farzad.sadeshi4
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 967
- لایکها
- 467
روزشمار؟؟ مثلا اگه 5 میلیون بعد 1 ماه بشه 6 میلیون...22 درصد واسه 6 میلیون حساب میشه؟
آره دیگه عزیز
از اون تاریخ شروع میشه به محاسبهی شش میلیون
روزشمار؟؟ مثلا اگه 5 میلیون بعد 1 ماه بشه 6 میلیون...22 درصد واسه 6 میلیون حساب میشه؟
آره دیگه عزیز
از اون تاریخ شروع میشه به محاسبهی شش میلیون
داراترین بانک ایران معرفی شد
اسم سپرده اش چیه؟ تو سایت بانک مهر اقتصاد من چیزی پیدا نکردم
قوامین هم دقیقا همین طرح داره بدون حداقل موجودییه سپرده دیدم نظر دوستانو میخوام ببینم خوبه یا نه؟ ( برای 80 تومن)
بانک پاسارگاد 22 درصد. یه ماه پولو دست نمیزنی. بعدش میتونی برداشت کنی ولی از ده تومن کمتر نباید بشه. زیر ده تومن سود کوتاه مدت میدن. جریمه و این حرفا هم نداره. فقطم 5 روز وقت داره از امروز
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
یه سپرده دیدم نظر دوستانو میخوام ببینم خوبه یا نه؟ ( برای 80 تومن)
بانک پاسارگاد 22 درصد. یه ماه پولو دست نمیزنی. بعدش میتونی برداشت کنی ولی از ده تومن کمتر نباید بشه. زیر ده تومن سود کوتاه مدت میدن. جریمه و این حرفا هم نداره. فقطم 5 روز وقت داره از امروز
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
یعنی یه ماه پولو بزاری بعد اگه 100 هزارم توش بود 22 درصد میده؟قوامین هم دقیقا همین طرح داره بدون حداقل موجودی
آره به جز ماه اول هر وقت خواستی میتونی برداری سود هم 22 درصد زیر 10 میلیون هم میشه کوتاه مدت که فکر کنم 10 درصدهسلام دوست عزیز روزشماره یعنی پول توی کارته؟
یعنی یه ماه پولو بزاری بعد اگه 100 هزارم توش بود 22 درصد میده؟
کدوم بانک؟ چه سپرده ای؟سلام دوستان
من اگر فردا 100 تومن بذارم توی بانک و یکماه بعد پولمو بردارم، بانک چقدر به پولم سود میده و من ماه بعد جقدر پول دارم؟
باید بری بپرسی چون اونایی که سود زیاد میدن معمولا یه سقف در نظر میگیرن که نباید پولت از اون مقدار کمتر شه.بانکش رو نمیدونم(اون که بیشترین سود رو بده)
نوع سپرده هم طوری باشه که بعد یکماه پولم + سودش رو کلا بردارم و تمام!
میخوام ببینم در بهترین حالت 100 تومنم ماه بعد چقدر میشه؟
چه فایده وقتی که غیر قابل افزایشه، هر بار هم بخای پول برداری، باید بری شعبه. بعد هم با پول نقد بیایم بیرون؟ بعدآ بخایم پول اضافه کنیم، چه کنیم؟باید بری بپرسی چون اونایی که سود زیاد میدن معمولا یه سقف در نظر میگیرن که نباید پولت از اون مقدار کمتر شه.
ولی همین پاسارگاد که تو پستای بالا گفتم 22 درصد میده که میشه 22 میلیون تقسیم بر 12 میشه 1830 هزار
خوب من که گفتم پاسارگاد وشرایطش رو. یه ماه پولتو بزار بعد هم خواستی کم و زیادش کن محدودیتش هم فقط سر سودش هست زیر ده میلیون ده درصد میشه سودت.چه فایده وقتی که غیر قابل افزایشه، هر بار هم بخای پول برداری، باید بری شعبه. بعد هم با پول نقد بیایم بیرون؟ بعدآ بخایم پول اضافه کنیم، چه کنیم؟
کاش پولمو (البته پول من نیست،امانته) از بانک آینده نکشیده بودم بیرون. سودش خوب بود و ازش خیلی راضی بودم . این قدر شایعه پراکنی کردند که ترسیدم پول از دست بره و گذاشتمش قوامین. ولی الان دردسرای تازه اضافه شد. نمیشه از یه سقفی کم ترش کنم، برداشت ازش سخته(این یکی گاهی مفیده بخصوص تو عید، گاهی بازی با اعصاب) و از همه مهم تر بعدآ نمیشه اضافش کرد. کارت بانکی هم که نداره و فقط یه برگه داد.
البته بهم نگفته بودند غیر قابل افزایشه و کارت نداره، وگرنه این کار رو نمی کردم.
قوامین یه حساب داره روز شمار ۲۲ درصدچه فایده وقتی که غیر قابل افزایشه، هر بار هم بخای پول برداری، باید بری شعبه. بعد هم با پول نقد بیایم بیرون؟ بعدآ بخایم پول اضافه کنیم، چه کنیم؟
کاش پولمو (البته پول من نیست،امانته) از بانک آینده نکشیده بودم بیرون. سودش خوب بود و ازش خیلی راضی بودم . این قدر شایعه پراکنی کردند که ترسیدم پول از دست بره و گذاشتمش قوامین. ولی الان دردسرای تازه اضافه شد. نمیشه از یه سقفی کم ترش کنم، برداشت ازش سخته(این یکی گاهی مفیده بخصوص تو عید، گاهی بازی با اعصاب) و از همه مهم تر بعدآ نمیشه اضافش کرد. کارت بانکی هم که نداره و فقط یه برگه داد.
البته بهم نگفته بودند غیر قابل افزایشه و کارت نداره، وگرنه این کار رو نمی کردم.
قوامین یه حساب داره روز شمار ۲۲ درصد
اما نباید کف سرمایه زیر ۲ میلیون بشه
در ضمن سودش میاد تو حساب خودش و هر روز برای اساس موجودی جدید سود محاسبه میشه
هم میشه کارت گرفت و هم اینترنت بانک البته اینترنت بانکشون فعلا مشکل داره
انتقال شبا هم داره
من قوامین حساب باز کردم
مهر اقتصاد هم یه همچین طرحی داره
روز شمار ۲۲ درصد اما کف حساب نباید زیر ۵ تومن بشه
اگه تو ۳ ماه اول پولت زیر ۵ تومن بیاد سود میشه ۱۰ درصد و از سود ماه های قبل کم میشه
اما اگه بعد ۳ ماه برداری همون ۲۲ درصد محاسبه میشه
مهر اقتصاد اینترنت بانک داره اما شبا نداره و تو شتاب هم نیست
با بانک ملت میدونم تبادل مالی میشه کرد
مهر اقتصاد هم مثل اینده غیر مجاز اعلام شده اما به نظر من هر ۲ بانک قوی ای هستند و مجوزشون رو میگیرن