برای من دیروز که نوبت واریز سود بود ارسال نشد .کلا بگیر نگیر داره پیامکش . پیامک هم فقط برا بالای ده هزار میآددوستانی که کارت قوامین دارند آیا پیامک سود ماهیانه حساب برای شما فرستاده می شه.2 ماه هست که پیامک ارسال نمی شه.ولی پیامک واریز و برداشت از حساب فرستاده می شه.
به نظر من بانک سامان از نظر همه خدمات و همچنین برخورد یه سرو گردن از بقیه بانکا بالاتره...دوستان بهترین اینترنت بانک برای کدوم بانکه
و اینکه میشه به موسسه ها اعتماد کردش؟
مسکن از همه بهتره.اقتصاد نوینم خوبه.دوستان بهترین اینترنت بانک برای کدوم بانکه
و اینکه میشه به موسسه ها اعتماد کردش؟
بانک آینده هم دو نفر حساب داشتیم که برای هر کدوممون این اس ام اس ه اومده. واسه من 3 میلیون و خورده ای، واسه اون یکی 4 میلیون و خورده ای افزایش. رقمش هم سر راست نیست و خیلی مضحکه.
اول یه تماس با شماره ای که در پیامک بانک آینده است بگیرید و بگویید سود را که بدون اطلاع از 23 کردید 10 درصد را به همراه ضرر و زیانش برگردانید تا موجودیمون را بالا ببریم.بانک آینده هم دو نفر حساب داشتیم که برای هر کدوممون این اس ام اس ه اومده. واسه من 3 میلیون و خورده ای، واسه اون یکی 4 میلیون و خورده ای افزایش. رقمش هم سر راست نیست و خیلی مضحکه.
بله برای من اس ام اس واریز سود میاد. آخرین اس سود هم 23 بهمن بود.دوستانی که کارت قوامین دارند آیا پیامک سود ماهیانه حساب برای شما فرستاده می شه.2 ماه هست که پیامک ارسال نمی شه.ولی پیامک واریز و برداشت از حساب فرستاده می شه.
عصر پریروز برای من هم SMS اومد. صبح روز بعدش با چند تا درخواست پایا هر چی داشتم را از آینده کشیدم بیرون.
وقتی برای حساب کوتاه مدت 23 درصدی قرعه کشی می زارن باید شک کرد. احتمالا اوضاع شون وخیم شده که برای جذب منابع دست به همچین قرعه کشی مسخره ای می خوان بزنن.
اول یه تماس با شماره ای که در پیامک بانک آینده است بگیرید و بگویید سود را که بدون اطلاع از 23 کردید 10 درصد را به همراه ضرر و زیانش برگردانید تا موجودیمون را بالا ببریم.
irbroker ممنونم از راهنماییتتو این هفته یا نهایت هفته بعد حتما میرم و خبرشو میزارم
بازم ممنون
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++irbroker ممنونم از راهنماییت
من امروز رفتم و خداروشکر بازی در نیاورد مدیر
راحت گفت بالای 50 25% گفت تمدیدش معلوم نیست با این نرخ باشه یا نه!!!!!
