• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

reloto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الآن 2 هفته هست كه منتظر وصل شدن اينترنت توسط شاتل هستم.واقاً اعصاب آدم رو داغون ميكنن.هر وقت بخواي باهاشون تماس بگيري بايد 10-20 دقيقه پشت خط بموني .
يك سوال از دوستان مطلع دارم.
الآن چراغ Status مودم من 4روز ميشه كه روشن و ثابت هست.اما شركت ميگه كه هنوز خط از طرف مخابرات رانژه نشده!!! و مشكل از مخابرات هست وبايد صبر كنيد اما تصور خودم اينه كه شركت پورت آزاد نداره و با علم به اين مسئله با من قرارداد بسته.نظر شما چيه؟

فایل های ضمیمه

• Shatel.png
    Shatel.png
    16.6 KB · نمایش ها: 31

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
من الآن 2 هفته هست كه منتظر وصل شدن اينترنت توسط شاتل هستم.واقاً اعصاب آدم رو داغون ميكنن.هر وقت بخواي باهاشون تماس بگيري بايد 10-20 دقيقه پشت خط بموني .
يك سوال از دوستان مطلع دارم.
الآن چراغ Status مودم من 4روز ميشه كه روشن و ثابت هست.اما شركت ميگه كه هنوز خط از طرف مخابرات رانژه نشده!!! و مشكل از مخابرات هست وبايد صبر كنيد اما تصور خودم اينه كه شركت پورت آزاد نداره و با علم به اين مسئله با من قرارداد بسته.نظر شما چيه؟

اگه رانژه نشده باشه یا مشکلی باشه چراغ روشن میشه و دوباره خاموش میشه یا چشمک میزنه ولی ثابت نمیشه

دارن می پیچونن.. احتمالا ایپی که برای شما اختصاص دان مشکل داره و باید ارجا کار بدن تا ایپی شما عوض بشه و یا این که سرشون شلوغه و دارن قبلی ها رو برسی می کنن و شما تو صف هستی
البته تعویض ایپی 24 ساعته باید حل بشه
شما زنگ بزن بهشون بگو چراغ لینک یا همون استاتیوس ثابته و مشکل مخابراتی نداری و یکم گیر بده که کارت رو برسی کنن
اگه بدونن یه چیزی میدونی زود برسی می کنن

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من از بیرجند ایساتیس 256 گرفتم و از limwire با 25 -30 دانلود می کنم می خواستم بدونم این کم نیست!؟
یا خوبه!؟
ساعتی 500 بدون محدودیت دانلود

256 استاندارد بالاتر از 32 نباید بره
256/8=32

اگه اینقدر میگیری خوبه .. کم نیست هیچی زیادم هست
شما با برنامه تست نکن .. برو speedtest.net از اونجا تست بکن سرعتت رو و یا با dumeter تست کن حدود سرعتت چنده

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
جدا؟
اینکه واسه یک فایل 1 گیگی 20 ساعت طول میده!؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اگه رانژه نشده باشه یا مشکلی باشه چراغ روشن میشه و دوباره خاموش میشه یا چشمک میزنه ولی ثابت نمیشه

دارن می پیچونن.. احتمالا ایپی که برای شما اختصاص دان مشکل داره و باید ارجا کار بدن تا ایپی شما عوض بشه و یا این که سرشون شلوغه و دارن قبلی ها رو برسی می کنن و شما تو صف هستی
البته تعویض ایپی 24 ساعته باید حل بشه
شما زنگ بزن بهشون بگو چراغ لینک یا همون استاتیوس ثابته و مشکل مخابراتی نداری و یکم گیر بده که کارت رو برسی کنن
اگه بدونن یه چیزی میدونی زود برسی می کنن

سر اين IP چنان بلايي سر من درآورند كه نگو و نپرس.تا حد مشاجره با مديران شاتل هم جلو رفتيم.مچشون رو به طريقي گرفتم كه خودشون هم متوجه نشدند كه من چطور از كارشون سردرآوردم.بعد از اينكه فهميدند كه مشكل از خودشون هست مشكل IP حل شد ولي يك 1-2 ماهي جنگ اعصاب داشتيم.
خدا كار آدم را به اين قوم نندازه كه واقعا اعصاب آدم رو ........

