• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
یکی از دوستام داره اعزام میشه گفت توی دفترچه نوشته به ازای 30 ماه حضور پدر جبهه فرزند میتونه معافی بگیره؟ حقیقت داره؟ چجوریه؟
به ازای 30 ماه جبهه (مدت جبهه باید روی کارت ایثارگری نوشته شده باشه) معافیت میدن.اگه شخصی هم بر فرض مثال 25 ماه حضور در جبهه داشته باشه و 5 درصد هم جانبازی این دو مقدار رو با هم جمع میکنن که مجموعش میشه 30 و باز هم یه پسر معاف میشه...این دوست شما احتمالا پدرش باید بره جایی که خدمت کرده و یه نامه از اونجا بگیره.چون پدر من همین کار رو برای کسری من انجام داد.پدر بنده جایی که آموزشی رفته بود رفت و نامه مذکور رو گرفت.ولی باز شما در این باره تحقیق کنید.
موفق باشید.

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان آیا قوس گمر یا به اطلاح گودی کمر میتوانند معاف از سربازی حساب شود داخل معافیت پزشکی که نبود
من کمرم خیلی قوس داره و هنگام راه رفتن از سربالایی یا اینکه جسم سنگین بلند کنم و مدت زیاد راه برم حتی روی زمین صاف و از همه مهمتر اگر یک جسم 5 کیلیویی 10 دقیقه دنبالم باشه شروع به درد گرفتم میکنه دردش هم هی بیشتر میشه تا حدی که دیگه باید دراز بکشم
مضمنا پاشنه پا هم درد میکنه با دردی کمر میخواستم ببینم اگر شامل معاف میشه برم دنبالش اگر نمیشه بیخود زور بیخودی نزنم و 2 ماه الاف کنم خودم را
یک سوال دیگه داخل آموزشی میشه پیگیر شد برای معافیت یا نه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان آیا قوس گمر یا به اطلاح گودی کمر میتوانند معاف از سربازی حساب شود داخل معافیت پزشکی که نبود
من کمرم خیلی قوس داره و هنگام راه رفتن از سربالایی یا اینکه جسم سنگین بلند کنم و مدت زیاد راه برم حتی روی زمین صاف و از همه مهمتر اگر یک جسم 5 کیلیویی 10 دقیقه دنبالم باشه شروع به درد گرفتم میکنه دردش هم هی بیشتر میشه تا حدی که دیگه باید دراز بکشم
مضمنا پاشنه پا هم درد میکنه با دردی کمر میخواستم ببینم اگر شامل معاف میشه برم دنبالش اگر نمیشه بیخود زور بیخودی نزنم و 2 ماه الاف کنم خودم را
یک سوال دیگه داخل آموزشی میشه پیگیر شد برای معافیت یا نه ؟

اگه توی لیستشون نیس و باتوجه به اینکه خیلی حاد نیست، 99% معافیت نداره،احتمالا معاف از رزم میکنن به نظر من ارزش نداره معطل کنی، مدت الاف شدنت خیلی بیشتر از 2 ماهه چون تا نوبت کمیسیون بزنن و بری کمیسیون و دوباره منتظر برگه اعزام بمونی حداقل دو دوره اعزام گذشته.
حین آموزشی هم میشه اقدام کرد اونجا میتونی بری بهداری و برگه بگیری که معاف از رزمی و زیاد بهت فشار نیارن.

