• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
این قضیه درصد سودها خیلی مسخره شده...باید واحد باشه دیگه حداقل واسه هر بانک یا موسسه ...اما اینجا شعبه به شعبه فرق داره! دوستان از هر موسسه ای حداقل 4 5 تا شعبه شو بپرسین...فک کنم به برش رییس شعبه ها بستگی داره ..

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
نه مثلا نور کارسازان همه شعبه ها الان یکسانه.
البته نور برای بالای 100 میلیون را 30 درصد یکساله میده و برای زیر 100 میلبون 27 تا 28 میده که البته مثل اینکه قوامین هم برای مبالغ بالا تا 30 درصد هم میده

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
البته نور برای بالای 100 میلیون را 30 درصد یکساله میده و برای زیر 100 میلبون 27 تا 28 میده که البته مثل اینکه قوامین هم برای مبالغ بالا تا 30 درصد هم میده
قوامین برای 50 میلیون به بالا 25 میده البته تا 1 ماه پیش 27 هم میداد ولی الان بالای 25 نمیده!

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
دوست عزیز ما خودمون پول تو نور گذاشتیم یک ماه پیش.
اصلا هم 30 درصد نمیده و اصلا هم یکسان نیست! حتی چند روز پیش دیدم اینجا نوشته شده 30 درصد زنگ زدم به خود رییس شعبه گفت اصلا همچین چیزی نیست و 30 درصد سود نمیدیم و بالاترین هم 28 هست که واسه ما باز کرده !
حالا دیگه من نمیدونم کجا نور 30 درصد میده.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
قوامین برای 90 میلیون تومان گفته 25 درصد سود میدم این شعبه که 27 درصد میده رو لطفا معرفی کنید تا بریم اونجا حساب لاز کنیم ماهی 170 هزار تومان بیشتر هم میارزه شعبه رو عوض کنیم

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
135 میلیون میخواستم ببینم کجا بزاریم یه ساله ریسکش کمتر باشه فردا پسفردا داستان پیش نیاد

اینقدر بانک زیاد شده آدم گیج میشه.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
امروز نور شعبه پونك رو من حضوري پرسيدم روز شمار 24.5 درصد ميده گفتم خوب به شتاب وصل نيستيد چه جوري مبالغ بالا رو منتقل ميكنيد گفت چك سپه ميديم بهتون حالا شعبه دكتر غريب هم سوال ميكنم ببينم اونجا چه جوريه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
امروز نور شعبه پونك رو من حضوري پرسيدم روز شمار 24.5 درصد ميده گفتم خوب به شتاب وصل نيستيد چه جوري مبالغ بالا رو منتقل ميكنيد گفت چك سپه ميديم بهتون حالا شعبه دكتر غريب هم سوال ميكنم ببينم اونجا چه جوريه
یکساله هم میپرسیدین...تشکر

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
الان بین بانک های مجاز (نه موسسات) فقط و فقط قوامین بیشتر از 22 درصد میده؟

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
دوستان به نظرم ریسک نکنید به این موسسات اعتماد نکنین. بالاترین نرخ سود رو قوامین میده. از موسسات هم فقط ثامن الحجج معتبر هست .
که اگه کارت براتون مهمه قوامین عضو شتاب هست

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
به هیچ عنوان پولتونو به موسسات ندین !! داره تقشون در میاد ...

mohamad_kh69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوستان به نظرم ریسک نکنید به این موسسات اعتماد نکنین. بالاترین نرخ سود رو قوامین میده. از موسسات هم فقط ثامن الحجج معتبر هست .
الان شما برچه اساسی ثامن الحججو جز معتبرا اوردی???

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
در پاسخ به شما دوست محترم ثامن الحجج حتی مجوز اولیه رو از بانک مرکزی نگرفته اما نور مجوز پایانی رو گرفته و حتی شما ایمیل بزنید در مورد مجوز بانک مرکزی جواب میده که موسسه نور و آرمان تمام مراحل را طی نموده و در جال گرفتن مجوز پایانی هستند و حتی 3 هزار میلیارد سرمایه گذاری نزد بانک مرکزی را موسسه نور و ارمان انجام داده اند پس در گویش معتبر بودن بهتر است حداقل اخبار را دنبال کنید

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
به هیچ عنوان پولتونو به موسسات ندین !! داره تقشون در میاد ...
موسساتی که خود رئیس بانک مرکزی و معاون آنها از مجوز پایانی آن حرف زده و حتی در پاسخ ایمیل بانک مرکزی به من گفته شد موسسه نور و آرمان در حال گرفتن مجوز نهایی هستندو ودیعه قابل توجهی به بانک مرکزی پرداخت کرده اند آیا مردم نباید اعتماد کنند؟ مخصوصا اینکه مردم به همین چند درصد سود بیشتر در زندگی شون نیاز مبرم دارند. اگر معتبر نیستن و به قول شما تقشون داره در میاد وظیفه بانک مرکزی هست که درشون رو پلمپ کنه نه وظیفه مردم که ترسونده بشن

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
وقت بخیر
بیشترین سود همینک تو کدام بانک ارائه میشه ؟ روزشمار با قابلیت برداشت مد نظر هست . 10 درصد اطلاع دارم دوستان ولی برخی بانک ها بالاتر میدند

ممنون میشم اطلاع رسانی کنید .

