این حدس منه که برید +10 یه دکتری که معرفی می کنه برای اعزامی ها ادرس و اسمشا از متصدیش بپرسین و برین پیشش.دکتری دارین که بشه بهش مراجعه کرد برای بازدید قبل از پست کردن ببینیم معافیم یا نه ؟
اصلا همچین چیزی هست ؟
این حدس منه که برید +10 یه دکتری که معرفی می کنه برای اعزامی ها ادرس و اسمشا از متصدیش بپرسین و برین پیشش.دکتری دارین که بشه بهش مراجعه کرد برای بازدید قبل از پست کردن ببینیم معافیم یا نه ؟
اصلا همچین چیزی هست ؟
با سلام
دوره اموزشی ارتش یا نیروی انتظامی چند روزه هست؟؟ 45 روز یا 60 روز ؟؟
سپاس
آقا منم همونجام.جریان اراک چیه؟درود.
من آموزشی افتادم شهید درویش (اهواز)
ولی شنیدم لیسانسه ها رو اون جا نمی فرستند ، احتمالا میرن اراک
کسی چیزی در این باره نمی دونه؟
ممنون داداش. خیلی کامل و جامع.
در مورد حموم که اینطوری نامردیه!
فکر کنم اون قبل چهار و نیم بیدار شدنم به بهونه حنب شدن باشه!
یعنی مثلا منی که خیلی عرق می کنم هر روز صبح یا سحر زودتر باید بلند شم!
در مورد لیست چیزهای که گفتید ببرید اثری از صابون نبود. ممنوعه؟ مدت زمان حمام هم قانون منده؟ بردن لیف اینه کوچیک لوازم اصلاح با توجه به اینکه معلوم نیست کی مرخصی می دن؟ شب قدرم می گیرن تو سربازی؟ اینش باید خوب باشه.
رفتم تو فکر اینکه با افتابه تمرین کنم دست به اب رفتنو حدس می زنم شلنگ نداشته باشه دست به ابشون [emoji2]
لباسامون هم بایستی خودمون بشوریم. تاید لازمه [emoji2] الان بایستی به بدیهی ترین احتیاجات زندگیم هم فکر کرد.
اعزامی اول تیرم. از کی برم دنبال اینکه کجا افتادم؟
دیدم 01 ی میخواستی گفتم ج بدم و الا رفیقمون جواب دادنافرادی که 01 بودن:
دوستان اگه روز اول اردیبهشت موهامون رو کوتاه نکنیم مساله ای داره؟یعنی بعد از مرخصی اول که برگشتیم موهامون رو کوتاه کنیم
اولین بار که اونجاییم چند روز اونجا میمونیم و بعد بهمون مرخصی میدن ؟
روز اول با چه لباسی بریم؟ با تی شرت بریم گیر میدن؟
روز اول با ساک معمولی بریم طوریه ؟ بعدش خودشون بهمون ساک میدن ؟
لباس نظامی و پوتین کی بهمون میدن؟
یلقوی رو بهمون میدن یا خودمون باید تهیه کنیم؟
آره عزیزم آینه هم داره. سهمیه تیغ و طنابم بهت میدن :دی شوخی کردم نری بگی سهمیمو بدید که بت میخندن :دیپاداگان 01 سرویس های بهداشتیش آینه داره که جلوش ریشامون رو بزنیم یا خومون باید آینه هم ببریم؟
برو +10 یه برگ دیگه بگیر ، یه مهری خودشون میزنن روش میشه اصل . به همین راحتی. اگه پرسید (بعید میدونم بپرسه) نسخه اصلی کجاست بگو نیومد در خونه از +10 گرفتمسلام دوستان
من یک سوال داشتم ، من توی عید زنگ زدم 096480 گفت که افتادم نیروی انتظامی بعد تونستم از طریق عموم عوضش کنم بندازم **** ، فقط اینکه برگ سبز من که اومده توش همون نیروی انتظامی خورده و رفتم +10 یه پرینت که گرفتم توش زده **** ، ، من با همین برگه که از پست گرفتم برم پادگان مشکلی پیش نمیاد که؟؟ مهر هم داره ،اونجا نمیپرسن خود نسخه اصلی کجاست؟؟
