود زیر ۳ تومن شد سودش شده ۱۰ درصد

خلاصه حساب کتاب نداره ظاهرا

Sent from my iPhone using Tapatalk

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
برای افزایش موجودی هست نه حفظ موجودی

«جشنواره فجر» در بانک آینده، همچنان ادامه دارد
http://ba24.ir/Fa/newsDetails.aspx?id=669
دوستان من امروز از کارت بانک آینده 119,0000,000 تمن کارت کشیدم از کارت خوان بانک کشاورزی ، بدون هیچ مشکلی و بسیار سریع عمل کرد و طرف پرسید کارت کدوم بانکه چقدر سریع جواب داد! در پاسخ به دوستی که پرسیده بودن درباره کاهش سود بانک آینده، بله بانک آینده بدلیل بخشنامه بانک مرکزی و طی مراحل کسب مجوز ، حساب های کوتاه مدت زیر 3000000 تومان رو 10% کرده تا تابع قوانین باشه( منبع : سوال شخصی از شعبه مرکزی )

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
من ساعت ١٢ و نيم بود فتم باز كنم گفت از مركز تماس گرفتند افتتاح نكنيد

من ساعت 11 باز کردم
سوال کردم تا کی مهلت افتتاح حساب هست گفت فعلا هست!
یه شعبه دیگه میرفتید

Untitled-1 copy.png

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
کسی اینجا در باره " صندوق های سرمایه گذاری " اطلاعاتی داره ؟

یک موردش رو خودم شاهد بودم ( امین سامان ) به طرف 50 میلیون گذاشته بعد از 1 ماه نزدیک 10 میلیون سود داده فقط زیرش نزنید که خودم با چشم خودم اسنادش رو دیدم .

خواهشاً کسی میدونه راهنمایی کنه این رو هم اضافه کنم که مال بانک سامانه و اصل سپرده رو اون ضمانت میکنه .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
برای افزایش موجودی هست نه حفظ موجودی

«جشنواره فجر» در بانک آینده، همچنان ادامه دارد
http://ba24.ir/Fa/newsDetails.aspx?id=669
تماس گرفتم خیلی مسخره است میگه قرعه کشی فقط برای کسانی هست که موجودی شون رو افزایش بدن
الان من25 اسنفد حسابم رو خالی کنم 28 اسفند دوباره وارد کنم شامل افزایش موجودی میشه ؟

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
کسی اینجا در باره " صندوق های سرمایه گذاری " اطلاعاتی داره ؟

یک موردش رو خودم شاهد بودم ( امین سامان ) به طرف 50 میلیون گذاشته بعد از 1 ماه نزدیک 10 میلیون سود داده فقط زیرش نزنید که خودم با چشم خودم اسنادش رو دیدم .

خواهشاً کسی میدونه راهنمایی کنه این رو هم اضافه کنم که مال بانک سامانه و اصل سپرده رو اون ضمانت میکنه .
دوست عزیز صندوق های بورس مثل بانک نیست و ریسکی هست. ولی جدیدا از امروز شرکت بورس صندوق سرمایه گذاری به نام سپاس آورده با تضمین اصل پول و سود پول که یکساله 30 درصد که این بهترین فرصت سرمایه گذاری هست که از بانک هم بهتره چون سود رو هم تضمین کرده،درصورت افزایش سود باز هم مبلغ سود افزایش پیدا می کنه.

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
دوست عزیز صندوق های بورس مثل بانک نیست و ریسکی هست. ولی جدیدا از امروز شرکت بورس صندوق سرمایه گذاری به نام سپاس آورده با تضمین اصل پول و سود پول که یکساله 30 درصد که این بهترین فرصت سرمایه گذاری هست که از بانک هم بهتره چون سود رو هم تضمین کرده،درصورت افزایش سود باز هم مبلغ سود افزایش پیدا می کنه.

درباره این ریسک میشه به توضیحی بدین که ریسکش چیه ؟

چون اون طرف که اینکار رو کرده بود میگفت حداقل 22 درصد سود ماهیانه تضمین شده هستش .

بالا