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سر اين IP چنان بلايي سر من درآورند كه نگو و نپرس.تا حد مشاجره با مديران شاتل هم جلو رفتيم.مچشون رو به طريقي گرفتم كه خودشون هم متوجه نشدند كه من چطور از كارشون سردرآوردم.بعد از اينكه فهميدند كه مشكل از خودشون هست مشكل IP حل شد ولي يك 1-2 ماهي جنگ اعصاب داشتيم.
خدا كار آدم را به اين قوم نندازه كه واقعا اعصاب آدم رو ........

وقتی نمی دونن مجبورن بپیجونن .. یه سری ادم بی سواد رو جمع کردن ..
مشکلات خودشون رو باید ما بفهمیم و بهشون بگیم تا حل کنن

منو سر رانزه کردن پیر کردن اینا .. مو هام سفید شده
همیشه فکر اون روز بودم که اینترنتم وصل شد چقدر حال می کنم ولی اینا کوفتم کردن
وقتی وصل شد فقط گفتم خدا رو شکر این دردسر ها تموم شد

از مخابرات گرفته تا شرکت های ارائه دهنده همه بی سواد !

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد دوباره مي‌پرسم .
ايا اين ارور A network cable is unplegged مربوط به رانژه شدن خط هست كه بعد اين ارور هم چراغ مودم چشمك ميزنه ولي ثابت نميشه ؟
خود شركت هم گفته احتمالا مخابرات خط رو درست رانژه نكره كه دوباره درخواست رانژه كردن خط دادن .

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
ببخشيد دوباره مي‌پرسم .
ايا اين ارور A network cable is unplegged مربوط به رانژه شدن خط هست كه بعد اين ارور هم چراغ مودم چشمك ميزنه ولي ثابت نميشه ؟
خود شركت هم گفته احتمالا مخابرات خط رو درست رانژه نكره كه دوباره درخواست رانژه كردن خط دادن .

اگه مودم USB هست، تا چراغ لینک ثابت نشه شبکه آن پلاگ هست و احتمالا اشکال از رانژه مرکز تلفنتونه.
ولی اگه مودم LAN هست چه خط رانژه باشه چه نباشه نباید همچین پیغامی بیاد. ممکنه اشکال از مودم باشه.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اای بابا ، چقذه تو بدشانسی ...
consoling2.gif

امروز بالاخره بعد از 2 بار ايميل زدن و اعلام اينكه چرا پاسخي به درخواستهاي بنده پيرامون جبران خسارتي كه در ماه اسفند به علت اختلالات گسترده بوده نميدهيد يك پاسخ از طرف Account Manager خود دريافت كردم كه فرمودند طبق بررسي هاي انجام شده شما در حد معمول خود از ظرفيت تعيين شده استفاده كرده ايد و تخفيفي شامل حال شما نميشه.اين هم مدرك.شاتل و جبران خسارت؟:blink: :blink: :blink:

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه مودم USB هست، تا چراغ لینک ثابت نشه شبکه آن پلاگ هست و احتمالا اشکال از رانژه مرکز تلفنتونه.
ولی اگه مودم LAN هست چه خط رانژه باشه چه نباشه نباید همچین پیغامی بیاد. ممکنه اشکال از مودم باشه.
ممنون از راهنماييت . مودم من USB هست .
از طرف شركت اسياتك هم كه اومدن خونه و همه چيز رو چك كردن علت رو به احتمال خيلي زياد درست رانژه نشدن خط توسط مخابرات دونستن .
قرار شد د.ژوباره به مخابرات بگن كه رانژه كنن . ببينم كه ايا من ميتونم ADSL دار بشم يا نه .
خدا بگم اين مخابرات رو چي كار كنه :hmm:

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
به نظر شما برای وبگردی و تحقیقات ۱۲۸ کفایت میکنه یا ۲۵۶ بهتره؟
اصلا الان محدودیت adsl برداشته شده یا نه؟
۲۵۶ راحت به همه میدن؟

یه سوال دیگه میکروفیلتر یا اسپلیتر رو از کجا میشه راحت تهیه کرد به جز شرکتهای adsl
به نظر من که نیاز به گارانتی نداره ولی بعضی شرکت ها ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ میدن با گارانتی یک ساله در حالیکه max قیمت بیرون میگن که۲۰۰۰ است.