AHMADREZA200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
چند روزی هست که با این سایت اشنا شدم و تشکر میکنم از دوستان بابت به اشتراک گذاری مطالب و دانستنی هاشون
من هم همانند دیگر دوستان جواب بسیاری از سوالاتم رو گرفتم اما چند سوال برام باقی مونده که ممنون میشم دوستان وقت بگذارند و پاسخ بدهند
من با مدرک فوق دیپلم برق مدارک خودم رو 23 بهمن ماه ارسال کردم و ان شاالله یک اردیبهشت اعزام هستم-چند وقت پیش یکی از اشنایان تماس گرفت و گفت محل اموزش شما نیروی هوایی ارتش بابلسر هست
این در حالی هست که هنوز برگه محل اعزام برام نیومده
پدر بنده هم خدمتش زمان جنگ در ژاندارمری قدیم(نیرو انتظامی الان) بوده و پشت کارتش 28 ماه خدمت درج شده-فقط طبق گفته پدرم این 28 ماه رو جاهای مختلف بوده(3 ماه اموزشی تهران-20 ماه ایلام منطقه جنگی-والباقی مشهد)
سوالاتی که داشتم این هست که:
--------------------------------------------------------------------------------------
1-چه جور جایی هست؟و اینکه بهتر از نیرو انتظامی یا نیروی زمینی ارتش هست؟
2-ایا اگر تاخیر بزنم ممکن هست محل دیگه ای بیوفتم؟
3-در رابطه با گرفتن کسری پدرم هم هیچ اطلاعی ندارم واین که ایا اصلا شامل من میشه یا نه-ممنون میشم دوستان وقت بگذارند و توضیح بدهند-(البته یکی از شرایط کسری متولد 1372 و قبل ان هست که بنده 71 هستم)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
-ودر اخر از دوستان اگر کسی باشه که اطلاعات کاملی داشته باشه ممنون میشم به سوالات پاسخ یا این که لطف کنند شماره همراهشون رو برام بزارند تا باهاشون تماس بگیرم
یا علی

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
با سلام خدمت دوستان
چند روزی هست که با این سایت اشنا شدم و تشکر میکنم از دوستان بابت به اشتراک گذاری مطالب و دانستنی هاشون
من هم همانند دیگر دوستان جواب بسیاری از سوالاتم رو گرفتم اما چند سوال برام باقی مونده که ممنون میشم دوستان وقت بگذارند و پاسخ بدهند
من با مدرک فوق دیپلم برق مدارک خودم رو 23 بهمن ماه ارسال کردم و ان شاالله یک اردیبهشت اعزام هستم-چند وقت پیش یکی از اشنایان تماس گرفت و گفت محل اموزش شما نیروی هوایی ارتش بابلسر هست
این در حالی هست که هنوز برگه محل اعزام برام نیومده
پدر بنده هم خدمتش زمان جنگ در ژاندارمری قدیم(نیرو انتظامی الان) بوده و پشت کارتش 28 ماه خدمت درج شده-فقط طبق گفته پدرم این 28 ماه رو جاهای مختلف بوده(3 ماه اموزشی تهران-20 ماه ایلام منطقه جنگی-والباقی مشهد)
سوالاتی که داشتم این هست که:
--------------------------------------------------------------------------------------
1-چه جور جایی هست؟و اینکه بهتر از نیرو انتظامی یا نیروی زمینی ارتش هست؟
2-ایا اگر تاخیر بزنم ممکن هست محل دیگه ای بیوفتم؟
3-در رابطه با گرفتن کسری پدرم هم هیچ اطلاعی ندارم واین که ایا اصلا شامل من میشه یا نه-ممنون میشم دوستان وقت بگذارند و توضیح بدهند-(البته یکی از شرایط کسری متولد 1372 و قبل ان هست که بنده 71 هستم)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
-ودر اخر از دوستان اگر کسی باشه که اطلاعات کاملی داشته باشه ممنون میشم به سوالات پاسخ یا این که لطف کنند شماره همراهشون رو برام بزارند تا باهاشون تماس بگیرم
یا علی
سلام.هیچی معلوم نیست.اون آشناتون هم اگه واقعا کلفت باشه میتونه کاری بکنه و الا با عرض معذرت سر کارتون گذاشته.و اگه هم درست گفته باشه متاسفانه من در این مورد اطلاعی ندارم.چون آشنایی با این پادگان ندارم.
اگه تاخیر بزنید هم امکانش هست که جای جدید بیفتید و هم اینکه دوباره به همین پادگانی که گفتید شما رو بفرستن.چون من هر دو حالتش رو در بین رفقا دیدم.
اما در مورد کسریها.کسری به شما تعلق نمیگیره چون پدر شما توی نیرو انتظامی خدمت کرده.و کسانی که توی نیرو انتظامی خدمت کردن رو کسری نمیدن حتی اگر در مناطق جنگی خدمت کرده باشن.
حالا شما باز میتونید دوباره سوال بپرسید شاید قوانین تغییر کرده باشن.

