• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
ثمنم قرا ه مجوز بدن یا فقط نور و ارمان مجوز میگیرن؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من امروز اخباری شنیدم مبنی بر اینکه بانک مهر اقتصاد ( که البته هنوز بانک نشده) از طرف بانک مرکزی فاقد مجوز اعلام شده. البته بانک اینده هم هست.
در کنار این 2 بانک یه سری موسسه دیگه هستند

من به سایت بانک مرکزی رفتم و اونجا هم دیدم اسمی از مهر اقتصاد برده شده و اینطور که پیداست این بانک یا موسسه واقعا فاقد مجوز هست
حالا میخواستم ببینم تکلیف چیه ؟ من تو این بانک سپرده ای دارم که پیش من امانت هست. سود سپرده 22% هست اما به این شرط که موجودی حساب از 5 میلیون کمتر نشه.

الان به نظر شما چه بکنم ؟ برم پول رو بردارم و جای دیگه ای بذارم که مجاز باشه ؟

لطفا راهنماییم کنید

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
جریان بانک تات چیه ؟ سقف چک بین بانکی و عادی این بانگ شده 100.000.000 ریال !
بانک‌ها-مکلف-به-پس-زدن-چک‌های-3-بانک-شدند
کد:
http://www.tabnak.ir/fa/news/473081
469960_428.jpg

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
یکی از اون 3 تا امروز کردن 10 ملیون تومن. حسابی داره حالشون رو میگیره. حواستون باشه.

چند تا موسسه و این 3 تا بانک کل بانک مرکزی رو مسخره خودشون کردن. الان با ابزارهایی مثل همین چکاوک خوب تونسته جلشون در بیاد. موسسه ها رو هم به همین زودی دمشون رو قیچی میکنه.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
این بانک ملی چرا اینجوریه حالم بهم خورد از اینکه اطلاعی ندارن
اوندفعه خواستم اینترنت بانک رو فعال کنم گیج میزدن آخرش فعال نکردن یه کد دادن گفت برو هر چی گفتم شماره موبایل حسابمو عوض کن تا USSD استفاده کنم هنگ کرده بود
امروز ده تا شعبه مل رفتم برای همراه بانک هر کی یه چیزی گفت اخرش مرکزی رفتم پول تمبر هم گرفت بعدش رمز تلفنبانک داد به مسئول میگه برای تلفنبانکه میگه برای همراه بانک هم هست جلوش نوشته رمز تلفنبانک -الان دیدم تلفنبانک فعاله همراه بانک میگه فعال نیست
چطور مردم با این بانکا کار میکنن اصلا هیچی اطلاع ندران

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
ایران زمین، سرمایه، آینده
بازم ی داستان دیگه سر آینده. خدا آخرو عاقبت مارو ختم به خیر کنه.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اوندفعه خواستم اینترنت بانک رو فعال کنم گیج میزدن آخرش فعال نکردن یه کد دادن گفت برو هر چی گفتم شماره موبایل حسابمو عوض کن تا USSD استفاده کنم هنگ کرده بود
امروز ده تا شعبه مل رفتم برای همراه بانک هر کی یه چیزی گفت اخرش مرکزی رفتم پول تمبر هم گرفت بعدش رمز تلفنبانک داد به مسئول میگه برای تلفنبانکه میگه برای همراه بانک هم هست جلوش نوشته رمز تلفنبانک -الان دیدم تلفنبانک فعاله همراه بانک میگه فعال نیست

همه بانکهای قدیمی اینجوری هستن. کارمندهاشون فسیل شدن و از خدمات الکترونیک سر در نمیارن. البته موبایل بانک ملی رو همون بهتر فعال نکنی......مثل نرم افزار جاوا میمونه:confused::confused::confused:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
با سیستم یکپارچه ای که بانک مرکزی راه انداخته و یا در حال راه اندازی، از این ببعد حال بانکهت و موسساتی که خلاف قوانین و دستورات عمل کنند میگیره
مثلا خیلی راحت شتاب و پرداختای کارتی براشون قطع میکنه
چکاشون تو سیستم غیر فعال میکنه
انوقت صدای مشتریها در میاد و حسابشون به جای دیگه منتقل میکنند
هر چند هنوز اول راه ولی تا دو سال دیگه این یک پارچگی سیستمها چ سامانه ها کامل میشه
..

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
تنها راهش این که بری شعبه مرکزی ، اگه کسی فهمید پی میخوای که هیچی اگر نه بی خود خودت رو خسته نکن ...

