• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
اقا من امروز رفتم قوامین پرسیدم گفتن سپرده 1ساله 22 درصد داریم بعد 1 ماه فقط میتونی برداشت کنی ولی اضافه نمیتونی کنی!
من میخاستم فردا برم قوامین همین حسابو باز کنم. شما مطمعنی؟

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من میخاستم فردا برم قوامین همین حسابو باز کنم. شما مطمعنی؟
بله من حساب 10 درصدی رو تبدیل کردم به 22 درصد ولی خب مشکلش واسه من اینه که نمیتونم بهش اضافه کنم!
از دوستان کسی سراغ نداره ؟؟؟ اطلاعات باید جدید باشه چون تو این 1ماهه خیلی تغییرات زیاد شده تو قوانین سپرده ها

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
2015221164750633.jpg

آینده مبهم یک بانک خصوصی

بینا: در حالی که بخشنامه بانک مرکزی پرداخت سود بیشتر از یک میزان خاص را ممنوع کرده است، برخی از بانک هایی که در چند ماه گذشته پیرامون عملکرد آنها حرف وحدیث هایی منتشر شده بود، اعلام کرده اند که به مشتریان خود سودهایی بسیار بالاتر از آن چه که بانک مرکزی مقرر کرده، می پردازند. این درحالی است که درمورد یکی از این بانک ها، اخباری منتشر شده که از «انحلال» تا «احتمال ورشکستگی» را در بر می گیرد.

پس از بخشنامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر عدم تخصیص سود بالای ۲۲ درصد از سوی بانکها، برخی بانکهای مساله دار با مشتریان ویژه خود قراردادهای سود ۲۷ و ۲۸ درصدی منعقد نمودند. این سودهای جذاب که عمدتا از سوی برخی بانکها مانند بانک آینده، بانک «ا-ز» و بانک خصوصی «س» به مشتریان عرضه می شد سبب گردید افراد و شرکتهای خصوصی زیادی سپرده های خود را به این بانکها منتقل نمایند.

بخشنامه بانک مرکزی که از سوی اداره **** های پرداخت خطاب به بانکها صادر شده است تاکید دارد شعب بانکها از دریافت و واگذاری چک با مبلغ بالای ۱۰ میلیون تومان برای این بانک در سامانه چکاوک و مبادلات اتاق پایاپای اسناد بانکی خودداری به عمل آورند و این مساله سیل هجوم سپرده گذاران بانک آینده را برای برداشت سپرده خود سرازیر کرده است.

به گزارش نظر بسیاری از مشتریانی که با وعده سود ۲۷ درصدی پولهای ریز و درشت خود را در این بانک سپرده کرده بودند با انتشار این خبر دست به انتقال پولهای خود زدند و با پرداخت مابه التفاوت ۶ تا ۸ درصدی، عطای این سود را به لقایش بخشیدند و ترجیح دادند به جای فکر کردن به سود، نگران دریافت اصل پول خود باشند.

حتی شنیده ها بر این اساس است که با توجه به اینکه هر گونه انتقال وجه بالای ده میلیون تومان از این بانک ممنوع می باشد، شرکتهایی که چندین میلیارد و در برخی موارد چندین ده میلیارد در این بانک سپرده کرده بودند به دنبال راههایی برای انتقال وجوه خود می باشند. علی رغم بسته بودن سیستم ساتنای بانک آینده، شرکتهای بزرگ در نظر دارند از طریق سامانه پایا که امکان انتقال تا ۵۰ میلیون تومان آن هنوز در بانک آینده فراهم است پولهای خود را به دیگر بانکها منتقل کنند. شنیده ها حاکی از این است که یکی از شرکتهای بزرگ که مبلغ قابل توجهی را نزد بانک آینده سپرده نمود، از زمان اعلام محدودیتهای این بانک با انجام روزانه ۵۰ عملیات پایا بخشی از پول خود را به بانک دیگری منتقل نمود.

مشکل مهمتر این روزهای بانک آینده اما، فقط مربوط به موسسات و شرکتهای کوچک نمی باشد. شنیده شده یکی از نهادهای معتبر حکومتی که پولهای خود را نزد این بانک سپرده کرده بود در پایان بهمن ماه برای پرداخت حقوق کارکنان خود به مشکل برخورده است. ۴۵۰ میلیارد تومان رقمی است که مورد نیاز این نهاد است تا بتواند در ماههای پایان سال کارکنان خود را راضی به خانه ها بفرستد. با اینحال شنیده ها حاکی از این است که مسئولان این نهاد در حال رایزنی با مدیران بانک مرکزی هستند تا بتوانند مجوز انتقال پول خود را دریافت نمایند.

