• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزم در قبل از نصب گفته بودم که که این رام گوشی qtek هست و دلیل گذاشتن اون رو هم توضیح دادم(مسئله cid lock) و گفته شد که توصیه میشه(ریسک بر عهده خودتون هست) و اون رو گذاشتم تا بعد به راحتی بتونین به wm6 آپگرید کنید!

ولی باز مسئله ای نیست!:) مشخصات گگوشی رو به طور کامل ذکر کنید اعم از SPL IPL radio v.ROM version و...
تا با کمک دوستان دست به دست هم دهیم و مشکل شما را کنیم آباد:p !

منم پست شما رو اون اول خوب خوندم ولی من قبلا از xd-devoleper گرفتم و نصب کردم و حتی تقریبا اونجا هم می دونستم مال qtek هست ولی اینو نمی دونستم که downgrade اون اینهمه مشکل ساز خواهد بود.
بهر حال مشکل آنچنان بزرگی نیست ولی خوب دوست دارم مارک خود گوشیم بیاد تا qtek هرچند که این خوشگل تره:lol:

IPL 2.13.0001
SPL 2.20.0001
ROM VERSION: 2.20.7.34WWE

می تونم بپرسم چرا ناراحت هستید ازین قضیه؟!

علتش اینه که الان دستم بستست یعنی محدود شدم و مجبورم فقط از این رام استفاده کنم تا وقتی که imate یه رام جدید تر بده که با این وضعی که داره پیش میره اصلا فکر نکنم رام جدید بده.
بازم می گم مشکل آنچنان بزرگی نیست ولی چون کاری از دستم برنمیاد حرصم میگیره:D

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم پست شما رو اون اول خوب خوندم ولی من قبلا از xd-devoleper گرفتم و نصب کردم و حتی تقریبا اونجا هم می دونستم مال qtek هست ولی اینو نمی دونستم که downgrade اون اینهمه مشکل ساز خواهد بود.
167.gif

بهر حال مشکل آنچنان بزرگی نیست ولی خوب دوست دارم مارک خود گوشیم بیاد تا qtek هرچند که این خوشگل تره:lol:

IPL 2.13.0001
SPL 2.20.0001
ROM VERSION: 2.20.7.34WWE
خوب این مشخصات این رام فعلی روی دستگاهتون هست! در حال حاضر چه مشکلی دارید با داینگرید کردن رام جدید چه ثrrorی میده؟ مشخصات رامی که میخواستید نصب کنید چی هست!؟

علتش اینه که الان دستم بستست یعنی محدود شدم و مجبورم فقط از این رام استفاده کنم تا وقتی که imate یه رام جدید تر بده که با این وضعی که داره پیش میره اصلا فکر نکنم رام جدید بده.

چرا مجبوری خوب همه این کار رو انجام دادن تا به رستگاری برسن و wm6 رو نصب کنن!wm6 رو نصب کردی؟

بازم می گم مشکل آنچنان بزرگی نیست ولی چون کاری از دستم برنمیاد حرصم میگیره:
که ایطوریاست!اگر میخوای یک کاری بکنی کارستون خودت بشین rom cooking انجام بده:blink:

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
مازیار جان منظورت فایل های داخل extended rom ــه ؟ اگه همینه، باید بگم که اکثر آپگرید های wm6 که الان پیدا می شه، اصلاً extrom و radio و .. نداره، یعنی OS Only هستش، واسه همین نصبشون هم 5-6 دقیقه بیشتر طول نمی کشه. کلاً یعنی ext.rom رو حذف کردن! بعد می شه ext.rom رو unlock و unhide کرد و به عنوان فضای storage استفاده کرد (10MB شیرین:happy: )
فرهاد جان ممنون از اطلاعاتت... نميدونستم که تو wm6 قسمت Extended رو حذف کردن... فقط من درست نفهميدم؛ الان برنامه هايی که توسط برند توزيع کننده روی OS قرار ميگيره تو خود فايل های OS، قرار ميگيره؟ اونوقت اگه این حذف شده کامل چه جوريه که هنوز ميشه unlock و hide اش کرد و از حدود 10MB اش استفاده کرد؟! (شايدم من اشتباه متوجه شدم؟!)

