• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان من کارت رو چند روز پیش دوبار رمز رو اشتباه زدم امروز هم دوبار اشتباه زدم
تو 24 ساعت اگه سه بار اشتباه بزنی قفل میشه درسته؟
الان رمز اینترنتی من زده که تعداد وارده شده بیشتر از حد مجاز است.
در ضمن این کارتم هم چند روزه که دست یه نفر بوده البته رمز اول رو نداشته ممکنه که با مشخصاتی که رو کارت داشته رمز بزنه موفق نشده باشه؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
رمز اصلی (رمز اول ) کارت 3 بار بزنی کارت مسدود میشه، باید بری شعبه رمز جدید بگیری
رمز اینترنتی(رمز دوم) سه بار اشتباه بزنی غیر فعال میشه و باید از طریق دستگاه خود پرداز دوباره یک رمز تعریف و فعال کنی، نیاز به به شعبه رفتن نیست

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بانک ملت و بانک سپه یک چند روزی در مشهد مشکل دارند، ریس یک شعبه گفت سرتا سریه،راست و دروغش ...!

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
رمز اصلی (رمز اول ) کارت 3 بار بزنی کارت مسدود میشه، باید بری شعبه رمز جدید بگیری
رمز اینترنتی(رمز دوم) سه بار اشتباه بزنی غیر فعال میشه و باید از طریق دستگاه خود پرداز دوباره یک رمز تعریف و فعال کنی، نیاز به به شعبه رفتن نیست
تو یه روز ساعت 2 بار اشتباه زدم و سه روز دیگه دو بار دیگه اشتباه شدم
تو 24 ساعت نباید بیشتر از 3 بار بشه؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
بانک ملت و بانک سپه یک چند روزی در مشهد مشکل دارند، ریس یک شعبه گفت سرتا سریه،راست و دروغش ...!
دیروز هم بانک ملت تهران مشکل داشت و سیستم قطع میشد پشت هم. تقریبا 10 دقیقه درست کار میکرد نیم ساعت قطع میشد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بانک قوامین اگه پول رو بخواید بیارید زیر ۲ میلیون باید حساب رو ببندید

یکماه سودی نمیاد اما واریز و برداشت ازاده البته به این شرط که زیر ۲ میلیون نیاد

اینترنت بانکشون فعلا در دسترس نیست اما گفتن به زودی ردیف میشه

در ضمن بانک مهر اقتصاد هم فکر کنم بزودی مجوز بگیره
البته من پول رو برداشتم و فقط ۵ تومن گذاشتم توش موند

اما من ازشون وام هم دارم

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
بانک قوامین اگه پول رو بخواید بیارید زیر ۲ میلیون باید حساب رو ببندید

یکماه سودی نمیاد اما واریز و برداشت ازاده البته به این شرط که زیر ۲ میلیون نیاد

اینترنت بانکشون فعلا در دسترس نیست اما گفتن به زودی ردیف میشه

در ضمن بانک مهر اقتصاد هم فکر کنم بزودی مجوز بگیره
البته من پول رو برداشتم و فقط ۵ تومن گذاشتم توش موند

اما من ازشون وام هم دارم
ماه اول سود نميدن رو مطمني چون همچين چيزي به من نگفت شعبه

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
ماه اول سود نميدن رو مطمني چون همچين چيزي به من نگفت شعبه
منظورشون اینه که ماه اول واریز ندارن چون باید به یک ماه کامل برسه ولی سود حساب میشه.
مثلا اگه الان باز کنید تا آخر ماه به یعنی 29 اسفند یک ماه کامل نمیشه. سود ماه اسفند رو همراه سود بعدی در 31 فرودین با هم میریزن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
امروز حساب قوامین رو باز کردم.
2 میلیون بلوکه میشه و نمیتونید این 2 میلیون رو بردارید. 22 درصد سود. اسم حساب یکساله 4 و کارت هم نداره. واریز و یرداشت آزاده با دفترچه. اسما یک ماه بعد از افتتاح حساب میتونی پول برداشت کنی ولی گفت همین فردا هم میشه برداشت و میدن. اس ام اس واریز و برداشت هم برات میاد. تلفن بانک رو هم گفت بعدا فعال میکنن واسه این حساب. سود هم به همین حساب واریز میشه ولی آخر هر ماه. برای ماه اول باید به 30 روز برسید و چونن نمیرسید اگر این ماه حساب باز کنید اولین سود رو 31 فروردین میگیرید (سود از روز افتتاح حساب شروع میشه)

