arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
در ضمن سودش میاد تو حساب خودش و هر روز برای اساس موجودی جدید سود محاسبه میشه
مطمعنی قوامین سودش میآد رو خود حساب ؟ چون مبلغ نمیشه بهش اضاف کرد .
در ضمن سودش میاد تو حساب خودش و هر روز برای اساس موجودی جدید سود محاسبه میشه
به من گفت شما هر چی میخوای اضافه و کم کن فقط نباید زیر ۲ تومن بشهمطمعنی قوامین سودش میآد رو خود حساب ؟ چون مبلغ نمیشه بهش اضاف کرد .
حسابش دفترچه ایه؟به من گفت شما هر چی میخوای اضافه و کم کن فقط نباید زیر ۲ تومن بشه
من ۳ تا بانک قوامین رفتم سوال کردم و مطمئن شدم بعد سپرده باز کردم
در ضمن خودم با شبا واریز کردم بهش و ازش برداشت هم داشتم
یعنی یه ماه پولو بزاری بعد اگه 100 هزارم توش بود 22 درصد میده؟
آره به جز ماه اول هر وقت خواستی میتونی برداری سود هم 22 درصد زیر 10 میلیون هم میشه کوتاه مدت که فکر کنم 10 درصده
سودتم واریز میکنن به یه حساب کوتاه مدت دیگه
خوب من که گفتم پاسارگاد وشرایطش رو. یه ماه پولتو بزار بعد هم خواستی کم و زیادش کن محدودیتش هم فقط سر سودش هست زیر ده میلیون ده درصد میشه سودت.
فقط هم تا وسط هفته بعد میشه بازش کرد.
به من که اینطور توضیح دادن. امروز میخوام برم حساب رو باز کنم. اگه اینطور که شما میگید باشه باز نمیکنم.این دیگه حساب کوتاه مدت نیست وقتی سودش یه حساب کوتاه مدت واریز میشه .
احتمالا هم واریز نداره فقط برداشته
منم همین سوال رو دارم. البته به صورت دفترچه ای هم اگه طرح مناسبی هست معرفی کنید.با سلام
دوستان بیشترین سود روز شماری که پول توی کارت باشه رو کدوم بانک میده؟
ممنونم
بیشترین سود روز شماری که پول توی کارت باشه رو کدوم بانک میده؟امروز دوباره رفتم پاسارگاد. حرف دوستان درست بود.
این سپرده 22 درصد بود. مثل بقیشون نمیشه زیادش کرد ولی میشه برداشت کرد ولی کفش 10 میلیونه. کارت هم نداره. سودشم میریزن تو یه حساب کوتاه مدت دیگه.
این دخمله اشتباه توضیح داده بود (روز اول طرح بوده مثل اینکه)
منم خودم دنبال روزشمار با بیشترین سودم. (چون زیاد برداشت و واریز میکنم)بیشترین سود روز شماری که پول توی کارت باشه رو کدوم بانک میده؟
مهر اقتصاد که روزشمار 10 درصد تو سایتشون زده. ممنونمنم خودم دنبال روزشمار با بیشترین سودم. (چون زیاد برداشت و واریز میکنم)
فعلا گذاشتم بانک مهر روزشمار 18 میده. بچه های دیکه میگفتن موسسه های دیگه هم بالاتر میدن. من دقیقا اطلاع ندارم. شاید فردا یه سر به نور یا ثامن زدم. اگه رفتم حتما اینجا میزارم
دوستان بنده امروز رفتم قوامین با ۲ میلیون تومن سپرده ۲۲درصد افتتاح کردم . اسم این حساب « سپرده یکساله 4 » هست و بعد از یکماه با حفظ همان 2 میل قابلیت واریز و برداشت آزاده ، فقط دوستانی که تو ملت و پاسارگاد و غیره حساب دارن بدانن وآگاه باشن که بانکداری الکترونیکیش مرخصه . همراه بانک و اینترنت بانکش در شرف راه اندازیه ، کارت رو هم یکی دو روز دیگه میدن،سوالی بود در خدمتم.