caspianhero
Registered User
- نوشتهها
- 82
- لایکها
- 25
ممنون دوست عزیز:من مشکل مربوط به قلب دارم یعنی افتادگی دریچه میترال: از نظر نفس کم اورم و زود خسته می شوم!!! من درخواست معاف از رزم دادم و بیمارستان هم رفتم و اکو هم از من گرفتند خلاصه کمیسیون رفت بعد از عید!! به نظر شما من می توانم 4 دور :دور میدان بدوم یا کار سنگین نظمی انجام بدم!!؟؟ من زیاد دوست نداشتم معاف از رزم بگیرم ولی مجبورم!!به نظر من برید خدمتتون رو انجام بدید و نیازی به معاف از رزم نیست.مگه اینکه مشکلتون حاد باشه.چون زیاد فرقی نمیکنه...چون کلا دیگه آموزشی زیاد سخت نمیگیرن...خود من مشکل کمر داشتم ولی اقدامی برای معافیت نکردم.
بله توی ماه رمضان اصلا کاری به کار سرباز ندارن.اگه هم سخت گیری بکنن عقیدتی بهشون تذکر میده.البته به شما بستگی داره باید هر موقع بد رفتاری میبینید باید با عقیدتی در میون بزارید.
از لحاظ درجه هم بله درسته پایینترین درجه ممکن رو به سرباز میدن.من که نیرو انتظامی هستم به لیسانس های معاف از رزم استوار 2 میدن.
در کل زیاد درجه هم تاثیری نداره.
دوست عزیز: شما گفتید به لیسانس های معاف از رزم استوار 2 میدن !!!! اینجوری که خوب هست!! پس قضیه چی هست که میگن به لیسانس ها گروهبان یکم می دهند!!؟؟ شما تازه سربازی رفتید؟ چطوری هست قضیه اش؟
سپاس