mehrashkan
Registered User
والا اینو چون اتفاده نمیکنم نپرسیدم ولی احتمال زیاد دارهو همراه بانک (همراه بانک داره؟)
شنبه همینجا میگم
والا اینو چون اتفاده نمیکنم نپرسیدم ولی احتمال زیاد دارهو همراه بانک (همراه بانک داره؟)
آشنا پارتی داشته باشی میده نداشته باشی محکم میگن نمیدیم بالاتر از 22 درصد کلا هر چیزی از بانکهایی که دستشون بازه برمیاد امثال بانک آینده قوامین و موسساتی مثل نور که حتی 30 درصد هم سپرده میکنند اما دارند مجوز هم میگیرند و بسیار قانونی هم فعالیت کرده اند!!! کلا وضعیت کشور ما همینه بیشترین تخلف همیشه در بخشی صورت میگیره که بالاترین مجوزها رو دارند...دوستان الان هم قوامین برای حساب های بالای 30 تومن سود روز شمار 25 درصد میده یا نه؟
ممنون به جز قوامین کدوم بانک سود بیشتری میده ؟آشنا پارتی داشته باشی میده نداشته باشی محکم میگن نمیدیم بالاتر از 22 درصد کلا هر چیزی از بانکهایی که دستشون بازه برمیاد امثال بانک آینده قوامین و موسساتی مثل نور که حتی 30 درصد هم سپرده میکنند اما دارند مجوز هم میگیرند و بسیار قانونی هم فعالیت کرده اند!!! کلا وضعیت کشور ما همینه بیشترین تخلف همیشه در بخشی صورت میگیره که بالاترین مجوزها رو دارند...
سودش چه قدره ؟ ثابته یا متغیر ( منظورم سودش هست )صندوق یکم بانک کشاورزی یه صندوق بورسی با در امد ثابت و سود تضمینیه هیچ ربطی هم به افت بورس نداره شما سر ماه سود تو میگیری . فقط باید برای بستنش 4 روز زود تر به بانک اعلام کنید.
توی بانک های مجوز دار همیشه قوامین و آینده دستش بازتر بوده تا بانک های دیگه من ندیدم بانکهای دیگه سودهای 25 تا 27 درصدی بدهند اما قوامین و اینده میدادندممنون به جز قوامین کدوم بانک سود بیشتری میده ؟
بستگی به عملکرد بورس هر ماه یه سودی در حد 20 به بالا میریزند ولی در پایان برای تسویه همه رو همان 20 درصد حساب می کنندسودش چه قدره ؟ ثابته یا متغیر ( منظورم سودش هست )
ورود برعکس رمز کارت راهکار فرار از زورگیری
معاون وزیر ارتباطات که طی سالهای گذشته عضو هیات مدیره بانک ملی نیز بوده به ارائه توضیحاتی درباره امنیت شبکه بانکی پرداخته
معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبتهای خود در پاسخ به این سوال که گاهی شنیده می شود هنگام حمله سارقان اگر افراد شماره کارت بانکی خود را به طور برعکس وارد کنند، امکان برداشت وجه از کارت آنها میسر نمیشود، توضیح داد: این موضوع درست است اما این سیستم به آن شکل است که در این شرایط با وارد کردن شماره رمز به شکل برعکس، دستگاه خود پردازد رقم درخواستی را پرداخت میکند اما پس از آن کارت بلوکه میشود
کدام صحیح است ؟ متلا کسی که رمز 1221 یا 3333 و ... است دستگاه خود پرداز ATM جواب میده؛آیا؟معاونت اجتماعی پلیس فضاي توليد وتبادل اطلاعات ناجا در گزارشي اعلام كرد
امکان اینکه شما با واردکردن برعکس رمز خود قادر به هشدار به پلیس باشید کاملا صفراست؛ کلیک کنید
قوامین 22 درصد. موسسه ثامن الحجج هم واسه مبلغ بالای 20 تومن 23-24درصد میده ولی دیگه کارت ندارن.سلام دوستان الان کدوم بانک سود روزشمار بالاتری میده؟کدوم موسسه؟ سه ماهه هم باشه مشکلی نیس...مبلغ هم بالای ۲۰ میل هست...
فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk
ما تو بدترین دوران بورس یعنی از برج 9 سال 92 تا مرداد امسال تو این صندوق مبلغ بالایی پول داشتیم . صندوق ان زمان حتی در ماههایی سود 20 درصد را هم درامد نداشت ولی برای ما حدود 20 درصد می ریختند که ان زمان واریزها هر سه ماه یک بار بود در انتها نیز کل پول را بعد از 4 روز از در خواست واریز کردندولی من از بانک کشاورزی پرسیدم گفتن اصل و سود پول تضمین میشه ممکنه دروغ بگن برای ترغیب باز کردن حساب؟میشه ازشون رسیدی بگیریم که اصل و سود پول تضمین شده هست
این چه مزیتی نسبت به حساب بانکی داره که آدم ریسک کنه؟ما تو بدترین دوران بورس یعنی از برج 9 سال 92 تا مرداد امسال تو این صندوق مبلغ بالایی پول داشتیم . صندوق ان زمان حتی در ماههایی سود 20 درصد را هم درامد نداشت ولی برای ما حدود 20 درصد می ریختند که ان زمان واریزها هر سه ماه یک بار بود در انتها نیز کل پول را بعد از 4 روز از در خواست واریز کردند
ما اومدیم تماس بگیریم این اررورو دادقوامین 22 درصد. موسسه ثامن الحجج هم واسه مبلغ بالای 20 تومن 23-24درصد میده ولی دیگه کارت ندارن.
22 درصدبچه ها کسی اطلاع از بانک گردشگری داره
که یک ساله یا 5 سالشو چقدر میده؟
نه اینجوری نیست.شبکه شتاب بعضی وقتا جواب نمیده.من با کارتهای ملی و مسکنم این مشکل برام پیش اومده.خدا رو شکر پولامو از آینده کشیدم بیرون
امروز رفتم عابر بانک ملی کارت آینده رو وارد کردم ببینم ته حسابم چیزی مونده گفت : "بانک صادر کننده کارت شما موجود نمی باشد"