• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
خواهش میکنم.
بله مطمئنم.رفیق خودم دیسک کمر داشت و معاف از رزم بود ولی الان پست هم میده.
ساعت نگهبانی برای ما توی آموزشی از 8 صبح شروع میشد.ولی توی یگان هم بستگی به یگان داره.ممکنه صبح باشه ممکنه هم ظهر شروع بشه ولی فکر نکنم شبا شروع بشه ولی حتما زمان نگهبانیتون به شب هم میخوره.
بله اون زمانهایی که گفتم پشت سر هم هستش.ولی معمولا توی یگان اون دو ساعت آماده باش رو ور میدارن و میزارن سرباز 4 ساعت استراحت کنه و این مورد به یگان بستگی داره.
بسیج هم بهترین نوعش بسیج فعال توی مدارس و دانشگاه هستش.مابقیش کشکه و بیشتر ماس مالی میکنن...
ممنون دوست عزیز: یعنی چی کسی که دیسک کمر داره باید 2 ساعت نگهبانی بده!!!؟؟ دور از انصاف هست!!! میگم این کارشان ایا قانونی هست؟؟
من یک جا خوانده بودم که اگر مافوق سرباز را اذیت میکنه! می توان از دست ان مافوق شکایت کرد و حال اش را گرفت!!! اسم ان مکان را یادم رفت! شما میدانید کدام قسمت هست!؟ برای این قضیه معاف از رزم شاید بشه حال ان مافوق را گرفت که از کسی که مشکل داره بیگاری نکشه!!
سپاس

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
ممنون دوست عزیز: یعنی چی کسی که دیسک کمر داره باید 2 ساعت نگهبانی بده!!!؟؟ دور از انصاف هست!!! میگم این کارشان ایا قانونی هست؟؟
من یک جا خوانده بودم که اگر مافوق سرباز را اذیت میکنه! می توان از دست ان مافوق شکایت کرد و حال اش را گرفت!!! اسم ان مکان را یادم رفت! شما میدانید کدام قسمت هست!؟ برای این قضیه معاف از رزم شاید بشه حال ان مافوق را گرفت که از کسی که مشکل داره بیگاری نکشه!!
سپاس
جایی که شما میگید دادسرای **** هست.نیازی به اونجا نیست شما باید از پزشک, معاف از پست رو بگیرید که معمولا همون رو هم قبول نمیکنن و فقط میگن اجازه داری موقع نگهبانی بشینی...
حالا اگه قضیه واقعا حاد باشه احتمالش هست که با نامه پزشک لغو پست بشید.

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
جایی که شما میگید دادسرای **** هست.نیازی به اونجا نیست شما باید از پزشک, معاف از پست رو بگیرید که معمولا همون رو هم قبول نمیکنن و فقط میگن اجازه داری موقع نگهبانی بشینی...
حالا اگه قضیه واقعا حاد باشه احتمالش هست که با نامه پزشک لغو پست بشید.
ممنون دوست عزیز: این پزشکی را که می گید باید ازش: معاف از پست گرفت را کجا میشه گیرش اورد توی کمیسیون هست یا توی یگان ؟؟
سپاس

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
ممنون دوست عزیز: این پزشکی را که می گید باید ازش: معاف از پست گرفت را کجا میشه گیرش اورد توی کمیسیون هست یا توی یگان ؟؟
سپاس
توی کمیسیون یگان یا آموزشی.

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
توی کمیسیون یگان یا آموزشی.
ممنون: یعنی توی دوره اموزشی و توی یگان هم کمیسیون داریم!!!خوبه پس!
راستی توی دوره ی اموزشی: ایا توی پادگان بهداری وجود داره!!؟؟ مثلا یک نفر مریض بشه چه بلایی سر اش می اوردند؟؟ توی یگان چی؟
پوزش و سپاس

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
راستی دوستان: به نظر شما خدمت در ارتش راحت تر هست یا نیروی انتظامی؟
در حال حاضر برای تحصیل کرده ها بدون شک ارتش بهتر هست.

راستی توی دوره ی اموزشی: ایا توی پادگان بهداری وجود داره!!؟؟ مثلا یک نفر مریض بشه چه بلایی سر اش می اوردند؟؟ توی یگان چی؟
پوزش و سپاس

بله پادگان بهداری داره.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
پوزش و سپاس
چه قدر سوال می‌پرسی‌ بچه جون.