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
یکساله هم میپرسیدین...تشکر
امروز پرسیدم نور کارسازان اینده گفت 1ساله 28 و سودش به حساب 24 درصد واریز میشه ولی اگه زودتر بردارین پولا 24.5 در صد حساب میشه من خودم تو کوثر 24.5 دارم موندم ببرم نور یا بزارم کوثر باشه 130 میل

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
خیلی باحاله !:))
طرف اومده جمله اولش نوشته به موسسات اعتماد نکنین...بعد جمله دومش میگه ثامن خوبه :D:D
برادر من یه کم اطلاعات بگیر بعد تز بده..اینجا خیلیا رو گمراه میکنی..
دوستان توضیح دادن البته اما منم میگم...ثامن هم البته خوبه اما هنوز حتی مجوز اولیه رو نداره اما نور همه کاراشو کرده و حتی ودیعه گذاشته تو بانک مرکزی کشور اونوقت حرف غلط شما یعنی چی الان؟!
و برای اونهایی که میگن موسسات فلان و بهمان...
خود ما 10 سال پولمون تو بانک سامان بود ! البته خدمات بانک سامان عالیه و تو ایران بهترین بانک هست از نظر من اما از نظر سود ما وقعا ضرر کردیم تو این بانک...از همون موقع هی خواستیم بزاریم تو موسساات هی بقیه مارو ترسوندن و نتیجه اش چی شد ؟ ضرر ما تو این سالها...در حالیکه موسسات دیگه حداقل ماهی 2 میلیون سودشون بیشتر از بانک بود...شما اینهمه که میگین موسسات ناامن هستو فلان تا حالا تو ایران کدوم یکی ورشکست شده اخه که اینهمه حرف الکی میزنین ؟!
خواهشا اطلاعات غلط ندین اینجا...خود من کلی از این تاپیک و راهنمایی دوستان استفاده کردم....بزارین اطلاعات درست اینجا باشه تا همه استفاده کنن...

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
قوامین سوداش چه جوره کامل توضیح بدین

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
الان شما برچه اساسی ثامن الحججو جز معتبرا اوردی???
من خودم تا الان 40-50تومن در عرض 3 سال تو ثامن الحجج گداشته بودم. ثامن الحجج یه موسسه قدیمی هست. لطفا با موسسه ثامن اشتباه نگیرید.
موسسه ارمان هم اسم قبلیش فرشتگان بود که ادغام شد.
به هیچ وجه به گفته های بانک مرکزی تو رسانه های اینترنتی اعتنا نکنید.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
گردشگری بانک خوبی بود همه رقمه اما داره خیلی خراب میشه منم رفتم پولمو گرفتم بردم قوامین.گردشگری سپرده یک ساله 25 درصدی داشتم یکسالش چند روز پیش تموم شد زنگ زدن گفتن با همون نرخ تمدید کنیم؟ گفتم آره امروز بعد از 5 روز زنگ زدن میگن بخشنامه اومده بیش از 22 درصد ندین سپرده ای که قرارداد بوده بستیم منم رفتم 2 نفر دیگه هم همین مشکل داشتن یکیشون 1 میلیارد سپرده داشت رییس شعبه به دست و پاش افتاد که پولتونو نگیرید 22 درصد باز کنین آخه کدوم آدمی وقتی یک سال 25 درصد سود گرفته رو پولش حساب کرده یهو به 22 درصد مثه بانک های دولتی راضی میشه؟منم گفتم مشتری هاتون رو از دست میدید گفت کجا میبرید سود بیشتر بگیرین؟طبق توصیه دوستان در اینجا اسمی از قوامین نبردم گفتم همه موسسه ها حتی الکی گفتم با رییس شعبه پاسارگاد و ایران زمین هم صحبت کردم بیشتر میدن حرصش درد اومد!!میگفت از اردیبهشت همه باید کم کنن دوباره .راست و دروغش با خودش.اما قوامین یک ساله 25 درصد برای 50 میلیون باز کردم بیش از یک ساله که نداره به من که گفت مبلغ هر چی باشه 27 درصد نداریم.روز شمار 22 درصدی هم با کف 2 میلیون با کارت و اینترنت بانک افتتاح کرد.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
راستی گردشگری روشمارش رو هم به فنا داد....22 درصد و 23 درصد برای 10 میلیون و 17 درصد معمولی داشتن که خودشون میگفتن قرارداده تا کمتر از 10 میلیون نیاد سود میدیم از دیروز روزشمارشون واسه قبلی ها هم شده 10 درصد توی اینترنت بانکشونم زده....بدیه این بانک ها اینکه بعد یه مدت که پول میاد دستشون کم کم به دزدی می افتن.

بالا