register.buyer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من هم everex e900 یا همان eten M500 رو دارم چه جوری ویندوزش رو ارتقا بدم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان ممنون از اطلاعاتت... نميدونستم که تو wm6 قسمت Extended رو حذف کردن... فقط من درست نفهميدم؛ الان برنامه هايی که توسط برند توزيع کننده روی OS قرار ميگيره تو خود فايل های OS، قرار ميگيره؟ اونوقت اگه این حذف شده کامل چه جوريه که هنوز ميشه unlock و hide اش کرد و از حدود 10MB اش استفاده کرد؟! (شايدم من اشتباه متوجه شدم؟!)
مخلصم مازیار جان... ببین ext.rom اینطور که من فهمیدم یه بخش از storage memory پی پی سی هستش، که دسترسی بهش محدود شده،
حالا ببین یه رام آپگرید می تونه شامل قسمت های مختلفی باشه، مثل extended rom ، خود OS ، رادیو، splashcreen و غیره. الان نه که کسایی که رام های wm6 رو ارائه می دن، رام هاشون رو دائم آپدیت می کنن، دیگه radio و extended rom و .. رو داخل رامشون نمی یارن، می شه یه رام آپگرید OS Only . ولی به هر حال، اون مقدار فضایی که توی دستگاه به عنوان ext.rom در نظر گرفته شده، باقی می مونه (و دسترسی بهش هم محدود می مونه) توی هرمیس و یونیورسال، این فضا حدود 10 مگابایته.
مثلاً من بعد از امتحان کردن 2 تا رام wm6 OS Only روی دستگاهم، هنوز فایل هایی که Cingular توی ext.rom گذاشته بود پاک نشده بودن، خودم پاکشون کردم. الان توی ext.rom فقط یه سری برنامه های حیاطی رو گذاشتم. این فضا بعد از هارد ریست دست نخورده باقی می مونه، ولی چون من از یه رام OS Only استفاده کردم، بعد از هارد ریست اصلاً چیزی از روی ext.rom نصب نمی شه.

نمی دونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه...:blush:

نه، منظورم اینه که از برنامه ای که Extended ROM رو باز ميکنه استفاده کنين و از اونجا برنامه هايی که نميخواين موقع نصب شدن OS روی اون نصب بشن رو پاک کنين. برنامشو از قسمت نرم افزار search کنين، پيدا ميکنين.

ببین، باز کردن ext.rom همه ی دستگاه ها، با یک ابزار یا برنامه ی مشابه، امکان پذیر نیست.
اولاً باید دستگاهتون SuperCID بشه (فقط hermes لازم نیست supercid بشه)
بعد باید یه سری تغییرات توی رجیستری بدید تا ext.rom آن هاید و آنلاک بشه.
این تغییرات رجیستری هم فکر نمی کنم واسه همه ی دستگاه ها یه جور باشه.

اوکی؟
brsh1.gif

mehdilindows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر ممکن من راهنمائی کنید که چطور میشه imate pd2k را هارد ریست کنم متشکر می شوم .

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر ممکن من راهنمائی کنید که چطور میشه imate pd2k را هارد ریست کنم متشکر می شوم .

سلام
کلید پاور رو نگه دار ( بالای گوشی سمت راست ) و ریست ( تو یه حفره پائین سمت چپ گوشیه با نوک خودکار یا یه همچین چیزی ) رو بزن هارد ریست میشه
موفق باشی

pda2k بهترینه :p

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشیه من imate pda2k هستش که فرهاد عزیز لطف کردن لینک آخرین آپدیت wm5 رو بهم دادن
خیلی ممنون نصب با موفقیت کامل انجام شد
اینجا قدم به قدم میخوام نحوه نصب رو بگم که البته خیلی هم ساده هستش

مطمئن بشید که اکتیو سینکتون به اندازه کافی جدیده ( نگارش 4.1 به بالا مال من 4.5 هستش که از خود ماکروسافت دانلود کردم )
این فایل رو دانلود کنید
http://rapidshare.com/files/25318790/Helmi_BA_WM2k5_AKU3.5_v1.4.CF2.R2.rar
بعد اکسترکش کنید
4 تا فایل بهتون میده و یه دایرکتوری
گوشیتون رو تو حالت بوت ببرید ( power+record رو فشار دهید و reset رو بزنید ) در این حالت صفحه موبایل خاموش میشه و در ته ضمینه ورژن بوترتون رو نشون میده
گوشی رو به کامپیوتر متصل کنید
و فایل MaUpgradeUt_noID که دانلود کرده بودید اجرا کنید
اگه مشکلی تو کانکت نداشته باشید بعد چند دقیقه عملیات نصب تموم میشه
گوشی رو جدا کنید یه هارد ریست ( power+ reset) و ویندوز جدید بالا میاد
اما اون دایرکتوری ExtROM رو تو گوشی کپی کنید و اتو رانو اجرا کنید
نصب اینجا کامل میشه
من برا فارسی کردن از عربرایزر استفاده کردم
فقط دفعه اول که نصب کردم ارور میداد خیلی سعی کردم که درست نشد یه بار حرکت از نو کردم وین 2003 اصلی گوشیمو نصب کردم بعد دوباره این مراحل رو انجام دادم
اینم لینک توضیحات
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Helmi
به بخشید که توضیحاتم خیلی ابتدائیه اخه من تو این مقوله خیلی بیسوادم فقط دستور مقامات بالا بود
الان گوشیم داره پرواز میکنه خیلی نرم وراحته
موفق باشید

