• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من امروز رفتم بانک پاسارگاد یه حساب باز کردم برای دریافت سود روزشمار.خواستم با شما هم به اشتراک بذارم شاید بهتون کمک کنه.
سود 22 درصد یک ساله اما گفتن هر زمانی خواستی می تونی پول رو برداری و خسارت نداره.همینطور پولی بلوکه نمی شه.رئیس شعبه گفت این طرح تا پنجشنبه فرصت داره(طرح 251).البته کف سپرده گذاری از ده تومن شروع می شه.
اول خواستم بذارم آرمان با سود 24 درصد ولی هر چی فکر کردم دیدم دو درصد سود بالاتر به استرس و خدایی نکرده گرفتاری بعدش نمی ارزه.
ميشه توضيح بديد بيشتر اخه من ديروز بانك پاسارگاد بودم اينجوري توضيح داد حساب يكساله ٢٢ درصد كه بعد از يك ماه قابل برداشته كل پول بدون جريمه خوب اين ديگه روز شمار نيست شما واريز نميتوني بكني

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
بله دوست عزیز امکان واریز وجود نداره که برای شرایط من مناسبه چون نمی خوام پول بیشتری تو بانک بذارم.البته خیلی از موارد رو میشه با رئیس شعبه حرف زد می تونن شرایط را به سلیقه شما تغییر بدن بخصوص اگه مبلغتون بالا باشه

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
امروز حساب قوامین رو باز کردم.
2 میلیون بلوکه میشه و نمیتونید این 2 میلیون رو بردارید. 22 درصد سود. اسم حساب یکساله 4 و کارت هم نداره. واریز و یرداشت آزاده با دفترچه. اسما یک ماه بعد از افتتاح حساب میتونی پول برداشت کنی ولی گفت همین فردا هم میشه برداشت و میدن. اس ام اس واریز و برداشت هم برات میاد. تلفن بانک رو هم گفت بعدا فعال میکنن واسه این حساب. سود هم به همین حساب واریز میشه ولی آخر هر ماه. برای ماه اول باید به 30 روز برسید و چونن نمیرسید اگر این ماه حساب باز کنید اولین سود رو 31 فروردین میگیرید (سود از روز افتتاح حساب شروع میشه)

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
2015221164750633.jpg

آینده مبهم یک بانک خصوصی

بینا: در حالی که بخشنامه بانک مرکزی پرداخت سود بیشتر از یک میزان خاص را ممنوع کرده است، برخی از بانک هایی که در چند ماه گذشته پیرامون عملکرد آنها حرف وحدیث هایی منتشر شده بود، اعلام کرده اند که به مشتریان خود سودهایی بسیار بالاتر از آن چه که بانک مرکزی مقرر کرده، می پردازند. این درحالی است که درمورد یکی از این بانک ها، اخباری منتشر شده که از «انحلال» تا «احتمال ورشکستگی» را در بر می گیرد.

پس از بخشنامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر عدم تخصیص سود بالای ۲۲ درصد از سوی بانکها، برخی بانکهای مساله دار با مشتریان ویژه خود قراردادهای سود ۲۷ و ۲۸ درصدی منعقد نمودند. این سودهای جذاب که عمدتا از سوی برخی بانکها مانند بانک آینده، بانک «ا-ز» و بانک خصوصی «س» به مشتریان عرضه می شد سبب گردید افراد و شرکتهای خصوصی زیادی سپرده های خود را به این بانکها منتقل نمایند.

بخشنامه بانک مرکزی که از سوی اداره **** های پرداخت خطاب به بانکها صادر شده است تاکید دارد شعب بانکها از دریافت و واگذاری چک با مبلغ بالای ۱۰ میلیون تومان برای این بانک در سامانه چکاوک و مبادلات اتاق پایاپای اسناد بانکی خودداری به عمل آورند و این مساله سیل هجوم سپرده گذاران بانک آینده را برای برداشت سپرده خود سرازیر کرده است.