بیمه ؟ یعنی خانواده نظامی ای؟ اگه آری ، با یگانت هماهنگ کن ، دفترچه صادر نشه احیانا ، اگرچه هم دورم مثل شما بود و براش صادر نشد ، همونو معتبر کردن براش .دوستان من بیمه بودم...میخواستم ببینم بعد اعزام باید چیکار کنم؟ خود **** وظیفه واسمون بیمه رد میکنه؟؟ کسی اطلاعات داره کامل توضیح بده لطفا
=================
نیروی دریایی سیرجان کسی اطلاعات داره ؟
ممنون بابت اطلاعات!دیدم 01 ی میخواستی گفتم ج بدم و الا رفیقمون جواب دادن
-موهاتو کوتاه نکن. چون یکم اردیبهشت که میری ، بهت برگ میدن ؛پنجم برمیگردی ، اون موقع بزن. با 4 بزن اگه تابلو نمیشه با 8 هم بزنی موردی نداره
- اولین بار ما رو یک هفته نگه داشتن ، بعدش بهمون برگ دادن پنج شنبه تا جمعه (یعنی به تهران کرجیا تا جمعه دادن ، به شهرستانیا هم ساعتی برگ دادن)
- روز اول با شلوار کردی برو، بزا حال کنن :دی شوخی کردم . با هر چی دلت خواست برو. ساک و ... هم نبر خشک خشک برو چون نگهت نمیدارن اگه شهرستانی نباشی ، یعنی میتونی بیای خونتون
- ساک ببری چیکار؟ هیچی غیر مدارک شناسایی و برگ اعزام نبر . (باز هم میگم اگر خونت اطراف تهرااانه هااا)
- روز اول که میری بهت همه چی میدن ، یعنی تقریبا هیچی نمیدن! چون وضع بودجه خرابه فقط یه دست لباس و کلاه کار و پوتین و شایدم جوراب! میدن. یه سری هم حین آموزشی میدن بهت
- آره یقلوی هم بهت میدن. اما از من میشنوی : یک عدد بشقاب +قاشق +چنگال + لیوان + کیسه فریزر ببر ؛ کیسه فریزرو میکشی رو بشقاب غذا میخوری که بشقابو حال نداشتی نشوری!
آره عزیزم آینه هم داره. سهمیه تیغ و طنابم بهت میدن :دی شوخی کردم نری بگی سهمیمو بدید که بت میخندن :دی
01یه سری مزیت داره تووپ ، سرویس بهداشتی و حموم تو اکثر یگانها اختصاصی هست و وجود داره. در کنارش یه چهل دوش داره (حموم عمومی) که خیییلی حااال میده. برو عشق کن . در حدی که هر شبم زدی به جدول ، مشکلی نداره !
برو +10 یه برگ دیگه بگیر ، یه مهری خودشون میزنن روش میشه اصل . به همین راحتی. اگه پرسید (بعید میدونم بپرسه) نسخه اصلی کجاست بگو نیومد در خونه از +10 گرفتم
بیمه ؟ یعنی خانواده نظامی ای؟ اگه آری ، با یگانت هماهنگ کن ، دفترچه صادر نشه احیانا ، اگرچه هم دورم مثل شما بود و براش صادر نشد ، همونو معتبر کردن براش .
دستشویی ها که مایع دارن و شلنگ هم دارن و نسبتا تمیزن!(چون 1گروه از بچه های خودتون هر روز توالت ها رو میشورن! و 1نفر همیشه نگهبانی میده!)تایم حمام کافی هست ولی فقط هفته ای 1بار!صابون ممنوع نیست
راستی از من میشنوی اصلا موبایل نبر(چه ساده و چه هوشمند)به دردسر تحویل دادن و گرفتنش نمیارزه!
لباس چند دست ببر که نیازی به شستن نباشه و موقعی که اومدی مرخصی بشور(کلا انرژی و حال شستن نیست!)
این توضیحاتی که دادم مربوط به مالک اشتر اراک(ناجا)هست.اگه منظورتون تقسیم بعد از آموزشی هست:معمولا تا لحظه آخر نمیگن کجا قراره بیوفتی(به ما حتی روز آخر هم نگفتن!و بعدا تلفنی ازشون پرسیدیم!)
