من پرسیدم تا شهریور ۹۴ رو باقاطعیت گفت بقیشو خدا میدونه اون موقع معلوم میشهبا سلام
کسی از دوستان خبر نداره روز شمار کلید طلایی موسسه کوثر تا کی تمدید شوده؟
ممنونم
همراه بانک که همون ورژن قبلیشه.ورژن 4/4دوستان ورژن جدید همراه بانک آینده رو بگیرین خیلی باحاله، یه برنامه دیگه هم هست به اسم همراه کارت آینده، واقعا کار راه اندازه. ( همراه کارت فرقی نداره توی آینده حساب داشته باشی یا نه، همه کارتای عضو شتاب میتونن استفاده کنن ) من دیشب گرفتم گفتم اینجا هم بگم.
http://ba24.ir/Fa/pageCart.aspx?mobileid=32&cartid=49
تو بازار ورژن بالاترش هست. یکی دوتا امکان تو بخش انتقال وجه اضافه کرده خیلی خوبه. مثل انتخاب شماره های برگزیده.همراه بانک که همون ورژن قبلیشه.ورژن 4/4
نصبش کردم.امکان ارسال با اینترنتم اضافه کردن.ولی چرا تو سایت خود بانک ورژن قبله؟تو بازار ورژن بالاترش هست. یکی دوتا امکان تو بخش انتقال وجه اضافه کرده خیلی خوبه. مثل انتخاب شماره های برگزیده.
والا چی بگم اینم از عجایب مملکت ماست.نصبش کردم.امکان ارسال با اینترنتم اضافه کردن.ولی چرا تو سایت خود بانک ورژن قبله؟
به 1556 زنگ بزن بهت میگه.دوستان برای تغییر شماره همراه برای حساب ملت |برای استفاده رمز یکبار مصرف و اس ام اس واریز و برداشت|دوباره باید فعال بشن و هزینه کم میشه ؟
الان تو بیشتر شعبه ها یک خانم خوشرو و خوش برخورد گذاشته که مسول خدمات الکترونیکی ، هر مشتری که وارد بانک میشه خود به خود با نگاه کلام و نفوذ کلام سحر آمیز مجبور به فعال سازی این خدمات یا باز کردن حساب تو بانک میکنهدوستان برای تغییر شماره همراه برای حساب ملت |برای استفاده رمز یکبار مصرف و اس ام اس واریز و برداشت|دوباره باید فعال بشن و هزینه کم میشه ؟
اتفاقا گذاشته بودن به زور بهم گفتن تلفنبانک و همراه بانک رو فعال کن هی میگفتم نمیخواد اصلا فقط میخواستن بگن اره ما هم به این مشتریان این خدمات رو ارائه کردیم هیچی دیگه با بدبختی فعال نکردم و شماره رو تغییر دادم و اودمالان تو بیشتر شعبه ها یک خانم خوشرو و خوش برخورد گذاشته که مسول خدمات الکترونیکی ، هر مشتری که وارد بانک میشه خود به خود با نگاه کلام و نفوذ کلام سحر آمیز مجبور به فعال سازی این خدمات یا باز کردن حساب تو بانک میکنه
می تونی ازشون راهنمایی بگیری![]()
بالاترین نرخ روز شمار مال کدوم بانکه ؟ من هر ماه میخوام به حسابم اضافه کنم ولی 1 ساله بدیش اینه نه میتونی از سرمایه کم کنی نه اضاف!
روزشمار؟؟ مثلا اگه 5 میلیون بعد 1 ماه بشه 6 میلیون...22 درصد واسه 6 میلیون حساب میشه؟توي بانك مهراقتصاد ميشه 5 ميليون از سرمايه رو بلوكه كرد ولي بقيه آزاد ميشه و قابل اضافه يا برداشت خواهد بود.... منتهي سودش همون 22 درصد معروفه نه بيشتر !!!