این دو میلیون رو کلا نمیشه برداشت کرد؟ مگر زمانی که بخوای حساب رو ببندی درست میگم؟
اصل پول (بجز دو تومن) و سود دقیقا از چه زمانی قابل برداشت هست؟
هر زمانی میشه به حساب واریز کرد؟
واریز و برداشت تاثیری رو نرخ سود نداره؟ یعنی برداشت کنیم سودش کمتر نمیشه؟
مطمئنید سود به همین حساب واریز میشه؟
چه راه هایی برای برداشت وجود داره؟ کارت؟ دفترچه؟ هردو؟
اين حساب كارت داره من هم امروز باز كردم دقيقا با همين نام ٤ هزا رتومن براي صدور كارت گرفت كه يه هفته ديگه صادر ميشه

اگه سوالاتم تکراریه و زیاده ببخشید برام مبهم بود ممنون میشم جواب بدین

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
این دو میلیون رو کلا نمیشه برداشت کرد؟ مگر زمانی که بخوای حساب رو ببندی درست میگم؟

بله درسته 2 میلیون کلا بلوکس و اگه بخوای برداری حساب بسته میشه.
اصل پول رو اسما تا یکماه نمیتونی برداشت کنی ولی صحبتی که من کردم گفتن فرمالیتس و همین فردای افتتاح حساب هم میشه برداشت کرد (اینو اون شعبه بهم گفت ممکنه شعبه دیگه فرق کنه مطمئن نیستم). سود رو هم آخر هر ماه میریزن به جز ماه اول که سودش منتقل میشه به انتهای ماه بعد. مگر اینکه صبح اولین روز ماه حساب رو باز کنید.
نخیر شما میتونید هر چقدر بخواید واریز و برداشت کنید به جز اون 2 میلیون و سود همون 22 درصد
بله مطمئنم سود به حساب خودتون واریز میشه
به من دفترچه داد و کارت نداد.بقیه دوستان گفتن کارت هم میده.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
بالاخره وضع بانک آینده چطور شد؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بله درسته 2 میلیون کلا بلوکس و اگه بخوای برداری حساب بسته میشه.
اصل پول رو اسما تا یکماه نمیتونی برداشت کنی ولی صحبتی که من کردم گفتن فرمالیتس و همین فردای افتتاح حساب هم میشه برداشت کرد (اینو اون شعبه بهم گفت ممکنه شعبه دیگه فرق کنه مطمئن نیستم). سود رو هم آخر هر ماه میریزن به جز ماه اول که سودش منتقل میشه به انتهای ماه بعد. مگر اینکه صبح اولین روز ماه حساب رو باز کنید.
نخیر شما میتونید هر چقدر بخواید واریز و برداشت کنید به جز اون 2 میلیون و سود همون 22 درصد
بله مطمئنم سود به حساب خودتون واریز میشه
به من دفترچه داد و کارت نداد.بقیه دوستان گفتن کارت هم میده.
این طرح قوامین برای مدت محدودیه؟ اطلاع دارین تا کی مهلت داره؟
اینترنت بانک داره (صرفا برای کارت به کارت منظورمه)؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
این طرح قوامین برای مدت محدودیه؟ اطلاع دارین تا کی مهلت داره؟
اینترنت بانک داره (صرفا برای کارت به کارت منظورمه)؟
اینو نمیدونم.
به ما کارت نداد چه برسه اینترنت بانک. یه گوگل کردم اینجا https://ib.ghbi.ir/login/auth;jsess...rwoqlS2K_YFfCgCBe-UhPsnjdaZmuAx4s_h!285303710 اینترنت بانک داره حالا به این حساب هم بدن نمیدونم

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141

710 اینترنت بانک داره حالا به این حساب هم بدن نمیدونم[/QUOTE]من همون روز اول اينترنت بانكشو فعال كردم جز پايا و ساتنا مابقي امكانات تقريبا مثل بانك ملت و پارسيان و سامانه
كارت به كارت اينترنتي داره شما تا سقف همون سه تومن ميتوني خودت از حسابت منتقل كني براي مبالغ بالاتر هم كه خوب ساتنا و پايا از داخل خود شعبه اقدام بايد كرد به انضمام اينكه چك رمزدار هم ميتوني بگيري

