• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
کسی از دوستان خبر نداره روز شمار کلید طلایی موسسه کوثر تا کی تمدید شوده؟
ممنونم

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
با سلام
کسی از دوستان خبر نداره روز شمار کلید طلایی موسسه کوثر تا کی تمدید شوده؟
ممنونم
من پرسیدم تا شهریور ۹۴ رو باقاطعیت گفت بقیشو خدا میدونه اون موقع معلوم میشه

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان ورژن جدید همراه بانک آینده رو بگیرین خیلی باحاله، یه برنامه دیگه هم هست به اسم همراه کارت آینده، واقعا کار راه اندازه. ( همراه کارت فرقی نداره توی آینده حساب داشته باشی یا نه، همه کارتای عضو شتاب میتونن استفاده کنن ) من دیشب گرفتم گفتم اینجا هم بگم.
http://ba24.ir/Fa/pageCart.aspx?mobileid=32&cartid=49

Last edited:

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان ورژن جدید همراه بانک آینده رو بگیرین خیلی باحاله، یه برنامه دیگه هم هست به اسم همراه کارت آینده، واقعا کار راه اندازه. ( همراه کارت فرقی نداره توی آینده حساب داشته باشی یا نه، همه کارتای عضو شتاب میتونن استفاده کنن ) من دیشب گرفتم گفتم اینجا هم بگم.
http://ba24.ir/Fa/pageCart.aspx?mobileid=32&cartid=49
همراه بانک که همون ورژن قبلیشه.ورژن 4/4

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
تو بازار ورژن بالاترش هست. یکی دوتا امکان تو بخش انتقال وجه اضافه کرده خیلی خوبه. مثل انتخاب شماره های برگزیده.
نصبش کردم.امکان ارسال با اینترنتم اضافه کردن.ولی چرا تو سایت خود بانک ورژن قبله؟

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
ببخشید اگر اینجا جاش نیست
اما دیدم اخرین صحبت ها در مورد همراه بانکه گفتم من هم سوال کنم
نرم افزار بانک ملت واسه دیوایس های اپل برداشته شده بود
دوباره نیومده؟
(بدون نیاز به جیلبیریک)

ممنونم

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان برای تغییر شماره همراه برای حساب ملت |برای استفاده رمز یکبار مصرف و اس ام اس واریز و برداشت|دوباره باید فعال بشن و هزینه کم میشه ؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان کسی همراه بانک کوثر را نصب کرده واسه اندرویید؟؟؟ من از تو ساست بانک دانلود میزنم ولی گوشیم برنامشا میزنه ویروسیه و تروجان داره...میخام ببینم خطریه اگه ویروس داره یا مشکلی نداره نصبش کنم

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
نکته جالب موبایل بانک بعضی ازبانکها
تو کافه بازار،ایران اپ، مایکت
آخرین نسخه و ورژنهاشون موجود، ولی تو سایت خود بانک نیست و یا نسخه قدیمی هست
مثل بانک شهر، آینده،... :D

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
دوستان برای تغییر شماره همراه برای حساب ملت |برای استفاده رمز یکبار مصرف و اس ام اس واریز و برداشت|دوباره باید فعال بشن و هزینه کم میشه ؟
الان تو بیشتر شعبه ها یک خانم خوشرو و خوش برخورد گذاشته که مسول خدمات الکترونیکی ، هر مشتری که وارد بانک میشه خود به خود با نگاه کلام و نفوذ کلام سحر آمیز مجبور به فعال سازی این خدمات یا باز کردن حساب تو بانک میکنه
می تونی ازشون راهنمایی بگیری :D

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
الان تو بیشتر شعبه ها یک خانم خوشرو و خوش برخورد گذاشته که مسول خدمات الکترونیکی ، هر مشتری که وارد بانک میشه خود به خود با نگاه کلام و نفوذ کلام سحر آمیز مجبور به فعال سازی این خدمات یا باز کردن حساب تو بانک میکنه
می تونی ازشون راهنمایی بگیری :D
اتفاقا گذاشته بودن به زور بهم گفتن تلفنبانک و همراه بانک رو فعال کن هی میگفتم نمیخواد اصلا فقط میخواستن بگن اره ما هم به این مشتریان این خدمات رو ارائه کردیم هیچی دیگه با بدبختی فعال نکردم و شماره رو تغییر دادم و اودم
اس ام اس واریز و برداشت رو یادش رفت که تغییر بده

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دقیقا، به منم زوری می گفت باید حتما ماهی یه بار با تلفن بانک کار کنی اگر نه می میری. :general208:

miladfighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوستان سلام میخاستم بدونم بالاترین نرخ سود سپرده (اولویت با روزشماره بعد یک ساله)برای کدوم بانک یا موسسه و چند درصده؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
میتونستی از اینترنت بانک تلفنبانک رو غیرفعال کنی یا همراه بانک رو
انگار میخواستن به زور بهم همراه بانک و تلفنبانک بدن هر چی مسئوله میگفت همراه بانک و تلفنبانک میخوای میگفتم نه انگار نمیشنید گفت من اینترنت بانکم فعاله و فقط شماره رو میخوام تغییر بدم هیچی دیگه در اومدم.
نه به بانک ملی که هیچی نمیفمنن نه به این بانک که به زور میخواد بهت خدمات بده
دختره هم خوب بودش هر وقت میرم پیشش نشستن دارن صحبت میکنن فکر کنم به خاطر دختره دارن از خدمات استفاده میکنن:D

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
بالاترین نرخ روز شمار مال کدوم بانکه ؟ من هر ماه میخوام به حسابم اضافه کنم ولی 1 ساله بدیش اینه نه میتونی از سرمایه کم کنی نه اضاف!

taherifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بالاترین نرخ روز شمار مال کدوم بانکه ؟ من هر ماه میخوام به حسابم اضافه کنم ولی 1 ساله بدیش اینه نه میتونی از سرمایه کم کنی نه اضاف!

توي بانك مهراقتصاد ميشه 5 ميليون از سرمايه رو بلوكه كرد ولي بقيه آزاد ميشه و قابل اضافه يا برداشت خواهد بود.... منتهي سودش همون 22 درصد معروفه نه بيشتر !!!

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
توي بانك مهراقتصاد ميشه 5 ميليون از سرمايه رو بلوكه كرد ولي بقيه آزاد ميشه و قابل اضافه يا برداشت خواهد بود.... منتهي سودش همون 22 درصد معروفه نه بيشتر !!!
روزشمار؟؟ مثلا اگه 5 میلیون بعد 1 ماه بشه 6 میلیون...22 درصد واسه 6 میلیون حساب میشه؟

بالا