• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز من از يک سازمان دولتي مي خوام بگيرم يعني مي خواهند بهمون بدهند ADSL از همين شرکت صبا نت لطفا اين رو بخونيد ببنيد حالا خوب هست يا خير البته تخفيف هايي هم که مي خواهند بدن:
مودم smc قيمت آزاد 70/75 هزار تومان براي کارمندان 55 هزار تومان
هزينه نصب و راه اندازي در منزل 15/ 20 هزار تومان جهت کارمندان 5 هزار تومان

اشتراک سه ماهه بدون هزينه قبض تلفن يعني تلفن هيچي نمي ياد + محدوديت حجمي سه ماه ده گيگابايت
سرعت 128 کيلوبايت = جهت کاربر ازاد 46100 تومان که براي کارمندان 39 هزار تومان
حالا اين خوب هست يا خير
با تشکر

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان میشه یک نرم افزار معذفی کنید که بعد از نصب و کار کردن بهم نشون بده چقدر تبادل داشتم؟
واسه محدودیت حجمی می خوام مرسی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اینجا شاتل ... همه چیز خوب ...
به نقل از hamilton :
بدبختي همينه.هرجا ميري همين را ميگن.بجاي اينكه مشكل را حل كنند به شعور مصرف كننده بي احترامي ميكنند
راستی همیلتون جان ، توی این برگه قرارداد شاتل نوشته که باید 95% زمانها در ماه به شما خدمات بدن و گرنه باید خسارت بدن
rules.gif
... خب اینطوری که توی میگی قطعی ات خیلی بیشتر از 5% هستش ... تا حالا اقدام کردی برای خسارت و اینا ؟ ضرر نداره ها ...
character0144.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اینجا شاتل ... همه چیز خوب ...

راستی همیلتون جان ، توی این برگه قرارداد شاتل نوشته که باید 95% زمانها در ماه به شما خدمات بدن و گرنه باید خسارت بدن
rules.gif
... خب اینطوری که توی میگی قطعی ات خیلی بیشتر از 5% هستش ... تا حالا اقدام کردی برای خسارت و اینا ؟ ضرر نداره ها ...
character0144.gif

چرا انصافا خودشون رو كشتند با اين خسارت دادنشون.يكبار 2 ماه قبل 4000 تومان به ازاي 2.5 ماه قطعي و اختلال.براي قطعي هاي اسفند ماه هم ايميل زده بودم و تلفن هم كردم ولي Account mnager بنده فرمودند در دست بررسي هست شمااين ماه را پرداخت كنيد تا ماه بعد ببينيم چه كار ميتونيم بكنيم.
اين هم از پرداخت خسارت.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
پارس آف لاین رفت روی هوا
لعنتی هم تورنت بسته شده و هم ای میول نمی تونه به سرور کانکت شه

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
قيمت تمام شده ADSL بخش خصوصي، پايين تر از دولتي خواهد بود

به دليل صرفه‌‏جويي نيروي انساني و برنامه‌‏ريزي سريع‌‏تر، قيمت تمام شده ADSL بخش خصوصي به مراتب پايين‌‏تر از ارائه اين سرويس توسط دولت خواهد بود.