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من الان بعد از 7،8 ماه،سری به سایت O2 زدم تا ROM واسه گوشیم بگیرم.ولی در نهایت تعجب دیدم اصلا اسم mini S جز محصولاتش نیست!!!!:blink: چرا؟؟؟؟
من میخواستم downgrade کنم،یکی میشه بگه چرا اینجوری شده؟؟من خودم از این سایتش user manual دانلود کرده بودم ولی الان هیچ خبری نیست!!

godsosall

Registered User
لایک‌ها
0
اين فایل که WM6 توش هست رو نمیشه یکجا دیگه بزارین که بشه دانلود کرد. rapidshare خیلی سخته دانلود کردن ازش

oboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا من wm6 که تو تاپیک upgrad معرفی شده بود ریختم صدا نداره میشه یکی دیگه برای jamin بزارین؟:( :(

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین، باز کردن ext.rom همه ی دستگاه ها، با یک ابزار یا برنامه ی مشابه، امکان پذیر نیست.
اولاً باید دستگاهتون SuperCID بشه (فقط hermes لازم نیست supercid بشه)
بعد باید یه سری تغییرات توی رجیستری بدید تا ext.rom آن هاید و آنلاک بشه.
این تغییرات رجیستری هم فکر نمی کنم واسه همه ی دستگاه ها یه جور باشه.

اوکی؟
brsh1.gif

فرهاد جان،من extended rom گوشیمو unlock کردم،حدود 9.5 mb فضا داره که الان 6.5mb خالیه و میتونم برا نصب برنامه ازش استفاده کنم.ولی وقتی با resco فولدر Extende ROM باز میکنم یه سری فولدر میان که اسماشون غیر قابل خوندن و بصورت مربع مربع نشونشون میده!!اینا چی هستن؟؟نمیتونم delete کنمشون.البته امتحان نکردم که میشه کلا extrom فورمت کرد یا نه.
یه توضیحی بده please:)

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)
174.gif
رو خدمتتون عرض میکنم!
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!
98.gif

نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!

اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند
263.gif

مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html

2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته:(تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!:p
302.gif

نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:
167.gif

یه ذره دقیق از اول بگو با توضیحا ت آسون من نفهمیدم اصلان

شمرده بگو :wacko:

اصلان من هارد ریست میکنم اون تنظیمات ال سی دی نمیاد

هارد ریست از طریق همین کلید دوربین و...

یه صفحه با 4 رنگ قرمز سبز آبی سفید میاد ..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان رام جدید محصولات HTC رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
سایت رسمی برای آپگرید داره ؟!

بله مهدی جان داره، دفترچه ی راهنما رو چک کن پیداش می کنی
سایت غیر رسمیش هم می شه همون xda developers ، اینجا رو ببین
درضمن اگه مشکلی با رام فعلیت نداری فک می کنم بهتر باشه رام های غیر رسمی و cooked نریزی، تا 2-3 ماه دیگه ظاهراً قراره یه آپگرید رسمی wm6 بیاد برای آرتمیس
mornincoffee.gif

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
wm6 رو امروز ریختم رو جمین

خیلی عالی بود

سرعت بسیار عالی تر شده و نرم تر

گرافیک عم یه ذره بالاتر نمایانه

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به کامپیوتر وصل نمیشه

میگه نسخه 4.5 رو نصب کن تو کامپیوترت

نسخه 4.5 رو میشه لینکش رو بگزارید ..

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
بله مهدی جان داره، دفترچه ی راهنما رو چک کن پیداش می کنی
سایت غیر رسمیش هم می شه همون xda developers ، اینجا رو ببین
درضمن اگه مشکلی با رام فعلیت نداری فک می کنم بهتر باشه رام های غیر رسمی و cooked نریزی، تا 2-3 ماه دیگه ظاهراً قراره یه آپگرید رسمی wm6 بیاد برای آرتمیس
mornincoffee.gif
thankyou.gif

بالا