به گزارش نظر بسیاری از مشتریانی که با وعده سود ۲۷ درصدی پولهای ریز و درشت خود را در این بانک سپرده کرده بودند با انتشار این خبر دست به انتقال پولهای خود زدند و با پرداخت مابه التفاوت ۶ تا ۸ درصدی، عطای این سود را به لقایش بخشیدند و ترجیح دادند به جای فکر کردن به سود، نگران دریافت اصل پول خود باشند.

حتی شنیده ها بر این اساس است که با توجه به اینکه هر گونه انتقال وجه بالای ده میلیون تومان از این بانک ممنوع می باشد، شرکتهایی که چندین میلیارد و در برخی موارد چندین ده میلیارد در این بانک سپرده کرده بودند به دنبال راههایی برای انتقال وجوه خود می باشند. علی رغم بسته بودن سیستم ساتنای بانک آینده، شرکتهای بزرگ در نظر دارند از طریق سامانه پایا که امکان انتقال تا ۵۰ میلیون تومان آن هنوز در بانک آینده فراهم است پولهای خود را به دیگر بانکها منتقل کنند. شنیده ها حاکی از این است که یکی از شرکتهای بزرگ که مبلغ قابل توجهی را نزد بانک آینده سپرده نمود، از زمان اعلام محدودیتهای این بانک با انجام روزانه ۵۰ عملیات پایا بخشی از پول خود را به بانک دیگری منتقل نمود.

مشکل مهمتر این روزهای بانک آینده اما، فقط مربوط به موسسات و شرکتهای کوچک نمی باشد. شنیده شده یکی از نهادهای معتبر حکومتی که پولهای خود را نزد این بانک سپرده کرده بود در پایان بهمن ماه برای پرداخت حقوق کارکنان خود به مشکل برخورده است. ۴۵۰ میلیارد تومان رقمی است که مورد نیاز این نهاد است تا بتواند در ماههای پایان سال کارکنان خود را راضی به خانه ها بفرستد. با اینحال شنیده ها حاکی از این است که مسئولان این نهاد در حال رایزنی با مدیران بانک مرکزی هستند تا بتوانند مجوز انتقال پول خود را دریافت نمایند.

از سوی دیگر شنیده شده است برخی از افراد و شرکت ها با انتقال پول خود به یک حساب دارای کارت بانکی آینده، از طریق دستگاههای پوز و انتقال از طریق خرید در حال جابجایی پول خود می باشند.
طی ماه های گذشته در خبرها آمد که بانک مرکزی یک بار دیگر فهرست بانک ها و موسسات مالی و اعتباری تحت مجوز این بانک را تغییر داده و نام ۲ بانک و ۵ موسسه مالی و اعتباری را از این فهرست خط زد.
تغییرات بانک مرکزی در فهرست بانک ها و موسسات اعتباری در راستای ساماندهی نهادهای فعال در بازار غیر متشکل پولی و با هدف ایجاد انتظام و ثبات بیشتر در بازار پولی کشور در هفته های اخیر انجام شد است.
بانک مرکزی در ماه های گذشته نام بانک های آینده و مهر اقتصاد را از فهرست بانک های غیردولتی و نام مؤسسات اعتباری ثامن، ثامن الحجج، عسکریه، کوثر، آرمان و نور را از سایت رسمی خود حذف کرد و از مردم خواست تا در هنگام سپرده گذاری در بانک ها و موسسات اعتباری از مجاز یا غیر مجاز بودن آنها از طریق سامانه بانک مرکزی مطلع شوند.

