• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
یعنی چی چیزی نمیدن ؟ یعنی روز افتتاح دقترچه هم نمیدن ؟ مگه میشه
والا دفترچه رو دوست من رفته بود باز کرد گفتن بهد از ۳ ماه بیا بگیر ، ولی من رفتم امروز گیر دادم بهش دفترچه ندید اصلا نمیخوام باز کنید ، دفترچه رو دادن بهم

مثلا اون کف حساب هم ۵۰ تومنه ولی نمیگن که مشتری بیشتر بریزه ، منم گفتم بیشتر از ۵۰ تومن نمیریزم با همون باز کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
والا دفترچه رو دوست من رفته بود باز کرد گفتن بهد از ۳ ماه بیا بگیر ، ولی من رفتم امروز گیر دادم بهش دفترچه ندید اصلا نمیخوام باز کنید ، دفترچه رو دادن بهم

مثلا اون کف حساب هم ۵۰ تومنه ولی نمیگن که مشتری بیشتر بریزه ، منم گفتم بیشتر از ۵۰ تومن نمیریزم با همون باز کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk
پس گواهیش چیه مثلا ما چه مقدار پول ریخیتم ؟

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
سلام به دوستان
هم من و هم پدرم امروز 24 درصدی کوثر باز کردیم بدون چونه زدند دفترچه دادند بقیه اش هم همونطور که دوستان گفتند بود یعنی
کف 50 تومن ، سه ماه قابل واریز ، بعد سه ماه قابل واریز و برداشت ، سود 24 درصد سالیانه واریز به یک حساب دیگر ( حساب قرض الحسنه یا 10 درصدی کوثر ) + شماره شبا

به نظرم انتخاب خوبیه

راستی طبق گفته کارمندشون کارت عابر کوثر هم از قابلیت برداشت روزانه 400 تومن به 200 تومن کاهش پیدا کرده ( مشابه بانک ها شده )

مخلص دوستان

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
سلام دوستان حساب یکساله بانک گردشگری با مبلغ 100 میلیون تومان من چند روز دیگه تموم میشه فعلا بازم میخوام یک حساب یکساله دیگه باز کنم به نظرتون کدوم بانک یا موسسه معتبری سود بیشتری میده؟؟؟؟؟ من که از گردشگری راضی بودم ولی نمیدونم بازم 25 درصد میده یا نه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام دوستان حساب یکساله بانک گردشگری با مبلغ 100 میلیون تومان من چند روز دیگه تموم میشه فعلا بازم میخوام یک حساب یکساله دیگه باز کنم به نظرتون کدوم بانک یا موسسه معتبری سود بیشتری میده؟؟؟؟؟ من که از گردشگری راضی بودم ولی نمیدونم بازم 25 درصد میده یا نه
گردشگری یک ساله 25 درصد میده؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
لازم به یاد اوریه که 24% جدید شماره شبا هم داره،اگه کسی تونست تست کنه ببینه میشه بهش واریز کرد؟
من که شتابی قدیمی دارم اون بهش واریز میشه کرد
بله امتحان کردم. پایا زدم و واریز شد بهش.
اینا عابر بانک هم میتونن بدن ولی نمیدن تا نوتی برداشت کنی. این حساب همون حساب کوتاه مدت هست منتها با سود24%.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستانی که اینترنت بانک کوثر رو دارن ی سوال دارم و اون این که نمیتونم به اینترنت بانک وارد شم و با خطا مواجه میشم. آیا سراسریه؟ یا یوزرم ایراد داره؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستانی که اینترنت بانک کوثر رو دارن ی سوال دارم و اون این که نمیتونم به اینترنت بانک وارد شم و با خطا مواجه میشم. آیا سراسریه؟ یا یوزرم ایراد داره؟
کد مشتری و نام کاربری کد ملیتون بدون دو صفر اول هست مثلا اگر کد ملی 0012345678 باشه نام کاربری و کد مشتری 12345678 میشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام

من میخوام 5 میلیون سپرده بزارم برای سود

کدوم موسسه بهتره ؟ شتاب هم داشته باشه

یک ماهه و سه ماهه چقدر میدن ؟

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
قوامين يه حساب داره يكساله ٢٢ درصد تا اينجاش كه مثل همه بانك هاست منتها اگه تا يكسال كامل پولتون بمونه اخر يكسال ٣ درصد هم ميدن ميشه ٢٥ درصد

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
سلام

من میخوام 5 میلیون سپرده بزارم برای سود

کدوم موسسه بهتره ؟ شتاب هم داشته باشه

یک ماهه و سه ماهه چقدر میدن ؟
همون كوثر ظاهرا بهتره شتابم داره بيشتر از اينم ميدن منتها يكم ريسكش بالاست ديگه

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بله امتحان کردم. پایا زدم و واریز شد بهش.
اینا عابر بانک هم میتونن بدن ولی نمیدن تا نوتی برداشت کنی. این حساب همون حساب کوتاه مدت هست منتها با سود24%.
ب شما دفترچه دادن ؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
در تهران امروز پرسیدم از رئیس شعبه ها
نور یکساله 28% (با موجودی 20 میلیون)
ارمان یکساله 27%
کوثر حساب یکساله روز شمار 24% (بعداز 3 ماه میشود واریز + برداشت کرد)
آرمان چی یعنی کف مبلغ نداره؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
سلام به دوستان
هم من و هم پدرم امروز 24 درصدی کوثر باز کردیم بدون چونه زدند دفترچه دادند بقیه اش هم همونطور که دوستان گفتند بود یعنی
کف 50 تومن ، سه ماه قابل واریز ، بعد سه ماه قابل واریز و برداشت ، سود 24 درصد سالیانه واریز به یک حساب دیگر ( حساب قرض الحسنه یا 10 درصدی کوثر ) + شماره شبا

به نظرم انتخاب خوبیه

راستی طبق گفته کارمندشون کارت عابر کوثر هم از قابلیت برداشت روزانه 400 تومن به 200 تومن کاهش پیدا کرده ( مشابه بانک ها شده )

مخلص دوستان
سلام.تا کی وقت داره؟شنبه این حسابوباز میکنن؟؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام به دوستان

به نظرم انتخاب خوبیه

مخلص دوستان
برای شما دفترچه شم دادن ؟

بالا