آره عزیزم. بهترین قسمت خدمت بیمشه! مثلا من نوعی با دفترچه بدون هزینه در مراکز درمانی نزاجا، یا حتی با 10-20 درصد در دیگر ارگانها مثل **** ، درمان میشمممنون بابت اطلاعات!
این یقلبی و پلاستیک روشم بحثی هست واسه خودشا! دوستم می گفت امیرشون دستور داده هیچکی حق نداره اینکارو بکنه!  خوبه یه دوک سفره یه بار مصرف ببریم.
در مورد بیمه گفتید. یعنی دفترچه بیمه بهمون می دن؟
در مورد روز اول که من اصفهانی هستم اگر شهرخودمون بیافتم آموزشی که میگید برتون می گردنند اگرم شهرستان بیافتیم روز اول برمون نمی گردونند؟
ممنون بابت اطلاعات دوست عزیز. این نگرانیم هم برطرف شد. [emoji4]
آره . تضمینی برو خیالت راحت. من آموزشی نیرو انتظامی افتاده بودم، تغییر دادم شدم ارتش . مثل شما رفتم +10 برگ اعزام جدید گرفتم ، با همون رفتم. وقتی هم افتادم یگان بعد 2 ماه که پروندم اومد ، دیدم همون برگ که بهشون دادم ، اولین برگ تو پروندمه.اینی که 22 فروردین گرفتم از +10 روش مهر داره ، پس حله دیگه؟؟ مشکلی که خدای نکرده پیش نمیاد؟؟
درود بر داش علی گلدیدم 01 ی میخواستی گفتم ج بدم و الا رفیقمون جواب دادن
-موهاتو کوتاه نکن. چون یکم اردیبهشت که میری ، بهت برگ میدن ؛پنجم برمیگردی ، اون موقع بزن. با 4 بزن اگه تابلو نمیشه با 8 هم بزنی موردی نداره
- اولین بار ما رو یک هفته نگه داشتن ، بعدش بهمون برگ دادن پنج شنبه تا جمعه (یعنی به تهران کرجیا تا جمعه دادن ، به شهرستانیا هم ساعتی برگ دادن)
- روز اول با شلوار کردی برو، بزا حال کنن :دی شوخی کردم . با هر چی دلت خواست برو. ساک و ... هم نبر خشک خشک برو چون نگهت نمیدارن اگه شهرستانی نباشی ، یعنی میتونی بیای خونتون
- ساک ببری چیکار؟ هیچی غیر مدارک شناسایی و برگ اعزام نبر . (باز هم میگم اگر خونت اطراف تهرااانه هااا)
- روز اول که میری بهت همه چی میدن ، یعنی تقریبا هیچی نمیدن! چون وضع بودجه خرابه فقط یه دست لباس و کلاه کار و پوتین و شایدم جوراب! میدن. یه سری هم حین آموزشی میدن بهت
- آره یقلوی هم بهت میدن. اما از من میشنوی : یک عدد بشقاب +قاشق +چنگال + لیوان + کیسه فریزر ببر ؛ کیسه فریزرو میکشی رو بشقاب غذا میخوری که بشقابو حال نداشتی نشوری!
دوستان الان نیرو انتظامی به لیسانس چه درجه ای میده ؟
فدا مدا...درود بر داش علی گل
من این تیکه رو نگرفتم
من ساکن اصفهانم ...آموزشی افتادم 01 تهران
با این وجود بارم رو چطور ببندم؟ همون اول 4-5 مرخصی بهم میدن برگردم؟
بله موثر هست ، اما نه اونچنان که خودتو بخاطرت به کشتن بدی! الان تو ارتش ، این امتحان به شدت روی درجه موثر هست. چون در پایه لیسانس درجه شده گروهبانیکمی، اما خیلی از رتبه بالاها رو ستوانی میدن. بماند که برخی هم دوره کد میخورن و از اون طریق درجه میگیرن...دوستان این امتحانی که تو آموزشی میگیرن مهم هست؟
مثلا تو تقسیمت بعد آموزشی تاثیر داشته باشه و....؟
دکتری هستش قبل اقدام کردم پدرمو نشون بدم که اگه بهم نمی خوره معافی نرم اصلا دنبالش ؟
سلام دوستان
من یک سوال داشتم ، من توی عید زنگ زدم 096480 گفت که افتادم نیروی انتظامی بعد تونستم از طریق عموم عوضش کنم بندازم **** ، فقط اینکه برگ سبز من که اومده توش همون نیروی انتظامی خورده و رفتم +10 یه پرینت که گرفتم توش زده **** ، ، من با همین برگه که از پست گرفتم برم پادگان مشکلی پیش نمیاد که؟؟ مهر هم داره ،اونجا نمیپرسن خود نسخه اصلی کجاست؟؟
با سلام
دوره اموزشی ارتش یا نیروی انتظامی چند روزه هست؟؟ 45 روز یا 60 روز ؟؟
سپاس
سلام دوستان
من اعزامی 1/2 پادگان نیرو هوایی ارتش شهید خضرایی هستم/
کسی از دوستان اطلاعاتی در ارتباط با این مرکز آموزشی داره؟
و اینکه امکان داره برای تقسیم پدافند نیرو هوایی خدمت کنیم یا اینکه سربازایی که آموزشیشون نیرو هوایی بوده حتما باید پایگاه شکاری خدمت کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شاید بشه گفت بهترین نباشه حداقل از بهترین ها هست این پادگان.