مدير يك شركت ارايه دهنده اينترنت پر سرعت (PAP)، درگفت وگو با خبرنگار ايلنا، با اشاره به تصميم مخابرات دولتي براي ارائه ADSL دركشور، اظهارداشت: حضور كم رونق بخش خصوصي در مناطقي كه مخابرات امكانات و فضا در اختيار قرار مي‌‏دهد به دليل كمبود مشتري، طولاني بودن بازدهي و نيز توجيه اقتصادي است كه در صورتي كه دولت نيز بخواهد در اين مناطق وارد شود صرفه اقتصادي نداشته و بايد از سوبسيد استفاده كند.
وي،گفت: در اين مناطق به دليل عدم استقبال از سرويس ADSL، قيمت تمام شده اين سرويس براي شركت‌‏ها بيشتر از هزينه ارائه آن خواهد شد.
وي، با بيان اين‌‏كه مخابرات در مناطقي كه براي بخش خصوصي توجيه اقتصادي داشته و استقبال صورت مي‌‏گيرد، فضا و امكانات در اختيار اين بخش قرار نمي‌‏دهد، تصريح كرد: چنانچه مخابرات بخواهد به بهانه اجراي قانون برنامه توسعه وارد اين عرصه شود، پيشنهاد مي‌‏شود سوبسيدي را كه مي‌‏خواهد در مناطق محروم براي ارائه ADSL به كار بندد، در اختيار بخش خصوصي قرار دهد تا حضور PAP ها در اين مناطق با توجيه اقتصادي همراه باشد.
اين فعال عرصه اينترنت، قيمت‌‏هاي عرضه شده توسط بخش خصوصي را پايين‌‏تر از قيمت ارائه اين سرويس توسط دولت عنوان كرد و يادآورشد: در حال حاضر در مراكزي كه بخش خصوصي ADSL مي‌‏دهد دولت توانايي رقابت را ندارد؛ چرا كه قيمت‌‏هاي اين سرويس بسيار پايين‌‏تر از حد انتظار است.
وي، با تاكيد بر اين‌‏كه بخش خصوصي روش‌‏هاي مختلف جبران اين كاهش قيمت را پيدا كرده است كه اين امر از بخش دولتي ساخته نيست، خاطرنشان كرد: در مناطقي كه بخش خصوصي ADSL ارائه مي‌‏دهد مخابرات توانايي رقابت ندارد و تنها دولت در مناطقي مي تواند حضور پيدا كند كه اين بخش از لحاظ اقتصادي توانايي آن را ندارند كه اين امر با توجه به سوبسيد در نظر گرفته شده دولت،‌‏ فرصت نابرابري ايجاد خواهد كرد.
وي، ادامه داد: طبق برنامه چهارم توسعه حدود 80 درصد ظرفيت سازي ADSL در كشور به بخش خصوصي سپرده شده است كه در صورت ارائه امكانات از سوي دولت، آمادگي انجام اين برنامه توسط بخش خصوصي وجود خواهد داشت.
وي، پراكندگي مشترك در برخي مناطق را از جمله دلايلي دانست كه سبب افزايش هزينه فعال كردن سرويس ADSL مي‌‏شود و ادامه داد: در صورتي كه فرصت‌‏هاي بخش خصوصي و دولت برابر باشد بخش خصوصي به مراتب موفق تر از دولت حركت مي‌‏كند.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
من تهرانم و سپنتا دارم

سلام
راستش من می خوام سرویس ساعتی سپنتا(128) رو امتحان کنم چند تا سوال داشتم

Ping موقع دانلود از E-mule و Rapid ، Torrent و در زمان وبگردی

min speed دانلود از سایت های بالا
ممنون:)

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز من از يک سازمان دولتي مي خوام بگيرم يعني مي خواهند بهمون بدهند ADSL از همين شرکت صبا نت لطفا اين رو بخونيد ببنيد حالا خوب هست يا خير البته تخفيف هايي هم که مي خواهند بدن:
مودم smc قيمت آزاد 70/75 هزار تومان براي کارمندان 55 هزار تومان
هزينه نصب و راه اندازي در منزل 15/ 20 هزار تومان جهت کارمندان 5 هزار تومان

اشتراک سه ماهه بدون هزينه قبض تلفن يعني تلفن هيچي نمي ياد + محدوديت حجمي سه ماه ده گيگابايت
سرعت 128 کيلوبايت = جهت کاربر ازاد 46100 تومان که براي کارمندان 39 هزار تومان
حالا اين خوب هست يا خير
با تشکر

آره خوبه. شما شیراز نیستید؟

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان نظر شما رو مودم زیمنس چی هست!؟
چرا همه چی واسه تهرانه !؟
من که دانشجوی بیرجندم رفتم adsl بگیرم میگه:128 با 1 گیگ محدودیت ماهی 20000 تومن!واسه هر گیگ هم 3500 تومن!
شما میگین من که می خوام از emule و ... دانلود کنم میصرفه!؟
مرسی

نه نمی صرفه. یک سری به sabanet.ir بزن شماره نماینده بیرجندشو بردارید اون باید بهتر باشه چو 3 تا 7 صبح محدودیت دانلود نداره

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
راستش من می خوام سرویس ساعتی سپنتا(128) رو امتحان کنم چند تا سوال داشتم

Ping موقع دانلود از E-mule و Rapid ، Torrent و در زمان وبگردی

min speed دانلود از سایت های بالا
ممنون
شما منظورت از پینگ همون تاخیر هست دیگه!

تاخیرش که عالیه بین 200 تا 300

در مورد رپید و توررنت که سرعت در بدترین شرایط 10 و در بهترین 13 تا 14 به راحتی میره(ایمیول هم فرق زیادی نباید بکنه)
البته با توجه به اینکه توررنت اشتراکی هست خودش به صورت عادی کمی از دانلود از سرور هایی مثل رپید کمتره

در هر صورت این عکس خیلی چیزهارو میگه
115633429.png

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
شما منظورت از پینگ همون تاخیر هست دیگه!