بنا به نوشته یکی از خبرگزاری های داخلی بانک مرکزی بعد از محرز شدن تخلف یکی از بانک‌های خصوصی تصمیم به انحلال این بانک گرفته است و طبق اخبار رسیده بناست طی روزهای آینده این تصمیم خود را علنی کند. با این توضیحات به نظر می رسد که شعار «آینده روشن» این بانک دورنمای چندان روشنی از وضعیت فعلی آن ارائه نمی دهد.
ای بابا یعنی بانک آینده ورشکست شده و به فنا میره؟ من ۹ میلیون تو این بانک سپرده دارم اگه پولامو بکشم بیرون چقدر جریمه میخوره؟ از دوستان کسی میدونه؟

Last edited:

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
ای بابا یعنی بانک آینده ورشکست شد و به فنا میره؟ من ۹ میلیون تو این بانک سپرده دارم اگه پولامو بکشم بیرون چقدر جریمه میخوره؟ از دوستان کسی میدونه؟
دوست عزیز بستگی به این داره چه مدت از سپرده گذاری میگذره؟ فکر نکنم زیاد باشه برید بانک بپرسید بهتون میگن.

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
@raminonline چندتا بانک و موسسه روز شمار 22 میده. گردشگری هم سپرده 5 ساله 25 میده. حالا 30 یا بالاتر موسسه ای سراغ ندارین؟:D

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
@raminonline چندتا بانک و موسسه روز شمار 22 میده. گردشگری هم سپرده 5 ساله 25 میده. حالا 30 یا بالاتر موسسه ای سراغ ندارین؟:D
30 :general106:
آخه من واریز و برداشتم زیاده. همین حساب قوامین هم میگفت بالای 35 (فقط واسه افتتاح حساب) حساب باز میکنن. از فردا هم میشه واریز و برداشت داشت.
این مهر اقتصاد هم حسابو بستم (18 درصد کوتاه مدت) میگفت بیا 5 میلیون بلوکه کنم 22 روزشمار. گفتم نه شبا داره نه به جایی وصلی همون سود هم که میدی. خلاصه بستم حسابو.
موسسه کلا بهش اعتباری نیست مگه اینکه سود زیاد بده (اونم اگه پولت بالای 100 باشه واقعا تفاوت داره وگرنه در حده 200 هزار تومنه فرقش)
کلا نیاز من بانک با کوتاه مدت هست (حالا اگه 4 5 تومن هم بلوکه کنه مشکلی نیست)

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
امروز حساب قوامین رو باز کردم.
2 میلیون بلوکه میشه و نمیتونید این 2 میلیون رو بردارید. 22 درصد سود. اسم حساب یکساله 4 و کارت هم نداره. واریز و یرداشت آزاده با دفترچه. اسما یک ماه بعد از افتتاح حساب میتونی پول برداشت کنی ولی گفت همین فردا هم میشه برداشت و میدن. اس ام اس واریز و برداشت هم برات میاد. تلفن بانک رو هم گفت بعدا فعال میکنن واسه این حساب. سود هم به همین حساب واریز میشه ولی آخر هر ماه. برای ماه اول باید به 30 روز برسید و چونن نمیرسید اگر این ماه حساب باز کنید اولین سود رو 31 فروردین میگیرید (سود از روز افتتاح حساب شروع میشه)
اين حساب كارت داره من هم امروز باز كردم دقيقا با همين نام ٤ هزا رتومن براي صدور كارت گرفت كه يه هفته ديگه صادر ميشه

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
2015221164750633.jpg

آینده مبهم یک بانک خصوصی

بینا: در حالی که بخشنامه بانک مرکزی پرداخت سود بیشتر از یک میزان خاص را ممنوع کرده است، برخی از بانک هایی که در چند ماه گذشته پیرامون عملکرد آنها حرف وحدیث هایی منتشر شده بود، اعلام کرده اند که به مشتریان خود سودهایی بسیار بالاتر از آن چه که بانک مرکزی مقرر کرده، می پردازند. این درحالی است که درمورد یکی از این بانک ها، اخباری منتشر شده که از «انحلال» تا «احتمال ورشکستگی» را در بر می گیرد.