اینترنت پرسرعت ۱ ترا بایت در ایکی ثانیه حق مسلم ماست چوپان یا دامداران؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان عزيز.اين شركتهاي PAP هيچ برنامه اي براي كاهش هزينه خدمات ADSL ندارند؟كسي اطلاعي در اين خصوص داره؟يا اينكه اگر قراره كاهش تعرفه ها صورت بگيره از چه زماني اجرا خواهد شد؟يا قيمت امسال هم مشابه سال گذشته خواهد بود؟

reloto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعاً معلوم نيست توي اين شركتها چه خبره.ديروز چراغ ACT مودم هر دو ثانيه چشمك ميزد ولي ديتا دريافت نمي كردم.زنگ زدم شركت گفتن مشكل از مودم هست(ASUS AM602) و با بايد با مودمهاي ما تست كنيد. امروز قبول كردن مشكل خودشون هست و خط از رانژه خارج شد.الآن دوباره رانژه شده ولي باز ارتباط برقرار نيست و مثل اينكه اين سيكل بايد همچنان ادامه داشته باشه.

از دوستاني كه وارد به كار شبكه هستن سوالي دارم:

ما كه اتم غني ميكنيم،موتور پژو رو روي سمند سوار ميكنيم، داروي ايدز رو كفش ميكنيم و ... ميكنيم، آيا برقراري ارتباط ADSL اينقدر مشكل هست كه بايد 20روز طول بكشه؟؟؟؟؟

من وارد به كار Networking نيستم اما مگه اينا تجهيزاتشون از خارج نمياد؟بروشور و راهنما ندارن؟4 تا سيم به هم وصل كردن كار خارق العاده‌اي هستش؟مگه همه چيزش مشخص و روشن نيست؟ديگه قرار نيست كه بدعت و اختراعي توي اينترنت پهن باند ايجاد كنن.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
همیلتون جان و باقی دوستان ...

http://www.internetfinder.ir

این سایت رو یکی از دوستان واسه ام فرستاده لینکش رو ... از همین هاس که اول شماره تلفن تون رو میدین و این میگه چه شرکت هایی سرویس میدن ... ایشالا بدرد بخوره ...

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من صبا نت گرفتم ميخواستم ساختن كانكشن براي ADSL رو آموزش بدين و اينكه براي بهتر شدن سرعت اينترنت تنظيمات مناسب رو برام بگين ممنون ميشم

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه برنامه براي نشان دادن سرعت اينترنت و چقدر دانلود كردم چقدر مونده ميخاستم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اين Speed test كارش چيه ؟؟؟ لينكش رو دارين ؟؟؟

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
شاتل ديد قيمتاش بالاست زياد فروش نداره يه سرويس جديدم راه اندازي كردن :))
ART LITE 128K + 2.5 GB T = 9800Toman

ولي بازم مسخره بازي در ميارن! ميگم براي منطقه باهنر ميخوام ((خودشون هم همينجا بغل خونه مان)) ميگن نه به اين منطقه اين سرويسو اصلا نميديم! انگار فيلم هوا كردن! منم از آسياتك گرفتم 128 ... هنوز وصل نشده...

به محض وصل شدن ميام مشكلاتي كه نميتونم باهاش كانكت شم رو مطرح ميكنم :D

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بچه ها من صبا نت گرفتم ميخواستم ساختن كانكشن براي ADSL رو آموزش بدين و اينكه براي بهتر شدن سرعت اينترنت تنظيمات مناسب رو برام بگين ممنون ميشم

سلام. مباركه.
از طريق ويزارد بايد بسازي . (create a new connection)
next رو بزن . گزينه اول يعني connect to internet رو بزن و نكست- بعدش گزينه دوم و next - حالا از اينجا گزينه دوم رو بزن . اسم isp يا هر اسمي كه مي خواي رو بزن بعدش هم next - يوزر و پسورد رو كه داري وارد كن و تمام

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
شاتل ديد قيمتاش بالاست زياد فروش نداره يه سرويس جديدم راه اندازي كردن :))
ART LITE 128K + 2.5 GB T = 9800Toman

ولي بازم مسخره بازي در ميارن! ميگم براي منطقه باهنر ميخوام ((خودشون هم همينجا بغل خونه مان)) ميگن نه به اين منطقه اين سرويسو اصلا نميديم! انگار فيلم هوا كردن! منم از آسياتك گرفتم 128 ... هنوز وصل نشده...

به محض وصل شدن ميام مشكلاتي كه نميتونم باهاش كانكت شم رو مطرح ميكنم :D

البته اون 9800 تومان بدون آبونمان مخابرات و 6% ماليات و...هست كه اگر اينها را هم به مبلغ فوق اضافه كنيم در حدود ماهي 14000 تومان درمياد و به نظر من اصلا قيمتش با محدوديت ترافيكش هم خواني نداره و ارزش گرفتن نداره.خيلي گرونه.

بالا