• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
بله کم میکنه. باید بروید بانک بپرسید چقدر کم میکنه.

الان موسسه معتبر و خوبی مثل ثامن الحجج یک حساب 5 ساله داره با نرخ 28 درصد که بعد از یکسال میشه بدون هیچ خسارتی بستش. حساب خیلی خوبیه. کوتاه مدت عادیش هم 22 درصده. اگر اینطوری بود راحت می شد بستش بدون خسارت. ولی 5 ساله عادی را حتما باید بعد از 5 سال رفت سراغش!
ببخشید این حساب ۲۸ درصد پنجساله به شرط یکسالهء موسسه ثامن الحجج که گفتین، آیا کف و حداقل مبلغ خاصی داره یا نه؟

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
24 درصدی کوثر هنوز هم باز میکنن ؟
دیروز 16 اسفندیکی ازنشریات تیتری زدنندبامضنون : تخلف یک موسسه اعتباری درپرداخت سود 24درصدی/ مسئولان نظارتي بانک مرکزی دنبال آجیل شب عید.
http://nateghan.ir/fa/news/16961/تخ...ی-مسئولان-نظارتي-بانک-مرکزی-دنبال-آجیل-شب-عید
که سریع موسسه کوثرهم یک اطلاعیه صادرکردنند: (جوابیه روابط عمومی موسسه اعتباری کوثربه شایعه پراکنی یک پایگاه خبری) وسیستم را بستند و فکرنمیکنم که فعلا حساب 24% را باز کنند دوباره.

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
دیروز 16 اسفندیکی ازنشریات تیتری زدنندبامضنون : تخلف یک موسسه اعتباری درپرداخت سود 24درصدی/ مسئولان نظارتي بانک مرکزی دنبال آجیل شب عید.
http://nateghan.ir/fa/news/16961/تخ...ی-مسئولان-نظارتي-بانک-مرکزی-دنبال-آجیل-شب-عید
که سریع موسسه کوثرهم یک اطلاعیه صادرکردنند: (جوابیه روابط عمومی موسسه اعتباری کوثربه شایعه پراکنی یک پایگاه خبری) وسیستم را بستند و فکرنمیکنم که فعلا حساب 24% را باز کنند دوباره.
من از این خبرگزاری بزرگ o_O ممنونم که یه مامور 007 فرستاد واسه زیرآب بانکا رو زدن. نمدونم این خبرگزاری ها موقع اعتصاب و نگرفتن حقوق و گرفتن رشوه تو همه ادارات کجا تشریف دارن؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
حیف شد کوثر . این خبر گذاری ها هم خوب بلدن زیرآب بزنن .

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
يه مدت بگذره دوباره طرح هاي عجيب رو ميكنند چون با سود ٢٢ درصد قطعا هيچ عقل سليمي بانك رو ول نميكنه بره موسسه

gole2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان برای ساتنا و پایا کارمزد گرفته میشه؟چه امور بانکی کارمزد داره مبلغ کارمزد چقدره؟

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
دوستان برای ساتنا و پایا کارمزد گرفته میشه؟چه امور بانکی کارمزد داره مبلغ کارمزد چقدره؟

ساتنا رو نمیدونم اما پایا کارمزد نداره احتمالا ساتنا هم نداشته باشه اما برای ساتنا زدن نیاز به امضای الکترونیک هست اما پایا لازم نداره .

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
ساتنا رو نمیدونم اما پایا کارمزد نداره احتمالا ساتنا هم نداشته باشه اما برای ساتنا زدن نیاز به امضای الکترونیک هست اما پایا لازم نداره .
جدیدا ملت یه سیستم آورده با رمز یکبار مصرف روی موبایل میشه ساتنا زد. دم و دستگاه هم نمیخواد

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
يه مدت بگذره دوباره طرح هاي عجيب رو ميكنند چون با سود ٢٢ درصد قطعا هيچ عقل سليمي بانك رو ول نميكنه بره موسسه
اتفاقا اشتباه میکنید کسی که پولش مثلا 300 میل هست تنها با 2 درصد بیشتر هر ماه 800 هزار تومن بیشتر سود میگیره تا بانک وقتی هم مجوز داشته باشه مثل ارمان و نورو.... دیگه بانک مرکزی هم پشتش هست و مشکلی نیست پس کسی نمیره بانک....

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
جدیدا ملت یه سیستم آورده با رمز یکبار مصرف روی موبایل میشه ساتنا زد. دم و دستگاه هم نمیخواد

سلام دوست عزیز.با رمز یکبار مصرف با اینترنت بانک ملت چقدر در روز میشه ساتنا زد منظورم سقفشه بدون امضا الکترونیک؟

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
اتفاقا اشتباه میکنید کسی که پولش مثلا 300 میل هست تنها با 2 درصد بیشتر هر ماه 800 هزار تومن بیشتر سود میگیره تا بانک وقتی هم مجوز داشته باشه مثل ارمان و نورو.... دیگه بانک مرکزی هم پشتش هست و مشکلی نیست پس کسی نمیره بانک....
نخير منظورم اينه وقتي هم بانك داره همين سودو ميده هم موسسه خوب ادم چرا نره بانك حرف شما موقعي صادقه كه موسسه سودش بيشتر از بانك باشه نه اينكه اونم همون سود بانكو بده در ضمن فكر نكنم ارمان و نور مجوز داشته باشند لاقل تو سايت بانك مركزي كه نامي ازشون نبرده به همين دليل بايد فكر روزي رو هم كرد كه بخواي اون ٣٠٠ تومنو بكشي بيرون بگن اقا روزي ٢ تومن بيشتر نميتوني برداري البته اين يه فرض هستش