فکر کردی می‌خوای بری جنگ ویتنام؟ یا تو مریخ بری سربازی؟

همه کسانی‌ که تون سربازی میبینی‌ آدمن. هیچ اجباری نداری کاری کنی‌.مریض هم باشی‌ میری بهداری،

من خودم یادمه که تو آموزشی بشین پاشو میداند من الکی‌ می‌شستم می‌گفتم زانوم درد می‌کنه. افسر میگفت باشه مشکلی‌ نیست. یا موقع رژه به بهونه مراقبت از آسایشگاه نمی‌رفتم. ولی‌ چون قدم بلند بود و نفر دوم بودم تو صاف. نمی‌شد گاهی وقتا. تو چشم بودم. ولی‌ اگه ریزه میزه باشی‌ هزارتا راه هست که جیم شی‌ از همچی‌. lol

یه خاطره هم برات از اول آموزشی بگم که اضطرابت کم شه...

روز اول آموزشی که مسئولیت هارو تقسیم میکردن من رفته بودم آب بخورم، وقتی‌ برگشتم دیدم اسمم رو زدن تو نظافت آسایشگاه. من نادیده گرفتم و رفتم خونه ( تو آموزشی به بچه‌های تهران اجازه میدادن بد از ظهرا برن خون ) ۲ روز گذشت و من هیچ کاری نکردم. آخر سر یه روز صبح که رفتم پادگان، فرمانده جلوم رو گرفت و گفت؛ می‌خوای ارشد آسایشگاه چی‌؟ منم گفتم البته. از اون موقع تا یه ماه ارشد بودم. منظور اینکه اگه کاری رو نکنی‌ یا نخوای انجام بعدی یه مسئولیت دیگه بهت میدن.

در کّل اصلا نگران نباش.

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
چه قدر سوال می‌پرسی‌ بچه جون.

فکر کردی می‌خوای بری جنگ ویتنام؟ یا تو مریخ بری سربازی؟

همه کسانی‌ که تون سربازی میبینی‌ آدمن. هیچ اجباری نداری کاری کنی‌.مریض هم باشی‌ میری بهداری،

من خودم یادمه که تو آموزشی بشین پاشو میداند من الکی‌ می‌شستم می‌گفتم زانوم درد می‌کنه. افسر میگفت باشه مشکلی‌ نیست. یا موقع رژه به بهونه مراقبت از آسایشگاه نمی‌رفتم. ولی‌ چون قدم بلند بود و نفر دوم بودم تو صاف. نمی‌شد گاهی وقتا. تو چشم بودم. ولی‌ اگه ریزه میزه باشی‌ هزارتا راه هست که جیم شی‌ از همچی‌. lol

یه خاطره هم برات از اول آموزشی بگم که اضطرابت کم شه...

روز اول آموزشی که مسئولیت هارو تقسیم میکردن من رفته بودم آب بخورم، وقتی‌ برگشتم دیدم اسمم رو زدن تو نظافت آسایشگاه. من نادیده گرفتم و رفتم خونه ( تو آموزشی به بچه‌های تهران اجازه میدادن بد از ظهرا برن خون ) ۲ روز گذشت و من هیچ کاری نکردم. آخر سر یه روز صبح که رفتم پادگان، فرمانده جلوم رو گرفت و گفت؛ می‌خوای ارشد آسایشگاه چی‌؟ منم گفتم البته. از اون موقع تا یه ماه ارشد بودم. منظور اینکه اگه کاری رو نکنی‌ یا نخوای انجام بعدی یه مسئولیت دیگه بهت میدن.

در کّل اصلا نگران نباش.
دوست عزیز لحن شما اصلا خوب نیست!! هر چه قدر دوست داشته باشم سئوال می پرسم(شما مگه صاحب سایت هستی)!! افراد با شخصیت و با شعور و با معرفتی هستند که جواب من را بدهند شما اعصاب ندارید! وارد بحث نشوید لطفا!!!
در ضمن من برم با داعش بجنگم بهتر هست تا برم سربازی توی سربازی شما چه هدفی را دنبال می کنی!!! 24 ماه فلاکت و بدبختی و بی هدفی !!! فقط سرگردانیم!! و عمرمان را تلف می کنیم!!!
در مورد اشتراک گذاشتن تجربیات تان هم سپاسگذارم!!
راستی در مورد خاطراتان هم باید بگم عشق و حال را بچه های تهران فقط می کنند چون بهترین پادگان ها توی تهران هستند!! یک پادگان هست توی تهران که بهش هتل میگند!! نمیدان اسم اش چی هست!!
حالا یک نفر بیفته توی زاهدان و.........