AHMADREZA200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.هیچی معلوم نیست.اون آشناتون هم اگه واقعا کلفت باشه میتونه کاری بکنه و الا با عرض معذرت سر کارتون گذاشته.و اگه هم درست گفته باشه متاسفانه من در این مورد اطلاعی ندارم.چون آشنایی با این پادگان ندارم.
اگه تاخیر بزنید هم امکانش هست که جای جدید بیفتید و هم اینکه دوباره به همین پادگانی که گفتید شما رو بفرستن.چون من هر دو حالتش رو در بین رفقا دیدم.
اما در مورد کسریها.کسری به شما تعلق نمیگیره چون پدر شما توی نیرو انتظامی خدمت کرده.و کسانی که توی نیرو انتظامی خدمت کردن رو کسری نمیدن حتی اگر در مناطق جنگی خدمت کرده باشن.
حالا شما باز میتونید دوباره سوال بپرسید شاید قوانین تغییر کرده باشن.
سلام،ممنون از توضیحاتتون و این که وقت گذاشتید
والا راستش تماس گرفتم با محلی که پدرم ترخیص شده گفتند اگر سال ۹۴ قانون کسری پابرجا باشه بهتون تعلق میگیره اما کارت ایثار نمیخواد،یعنی نیروی انتظامی کارت ایثار نداره
فقط کاش یک نفر بود که شرایطش مثل من بود و میتونست بیشتر راهنماییم کنه تا این کسری

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان به نظرتون **** بهتره یا ارتش یا نیروی انتظامی
مدرک هم لیسانس
ضمنا منظورم از بهتر بودن هم دوره آموزشی هستش هم دوره امریه
فقط ارتش،**** پارتی بازیه.با لیسانس میشی دژبان یا حراست روی برجک اما دیپلمه پشت میزه.
اما توی ارتش اگه برای شما سمت یا کاری نداشته باشن براتون میز درست میکنن و میگن شما با اون بی سواد یا دیپلمه فرق داری.
بله داداش اصلا سمت **** نرو...

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
فقط ارتش،**** پارتی بازیه.با لیسانس میشی دژبان یا حراست روی برجک اما دیپلمه پشت میزه.
اما توی ارتش اگه برای شما سمت یا کاری نداشته باشن براتون میز درست میکنن و میگن شما با اون بی سواد یا دیپلمه فرق داری.
دوست عزیز به این صورت هم که میگید نیست. برادر بنده ارتش هستش با مدرک لیسانس (زبان انگلیسی) و درجه گروهبانی.که این مدرک در بین ارتش از محبوبیت خاصی برخورداره! ولی باز نظافت و نگهبانی (3 یا چهار روز در هفته) تایپ و حتی کارهای بدنی (مثل زمین شخم زدن و درختکاری) رو هم دارن.ولی اکثر مواردی که از **** دیدم معمولا سربازها راحت هستن.ولی اگه به نسبت بخوایم بگیم ارتش از نیرو انتظامی بهتره چون معمولا ستوان ها راحت هستن.
به نظر من آشنا و پارتی خیلی تاثیر داره...چون دارم به چشم میبینم...و مورد بعدی اگه آشنا ندارید باید به هر طریقی شده با فرماندتون طرح رفاقت بریزید و باهاش خوب باشید.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
نشد پاسخ ندم ....
حرف این بنده خدارو گوش کن .
بنده خر شدم پذیرش **** گرفتم و با لیسانس بعد 16 ماه دارم 24-24 3-6 پست خیابونی میدم!!!!!!!!!
ولی با پارتی بازی چه جاهایی که نرفتن .متاسفانه **** اون چیزی که فکر میکنید نیست .......نمیخوام سیاسیش کنم و دوره دیگه اون دوره نیست

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
نشد پاسخ ندم ....
حرف این بنده خدارو گوش کن .
بنده خر شدم پذیرش **** گرفتم و با لیسانس بعد 16 ماه دارم 24-24 3-6 پست خیابونی میدم!!!!!!!!!
ولی با پارتی بازی چه جاهایی که نرفتن .متاسفانه **** اون چیزی که فکر میکنید نیست .......نمیخوام سیاسیش کنم و دوره دیگه اون دوره نیست
ببینید بحث سیاسی کردن نیست و برداشت بد نکنید.این جا فقط در مورد سرباز و سربازی داریم بحث میکنیم...

