Rain-boy
Registered User
ببرید صادرات 24% میده بهتوندوستان خواهشا کمک کنن.
ببرید صادرات 24% میده بهتوندوستان خواهشا کمک کنن.
پولت چقدره رفیق؟امروز رفتم موسسه نور پولما ببرم حساب باز کنم نکبت گفت دیگه باز نمیکنیم بقیه جاها همیطوره؟؟ فقز 10 و 22 در صد داشت اینم از نور حالا ثامنو نمیدونم هنوز داره 27 یا نه؟؟؟
تقریبا 120میل چطور؟؟؟ میخام 1بار دیگه برم پیش رییس شعبه ببینم باز میکنه.....پولت چقدره رفیق؟
موسسه نوری که رفتین اسم قبلیش چی بوده آخه من ریحانه گستر مشیز رفتمتقریبا 120میل چطور؟؟؟ میخام 1بار دیگه برم پیش رییس شعبه ببینم باز میکنه.....
موسسه نوری که رفتین اسم قبلیش چی بوده آخه من ریحانه گستر مشیز رفتم
و بعد اینکه گفتین بالای صد دارین که بدوننن چقدره؟
این ها سه تا موسسه هستن که سهام هر سه تاشون در بورس فروش رفته و شده سه هزار میلیارد تومنی که بانک مرکزی گفته باید بپردازید برای مجوز گرفتن که 50 درصد یعنی 1.5 میلیارد تومنش رو مشیز داده و باقی رو هم اون دوتا موسسه اخبار رو اگه دنبال کنید راحت اینا داخلش مشخصه همچنین در بورس سال گذشته همین موقع بانک مرکزی اجازه فروش سهامشون در بورس رو داد که در یک روز کل سهامشون فروش رفت!! حتی الان اگه برید سهام ها رو چک کنید معاملات و فروش سهام این موسسه نوز بسته شده یعنی مگر اینکه شخصی خرید و فروش بشه توی سایت دیگه فروش نمیکنن چون مبلغی که میخواستن بدست آوردن از فروش سهام.بهشون نگفتم چند فقط گفت 27 نداریم
یعنی میگین فقط ریحانه گستر مشیز 27 میده؟؟؟ این شعبه که رفتم مال کارسازان ایندس تو اصف کارسازان هست و پیشگامان تو لیست سایت موسسه نور اصفهان ریحانه گستر مشیز ندیدم ....حالا یعنی میگین فقط ریحانه باز میکنه 27 درصد و اون 2تا نمیکنن؟؟؟؟ چه مسخره ایه کلا این 3تا چه فرق با هم دارن مگه
[/QUOTE]این ها سه تا موسسه هستن که سهام هر سه تاشون در بورس فروش رفته و شده سه هزار میلیارد تومنی که بانک مرکزی گفته باید بپردازید برای مجوز گرفتن که 50 درصد یعنی 1.5 میلیارد تومنش رو مشیز داده و باقی رو هم اون دوتا موسسه اخبار رو اگه دنبال کنید راحت اینا داخلش مشخصه همچنین در بورس سال گذشته همین موقع بانک مرکزی اجازه فروش سهامشون در بورس رو داد که در یک روز کل سهامشون فروش رفت!! حتی الان اگه برید سهام ها رو چک کنید معاملات و فروش سهام این موسسه نوز بسته شده یعنی مگر اینکه شخصی خرید و فروش بشه توی سایت دیگه فروش نمیکنن چون مبلغی که میخواستن بدست آوردن از فروش سهام.
و توی این یک سال هم مجمع تشکیل دادن و در حال گرفتن مراحل نهایی هستن..... حالا ریحانه گستر دستش بازتره برای سود دادن چون تعداد زیادی کلینیک تخصصی و دندانپزشکی و درمانگاه و.... داره که درامد خوبی ازشون داره و حتی حق بیمه هم میگیره از بیمه های مختلف....
