• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عزیزان سلام
این قضیه قرعه کشی فجر بانک اینده چیه؟اس مس میاد؟ممنون

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
عزیزان سلام
برا منم اومد.گفته 90 میلیون بریز تو حساب طرح بهار تا عید .قرعه کشی 22 خودرو و جوایز نفیس داره.خیلی اشتهاشون بالاس.برارشما چی اومده؟

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
برا منم اومد.گفته 90 میلیون بریز تو حساب طرح بهار تا عید .قرعه کشی 22 خودرو و جوایز نفیس داره.خیلی اشتهاشون بالاس.برارشما چی اومده؟
سلام
ممنون برام 25 تومن اومده؟تشکر

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان سلام
این واریزی در گردش حساب از کجا میاد؟کسی میدونه ؟تشکر
upload_2015-2-28_20-28-20.png

فایل های ضمیمه

• upload_2015-2-28_20-24-59.png
    upload_2015-2-28_20-24-59.png
    2.4 KB · نمایش ها: 25
  • upload_2015-2-28_20-27-23.png
    upload_2015-2-28_20-27-23.png
    1.8 KB · نمایش ها: 25
  • upload_2015-2-28_20-27-45.png
    upload_2015-2-28_20-27-45.png
    435 بایت · نمایش ها: 24

shantia67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این چه مزیتی نسبت به حساب بانکی داره که آدم ریسک کنه؟
اونطور که من فهمیدم پول رو که در لحظه نمیدن. سود هم 20 درصده (2 درصد کمتر از بانک) و تضمین شده نیست(اگه هم باشه بازم کمتر از بانک یا حداکثر مساوی بانکه) . خوب چرا شما پولتو تو بانک نذاشتید؟
سرمایه گذاری تو صندوق هم از طریق بانک بود و ما کاری با بورس نداشتیم . برج 9 سال 92 این نوع سپرده بهترین نوع محسوب می شد زیرا هم به نوعی کوتاه مدت با سود بالا بود و هم در دوران رشد سریع بورس در ماههای قبل ان واریزی های تا بعضا 50 درصد هم داشت .

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
عزیزان سلام
برای منم اس اومده. گفته حسابو برسون به حداقل 3م تومن تو قرعه کشی شرکت کن. این برای حساب معمولی اومده. برای اون حساب طرح بهار هیچی نگفته.

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
یکی از دوستان من گردشگری یک ساله 25 درصد داشت رفته کلی به این مبلغ با همین نرخ سود اضافه کرده.منم سپرده 25 درصد داشتم 2 تا شعبه رفتم هر چی گفتم قبول نکردن گفتن یک ساله فقط 22 درصد افتتاح میکنیم.دوستان راهی هست که بشه برای مبالغ کمتر از 100 میلیون هم از گردشگری 25 درصد سود گرفت؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بانک آینده هم دو نفر حساب داشتیم که برای هر کدوممون این اس ام اس ه اومده. واسه من 3 میلیون و خورده ای، واسه اون یکی 4 میلیون و خورده ای افزایش. رقمش هم سر راست نیست و خیلی مضحکه.

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
حساب 1ساله هست 25 درصد برای بالای 50 میلیون تومان
سودش هم ماهانه واریز میشه
جدیدا این طرح رو گذاشته؟
اسم طرحش چیه؟
اخه من میرم اونجا باید دست پر برم که مارو دست به سر نکنه بگه نه نداریم اون ماله قبلا بودد!!!!!!

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
جدیدا این طرح رو گذاشته؟
اسم طرحش چیه؟
اخه من میرم اونجا باید دست پر برم که مارو دست به سر نکنه بگه نه نداریم اون ماله قبلا بودد!!!!!!
والا اسم طرح را نپرسیدم
هفته پیش مستقیم رفتم پیش رئیس گفتم میخوام 140 میل حساب باز کنم یکساله
گفت بالای 50 میلیون را 25 درصد میدیم (البته 1ماه قبل 26 و 27 هم میدادند)
شما هم رفتید مستقیم برید پیش رئیس و بگید مبلغم اینقدره (مثلا 80 میلیون) و میخوام حساب یکساله 25 درصدی باز کنم

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
والا اسم طرح را نپرسیدم
هفته پیش مستقیم رفتم پیش رئیس گفتم میخوام 140 میل حساب باز کنم یکساله
گفت بالای 50 میلیون را 25 درصد میدیم (البته 1ماه قبل 26 و 27 هم میدادند)
شما هم رفتید مستقیم برید پیش رئیس و بگید مبلغم اینقدره (مثلا 80 میلیون) و میخوام حساب یکساله 25 درصدی باز کنم
تو این هفته یا نهایت هفته بعد حتما میرم و خبرشو میزارم
بازم ممنون

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
22 درصد
اگر مبلغتون بالای 100 میلیون باشه گفته تا 23.5 هم میدیم
قوامین بهتره برای مبالغ بالا 25 میده
الان قوامین برای مبلغ بالا 25 درصد میده ؟ مبلغ حدود 100 تومنه و الان سپرده 23 درصد هستش و تا 12/13 تمام میشه به نظرتون برم به ریس شعبه بگم میخوام پولمو بردارم ببرم از بانکتون قبول میکنن 25 درصد روز شمار باز کنن ؟ تشکر

