1. پس با این حساب، کوثر بهتره. فقط یه سوال : به سود پول چند درصد سود میده؟بله كوثر مجاز هست تو سايت بانك مركزي هم بريد فعلا تو ليست مجوز دارها هستش
معلوم نيست ملت را سركار ميگذارن يا فقط براي اينكه ته حساب پول بمونه از اين حرفا ميزنند؟سلام دوستان امروز موسسه کوثر بودم روز شمار 24 درصد باز میکردن کف حساب 1 میلیون تا یک ماه هم به حساب نمیتونی دست بزنی تا فردا هم بیشتر برای افتتاح حساب وقت نداره مثل همون کلید طلایی 24 درصد هست.
معلوم نيست ملت را سركار ميگذارن يا فقط براي اينكه ته حساب پول بمونه از اين حرفا ميزنند؟
من كه با 50 هزار تومان براي روز مبادا؟؟؟؟باز كردم ولي بهم گفت بايد تا 3 ماه بمونه!!!!
شماره حسابتون آخرش 47 هست؟
24% هاي سري قبل كد94 بود
معلوم نيست ملت را سركار ميگذارن يا فقط براي اينكه ته حساب پول بمونه از اين حرفا ميزنند؟
من كه با 50 هزار تومان براي روز مبادا؟؟؟؟باز كردم ولي بهم گفت بايد تا 3 ماه بمونه!!!!
شماره حسابتون آخرش 47 هست؟
24% هاي سري قبل كد94 بود
تا جایی که عقل ناقص من قد میده نهدوستان یه سوال!
یکی بخواد 1 میلیارد بزاره تو یه بانکی که سود بگیره باید بانک مرکزی ایران مجوز خاصی صادر کنه!؟!؟!
تا جایی که عقل ناقص من قد میده نه
کدوم بانک همچین حرفی زده؟؟
نه آخه الان سقف سود 20% تعیین شده! یه بانکی بخواد 30% سود بده نمیخواد مجوز بگیره؟ آخه یکی من دیدم 26% سود میگیره از بانک قوامین بعد 500 تومان گذاشته بانک ولی اول بانک مرکزی تائید کرده که اینقدر سود به این آقا بدین!
بانک مرکزی نه ..... شعبه مرکزی همون بانک
از کی شروع شده افتتاح حسابش ؟ فکر کنم مال تازگیهاست .كوثر يه حساب يك ساله داره 24 درصد كه بعد سه ماه ميشه برداشت كرد يعني ميتونيد حساب و ببنديدي با همون نرخ ٢٤ درصدضمنا به شتاب هم متصل هست