اکثراً کسایی که امریه دارن خضرایی میوفتن !
پدافند هم کاملاً جدا شده از ارتش لزوماً شکاری خدمت نمیکنید ممکنه ستادی هم خدمت کنید توی تهران،ولی بله داخل نیرو هوایی ارتش تقسیم میشید.
ممنون دوست عزیز.من اول کد 02 ارتش خورده بودم که بعد از چند روز خودشون برام خضرایی رو ثبت کردن.
من ساکن اهواز هستم.توی اهواز نیرو هوایی ارتش پایگاهی نداره و شهرهای اطراف دارن.فقط یه پدافند نیرو هوایی توی اهواز هست.یعنی امکان اینکه من توی پدافند خدمت کنم به هیچ وجه نیست؟؟؟
اون ستادی که فرمودین چجور مکانی هست؟از کجا باید مطلع بشم که توی شهر ما هست یا نه؟من با مدرک ارشد میرم خدمت درجمون ستوان 2 میشه دیگه؟
ببخشید اگه طولانی شد
بهترین کار اینه از دژبان همون جایی که میگید یه سوال بکنیدبه نقل از siamak1989 :.فقط یه پدافند نیرو هوایی توی اهواز هست
کاش همون 02 میموندین بعدش هم مستقیم میرفتین 92 راحت
اما ببینید اگر شما از حرفی که زدین برمبنای پدافند نیرو هوایی،میشه انتظار داشت که بطور کامل هنوز جدا نشدن و هنوز زیر مجموعه نیروی هوایی ارتش هستن.
بهترین کار اینه از دژبان همون جایی که میگید یه سوال بکنید
تا اونجا که ذهن من یاری میکنه فقط شکاری دزفول یادم میاد.در کل بعید میدونم هنوز یگانی از پدافند مونده باشه همه یک پارچه شدن
ستاد های فرماندهی هم فقط تهران هستن بزرگوار
بله ستواندوم میشید ارشد کم نشده درجه هاش
جساراتاً اعزامتون 1 ام و امروز 26 ام شما 5 روز فرصت دارید چرا 1 روز؟تغییر کد محل آموزش تا چند روز قبل اعزام ممکنه دوست عزیز؟اگه کسی آشنا داشته باشه امکان این تغییر چند درصده؟ براحتی میتونن کد رو تغییر بدن؟با اینکه من 1 روز اعزاممه زمان هست مه بتونم کدو تغییر بدم؟
جساراتاً اعزامتون 1 ام و امروز 26 ام شما 5 روز فرصت دارید چرا 1 روز؟
محل اموزش هم تا لحظه اخر قابل تغییره
اشنا هم اگر واقعا اشنا باشه 100% میتونه عوض کنه محل اموزشو
سقف درجه ستوان سومی هستممنون دوست عزیز.من اول کد 02 ارتش خورده بودم که بعد از چند روز خودشون برام خضرایی رو ثبت کردن.
من ساکن اهواز هستم.توی اهواز نیرو هوایی ارتش پایگاهی نداره و شهرهای اطراف دارن.فقط یه پدافند نیرو هوایی توی اهواز هست.یعنی امکان اینکه من توی پدافند خدمت کنم به هیچ وجه نیست؟؟؟
اون ستادی که فرمودین چجور مکانی هست؟از کجا باید مطلع بشم که توی شهر ما هست یا نه؟من با مدرک ارشد میرم خدمت درجمون ستوان 2 میشه دیگه؟
ببخشید اگه طولانی شد
باور بفرمایید با همین چشمام دیدم توی ۳ ساعت امریه یگانی و عوض کردن ۳ روز برای اشنایی که از دستش کار بر بیاد که زمان زیادیهمرسی از کمکت.منظورم این بود یکم 1 اعزاممه.
با توجه به اینکه تایم اداری میره برای شنبه 29 چقدر احتمالش هست بشه کاری کرد؟
سقف درجه ستوان سومی هست
باور بفرمایید با همین چشمام دیدم توی ۳ ساعت امریه یگانی و عوض کردن ۳ روز برای اشنایی که از دستش کار بر بیاد که زمان زیادیه
ایشالا که درست میشه شما سعیتو بکن که دلت نسوزه دو فردای دیگه
.