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان به نظرتون **** بهتره یا ارتش یا نیروی انتظامی
مدرک هم لیسانس
ضمنا منظورم از بهتر بودن هم دوره آموزشی هستش هم دوره امریه

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
مدرک هم لیسانس
**** سخت ترین دوره آموزشی رو داره ولی یگانش راحت تره نسبت به بقیه ارگان ها...رفیق بنده توی دوره آموزشی **** 13 کیلو کم کرد.
ارتش هم که دوستان و برادر بنده بودن باز راحت بوده و سختی خاصی نداشته...البته این مورد به پادگان هم بستگی داره.ولی یگان در ارتش اگه درجه ی بالا داشته باشید کارتون راحته...البته باز این مورد هم در بین یگان ها مختلفه...
نیرو انتظامی هم جایی که من بودم هم سختی آنچنانی نداشت و چیزهایی که از قبل شنیده بودم نبود ولی یگان نیرو انتظامی از همه ارگان ها سخت تره...
این مواردی که برای شما عرض کردن نسبی بود و احتمالش هست توی هر کدوم از ارگان های بالا بیفتین و شرایط چیزی نباشه که از قبل شنیده بودین.

Last edited:

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
ولی من شنیده بودم **** حتی اموزشیش خیلی راحتره و همه اش کلاس عقیدتی و سیاسی و... است
و ارتش عملیات نظامی و.. بیشتره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مدرک هم لیسانس

به نظر من ارتش بهتره، خصوصا اگه الان که درجه ها رو کم کردن ارشد داشته باشی. **** هم بد نیس
ولی نیروی انتظامی رو که کلا بذار کنار

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
به نظر من ارتش بهتره، خصوصا اگه الان که درجه ها رو کم کردن ارشد داشته باشی. **** هم بد نیس
ولی نیروی انتظامی رو که کلا بذار کنار
خوب این اصلا خوب نیست. یعنی‌ من که با ستوان ۳ اومدم بیرون، الان که دوباره اعزام می‌خوام بشم بازم میشم ستوان ۳؟ در حالی‌ که باید ستوان ۲ باشم.

فکر نکنم این جالب باشه.

saeedbg

Registered User
لایک‌ها
171
یکی از دوستام داره اعزام میشه گفت توی دفترچه نوشته به ازای 30 ماه حضور پدر جبهه فرزند میتونه معافی بگیره؟ حقیقت داره؟ چجوریه؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
کسی از دوستان مرکز آموزشی خاتمی یزد آموزشی رفته ؟
سخت میگیرند ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکی از دوستام داره اعزام میشه گفت توی دفترچه نوشته به ازای 30 ماه حضور پدر جبهه فرزند میتونه معافی بگیره؟ حقیقت داره؟ چجوریه؟
بله به ازای 30 ماه معافیت میدن.

saeedbg

Registered User
لایک‌ها
171
بله به ازای 30 ماه معافیت میدن.
یکی میگفت باید حتما خط مقدم و جنگ و اینا رفته باشه ،، این بنده بخدا کارت ایثار روش زده ۴۱ ماه جبهه حالا از کجا بفهمن کجا جنگ بوده، یعنی مهم فقط جبهه بودنش هست؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکی میگفت باید حتما خط مقدم و جنگ و اینا رفته باشه ،، این بنده بخدا کارت ایثار روش زده ۴۱ ماه جبهه حالا از کجا بفهمن کجا جنگ بوده، یعنی مهم فقط جبهه بودنش هست؟

میگن فقط 30 ماه باید جبهه بوده باشه، فکر نمیکنم کاری داشته باشن که خط مقدم بوده یا نه

saeedbg

Registered User
لایک‌ها
171
میگن فقط 30 ماه باید جبهه بوده باشه، فکر نمیکنم کاری داشته باشن که خط مقدم بوده یا نه
برای انجام کاراش باید بره جای خاصی؟ چون فردا میخواد کار اعزام انجام بده چیکار باید کنه دقیقا پلیس+10 هم درست جوابش ندادن

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
برای انجام کاراش باید بره جای خاصی؟ چون فردا میخواد کار اعزام انجام بده چیکار باید کنه دقیقا پلیس+10 هم درست جوابش ندادن
براب اینکار باید بره **** وظیفه شهرتون.

بالا