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
تنها راهش این که بری شعبه مرکزی ، اگه کسی فهمید پی میخوای که هیچی اگر نه بی خود خودت رو خسته نکن ...
اتفاقا مرکزی بوده مثلا نوشته بوده ترویج بانک داری الکترونیکی
به مسئول هم گفتم که این نوشته تلفنبانک گفته نه همینه درسته
کارت رو انداختمش دور دیگه ازش استفاده هم نمیکنم.صادرات فکر کنم کارمنداش بیشتر از اینا میفهمن
امروز تو پاسارگاد بودم فیش رو میخواستن بدن دو دستی بهمون میدادن نزدیک بود بلد بشن بدن.ملت هم با اون شلوغی و قدیمی بودنش و صادرات باز بهتر از ملی میفهمن
یعنی بزرگترین بانک باید اینجوری باشه

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوستان سه بانک آینده و ایران زمین و آینده کم کم دیگه داره به محدودیت کامل می‌رسند
http://banki.ir/akhbar/1-news/23891-ممنوعیت-دریافت-چک‌های-بالای-10-میلیون-تومان-یک-بانک

آینده رو دوبار گفتی سینا جان
اتفاقا مرکزی بوده مثلا نوشته بوده ترویج بانک داری الکترونیکی
به مسئول هم گفتم که این نوشته تلفنبانک گفته نه همینه درسته
کارت رو انداختمش دور دیگه ازش استفاده هم نمیکنم.صادرات فکر کنم کارمنداش بیشتر از اینا میفهمن
امروز تو پاسارگاد بودم فیش رو میخواستن بدن دو دستی بهمون میدادن نزدیک بود بلد بشن بدن.ملت هم با اون شلوغی و قدیمی بودنش و صادرات باز بهتر از ملی میفهمن
یعنی بزرگترین بانک باید اینجوری باشه

بانکی که مردم مجبورا توش حساب دارن هیچ تلاشی برای بهتر شدن نمیکنه

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
آینده رو دوبار گفتی سینا جان

بنده خدا روش نشده بگه منظورش کلا اینجوری بوده :
دوستان سه بانک آینده و آینده و آینده کم کم دیگه داره به محدودیت کامل می‌رسند
http://banki.ir/akhbar/1-news/23891-ممنوعیت-دریافت-چک‌های-بالای-10-میلیون-تومان--بانک-آینده

126fs3186991.gif
126fs3315323.gif

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان سه بانک آینده و ایران زمین و آینده کم کم دیگه داره به محدودیت کامل می‌رسند

http://banki.ir/akhbar/1-news/23891-ممنوعیت-دریافت-چک‌های-بالای-10-میلیون-تومان-یک-بانک
میگم کلا واسه اینکه مردمو با خبر کنی توی آینده حساب نداشته باشن کلا اومدی تو این سایت؟
بابا بیخیال
حالا مثلا سینا خوبه؟
میگه 22.2 بعد 21.84 میریزه.

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
میگم کلا واسه اینکه مردمو با خبر کنی توی آینده حساب نداشته باشن کلا اومدی تو این سایت؟
بابا بیخیال
حالا مثلا سینا خوبه؟
میگه 22.2 بعد 21.84 میریزه.
من نمیدونم چرا گیر دادن به این بانک.الان مسکنم داره 22/2 کوتاه مدت میده.اقتصاد نوینم 22 میده.آینده من حساب دارم.خیلی خوبه از لحاظ خدمات بانکداری الکترونیکی .

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
عزیزان دل برادر بانک آینده به خاطر سودش نیست این بخش نامه های جدید ! مثل اینکه کمبود نقدینگی دارند و مرتبط با شاندیز هم هستند گویا !

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
عزیزان دل برادر بانک آینده به خاطر سودش نیست این بخش نامه های جدید ! مثل اینکه کمبود نقدینگی دارند و مرتبط با شاندیز هم هستند گویا !

بدهکاری بالا
نقدینکی کم
حضور در پروژه‌های پولشویی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا در مورد وضعیت مهر اقتصاد برای من توضیح میدید
بالاخره اینا قابل اعتمادن یا ممکنه پول سرمایه گذارها اون وسط از بین بره؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان بلاخره متوجه شدم که طرز کار همراه بانک ملی چطوره
تو سایتش خوندم که از رمز حساب تلفنبانک برای همراه بانک استفاده میشه یعنی دوتا سرویس با یه رمز یعنی به صورت جدا نمیتونی این دوتا سرویس تلفن بانک و همراه بانک رو فعال و غیر فعال کنید
قبلا پیامک های واریز و برداشت بانک ملی 12 دقیقا میشد الان زیر 30 ثانیه شده

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دوستان بلاخره متوجه شدم که طرز کار همراه بانک ملی چطوره
تو سایتش خوندم که از رمز حساب تلفنبانک برای همراه بانک استفاده میشه یعنی دوتا سرویس با یه رمز یعنی به صورت جدا نمیتونی این دوتا سرویس تلفن بانک و همراه بانک رو فعال و غیر فعال کنید
قبلا پیامک های واریز و برداشت بانک ملی 12 دقیقا میشد الان زیر 30 ثانیه شده
بله کار کردن باهاش یه کم سخته. رمز حساب میخواد که باید از تلفن بانک بگیری. برای گرفتن رمز حساب هم رمز اینترنتی یا رمز دوم میخواد که باید از عابر بانک بگیری.

بالا