خوب دوست عزيز شما كجاي تهران ساكنين؟؟
تازه آسياتك ماه اولش هم رايگانه....
والا من ازشون 256 گرفتم خوبه..به گفته خودشتون 24 k ميدا و تا حالا اذيت مكرده..تا الانم كه من تقريبا 36و37 گيگ دان كردم خوب بوده....
ولي بديش سرعت دان رو كمتر كرده كه براي سرعت هاي بالاش تاثير نداره ولي تو 128k به پايين ضرره..
سلام
وقتتون بخیر
یه سئوال داشتم
UDP Port کسی می دونه یعنی چی؟
مربوط به P2P ها می شه
الان کیفیت سرویس آسیاتک چطوره؟>
درسته که برای ایمول و تورنت محدودیت گذاشتند؟
کیفیت سرویس و پشتیبانیش چطوره؟
برای شارژ چطور عمل می کنن؟ قبض رو پیک می فرستند یا نه؟
من کاربر خونگی هستم
قیمت های آسیاتک خیلی وسوسه کننده هستش
سرویس 64 ده هزار تومن
128 بیست هزار تومن
برای سرویس 64 نصف قیمت بقیه سرویس دهنده ها.... این عجیب نیست؟
من منطقه فرد اسدی هستم که تحت پوشش قرار داره
با توجه به قیمتی که داره برام یه خرده عجیبه؟!!
64k به قیمت ده هزار تومن و 128k به قیمت 20 هزار تومن ، بدون نیاز به پرداخت عوارض و مالیات و غیره...
من معمولا خونه نیستم، می خوام بزارم کامپیوتر برای خودش دانلود کنه!! ما هم به کارهامون برسیم.!!![]()
منظورت از اینکه گفتی تو 128 به پایین ضرره چی بود؟
درود
emule من از دیشب کانتک نمیشه ! کسی خبر داره پارس آنلاین براش محدودیت گذاشته یا نه ؟
بچه ها برنامه speedTest رو گير نياوردم ميشه كسي از شما داره بزاره دانلود كنم ممنون ميشم
امروز از شاتل به من زنگ زدن و آدرسم رو واسه تایید پرسید ... بعد یه چیزی درباره مجانی بودن یه چیزی گفت .. کسی در جریانه ؟
سلام
کسی در دانلود از Emule یا کلا P2P ها مشکلی نداره؟
user های داتک مشکلی ندارند؟
بقیه Isp ها (شاتل - پارس انلاین - آسیا تک و ....) هم اگر بنویسند اوضاعشون چطوریه تو دانلود از P2P ممنون می شم.
من 128 آسیاتک دارم مودم یو اس بی مرکز سعادتمند پینگ از 200 به بالا دارم از نظر کیفیت اتصال 1 مگابیت وصل می شم سرعت بسیار نوسان داره از رپید شیر اگه وسطش قطع نشه تا 15 می ره آنتی ویروس و ویندوزمم بروزند ولی هر روز یک یا چند بار ترافیک صفر میشه بعد یه مدت هم دی سی میشه جالب اینکه در اینصورت چون ترافیک صفر بوده ویندوز دوباره کانکتم نمی کنه در اینجور مواقع سرورشون نات رس پاندینگ و بعد هم یوزرم اینولید این حالت بین یه دقیقه تا چند ساعت ادامه داره خوب حالا سوال
1- چجوری مشکل دوباره کانکت شدن را حل کنم آیا نرم افزاری براش هست
2- حالا بطور کلی این خوبه بده یا از وسط به دو طرف