• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
بله كوثر مجاز هست تو سايت بانك مركزي هم بريد فعلا تو ليست مجوز دارها هستش

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
الان بیشترین سود کوتاه مدت بعد از کوثر چند درصده؟
درضمن موسسه نور،امکان واریز و برداشت در تمام شعبش داره؟کسی اونجا حساب داره؟تفاوتی در واریز و برداشت در شعب ریحانه گشتر و کارسازان داره؟

Last edited:

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بله كوثر مجاز هست تو سايت بانك مركزي هم بريد فعلا تو ليست مجوز دارها هستش
1. پس با این حساب، کوثر بهتره. فقط یه سوال : به سود پول چند درصد سود میده؟
2.جالبه، اگه مجوز داره پس چرا بر خلاف سود مصوب بانک مرکزی، برای یک ساله سود تعیین کرده؟

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
دوستان
کسی پنج ساله به شرط یک سال که بعد از یکسال جریمه نداشته باشه
و
پنج ساله به شرط پنج سال
بانکی میشناسه که سپرده باز کنن؟
اگه
نرخ سودشم بگین ممنون میشم

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان کسی میدونه سود سپرده یکساله کوثر الان دقیقا چند درصد هستش؟ با وجود مجوزدار بودن این موسسه آیا ممکنه ۲۵ درصد باشه؟

از نور چی کسی خبر داره؟ این موسسه الان سود یکساله ش چند درصده؟

Last edited:

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوستها من صبح کوثر بودم رئیس شعبه میگفت کلید طلائی آخر شهریور دیگه تمدید نمیشه ، بیا سپرده یکساله با قابلیت فسخ بدون خسارت بعد ۳ماه باز کن ۲۴٪ سودتم اگه خواستی یا میره تو قرض الحسنه که قرعه کشی داره یا کارت شتابی ۱۰ درصدت . ثامن هم رفتم روزشمار با حداقل ۲۰۰۰۰تومن ۲۲ ٪ میداد ، به کارمندش گفتم ممکنه چندوقت دیگه مثل آینده بشه ۱۰ درصد ، گفت چون ما دیگه با عابرهای سپه و صادرات لینک نیستیم تا چندوقت دیگه به شتاب وصل میشیم و مشتریامون مجبورن از ATM خودمون استفاده بکنن کسی که تو این شرایط به ما اطمینان کرده ماهم حدالامکان حسابشو همون ۲۲ نگه میداریم

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان امروز موسسه کوثر بودم روز شمار 24 درصد باز میکردن کف حساب 1 میلیون تا یک ماه هم به حساب نمیتونی دست بزنی تا فردا هم بیشتر برای افتتاح حساب وقت نداره مثل همون کلید طلایی 24 درصد هست.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سلام دوستان امروز موسسه کوثر بودم روز شمار 24 درصد باز میکردن کف حساب 1 میلیون تا یک ماه هم به حساب نمیتونی دست بزنی تا فردا هم بیشتر برای افتتاح حساب وقت نداره مثل همون کلید طلایی 24 درصد هست.
معلوم نيست ملت را سركار ميگذارن يا فقط براي اينكه ته حساب پول بمونه از اين حرفا ميزنند؟
من كه با 50 هزار تومان براي روز مبادا؟؟؟؟باز كردم ولي بهم گفت بايد تا 3 ماه بمونه!!!!
شماره حسابتون آخرش 47 هست؟
24% هاي سري قبل كد94 بود

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
معلوم نيست ملت را سركار ميگذارن يا فقط براي اينكه ته حساب پول بمونه از اين حرفا ميزنند؟
من كه با 50 هزار تومان براي روز مبادا؟؟؟؟باز كردم ولي بهم گفت بايد تا 3 ماه بمونه!!!!
24% هاي سري قبل كد94 بود

والا نمیدونم.به من زنگ زدن گفتن کلید طلایی تا آخر شهریور بیشتر نیست! یک حساب 24 درصدی جدید داریم تا فردا بیشتر وقت نداره روز شماره مثل همون کلید طلایی اما تا یک ماه نمیتونی بهش دست بزنی کف حساب 1 میلیونه با همون شرایط قبل.به من نگفتن 3 ماهه. از رییس و باجه دار سوال کردم هر دو یک جواب به بنده دادن.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
بله آخر شماره حساب 47 هست و نوشته سپرده یکساله قدیم- ذینفع متفاوت

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
24% هاي سري قبل كد94 بود

دوست عزیز اون حساب 24 درصدی که به شما گفتن باید 3 ماه بمونه و آخرش 47 بود شرایطش به چه صورت بود؟ بعد از 3 ماه حق واریز و برداشت رو داره؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
دوستان یه سوال!
یکی بخواد 1 میلیارد بزاره تو یه بانکی که سود بگیره باید بانک مرکزی ایران مجوز خاصی صادر کنه!؟!؟!

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
دوستان یه سوال!
یکی بخواد 1 میلیارد بزاره تو یه بانکی که سود بگیره باید بانک مرکزی ایران مجوز خاصی صادر کنه!؟!؟!
تا جایی که عقل ناقص من قد میده نه
کدوم بانک همچین حرفی زده؟؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
تا جایی که عقل ناقص من قد میده نه
کدوم بانک همچین حرفی زده؟؟

نه آخه الان سقف سود 20% تعیین شده! یه بانکی بخواد 30% سود بده نمیخواد مجوز بگیره؟ آخه یکی من دیدم 26% سود میگیره از بانک قوامین بعد 500 تومان گذاشته بانک ولی اول بانک مرکزی تائید کرده که اینقدر سود به این آقا بدین!

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
قبلا یک قانونی بود که هر واریز و برداشت بالای 15 میلیونی باید بانکها به بانک مرکزی گزارش میدادند، البته برای مقابله با پولشویی

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
نه آخه الان سقف سود 20% تعیین شده! یه بانکی بخواد 30% سود بده نمیخواد مجوز بگیره؟ آخه یکی من دیدم 26% سود میگیره از بانک قوامین بعد 500 تومان گذاشته بانک ولی اول بانک مرکزی تائید کرده که اینقدر سود به این آقا بدین!

بانک مرکزی نه ..... شعبه مرکزی همون بانک

msaj87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
این جریان حساب جدید کوثر دقیقا چیه؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
كوثر يه حساب يك ساله داره 24 درصد كه بعد سه ماه ميشه برداشت كرد يعني ميتونيد حساب و ببنديدي با همون نرخ ٢٤ درصدضمنا به شتاب هم متصل هست
از کی شروع شده افتتاح حسابش ؟ فکر کنم مال تازگیهاست .

از خود بانک شنیدید که باز می کنند ؟

بالا