• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
نه عزیز بار اول هست.
ی رمز داد که توش دوتا رمز 6 رقمی داده. یکی رمز اول و یکی رمز دوم.
کد مشتری و نام کاربری هم که شماره ملیمه. اولش صفر نداره. درست میزنم. از اون دوتا رمزم اولیشو میزنم. نمیدونم داستانش چیه.
الان باز هم امتحان کنید اگر وارد شد که هیچ وگرنه که به شعبه مراجعه کنید
نتیجه را هم بگید
دیروز برادرم همین حسابو باز کرد مشکلی بابت اینترنت بانکش وجود نداشت

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
موسسه نور كوتاه مدت چند درصد ميده؟
آرمان؟
اگه براي كف مبلغ خاصي هم اطلاع دارين بگيد..

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
موسسه نور كوتاه مدت چند درصد ميده؟
آرمان؟
اگه براي كف مبلغ خاصي هم اطلاع دارين بگيد..
یه حساب کوتاه مدت در نور داشتم 20 درصد واریز شده بود توی این چند ماه تا روزی که برداشت کردم ثامن روزشمار 22 درصد واریز میکنه
آرمان رو نمیدونم اونجا حساب نداشتم تا حالا.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پولتون را در این موسسات درپیت مثل انصار و نور و کوثر و قادر و شهاب3 نذارید!

یک درگیری نظامی بشه همه هئیت مدیرشون رفتن کانادا! همین بانکهای معتبر هرچند 2 درصد سود کمتر میدن اما حداقل خیالتون راحته

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

یک درگیری نظامی بشه همه هئیت مدیرشون رفتن کانادا! همین بانکهای معتبر هرچند 2 درصد سود کمتر میدن اما حداقل خیالتون راحته
یعنی چی درگیری نظامی ؟ کوثر و انصار مجوز دارن فرقی با بانک های معتبرل ندارن که

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

نکته : مردم باید همیشه مواظب باشند یا سیستم باید یه گونه ای باشه که دزدی و اختلاس داخلش بوجود نیاد و اگر هم میاد قبل از اینکه طرف راه فرار پیدا کنه برای خروج از کشور باید مراحل قانونی رو طی کنه؟

ضعف رو روی مردم مینگارید یا روی سیستم مدیریت؟ آیا بانکهای خصوصی که جز لیست نطارت بانک مرکزی و تایید شده بانک مرکزی هم هستند دزدی و اختلاس و فرار صورت نگرفته

من طرفداری از هیچ جا نمیکنم اما گذشته رو یه کم مرور کنیم هم بد نست امثال آقای خاوری...و.... گرچه این وظیفه بانک مرکزی هست که موسسات و بانکها رو کنترل کنه نه وظیفه مردم....وگرنه رقابت بانکی و موسسه ای در همه کشورهای جهان وجود داره...

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141

البته موسساتي كه مجوز ندارند حرف دوستمون درسته ريسكش بالاست ولي موسسات مجوز دار كه در حال حاضر فقط سه تا هستش فكر نكنم مشكلي داشته باشند

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان بنده حدود 60 میلیون رو قصد دارم بزارم تو بانک . ولی از بانک ها و سود های بانکی چیزی سر در نمیارم ! کسی میتونه راهنمایی کنه تو چه بانکی بزارم /؟ ماهانه چه قدر سود داره ؟ قابل برداشته ایا ؟

ببین دوست عزیز الان نرخ مصوب بانکها که خود بانک مرکزی ابلاغ کرده 0.22 هست یعنی شما این 60 تومن را بذاری بانک سر ماه جرینگی 1.1 میلیون میگیری. اما یکسری موسسات هم سودهای بهتر میدن و البته یکسری بانک ها هم یک طرح های گذاشتن که سودش بالای 22 هست. انتخاب با شماست...

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان بنده حدود 60 میلیون رو قصد دارم بزارم تو بانک . ولی از بانک ها و سود های بانکی چیزی سر در نمیارم ! کسی میتونه راهنمایی کنه تو چه بانکی بزارم /؟ ماهانه چه قدر سود داره ؟ قابل برداشته ایا ؟
بانک ها قوامین و آینده سوال کن.
موسسه ها ثامن و کوثر سوال کن.
بیشتر از اینایی که گفتم جایی سود نمیده بهت. قشنگ وقت بزار یه نصف روز از هر کدوم یکی 2تا شعبه برو بعد مقایسه کن و حسابتو باز کن.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بان خاصی که معتبر باشه نمیشناسید ؟
البته نه این موسسه ها بدون مجوز ! مثل یکی موسسات تو استان بوشهر 250 میلیارد مردم رو بالا کشید ! طرف برای هر 1 میلیون 150 ت سود می داد !!!!

والا بانکای مختلف طرح های مختلفی میذارن مثلا چند وقت پیش بانک سپه فکر کنم یک طرحی گذاشته بود به نام یاس با سود 23.5 (اگه اشتباه نکنم)

قوامین و یکسری بانک و موسسه دیگه هم مثل اینکه سود در حد 24 هم میدن

به نظر من شما برو شعب بانکهای نزدیک خونتون بپرس ، خیلی هم مته به خشخاش نذار فقط جای معتبر پولت را سپرده گذاری کن... زیاد درگیر یکی دودرصدش نباش چون هر روز که صبر کنی برات ضرره

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
دوستان قیمت طلا را داشته باشید.

51c3l2.jpg

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
کدوم بانک ها ۲۲ درصد قابل برداشت بعد از یک ماه رو میدن ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان جریان قرعه کشی بانک اینده چیه ؟واقعیه یا می خوان به این بهانه پول ملت رو نگه دارن ؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بعد با افزايش موجودي سود را دوباره 23%ميده يا نه؟من كه به محض اينكه فهميدم شده 10%موجوديم را ركردم5000 تومان!!!
كسي خبر نداره جديدا آينده چند درصد باز ميكنه؟

بالا