پس از بخشنامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر عدم تخصیص سود بالای ۲۲ درصد از سوی بانکها، برخی بانکهای مساله دار با مشتریان ویژه خود قراردادهای سود ۲۷ و ۲۸ درصدی منعقد نمودند. این سودهای جذاب که عمدتا از سوی برخی بانکها مانند بانک آینده، بانک «ا-ز» و بانک خصوصی «س» به مشتریان عرضه می شد سبب گردید افراد و شرکتهای خصوصی زیادی سپرده های خود را به این بانکها منتقل نمایند.

بخشنامه بانک مرکزی که از سوی اداره **** های پرداخت خطاب به بانکها صادر شده است تاکید دارد شعب بانکها از دریافت و واگذاری چک با مبلغ بالای ۱۰ میلیون تومان برای این بانک در سامانه چکاوک و مبادلات اتاق پایاپای اسناد بانکی خودداری به عمل آورند و این مساله سیل هجوم سپرده گذاران بانک آینده را برای برداشت سپرده خود سرازیر کرده است.

به گزارش نظر بسیاری از مشتریانی که با وعده سود ۲۷ درصدی پولهای ریز و درشت خود را در این بانک سپرده کرده بودند با انتشار این خبر دست به انتقال پولهای خود زدند و با پرداخت مابه التفاوت ۶ تا ۸ درصدی، عطای این سود را به لقایش بخشیدند و ترجیح دادند به جای فکر کردن به سود، نگران دریافت اصل پول خود باشند.

حتی شنیده ها بر این اساس است که با توجه به اینکه هر گونه انتقال وجه بالای ده میلیون تومان از این بانک ممنوع می باشد، شرکتهایی که چندین میلیارد و در برخی موارد چندین ده میلیارد در این بانک سپرده کرده بودند به دنبال راههایی برای انتقال وجوه خود می باشند. علی رغم بسته بودن سیستم ساتنای بانک آینده، شرکتهای بزرگ در نظر دارند از طریق سامانه پایا که امکان انتقال تا ۵۰ میلیون تومان آن هنوز در بانک آینده فراهم است پولهای خود را به دیگر بانکها منتقل کنند. شنیده ها حاکی از این است که یکی از شرکتهای بزرگ که مبلغ قابل توجهی را نزد بانک آینده سپرده نمود، از زمان اعلام محدودیتهای این بانک با انجام روزانه ۵۰ عملیات پایا بخشی از پول خود را به بانک دیگری منتقل نمود.

مشکل مهمتر این روزهای بانک آینده اما، فقط مربوط به موسسات و شرکتهای کوچک نمی باشد. شنیده شده یکی از نهادهای معتبر حکومتی که پولهای خود را نزد این بانک سپرده کرده بود در پایان بهمن ماه برای پرداخت حقوق کارکنان خود به مشکل برخورده است. ۴۵۰ میلیارد تومان رقمی است که مورد نیاز این نهاد است تا بتواند در ماههای پایان سال کارکنان خود را راضی به خانه ها بفرستد. با اینحال شنیده ها حاکی از این است که مسئولان این نهاد در حال رایزنی با مدیران بانک مرکزی هستند تا بتوانند مجوز انتقال پول خود را دریافت نمایند.

از سوی دیگر شنیده شده است برخی از افراد و شرکت ها با انتقال پول خود به یک حساب دارای کارت بانکی آینده، از طریق دستگاههای پوز و انتقال از طریق خرید در حال جابجایی پول خود می باشند.
طی ماه های گذشته در خبرها آمد که بانک مرکزی یک بار دیگر فهرست بانک ها و موسسات مالی و اعتباری تحت مجوز این بانک را تغییر داده و نام ۲ بانک و ۵ موسسه مالی و اعتباری را از این فهرست خط زد.
تغییرات بانک مرکزی در فهرست بانک ها و موسسات اعتباری در راستای ساماندهی نهادهای فعال در بازار غیر متشکل پولی و با هدف ایجاد انتظام و ثبات بیشتر در بازار پولی کشور در هفته های اخیر انجام شد است.
بانک مرکزی در ماه های گذشته نام بانک های آینده و مهر اقتصاد را از فهرست بانک های غیردولتی و نام مؤسسات اعتباری ثامن، ثامن الحجج، عسکریه، کوثر، آرمان و نور را از سایت رسمی خود حذف کرد و از مردم خواست تا در هنگام سپرده گذاری در بانک ها و موسسات اعتباری از مجاز یا غیر مجاز بودن آنها از طریق سامانه بانک مرکزی مطلع شوند.