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
کد سخا را چطور میشه گرفت؟؟؟ سامانه پیامکی اش انگار سرکاری هست!!
سپاس

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
اينم تجربه ي بنده از آموزشيم :
١٩ بهمن اعزام پايگاه هوايي مهرآباد بودم (ارتش) و همه ميگفتن هتله بابا تهراني ديگه چي ميخواي ؟ راحتي و ...
خلاصه كه رفتم و فكر مي كردم اموزشيم مثل بقيه دوستانم باشه ، نميگم راحت ميخواستم باشه اما انسانيت هم خوب چيزيه .
باهامون مثل سگ رفتار مي كردن ، خدا شاهده . ١٠ روز اول كه واي واي به قول خودشون ميخواستن زهر چشم بگيرن ، شب اول كه ميخوابه آدم صبح كه بيدار ميشه توقع داره تو اتاق خودش بيدار بشه اما يهو يه نفر با لگد ميومد تو در آسايشگاه و بلند داد ميزد بلند شين حيوونا !!!! بعد ميبيني ٣:٢٠ دقيقه صبح بين ٧٠ نفر غريبه بيدار شدي تو تاريكي يه حس عجيبي ادم رو ميگيره ، بعدش هم كه صبحانه كه براتون نگم چجوري با لگد ميزدن به ميز ميگفتن زود كوفت كنين ، بعد به زور مسجد ، بعدش از ساعت ٦ تا ٧ صبح بايد نظامي ميشستيم رو زمين تا فرمانده بياد . به مريضي سربازا هم اهميت نميدادن ، اصلا و ابدا . من خودم سينوسم شديد چرك كرد و فرمانده گفت تا بيهوش نشي خبري از بهداري نيست . اسمش اموزشيه انا هيچ اموزشي نداشتيم ، فقط باز و بسته كردن ژ٣ به ما ياد دادن . فقط ما رو صبح تا عصر ميفرستادن بيگاري و حمالي تو شهرداري و آشپزخونه و ... تو كل روز ٣٠ دقيقه آزاد باش داشتيم كه اونم بايد واكس ميزديم و دستشويي و يهو ميديديم وقت تمومه . خودشون ميگفتن هيچكس ٢ شب پشت سر هم نبايد پاس شب وايسه اما خود بنده رو ٤ شب پشت سر هم فرستادن پاس شب به زور . اما اونايي كه باباشون نظامي بود يا پارتي داشتن جلو همه ميپرسيدن ازشون خسته اي ؟ اونام ميگفتن آره و ميگفتن باشه نرو و به جاشون ما بدبختا رو ميفرستادن . اين آخه خدمت مقدس سربازيه ؟ اين شعار برابريه سربازاشونه ؟
يعني راحت بهتون بگم اگه سلامتيتون رو دوست دارين نرين خدمت ، محيط كثيف و بي روح و بي احساس . خود من درد زانو گرفتم و سينوسام چرك كرده و دكتر گفت ممكنه عمل لازم باشه . اون كسايي هم كه ميگن به نظرشون همه بايد برن چون خودشون رفتن واقعا براتون متاسفم جدي ميگم ، سربازي نه مرد مي كنه نه چيزي فقط مريضت مي كنن و بهت كارگري كردن ياد ميدن ، اگه ميخواي مرد شي و ادعات ميشه پاشو برو با داعش بجنگ .