از سوی دیگر شنیده شده است برخی از افراد و شرکت ها با انتقال پول خود به یک حساب دارای کارت بانکی آینده، از طریق دستگاههای پوز و انتقال از طریق خرید در حال جابجایی پول خود می باشند.
طی ماه های گذشته در خبرها آمد که بانک مرکزی یک بار دیگر فهرست بانک ها و موسسات مالی و اعتباری تحت مجوز این بانک را تغییر داده و نام ۲ بانک و ۵ موسسه مالی و اعتباری را از این فهرست خط زد.
تغییرات بانک مرکزی در فهرست بانک ها و موسسات اعتباری در راستای ساماندهی نهادهای فعال در بازار غیر متشکل پولی و با هدف ایجاد انتظام و ثبات بیشتر در بازار پولی کشور در هفته های اخیر انجام شد است.
بانک مرکزی در ماه های گذشته نام بانک های آینده و مهر اقتصاد را از فهرست بانک های غیردولتی و نام مؤسسات اعتباری ثامن، ثامن الحجج، عسکریه، کوثر، آرمان و نور را از سایت رسمی خود حذف کرد و از مردم خواست تا در هنگام سپرده گذاری در بانک ها و موسسات اعتباری از مجاز یا غیر مجاز بودن آنها از طریق سامانه بانک مرکزی مطلع شوند.

بنا به نوشته یکی از خبرگزاری های داخلی بانک مرکزی بعد از محرز شدن تخلف یکی از بانک‌های خصوصی تصمیم به انحلال این بانک گرفته است و طبق اخبار رسیده بناست طی روزهای آینده این تصمیم خود را علنی کند. با این توضیحات به نظر می رسد که شعار «آینده روشن» این بانک دورنمای چندان روشنی از وضعیت فعلی آن ارائه نمی دهد.

دوستان نظرتون درباره این خبر چیه؟

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
من اين سه تا بانك رو ديروز پرسيدم قوامين روز شمار ٢٢ ولي ٢ تومن بلاك ميشه مهر اقتصاد هم مثل همين ولي ٥ تومن بلاك ميشه بانك رفاه هم يه طرح داره به اسم كوشا كه ٥ تومن رو بلاك ميكنه مابقي روز شمار ولس سودئ ٢٠ درصده
مهر اقتصاد اينترنت بانك داره و كارت ميدن ولي شبا نداره يعني يه جورايي به بانك هاي ديگه متصل نيست و تو بحث واريزو برداشت بايد حضوري بري اونجا قوامين هم اوضاعش رو دقيق نميدونم

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
من اين سه تا بانك رو ديروز پرسيدم قوامين روز شمار ٢٢ ولي ٢ تومن بلاك ميشه مهر اقتصاد هم مثل همين ولي ٥ تومن بلاك ميشه بانك رفاه هم يه طرح داره به اسم كوشا كه ٥ تومن رو بلاك ميكنه مابقي روز شمار ولس سودئ ٢٠ درصده
مهر اقتصاد اينترنت بانك داره و كارت ميدن ولي شبا نداره يعني يه جورايي به بانك هاي ديگه متصل نيست و تو بحث واريزو برداشت بايد حضوري بري اونجا قوامين هم اوضاعش رو دقيق نميدونم
دوست من رفتی قوامین طرح دیگه ای نداشتن؟
منظورم بالای 22 درصد البته اگه پرسیدی
قوامین وصله به شتاب

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
قوامين به شتاب وصل هست شبا هم داره اما كيفيتشو رو من نميدونم راستش من خودم مهر اقتصاد و داشتم به خاطر اينكه شبا نداره به مشكل خوردم واسه كسايي كه مدام در حال واريزو برداشتند خوب يه معضليه
طرح ديگه رو نپرسيدم ولي اين روز شمارش و مطمنم كه هست من هم چون اين مهر اقتصاد رو تجربه داشتم رو اين حساب يكم رو اين قضيه انتقال وجه و اينا حساس شدم خودم هم ميخواستم ديروز قوامين باز كنم گفتم باز از اينترنت بانكش مطمن شم