بنا به نوشته یکی از خبرگزاری های داخلی بانک مرکزی بعد از محرز شدن تخلف یکی احلال این بانک گرفته است و طبق اخبار رسیده به نظر می رسد که شعار «آینده روشن» این بانک دورنمای چندان روشنی از وضعیت فعلی آن ارائه نمی دهد.
جالبه بانک خوبی مثله آینده چرا جوابی به این تحلیل ها نمیده.اینجوری که نمیشه هر سایتی برا خودش هر چیزی دلش بخاد بنویسه.

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
اين حساب كارت داره من هم امروز باز كردم دقيقا با همين نام ٤ هزا رتومن براي صدور كارت گرفت كه يه هفته ديگه صادر ميشه
من که پرسیدم گفت کارت نداره. نمیدونم حالا دوباره رفتم میگم دوباره ولی به من که نداد

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سود سپرده بانک پارسیان کم شده گفتن همه بانکها همینطور شده درسته؟سود سپرده بلند مدت منظورم بود
برای سپرده های بلند مدت، بانک، سندی به شما میده که طبق اون، بانک متعهد میشه به مدت مثلا یک سال، سود مشخصی رو به شما بده و مثل سپرده های کوتاه مدت روز شمار نیست که اگه عشقش کشید سود رو کم کنه.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دریافت چک از 3 بانکی که قبلاً خبرش داده شد با محدودیت مواجه شده بود به این صورت هست (امروز از یک شعبه پرسیدم)
دو بانک سرمایه ایران زمین 100 میلیون!
بانک آینده چک های بالای 10 میلیون تومن! رو به هیچ عنوان هیچ بانکی قبول نمیکنه!!

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دریافت چک از 3 بانکی که قبلاً خبرش داده شد با محدودیت مواجه شده بود به این صورت هست (امروز از یک شعبه پرسیدم)
بانک آینده چک های بالای 10 میلیون تومن! رو به هیچ عنوان هیچ بانکی قبول نمیکنه!!
از 25 بهمن اینجوری شده.

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
امروز هم سپرده یکساله بانک پاسارگاد رو باز کردم.
اطلاعات دقیق: 22 درصد سود. بعد یکماه میتونید کل پول رو برداشت کنید+ سود. زیر ده سود از 22 درصد خارج میشه و میشه ده درصد. کارت نداره. سود به یه حساب کوتاه مدت ریخته میشه. واریز نداره. در آخر سندی میدن که به مدت یکسال باید این سود رو به شما بدن.
مثل خیلی بانکهای دیگس من خودم واسه پشتوانه حساب جاری باز کردم ولی گفتم اینجا بگم شاید به درد کسی خورد.
در کل همون حساب قوامین بهتره

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
الان بانکی هست که برای مبلغ حدود 30 میلیون، یکساله بالای 22 درصد بده؟ (موسسه نباشه)

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من یه حساب تو ایران زمین داشتم ولی با این اوصافی که شما نوشتید قوامین بهتره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بانک آینده چک های بالای 10 میلیون تومن! رو به هیچ عنوان هیچ بانکی
قبول نمیکنه!!
http://ebinews.com/news/127899/بانک-مرکزی-برای-اعمال-جریمه-های-بانکی-سختگیرانه-برخورد-کند

بالا