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
710 اینترنت بانک داره حالا به این حساب هم بدن نمیدونم
من همون روز اول اينترنت بانكشو فعال كردم جز پايا و ساتنا مابقي امكانات تقريبا مثل بانك ملت و پارسيان و سامانه
كارت به كارت اينترنتي داره شما تا سقف همون سه تومن ميتوني خودت از حسابت منتقل كني براي مبالغ بالاتر هم كه خوب ساتنا و پايا از داخل خود شعبه اقدام بايد كرد به انضمام اينكه چك رمزدار هم ميتوني بگيري[/QUOTE]
شما گفته بودی که این نوع حساب رو باز کردی و بهت کارت دادن؟

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
من امروز حساب قوامین باز کردم. کارت رو هم همون لحظه صادر کردن. اسم سپرده: یک ساله4 هست. فقط تاکید داشتن که اگه موجودی زیر 2 تومن بشه سود تعلق نمیگیره.ولی میشه پول رو برداشت و یا بهش اضافه کرد.( البته یکی از همکارشون میگفت امکانش نیست. ولی بعد به نتیجه رسیدن که میشه:D)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بانک ملت مزخرفترین بانک شده نه تنها دیروز بلکه در تاریخ 1 ام و دوم این ماه تقیباً میشه گفت روزی فقط 1 ساعت وصل بوده و سیل مردم بیچاره که مراجعه کننده توی تهران بودند رو بهمراه داشته!
متاسفانه پشتیبانی فنی این بانک مثل بانک های دیگه نیست و معلوم نیست توی این اوضاع خر تو خر چه غلطی میکرده
خود من بعدز 4 بار مراجعه به بانک (هر بار 1 ساعت) موفق شدم یه درخواست پایا ثبت کنم
قبلاً توی اینترنت بانک بوده با سقف 3 میلیون در روز اما برای من حذفش کردند و تازه سقف اون برای اشخاصی که این سیستم فعاله شده 1 میلیون!
دیروز که اعتبار سالانم تمموم شد کل مبلغ رو منتقل کردم یه بانک دیگه و ا زشر این خدمات افتضاح راحت شدم

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
بانک ملت مزخرفترین بانک شده نه تنها دیروز بلکه در تاریخ 1 ام و دوم این ماه تقیباً میشه گفت روزی فقط 1 ساعت وصل بوده و سیل مردم بیچاره که مراجعه کننده توی تهران بودند رو بهمراه داشته!
متاسفانه پشتیبانی فنی این بانک مثل بانک های دیگه نیست و معلوم نیست توی این اوضاع خر تو خر چه غلطی میکرده
خود من بعدز 4 بار مراجعه به بانک (هر بار 1 ساعت) موفق شدم یه درخواست پایا ثبت کنم
قبلاً توی اینترنت بانک بوده با سقف 3 میلیون در روز اما برای من حذفش کردند و تازه سقف اون برای اشخاصی که این سیستم فعاله شده 1 میلیون!
دیروز که اعتبار سالانم تمموم شد کل مبلغ رو منتقل کردم یه بانک دیگه و ا زشر این خدمات افتضاح راحت شدم
شايد بدون يكبار رمز وارد شديد اين دستو العمل جديد بدون يكبار رمز سقف انتقال يه تومنه اما با يكبار رمز مثل سابق پايا تا ١٥ تومن و ساتنا هم كه خوب بيشتر از ١٥ برقرار هستش هنوز

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
من همون روز اول اينترنت بانكشو فعال كردم جز پايا و ساتنا مابقي امكانات تقريبا مثل بانك ملت و پارسيان و سامانه
كارت به كارت اينترنتي داره شما تا سقف همون سه تومن ميتوني خودت از حسابت منتقل كني براي مبالغ بالاتر هم كه خوب ساتنا و پايا از داخل خود شعبه اقدام بايد كرد به انضمام اينكه چك رمزدار هم ميتوني بگيري
شما گفته بودی که این نوع حساب رو باز کردی و بهت کارت دادن؟[/QUOTE]
بله كارت به من دادن واريزو برداشت هم با همون كارت
فقط دوستان اين قوامين مبرزه واسه دسته چك اقدام كرد يا ارزششو نداره

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
واسه من هر ماه از بانک ملت مسیجی بابت کسر قسط میومد ولی این ماه هیچ مسیجی نیومد. گویا اس ام اس بانکشم تعطیل شده درسته؟

بالا