تاخیرش که عالیه بین 200 تا 300

در مورد رپید و توررنت که سرعت در بدترین شرایط 10 و در بهترین 13 تا 14 به راحتی میره(ایمیول هم فرق زیادی نباید بکنه)
البته با توجه به اینکه توررنت اشتراکی هست خودش به صورت عادی کمی از دانلود از سرور هایی مثل رپید کمتره

در هر صورت این عکس خیلی چیزهارو میگه

ممنون از راهنماییتون
:)

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام اساتید

من یه سوال دارم فقط تو رو خدا زود جئاب بدید می خوام ای دی اس ال بگیرم در اهواز

از شرکت پارس انلاین

میگه سرعت 64 ماهی 24 تومن

خدایی گرونه شما جایی دیکه سراغ ندارید؟

ببخشید عجله ای اومدم اینجا و سوال پرسیدم چون قراره 2 روز دیگه بیان نصب

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی گرونه یه جورایی نامردیه... بگو تهران ماهی 10 تومن میدن...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چرا انصافا خودشون رو كشتند با اين خسارت دادنشون.يكبار 2 ماه قبل 4000 تومان به ازاي 2.5 ماه قطعي و اختلال.براي قطعي هاي اسفند ماه هم ايميل زده بودم و تلفن هم كردم ولي Account mnager بنده فرمودند در دست بررسي هست شمااين ماه را پرداخت كنيد تا ماه بعد ببينيم چه كار ميتونيم بكنيم.
اين هم از پرداخت خسارت.
اای بابا ، چقذه تو بدشانسی ...
consoling2.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اای بابا ، چقذه تو بدشانسی ...
consoling2.gif

حالا كجاش رو ديدي.يه بار تازه گوشي P990i خريده بودم(همين 2-3 ماه قبل)خواستم از طريق اينترنت Firmware گوشي را آپديت كنم.وسط كار اينترنت از طرف شاتل به دليل پاره اي مشكلات قطع شد و من موندم و يك گوشي 800000 توماني نو كه روشن نميشد(باز خوب شد با گارانتي خريده بودم والا بايد كلي هم بايت گوشي خرج ميكردم).
از اين ماجراها كم نيست.ببينيد حق دارم از سرويس دهي شاتل شاكي باشم يا خير؟اين هم از اوضاع خسارت دهي اينها.

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .
از شركت اسياتك ADSL گرفتم ولي يه مشكل دارم .
اون هم اينه كه چراغ مودم چشمك ميزنه ولي ثابت نميشه و نميتونم كانكت بشم .

زنگ زدم بهشون و گفتن احتمالا سيم كشي ساختمون مشكل داره . منم گفتم قبلا با مودم سيمفوني پارس انلاين هيچ مشكلي نداشتم . گفتن كه مودم ما احتمالا قدرت اين كار رو نداره . ( مودم اونا : corecess 3112UG )

گفتن كه بايد از دم در ساختمون يه سيم بكشي براي مودم .

حالا ميخواستم بدونم كه ايا ايني كه گفتن ميتونه علت مشكل باشه و با تعويض مودم يا سيم كشي حل ميشه ؟
از پارس انلاين 64 داشتم حالا از اسياتك 128 گرفتم .

اين مودم هاي سيمفوني كه پارس انلاين ميده تو بازار ازاد چنده ؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام .

زنگ زدم بهشون و گفتن احتمالا سيم كشي ساختمون مشكل داره . منم گفتم قبلا با مودم سيمفوني پارس انلاين هيچ مشكلي نداشتم . گفتن كه مودم ما احتمالا قدرت اين كار رو نداره . ( مودم اونا : corecess 3112UG )

حالا ميخواستم بدونم كه ايا ايني كه گفتن ميتونه علت مشكل باشه و با تعويض مودم يا سيم كشي حل ميشه ؟

احتمال زیاد حرف مفت زدن. این پشتیبانی آسیاتک هر کی زنگ بزنه می خواد از سر خودش وا کنه. حالا برای اینکه بهونه دستشون ندی یه سیم از در خونه بکش و سیم داخل ساختمون رو قطع کن و مستقیم ببر سر مودم ببین فرقی می کنه یا. بی خودی خرج یه مودم رو دست خودت نذار یه وقت دیدی خطت درست رانژه نشده و مشکل از مرکز مخابراتته.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام .

اینو به همه میگن
بهشون بگو تست کردم باز مشکل داره و بگو پورتی که خطم رو روش رانژه کردین رو عوض کنید و با تعویض اون 99% مشکل حل میشه
این مشکل رو اکثر بچه ها از جمله خودم داشتم
اینا از مخابرات مشکل دارن و نمیخوان دوباره نامه بفرستن و خرج بکنن میگن همه چیز رو تست کنید که یه وقت هزینه اضافی ندن .. :lol:

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمايي دوستان ممنون .

البته يادم رفت بگم كه مشكل اصلي من اين پيغام هست : A network cable is unplegged

قرار هم هست امروز از طرف شركت يه نفر رو بفرستن خونمون . خدا كنه راه بيفته .

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من از بیرجند ایساتیس 256 گرفتم و از limwire با 25 -30 دانلود می کنم می خواستم بدونم این کم نیست!؟
یا خوبه!؟
ساعتی 500 بدون محدودیت دانلود

بالا