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
چند روز پیش که رفتم
بانک رفاه
با کف 20 میلیون تومان سود 22 درصدی با قابلیت واریز برداشت میده
. يكي از شعبه هاش گفت با كف ٢٠ مليون سود ٢١ درصد ميده البته ديروز من سوال كردم

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
این 2 میلیون بلاک میشه، یعنی تا آخر حق استفاده از این 2 میلیون نداریم یا اگه بره زیر 2 میلیون، حتی اگه دوباره بره بالای 2 میلیون، تا آخر سودش میشه مثلآ 10 درصد؟

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
ببينيد دوست عزيز وقتي ميگه بلاك يعني وقتي موجودي ميگيري ميگه موجودي قابل برداشت صفر يعني نميتوني اون رو برداشت بكني تنها راه برداشت اون ٢ تومن اينه كه بري شعبه حساب و ببندي يه جورايي به اون دو تومن دسترسي نداري

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
من الان بیرون بودم. از 3 شعبه قوانین پرسیدم. روز شمار 22 درصد. حرف از بلاک شدن نزدن. فقط گفتن حسابتون زیر 2 تومن نباید بیاد.
موسسه ثامن الحجج هم 22 درصد میده.ولی خدماتش جالب نیست.ارمان هم تا 10 تومن 23 درصد ولی معتبر نیس.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
من الان بیرون بودم. از 3 شعبه قوانین پرسیدم. روز شمار 22 درصد. حرف از بلاک شدن نزدن. فقط گفتن حسابتون زیر 2 تومن نباید بیاد.
موسسه ثامن الحجج هم 22 درصد میده.ولی خدماتش جالب نیست.ارمان هم تا 10 تومن 23 درصد ولی معتبر نیس.
از اينترنت بانكش اطلاعي نداريد؟؟

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
از اينترنت بانكش اطلاعي نداريد؟؟

اینو یادم رف دقیق بپرسم. گفتم خدمات الکترونیکس چط.ور؟ گفن همه چی فعال.

اینترنت بانکش
اگه با پاسارگاد یا ملت کار کرده باشین
اینترنت بانک قوامین یه کم نچسبه البته نظر شخصیه
پایا و ساتنا توی اینترنت بانک وجود نداره
اما کارت به کارت میتونین انجام بدین

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
سود سپرده بانک پارسیان کم شده گفتن همه بانکها همینطور شده درسته؟سود سپرده بلند مدت منظورم بود

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
اینترنت بانکش
اگه با پاسارگاد یا ملت کار کرده باشین
اینترنت بانک قوامین یه کم نچسبه البته نظر شخصیه
پایا و ساتنا توی اینترنت بانک وجود نداره
اما کارت به کارت میتونین انجام بدین
خوب پس عملا اينترنت بانك نداره پس پايا و ساتنا نداشته باشه واسه مبلغ بالاس سه تومن بايد حضوري بريم بانك حالا چك بين بانكي دارن اينا يا نه منظورم چك رمز دار از قوامين به ساير بانك ها چون مهر اقتصاد نداشت ؟؟؟

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
خوب پس عملا اينترنت بانك نداره پس پايا و ساتنا نداشته باشه واسه مبلغ بالاس سه تومن بايد حضوري بريم بانك حالا چك بين بانكي دارن اينا يا نه منظورم چك رمز دار از قوامين به ساير بانك ها چون مهر اقتصاد نداشت ؟؟؟
چک رمزدار رو نمیدونم (اما باید داشته باشه)
اینو بگم که از داخل شعبه فعلا فقط میشه پایا و ساتنا کرد

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان من امروز رفتم بانک پاسارگاد یه حساب باز کردم برای دریافت سود روزشمار.خواستم با شما هم به اشتراک بذارم شاید بهتون کمک کنه.
سود 22 درصد یک ساله اما گفتن هر زمانی خواستی می تونی پول رو برداری و خسارت نداره.همینطور پولی بلوکه نمی شه.رئیس شعبه گفت این طرح تا پنجشنبه فرصت داره(طرح 251).البته کف سپرده گذاری از ده تومن شروع می شه.
اول خواستم بذارم آرمان با سود 24 درصد ولی هر چی فکر کردم دیدم دو درصد سود بالاتر به استرس و خدایی نکرده گرفتاری بعدش نمی ارزه.

بالا