در کل نگران نباش.این هم بخشی از زندگی هست و تجربیات و خاطرات خاصی برات باقی میمونه.هر چند دوره خوشایندی نیست ولی جالبه
من خودم 2-3 روز اول میخواستم فرار کنم![]()
بچهها کسی اینجا نمیدونه کد سخا چیه؟
مث اینکه یه کد 5 رقمیه، رو برگ سفید نوشته!
اگه کسی پیدا کرد رو برگ سفیدش، ممنون میشم یه اسکرین بذاره. ببینم دقیقاً چی به چیه ...
مغسی
مشمول گرامی٬ این گذرواژه (کد سخا) کلید استفاده از سامانه های خدمات الکترونیک - سخا - سازمان وظیفه عمومی برای شماست .
در نتیجه چیز خاصی نیس :دی واسه استعلام با موبایل یا پیگیری از طریق سایت و ... هست ..
اینارو بیخیال! ۰۱ ارتش تهران چند نفر آدم باحال پی ام بدن آشنا شیم! :general208:
رو برگه سفیدت پیداش کردی.؟ به ما هم یاد بده کجاشه. فک کنم از فرابنفش استفاده کردی [emoji2]پیداش کردم
میخوای خودم بات بیام؟ یه گونی بهمن دودول برات جاساز میکنم![]()
از شومبول بصیرت استفاده نمودمرو برگه سفیدت پیداش کردی.؟ به ما هم یاد بده کجاشه. فک کنم از فرابنفش استفاده کردی [emoji2]
پیداش کردم
میخوای خودم بات بیام؟ یه گونی بهمن دودول برات جاساز میکنم![]()
من به زور خلاص شدم! 2 اسفند از دستشون راحت شدمشما هم ۱/۲ اعزامی ۰۱ ارتش یا مزاح فرمودی؟![]()
گلم تو منو اعزام جلوی میزان غیبت می زنه.دوستان تو سایت وظیفه پلیس وضعیت خدمت و چک کردم اینو زد تاریخ شروع هم زده بود ولی تاریخ پایانو نزده بود
حالا تو قسمت اخرین وضعیت خدمت زده معافیت تحصیلی یعنی الان غیبت نداره و هنوز معافیت تحصیلی براش رد میشه درسته ؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 788020
از شومبول بصیرت استفاده نمودم
نه با!! برگ سفید خر کیه!
یه اس ام اس بزن به 110206010 با متن ؟
فقط علامت سوال
بعد میری تو سیستم بیصاحال شدشون! هیچی نیس، فقط زمان اعزامت هستو کی دفترچه فرستادی!!
http://glxy.ir/rH0ji
اینی که 22 فروردین گرفتم از +10 روش مهر داره ، پس حله دیگه؟؟ مشکلی که خدای نکرده پیش نمیاد؟؟برو +10 یه برگ دیگه بگیر ، یه مهری خودشون میزنن روش میشه اصل . به همین راحتی. اگه پرسید (بعید میدونم بپرسه) نسخه اصلی کجاست بگو نیومد در خونه از +10 گرفتم
اها. خوب از من این قسمت میاره. چون دفترچه ارسال کردم.ممنون
مشاهده پیوست 788052 قسمت ازام و بقیه قسمتایه سمت راستو ( به غیر از قسمت معافیت تحصیلیو که بالا عکسشو گذاشتنم ) اینو میاره درسته یا ایرادی چیزی داره چون تاریخ اخرین بروز رسانیو تاریخ امروز ده یعنی درسته یا ....
خوب شما قاعدتا دانشجویی درسته؟ و قبل دانشگاهت دفترچه ارسال کردی؟ به هرصورت چیز عجیبی نیست **** وظیفه اطلاعات وضعیت تحصیلی یا سربازی و خدمت همه مذکرهای کشور بدونه، شما می خوایی بدون غایب محسوب میشی یا نه؟دفترچه که نفرستادم . نمیدونی جریاناین چه تو اخرین وضعیت زده معافیت تحصیلی ولی تو ازام و بقیه موارد سمت راست زده هیج درخاستی یافت نشد دوستان نظری ندارن