در مورد حساب بالای 2 تومن هم گفت 22 درصد و برای یک سال فعال هست اما بعد یک سال معلوم نیست چی میشه
دوستان یک سوال دارم و پیشنهاد میخوام
شما فکر کنین 50 دارین برای مدت 5 سال هیچ کاری هم جز بانک گذاشتن نمیخواین بکنین
اگر الان 50 تومان یک ساله بزارم و سود 25% بگیرم و سال دیگه سود ها بیاد پایین وبشه مثلا 17%
اون 4 سال باقی مانده با سود 17% تلافی اون 25% در میاره
سال اول 25% میشه 12.500 و چهار سال باقیمانده میشه سالی 8.500 جمعش میشه 46500
اما اگه 22 باشه برای 5 سالش میشه 55
به نظر شما از اول یه جا 5 ساله ببندم که 22 بده بهتر نیست؟
از نظر حساب کتابی به صرفه تره
اما شما چی فکر میکنین؟ به نظرتون چی کار کنم؟
میگم شاید سال دیگه هم تمدید کنن از اون ور میگم بانک مرکزی و دولت همه زورشونو دارن میزن که نرخ بیارن پایین
خوشحال میشم پیشنهادتونو بدونم
بلهالان قوامین برای مبلغ بالا 25 درصد میده ؟ مبلغ حدود 100 تومنه و الان سپرده 23 درصد هستش و تا 12/13 تمام میشه به نظرتون برم به ریس شعبه بگم میخوام پولمو بردارم ببرم از بانکتون قبول میکنن 25 درصد روز شمار باز کنن ؟ تشکر
گردشگری 25 نمیدهکسی از دوستان اینجا گردشگری سپرده نداره؟کدوم شعبه بریم با صحبت یا... یک ساله 25 درصد میده یا میشه به یک ساله 25 درصدی قبلی مبلغی اضافه کرد؟
موفق باشی دوست منirbroker ممنونم از راهنماییت
من امروز رفتم و خداروشکر بازی در نیاورد مدیر
راحت گفت بالای 50 25% گفت تمدیدش معلوم نیست با این نرخ باشه یا نه!!!!!
در مورد حساب بالای 2 تومن هم گفت 22 درصد و برای یک سال فعال هست اما بعد یک سال معلوم نیست چی میشه
دوستان یک سوال دارم و پیشنهاد میخوام
شما فکر کنین 50 دارین برای مدت 5 سال هیچ کاری هم جز بانک گذاشتن نمیخواین بکنین
اگر الان 50 تومان یک ساله بزارم و سود 25% بگیرم و سال دیگه سود ها بیاد پایین وبشه مثلا 17%
اون 4 سال باقی مانده با سود 17% تلافی اون 25% در میاره
سال اول 25% میشه 12.500 و چهار سال باقیمانده میشه سالی 8.500 جمعش میشه 46500
اما اگه 22 باشه برای 5 سالش میشه 55
به نظر شما از اول یه جا 5 ساله ببندم که 22 بده بهتر نیست؟
از نظر حساب کتابی به صرفه تره
اما شما چی فکر میکنین؟ به نظرتون چی کار کنم؟
میگم شاید سال دیگه هم تمدید کنن از اون ور میگم بانک مرکزی و دولت همه زورشونو دارن میزن که نرخ بیارن پایین
خوشحال میشم پیشنهادتونو بدونم
+++++بله
من هفته پیش سپرده یکساله 25 باز کردم البته گفت برای بالای 50 میلیون
اگر خواستید از بانک دیگه پول ببرید نگید میبرم قوامین 25 درصد سود میده ممکنه زنگ بزنند بانک مرکزی و ...
بگید پولمو لازم دارم مثلا برای پیش خرید خونه و ....
پولتون را بریزید تو کارت عابرتون بعد توی قوامین کارت بکشید
خواهش میکنم+++++
خیلی ممنون از اطلاع رسانی تون
آیا تو گواهی سپرده ای که بانک قوامین بابت سپرده بالای 50 میلیون بهتون داده، نرخ سود یعنی 25 درصد قید شده؟
چون پارسال نرخ سود رو تو گواهی سپرده هاش نمی نوشت
مر30
دوست عزیز این حسابی که شما باز کردی طرح ربیع 3 هست. و ماهیانه 22 درصد به حسابتون واریز میشه. منتها اگه تا یکسال دست نزنید به اصل پول 3% جایزه میدن. که میشه 25% .+++++
خیلی ممنون از اطلاع رسانی تون
آیا تو گواهی سپرده ای که بانک قوامین بابت سپرده بالای 50 میلیون بهتون داده، نرخ سود یعنی 25 درصد قید شده؟
چون پارسال نرخ سود رو تو گواهی سپرده هاش نمی نوشت
مر30