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نخير منظورم اينه وقتي هم بانك داره همين سودو ميده هم موسسه خوب ادم چرا نره بانك حرف شما موقعي صادقه كه موسسه سودش بيشتر از بانك باشه نه اينكه اونم همون سود بانكو بده در ضمن فكر نكنم ارمان و نور مجوز داشته باشند لاقل تو سايت بانك مركزي كه نامي ازشون نبرده به همين دليل بايد فكر روزي رو هم كرد كه بخواي اون ٣٠٠ تومنو بكشي بيرون بگن اقا روزي ٢ تومن بيشتر نميتوني برداري البته اين يه فرض هستش
کافیه یک ایمیل در مورد مجوز بدید بانک مرکزی خود بانک مرکزی به من جواب داد که سپرده گذاری 3 هزار میلیاردی که باید انجام شده در مورد نور و آرمان و کارهای نهایی مجوز در حال انجام هست حتی همان موسسه ثامن هم همین مبلغ را نزد بانک مرکزی جهت مجوز داده است در نتیجه موسسه میزان هم که در لیست مجوز دارها نیست هم بخاطر همین سپرده گذاری برای گرفتن مجوز هست که بانک مرکزی داره بهش پول تزریق میکنه تا به طلبکاران برگردونه
نکته بعدی شما کافیه بری توی نوز یا آرمان یا ثامن بگی 300 میلیون داری برای شما 28 درصد سپرده میکنند
نکته بعدی هم اینکه حالا شعبه ای بخاطر نادانی رئیس ان شعبه اینطور شده دیگه قرار نیست همه شعبه ها اینطور باشه بنده با موسسه ثامن چند سال هست دارم کار میکنم و مبلغ های بالا هم چک دادن از بانکهای دیگر و هیچ مشکلی در پرداخت پول نداشته اند .

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
موسسات سود کوتاه مدتشون 22 درصد و بالاتر هست ولی بانک یکساله 22 درصد میده! پس سود کوتاه مدت موسسات از سود 10 درصدی کوتاه مدت بانک ها بالاتره!

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
کافیه یک ایمیل در مورد مجوز بدید بانک مرکزی خود بانک مرکزی به من جواب داد که سپرده گذاری 3 هزار میلیاردی که باید انجام شده در مورد نور و آرمان و کارهای نهایی مجوز در حال انجام هست حتی همان موسسه ثامن هم همین مبلغ را نزد بانک مرکزی جهت مجوز داده است در نتیجه موسسه میزان هم که در لیست مجوز دارها نیست هم بخاطر همین سپرده گذاری برای گرفتن مجوز هست که بانک مرکزی داره بهش پول تزریق میکنه تا به طلبکاران برگردونه
نکته بعدی شما کافیه بری توی نوز یا آرمان یا ثامن بگی 300 میلیون داری برای شما 28 درصد سپرده میکنند
نکته بعدی هم اینکه حالا شعبه ای بخاطر نادانی رئیس ان شعبه اینطور شده دیگه قرار نیست همه شعبه ها اینطور باشه بنده با موسسه ثامن چند سال هست دارم کار میکنم و مبلغ های بالا هم چک دادن از بانکهای دیگر و هیچ مشکلی در پرداخت پول نداشته اند .
والا من مبنام خود بانك مركزيه و وب سايتشون البته من هيچ قضاوتي نسبت به نور و ارمان نميكنم چون اطلاعي ندارم حرف من اين بود وقتي بانك داره روز شمار ٢٢ ميده يه موسسه واسه اينكه جذاب تر باشه قطعا بايد بيشتر از ٢٢ بده وگرنه ملت ميرن تو بانك حساب باز ميكنند بحث منم سپرده هاي روز شمار بلند مدت كه هيچ چون به نظرم حماقته اين مبالغ تو بانك خوابونده بشه با سود زير ٣٠ درصد

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
موسسات سود کوتاه مدتشون 22 درصد و بالاتر هست ولی بانک یکساله 22 درصد میده! پس سود کوتاه مدت موسسات از سود 10 درصدی کوتاه مدت بانک ها بالاتره!
نه دوست عزيز خيلي از بانك ها طرح دارند روز شمار بالاي 20 يا سود ٢٢ درصدي روز شمار ميدم مثلا ميگن فلان قدر كف حساب باشه ٢٢ درصد يا يه ماه بمونه باز ٢٢ درصد كلا اون بخشنامه بانك مركزي فرماليتست

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
وارد سایت بانک ملت شدم این پیام اومد

روی ثبت نام زدم اینیکی اومد ، حالا این 5000 تومن رو یکبار میگیرند یا هر سال ؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
وارد سایت بانک ملت شدم این پیام اومد

روی ثبت نام زدم اینیکی اومد ، حالا این 5000 تومن رو یکبار میگیرند یا هر سال ؟

سالی 5 تومن از حسابتون کم میشه برای استفاده از اسمس رمز یکبار مصرف جهت امنیت

Ramin2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
کوثر دیگه 24 باز نمیکنه؟؟؟

بالا