برا منم اومد.گفته 90 میلیون بریز تو حساب طرح بهار تا عید .قرعه کشی 22 خودرو و جوایز نفیس داره.خیلی اشتهاشون بالاس.برارشما چی اومده؟عزیزان سلام
این قضیه قرعه کشی فجر بانک اینده چیه؟اس مس میاد؟ممنون
توضيح ميدي اين ٢٥ درصد همون روز شماره مبالغ بالا يعني چقدر منظورتونه22 درصد
اگر مبلغتون بالای 100 میلیون باشه گفته تا 23.5 هم میدیم
قوامین بهتره برای مبالغ بالا 25 میده
سلامبرا منم اومد.گفته 90 میلیون بریز تو حساب طرح بهار تا عید .قرعه کشی 22 خودرو و جوایز نفیس داره.خیلی اشتهاشون بالاس.برارشما چی اومده؟
حساب 1ساله هست 25 درصد برای بالای 50 میلیون تومانتوضيح ميدي اين ٢٥ درصد همون روز شماره مبالغ بالا يعني چقدر منظورتونه
سرمایه گذاری تو صندوق هم از طریق بانک بود و ما کاری با بورس نداشتیم . برج 9 سال 92 این نوع سپرده بهترین نوع محسوب می شد زیرا هم به نوعی کوتاه مدت با سود بالا بود و هم در دوران رشد سریع بورس در ماههای قبل ان واریزی های تا بعضا 50 درصد هم داشت .این چه مزیتی نسبت به حساب بانکی داره که آدم ریسک کنه؟
اونطور که من فهمیدم پول رو که در لحظه نمیدن. سود هم 20 درصده (2 درصد کمتر از بانک) و تضمین شده نیست(اگه هم باشه بازم کمتر از بانک یا حداکثر مساوی بانکه) . خوب چرا شما پولتو تو بانک نذاشتید؟
برای منم اس اومده. گفته حسابو برسون به حداقل 3م تومن تو قرعه کشی شرکت کن. این برای حساب معمولی اومده. برای اون حساب طرح بهار هیچی نگفته.عزیزان سلام
این قضیه قرعه کشی فجر بانک اینده چیه؟اس مس میاد؟ممنون
جدیدا این طرح رو گذاشته؟حساب 1ساله هست 25 درصد برای بالای 50 میلیون تومان
سودش هم ماهانه واریز میشه
والا اسم طرح را نپرسیدمجدیدا این طرح رو گذاشته؟
اسم طرحش چیه؟
اخه من میرم اونجا باید دست پر برم که مارو دست به سر نکنه بگه نه نداریم اون ماله قبلا بودد!!!!!!
تو این هفته یا نهایت هفته بعد حتما میرم و خبرشو میزارموالا اسم طرح را نپرسیدم
هفته پیش مستقیم رفتم پیش رئیس گفتم میخوام 140 میل حساب باز کنم یکساله
گفت بالای 50 میلیون را 25 درصد میدیم (البته 1ماه قبل 26 و 27 هم میدادند)
شما هم رفتید مستقیم برید پیش رئیس و بگید مبلغم اینقدره (مثلا 80 میلیون) و میخوام حساب یکساله 25 درصدی باز کنم
الان قوامین برای مبلغ بالا 25 درصد میده ؟ مبلغ حدود 100 تومنه و الان سپرده 23 درصد هستش و تا 12/13 تمام میشه به نظرتون برم به ریس شعبه بگم میخوام پولمو بردارم ببرم از بانکتون قبول میکنن 25 درصد روز شمار باز کنن ؟ تشکر22 درصد
اگر مبلغتون بالای 100 میلیون باشه گفته تا 23.5 هم میدیم
قوامین بهتره برای مبالغ بالا 25 میده
هرجا سخن از کم کاری و دلخوری و سرکیسه کردن در میان است، نام بانک ملت می درخشد.دوستان این اس ام اس هشداری برای بانکها برای من نمیاده یعنی الان دو روز هست که واریزی پیامک نمیاد
برای شما هم هستش؟
ملت
کلا وضعیت بانکها اصلا تعریفی نداره .... وقتی وارد بانک ملی میشم کارمندای بانک ملی برخورد خوبی ندارن اصلا زورشون میاد کارتو راه بندازن بانک کشاورزی که واقعا نوبرن معلوم نیست این خانوم های دستپا چلفتی رو از کجا میارن و میذارن که مردم الاف اینا نشنهرجا سخن از کم کاری و دلخوری و سرکیسه کردن در میان است، نام بانک ملت می درخشد.
بانک ملت دزد ملت
ای گفتی. ملت خیلی شخمی شده قبلنا بهتر بود. ما که کوچ کردیم پاسارگاد. بهترین برخورد رو بین بانکای دیگه دارن. حالا نمیدونم قضیه چیه بیشترین نفرات جلوم تو صف یک نفر بوده تا حالا. خدایی 4 5 بارم کارم خورده به رئیس شعبه همشو با احترام و خوب توضیح داده. کارمنداشم خیلی خوبن و سریع و مودب. تو این شعبه که میرم فقط 2 تا مردهستن. رئیس و بقیه کارمندا همه زنن. خیلی هم واست وقت میزارن.کلا وضعیت بانکها اصلا تعریفی نداره .... وقتی وارد بانک ملی میشم کارمندای بانک ملی برخورد خوبی ندارن اصلا زورشون میاد کارتو راه بندازن بانک کشاورزی که واقعا نوبرن معلوم نیست این خانوم های دستپا چلفتی رو از کجا میارن و میذارن که مردم الاف اینا نشن
بانک ملت هم البته داخلش پارتی بازی زیاد میشه و دقیقا هم مثل بانک های ملی و کشاورزی نه برخورد خوبی دارن و تمام کارمندهاشم از روی روابط رفتن سر کار
فقط تنها بانکی که من رفتم و از برخودشون خوشم اومد بانک پاسارگارد بود حالا از روی روابط هست با ضوابط کارمنداش رو نمیدونم...
کلا ما و همه باید مطیع کارمندایی باشیم که همشون از روی روابط رفتن سرکار نه از روی ضوابط.... به همین دلیل هم افرادی که از روی روابط میرن سرکار حتما یه سروکله از مردم بالاترن دیگه پس حق دارن هر کاری بر سرما بیارن... حتی بی احترامی هایی که میشه به مشتری
بانکهای خارجی برای مشتری مداری همه جوره به مشتری احترام میذارن اما بانکهای ما چه خصوصی چه دولتی حتی وقتی پولی بذاری نزد بانک و حساب هم جاری باشه حتی کارمزدهای عجیب ازت میگیرن جدای اینکه با همین پول ها سرمایه بزرگی رو برای خودشون ثبت کردن....
**** جامع کارمزددوستان این اس ام اس هشداری برای بانکها برای من نمیاده یعنی الان دو روز هست که واریزی پیامک نمیاد
برای شما هم هستش؟
ملت