نخير منظورم اينه وقتي هم بانك داره همين سودو ميده هم موسسه خوب ادم چرا نره بانك حرف شما موقعي صادقه كه موسسه سودش بيشتر از بانك باشه نه اينكه اونم همون سود بانكو بده در ضمن فكر نكنم ارمان و نور مجوز داشته باشند لاقل تو سايت بانك مركزي كه نامي ازشون نبرده به همين دليل بايد فكر روزي رو هم كرد كه بخواي اون ٣٠٠ تومنو بكشي بيرون بگن اقا روزي ٢ تومن بيشتر نميتوني برداري البته اين يه فرض هستش
کافیه یک ایمیل در مورد مجوز بدید بانک مرکزی خود بانک مرکزی به من جواب داد که سپرده گذاری 3 هزار میلیاردی که باید انجام شده در مورد نور و آرمان و کارهای نهایی مجوز در حال انجام هست حتی همان موسسه ثامن هم همین مبلغ را نزد بانک مرکزی جهت مجوز داده است در نتیجه موسسه میزان هم که در لیست مجوز دارها نیست هم بخاطر همین سپرده گذاری برای گرفتن مجوز هست که بانک مرکزی داره بهش پول تزریق میکنه تا به طلبکاران برگردونه
نکته بعدی شما کافیه بری توی نوز یا آرمان یا ثامن بگی 300 میلیون داری برای شما 28 درصد سپرده میکنند
نکته بعدی هم اینکه حالا شعبه ای بخاطر نادانی رئیس ان شعبه اینطور شده دیگه قرار نیست همه شعبه ها اینطور باشه بنده با موسسه ثامن چند سال هست دارم کار میکنم و مبلغ های بالا هم چک دادن از بانکهای دیگر و هیچ مشکلی در پرداخت پول نداشته اند .