[/QUOTE]این ها سه تا موسسه هستن که سهام هر سه تاشون در بورس فروش رفته و شده سه هزار میلیارد تومنی که بانک مرکزی گفته باید بپردازید برای مجوز گرفتن که 50 درصد یعنی 1.5 میلیارد تومنش رو مشیز داده و باقی رو هم اون دوتا موسسه اخبار رو اگه دنبال کنید راحت اینا داخلش مشخصه همچنین در بورس سال گذشته همین موقع بانک مرکزی اجازه فروش سهامشون در بورس رو داد که در یک روز کل سهامشون فروش رفت!! حتی الان اگه برید سهام ها رو چک کنید معاملات و فروش سهام این موسسه نوز بسته شده یعنی مگر اینکه شخصی خرید و فروش بشه توی سایت دیگه فروش نمیکنن چون مبلغی که میخواستن بدست آوردن از فروش سهام.
و توی این یک سال هم مجمع تشکیل دادن و در حال گرفتن مراحل نهایی هستن..... حالا ریحانه گستر دستش بازتره برای سود دادن چون تعداد زیادی کلینیک تخصصی و دندانپزشکی و درمانگاه و.... داره که درامد خوبی ازشون داره و حتی حق بیمه هم میگیره از بیمه های مختلف....
ریحانه گستر توی شیراز و توی تهران و چند شهر دیگه مثل مشهد و جنوب کشور هم شعبه داشت قبلا که توی سایتشون نگاه میکردم اما همه شهرها ندارهریحانه گستر فقط شهرهای کرمان داره و تهران شهرهایه دیگه نداره اصلا ولی اون 2تارا بقی شهرها داره چه جوریه کرمان همه شهراش داره ؟؟؟ پس با این حساب بیخیال نور باید بشیم ...پس بریم سراغ همون ثامن اگه 27 باز کنه فقط نور خوبیش این بود که بعد 3ماه خاستی پولا در بیاری هنون 27 میده ولی ثامن پله ای کم میکنه داداش متشکر از راهنماییت ....حالا بازم اگه خبر دار شدی نور اون کارسازان و پیشگامان 27 میدن 1اطلاعی بدین بریم سراغشون باز
شما ثامن بهت 26 درصد میده و موسسه فرشتگان من پرسیدم گفت 27 درصد بالای 100 تومن میدن...تقریبا 120میل چطور؟؟؟ میخام 1بار دیگه برم پیش رییس شعبه ببینم باز میکنه.....
فرشتگان روش حسابی نیست ادم میترسه بزاره توش حالا باز ثامن 1جورای دوستان رازی بودن ولی فرشنگان را اصلا نشنیدم کسی بگهشما ثامن بهت 26 درصد میده و موسسه فرشتگان من پرسیدم گفت 27 درصد بالای 100 تومن میدن...
کلا در موسسات موجود اونهایی که در حال گرفتن مجوز هستن و کسی هم ازشون ناراضی نبوده نور و ثامن وآرمان هست که البته فرشتگان هم جزو آرمان محسوب میشه طبق خبر زیرفرشتگان روش حسابی نیست ادم میترسه بزاره توش حالا باز ثامن 1جورای دوستان رازی بودن ولی فرشنگان را اصلا نشنیدم کسی بگه
کلا در موسسات موجود اونهایی که در حال گرفتن مجوز هستن و کسی هم ازشون ناراضی نبوده نور و ثامن وآرمان هست که ال
خوب این فرشتگان یا ارمان سوداش چه جوریه ؟؟؟ نور که باز نکرد ه26 ارمان کسی خبر داره؟؟؟
کلا در موسسات موجود اونهایی که در حال گرفتن مجوز هستن و کسی هم ازشون ناراضی نبوده نور و ثامن وآرمان هست که
ارمان سوداش چه جوریه کسی خبر داره ؟؟؟ ار نور که پشیمون شدیم باز نکرد 27 ارمان خبر ندارم کسی میدونه بگه 27 1سالس چه جوریه سودش سر ماه میدهکلا در موسسات موجود اونهایی که در حال گرفتن مجوز هستن و کسی هم ازشون ناراضی نبوده نور و ثامن وآرمان هست که البته فرشتگان هم جزو آرمان محسوب میشه طبق خبر زیر
http://www.eghtesadnews.com/Live/Stories/DEN-106952/موسسات_نور_و_آرمان_به_لیست_مجازها_اضافه_می_شوند_?print=True