با سلام خدمت دوستان
چند روزی هست که با این سایت اشنا شدم و تشکر میکنم از دوستان بابت به اشتراک گذاری مطالب و دانستنی هاشون
من هم همانند دیگر دوستان جواب بسیاری از سوالاتم رو گرفتم اما چند سوال برام باقی مونده که ممنون میشم دوستان وقت بگذارند و پاسخ بدهند
من با مدرک فوق دیپلم برق مدارک خودم رو 23 بهمن ماه ارسال کردم و ان شاالله یک اردیبهشت اعزام هستم-چند وقت پیش یکی از اشنایان تماس گرفت و گفت محل اموزش شما نیروی هوایی ارتش بابلسر هست
این در حالی هست که هنوز برگه محل اعزام برام نیومده
پدر بنده هم خدمتش زمان جنگ در ژاندارمری قدیم(نیرو انتظامی الان) بوده و پشت کارتش 28 ماه خدمت درج شده-فقط طبق گفته پدرم این 28 ماه رو جاهای مختلف بوده(3 ماه اموزشی تهران-20 ماه ایلام منطقه جنگی-والباقی مشهد)
سوالاتی که داشتم این هست که:
--------------------------------------------------------------------------------------
1-چه جور جایی هست؟و اینکه بهتر از نیرو انتظامی یا نیروی زمینی ارتش هست؟
2-ایا اگر تاخیر بزنم ممکن هست محل دیگه ای بیوفتم؟
3-در رابطه با گرفتن کسری پدرم هم هیچ اطلاعی ندارم واین که ایا اصلا شامل من میشه یا نه-ممنون میشم دوستان وقت بگذارند و توضیح بدهند-(البته یکی از شرایط کسری متولد 1372 و قبل ان هست که بنده 71 هستم)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
-ودر اخر از دوستان اگر کسی باشه که اطلاعات کاملی داشته باشه ممنون میشم به سوالات پاسخ یا این که لطف کنند شماره همراهشون رو برام بزارند تا باهاشون تماس بگیرم
یا علی
سلام.هیچی معلوم نیست.اون آشناتون هم اگه واقعا کلفت باشه میتونه کاری بکنه و الا با عرض معذرت سر کارتون گذاشته.و اگه هم درست گفته باشه متاسفانه من در این مورد اطلاعی ندارم.چون آشنایی با این پادگان ندارم.
اگه تاخیر بزنید هم امکانش هست که جای جدید بیفتید و هم اینکه دوباره به همین پادگانی که گفتید شما رو بفرستن.چون من هر دو حالتش رو در بین رفقا دیدم.
اما در مورد کسریها.کسری به شما تعلق نمیگیره چون پدر شما توی نیرو انتظامی خدمت کرده.و کسانی که توی نیرو انتظامی خدمت کردن رو کسری نمیدن حتی اگر در مناطق جنگی خدمت کرده باشن.
حالا شما باز میتونید دوباره سوال بپرسید شاید قوانین تغییر کرده باشن.