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
١٩ بهمن اعزام پايگاه هوايي مهرآباد بودم (ارتش) و همه ميگفتن هتله بابا تهراني ديگه چي ميخواي ؟ راحتي و ...
خلاصه كه رفتم و فكر مي كردم اموزشيم مثل بقيه دوستانم باشه ، نميگم راحت ميخواستم باشه اما انسانيت هم خوب چيزيه .
باهامون مثل سگ رفتار مي كردن ، خدا شاهده . ١٠ روز اول كه واي واي به قول خودشون ميخواستن زهر چشم بگيرن ، شب اول كه ميخوابه آدم صبح كه بيدار ميشه توقع داره تو اتاق خودش بيدار بشه اما يهو يه نفر با لگد ميومد تو در آسايشگاه و بلند داد ميزد بلند شين حيوونا !!!! بعد ميبيني ٣:٢٠ دقيقه صبح بين ٧٠ نفر غريبه بيدار شدي تو تاريكي يه حس عجيبي ادم رو ميگيره ، بعدش هم كه صبحانه كه براتون نگم چجوري با لگد ميزدن به ميز ميگفتن زود كوفت كنين ، بعد به زور مسجد ، بعدش از ساعت ٦ تا ٧ صبح بايد نظامي ميشستيم رو زمين تا فرمانده بياد . به مريضي سربازا هم اهميت نميدادن ، اصلا و ابدا . من خودم سينوسم شديد چرك كرد و فرمانده گفت تا بيهوش نشي خبري از بهداري نيست . اسمش اموزشيه انا هيچ اموزشي نداشتيم ، فقط باز و بسته كردن ژ٣ به ما ياد دادن . فقط ما رو صبح تا عصر ميفرستادن بيگاري و حمالي تو شهرداري و آشپزخونه و ... تو كل روز ٣٠ دقيقه آزاد باش داشتيم كه اونم بايد واكس ميزديم و دستشويي و يهو ميديديم وقت تمومه . خودشون ميگفتن هيچكس ٢ شب پشت سر هم نبايد پاس شب وايسه اما خود بنده رو ٤ شب پشت سر هم فرستادن پاس شب به زور . اما اونايي كه باباشون نظامي بود يا پارتي داشتن جلو همه ميپرسيدن ازشون خسته اي ؟ اونام ميگفتن آره و ميگفتن باشه نرو و به جاشون ما بدبختا رو ميفرستادن . اين آخه خدمت مقدس سربازيه ؟ اين شعار برابريه سربازاشونه ؟
يعني راحت بهتون بگم اگه سلامتيتون رو دوست دارين نرين خدمت ، محيط كثيف و بي روح و بي احساس . خود من درد زانو گرفتم و سينوسام چرك كرده و دكتر گفت ممكنه عمل لازم باشه . اون كسايي هم كه ميگن به نظرشون همه بايد برن چون خودشون رفتن واقعا براتون متاسفم جدي ميگم ، سربازي نه مرد مي كنه نه چيزي فقط مريضت مي كنن و بهت كارگري كردن ياد ميدن ، اگه ميخواي مرد شي و ادعات ميشه پاشو برو با داعش بجنگ .
عجب دل پری داری شما.
تقریباً اولین نفری هستی که در مورد آموزشی طی یک سال اخیر اینطور پست گذاشته!

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
از دوستان که آموزشی رفتند ایا اونجا وزن کم میشه ؟
یا اینکه اون زمان گذشت و الان سختی انچنانی نیست و وزن هیچ گونه تغییری نمیکنه

silly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
137
:D:D:D:D:D:D:D
داداش چیز تازه ای نیست همه ما این روزا رو گذروندیم حتی بدترشو:)
خلاصه رفتی یگان اولا سعی که بیخیال باشی دوما ضعف مرخصی نداشته باش;)

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
:D:D:D:D:D:D:D
داداش چیز تازه ای نیست همه ما این روزا رو گذروندیم حتی بدترشو:)
خلاصه رفتی یگان اولا سعی که بیخیال باشی دوما ضعف مرخصی نداشته باش;)
ضعف مرخصی چیسته؟ عایا به نقطه ضعفی گفته می شود که یک نفر با انجام کارهای مختلف دنبال مرخصی هست؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از دوستان که آموزشی رفتند ایا اونجا وزن کم میشه ؟
یا اینکه اون زمان گذشت و الان سختی انچنانی نیست و وزن هیچ گونه تغییری نمیکنه

بستگی به ارگان، مدرک تحصیلی، زرنگی در جیم زدن!، پارتی و پادگان آموزشی داره.

بالا