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان این اس ام اس هشداری برای بانکها برای من نمیاده یعنی الان دو روز هست که واریزی پیامک نمیاد
برای شما هم هستش؟
ملت

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان این اس ام اس هشداری برای بانکها برای من نمیاده یعنی الان دو روز هست که واریزی پیامک نمیاد
برای شما هم هستش؟
ملت
هرجا سخن از کم کاری و دلخوری و سرکیسه کردن در میان است، نام بانک ملت می درخشد.
بانک ملت دزد ملت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
هرجا سخن از کم کاری و دلخوری و سرکیسه کردن در میان است، نام بانک ملت می درخشد.
بانک ملت دزد ملت
کلا وضعیت بانکها اصلا تعریفی نداره .... وقتی وارد بانک ملی میشم کارمندای بانک ملی برخورد خوبی ندارن اصلا زورشون میاد کارتو راه بندازن بانک کشاورزی که واقعا نوبرن معلوم نیست این خانوم های دستپا چلفتی رو از کجا میارن و میذارن که مردم الاف اینا نشن
بانک ملت هم البته داخلش پارتی بازی زیاد میشه و دقیقا هم مثل بانک های ملی و کشاورزی نه برخورد خوبی دارن و تمام کارمندهاشم از روی روابط رفتن سر کار
فقط تنها بانکی که من رفتم و از برخودشون خوشم اومد بانک پاسارگارد بود حالا از روی روابط هست با ضوابط کارمنداش رو نمیدونم...

کلا ما و همه باید مطیع کارمندایی باشیم که همشون از روی روابط رفتن سرکار نه از روی ضوابط.... به همین دلیل هم افرادی که از روی روابط میرن سرکار حتما یه سروکله از مردم بالاترن دیگه پس حق دارن هر کاری بر سرما بیارن... حتی بی احترامی هایی که میشه به مشتری

بانکهای خارجی برای مشتری مداری همه جوره به مشتری احترام میذارن اما بانکهای ما چه خصوصی چه دولتی حتی وقتی پولی بذاری نزد بانک و حساب هم جاری باشه حتی کارمزدهای عجیب ازت میگیرن جدای اینکه با همین پول ها سرمایه بزرگی رو برای خودشون ثبت کردن....

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
کلا وضعیت بانکها اصلا تعریفی نداره .... وقتی وارد بانک ملی میشم کارمندای بانک ملی برخورد خوبی ندارن اصلا زورشون میاد کارتو راه بندازن بانک کشاورزی که واقعا نوبرن معلوم نیست این خانوم های دستپا چلفتی رو از کجا میارن و میذارن که مردم الاف اینا نشن
بانک ملت هم البته داخلش پارتی بازی زیاد میشه و دقیقا هم مثل بانک های ملی و کشاورزی نه برخورد خوبی دارن و تمام کارمندهاشم از روی روابط رفتن سر کار
فقط تنها بانکی که من رفتم و از برخودشون خوشم اومد بانک پاسارگارد بود حالا از روی روابط هست با ضوابط کارمنداش رو نمیدونم...

کلا ما و همه باید مطیع کارمندایی باشیم که همشون از روی روابط رفتن سرکار نه از روی ضوابط.... به همین دلیل هم افرادی که از روی روابط میرن سرکار حتما یه سروکله از مردم بالاترن دیگه پس حق دارن هر کاری بر سرما بیارن... حتی بی احترامی هایی که میشه به مشتری

بانکهای خارجی برای مشتری مداری همه جوره به مشتری احترام میذارن اما بانکهای ما چه خصوصی چه دولتی حتی وقتی پولی بذاری نزد بانک و حساب هم جاری باشه حتی کارمزدهای عجیب ازت میگیرن جدای اینکه با همین پول ها سرمایه بزرگی رو برای خودشون ثبت کردن....
ای گفتی. ملت خیلی شخمی شده قبلنا بهتر بود. ما که کوچ کردیم پاسارگاد. بهترین برخورد رو بین بانکای دیگه دارن. حالا نمیدونم قضیه چیه بیشترین نفرات جلوم تو صف یک نفر بوده تا حالا. خدایی 4 5 بارم کارم خورده به رئیس شعبه همشو با احترام و خوب توضیح داده. کارمنداشم خیلی خوبن و سریع و مودب. تو این شعبه که میرم فقط 2 تا مردهستن. رئیس و بقیه کارمندا همه زنن. خیلی هم واست وقت میزارن.
جالبیش اینه من فقط یک هفته اونجا کار داشتم تقریبا همه شون الان میشناسنم.
خلاصه اگه کار هرروزه دارین کوچ کنید پاسارگاد که نه تو صف وایمیسید نه کارمنداش ناز میکنن واسه کار راه انداختن.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
برای شما هم هستش؟
ملت
**** جامع کارمزد
شاید 5 تومان فعال سازی تموم شده ، دوباره باید قرار داد جدید با مبلغ جدید منعقد کنید

بالا