hamedsullivan
مدیر بازنشسته
راستی این ماشین شما چیه که با دنده یک 90 تا پر می کنه؟ پژو که حداکثر 50 تا پر می کنه.
ماشینم گل هستش , دنده ی 1 هم 90 تا پر نمیکنه ,یا مثال زدم یا اشتباه نوشتم .
راستی این ماشین شما چیه که با دنده یک 90 تا پر می کنه؟ پژو که حداکثر 50 تا پر می کنه.
خواهش میکنم , امیدوارم که دوستان استفاده های مثبت کنن.اقا مرسی ،تاپیک کاربردی یعنی این،من که دنبالش می کنم فقط امیدوارم تاپیک کشته نده:lol:
100% مشکل پیش میاد , ماشین کاملا کشش پیدا میکنه به سمتی که فشار باد کمتره ,حامد جان ، اگه یکی از چرخ ها ( مثلا یکی از جلویی ها ) بادش کم باشه ( مثلا نصفه باشه ) ، مشکلی یا خطری ممکنه پیش بیاد ؟ مثلا بخواد گاز بده و ویراژ بده ، آیا ممکنه خطر خاصی داشته باشه ؟ ...
در حال حاضر که دوست عزیز , همچین چیزی وجود نداره ! یا بنده ندیدم ولی اگه در حد سوادم باشه خوشحال میشم کمک کنم.با سلام
من تو رانندگی مبتدی هستم. cd آموزشی وجود داره که بتونم به صورت حرفه ای رانندگی یاد بگیرم.البته ییهو نیاد حرفه ای تدریس کنه.
با تشکر
حتما دوست عزیز , خوشحالم که دنبال میکنید.اقا خیلی آموزش ها توپه!
من با GLX نزدیک بود امروز واسه خفن پیچیدن تو یه کوچه (90 درجه) چند تا بچه رو له کنم! بخدا دیگه این کار رو تکرار نمی کنم!
لطفا" ادامه بده ولی زیرش به بی جنبه هاش یکم اخطار بده.
لطفا" بیشتر در مورد کارهایی که تو شهر و جاده های داخل یا خارج شهر بدرد می خوره توضیح بده چون همونطور که می دونی خیلی از ما ها تا حالا حتی پیست رو ندیدیم! لطفا" رو این موضوع تمرکز داشته باش چون مثلا" دریفت های مختلفی که نشون دادی فقط مال پیست و با ماشین های تقویت شده هست!
سر هر آموزش هم تعیین که که مثلا فقط مخصوص پیست یا مخصوص شهر و پیست و ...
می تونید مطالبتون رو یه جمع بندی هم بکنید تو یه فایل pdf با عکس؟ چون اینجوری خیلی ناجوره که هر 10 تا پست بی محتوا یک آموزش قرار داره همچنین سوال وو جواب ها رو.
با تشکر خیلی فراروان
پایه همیشگی تاپیک های شما!
خواهش میکنم.سلام حامد جان من 1 دوو نکسیا دارم و میخوام تقویتش کنم اما از اونجایی که این تاپیک جاش نیست خواستم بپرسم کجا میتونم سوالم رو مطرح کنم؟
مرسی از زحمت هات
شما میتونی traction control رو غیر فعال کنی یا نه؟؟؟؟؟؟با سلام.
آقا من همه ي تاپيك رو خوندم, همش گاز و ترمز و كلاچ داره.برا ماشيناي دنده اتوماتيك كه از كلاچ توشون خبري نيست شانسي هست كه بشه از اين كارا انجام داد؟
يه مسأله ديگه اينكه با ماشيناي SUV بعضي وقتا كه با سرعت ميپيچم ماشين روي زمين ميلرزه.يعني تو يك ثانيه 5-6 بار به چپ و راست ليز ميخوره.اصلا حالت عادي ليز خوردن رو نداره.مشكل از كجاست؟از پيچيدن منه يا از ماشينه يا از...؟البته بايد بگم كه اين suv كه ن امتحان كردم traction control داشت.ممكنه از traction control باشه؟
اگه امکان داره براتون مدل ماشین رو بفرمایید!شما میتونی traction control رو غیر فعال کنی یا نه؟؟؟؟؟؟
اگه امکان داره براتون مدل ماشین رو بفرمایید!
البته اگه traction control رو غیر فعال کنی فکر کنم بدتر شه!بله امكانش فكر كنم باشه.ولي من امتحان نكردم چون اينجا خيابوناش فرق داره يك كمي با ايران.كسي خيلي از اين كارا نميكنه.برا همين آدم انگشت نما ميشهماشين هم suv بود ترسيدم قضيه به چپ كردن و اينا برسه.
مدل ماشين Mitsubishi Pajero 2005 است.
البته اگه traction control رو غیر فعال کنی فکر کنم بدتر شه!
ولی اینکه ماشین یه همچین وضعیتی بهش دست میده , میتونه 1: به خاطر SUV بودن باشه 2:به خاطر تایرها باشه
3: رانندگی شما هم خیلی مهمه.
کلا هم توصیه میکنم که با این ماشین زیاد کارهای عجیب و غریب نکنی!