• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان با پریمیوم رپید شر دارم با 128 داتک دان می کنم ولی مثل این که از امروز یه جوری نوسان داره
کسی اگه داره تست کنه ..
صبح خوب بود !
نکنه اینم محدود کردن

CyberSaber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوست عزيز شما كجاي تهران ساكنين؟؟
تازه آسياتك ماه اولش هم رايگانه....
والا من ازشون 256 گرفتم خوبه..به گفته خودشتون 24 k ميدا و تا حالا اذيت مكرده..تا الانم كه من تقريبا 36و37 گيگ دان كردم خوب بوده....
ولي بديش سرعت دان رو كمتر كرده كه براي سرعت هاي بالاش تاثير نداره ولي تو 128k به پايين ضرره..

من منطقه فرد اسدی هستم که تحت پوشش قرار داره
با توجه به قیمتی که داره برام یه خرده عجیبه؟!!
64k به قیمت ده هزار تومن و 128k به قیمت 20 هزار تومن ، بدون نیاز به پرداخت عوارض و مالیات و غیره...
من معمولا خونه نیستم، می خوام بزارم کامپیوتر برای خودش دانلود کنه!! ما هم به کارهامون برسیم.!!:)

منظورت از اینکه گفتی تو 128 به پایین ضرره چی بود؟

amir_2000af

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

آقا کسی هست تلفنش رو " کافو نوری " باشه و adsl ساپرتش کنه؟!؟:eek:
هر شرکتی هر جا...

CyberSaber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان کیفیت سرویس آسیاتک چطوره؟>
درسته که برای ایمول و تورنت محدودیت گذاشتند؟
کیفیت سرویس و پشتیبانیش چطوره؟
برای شارژ چطور عمل می کنن؟ قبض رو پیک می فرستند یا نه؟

من کاربر خونگی هستم
قیمت های آسیاتک خیلی وسوسه کننده هستش
سرویس 64 ده هزار تومن
128 بیست هزار تومن
برای سرویس 64 نصف قیمت بقیه سرویس دهنده ها.... این عجیب نیست؟

:cigar:cigar: :

کسی 64 یا 128 آسیاتک داره ، بگه سرعت دانلودش چطوره؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان غیر داتکی

Rapidshare سرعتش کم نشده براتون؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
من منطقه فرد اسدی هستم که تحت پوشش قرار داره
با توجه به قیمتی که داره برام یه خرده عجیبه؟!!
64k به قیمت ده هزار تومن و 128k به قیمت 20 هزار تومن ، بدون نیاز به پرداخت عوارض و مالیات و غیره...
من معمولا خونه نیستم، می خوام بزارم کامپیوتر برای خودش دانلود کنه!! ما هم به کارهامون برسیم.!!:)

منظورت از اینکه گفتی تو 128 به پایین ضرره چی بود؟

اولا که دیگه آسیاتک 256 به خونگی نمیده و اگه هم بده به قیمت شرکت حساب می کنه که میره دوروبر 40 تومان که اصلا نمی صرفه. من الان چند ماهه 64 دارم و از آسیاتک هم راضی ام و همونجوری که گفتی 24 ساعته کامپیوتر روشنه و داونلود می کنه و تقریبا ماهی 10-12 گیگ با 64 داونلود میشه. حالا می تونی یه ماه 128 مجانیشو بگیری اگه بهت حال داد تمدید کنی اگه راضی نبودی هم که فسخ کنی.

soheilsb

Registered User
لایک‌ها
0
من هم از دیشب بوسیله پارس آنلاین بدون خبر قطع شدم. امروز که تماس گرفتم گفتند مخابرات شما رو از مرکز فعلی(دستغیب) به مرکز دیگری(جعفری) انتقال خواهد داد و چون این ارتباط با فیبر نوری هست دیگه نمی تونین استفاده کنین. بخش مهمی از کار من با اینترنت است که واقعا مانده ام چکار کنم. چون سرویس وایرلس هم در منطقه ما پوشش ندارد و تنها راه استفاده از وایمکس است که آن هم با 100 هزار تومان ماهیانه و سی پی ای 400000 تومانی برای من شدنی نیست.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
الان یه سر رفتم سایت آسیاتک دیدم دوباره 256 نامحدود راه افتاده 24 هزار تومان که نسبت به 128 اش که 20 تومانه خیلی می ارزه.

arashy29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
emule من از دیشب کانتک نمیشه ! کسی خبر داره پارس آنلاین براش محدودیت گذاشته یا نه ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
امروز از شاتل به من زنگ زدن و آدرسم رو واسه تایید پرسید ... بعد یه چیزی درباره مجانی بودن یه چیزی گفت .. کسی در جریانه ؟

amir_2000af

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی شمارش رو کافو نوریه و adsl ساپرتش میکنه؟؟؟ "ONU":cool:

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
درود
emule من از دیشب کانتک نمیشه ! کسی خبر داره پارس آنلاین براش محدودیت گذاشته یا نه ؟

سلام دوست من

برای من هم اینجوریه احتمالا دوباره پورتو بستن . نمیان محدودش کنن . اصلا کلا می بندنش :(

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها برنامه speedTest رو گير نياوردم ميشه كسي از شما داره بزاره دانلود كنم ممنون ميشم

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
امروز از شاتل به من زنگ زدن و آدرسم رو واسه تایید پرسید ... بعد یه چیزی درباره مجانی بودن یه چیزی گفت .. کسی در جریانه ؟

شاتل و مجاني؟؟:blink: :blink: :blink: با من كه تا الان تماسي نگرفتند و فكر هم نميكنم براي مجاني دادن چيزي با من تماس بگيرند;) ;) :lol: :lol: اگر خبري بدست شما رسيد ما راهم در جريان بگذار:) :)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
کسی در دانلود از Emule یا کلا P2P ها مشکلی نداره؟
user های داتک مشکلی ندارند؟
بقیه Isp ها (شاتل - پارس انلاین - آسیا تک و ....) هم اگر بنویسند اوضاعشون چطوریه تو دانلود از P2P ممنون می شم.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
کسی در دانلود از Emule یا کلا P2P ها مشکلی نداره؟
user های داتک مشکلی ندارند؟
بقیه Isp ها (شاتل - پارس انلاین - آسیا تک و ....) هم اگر بنویسند اوضاعشون چطوریه تو دانلود از P2P ممنون می شم.

من با 64 آسیاتک از تورنت یا ای میول هر کدوم به تنهایی با سرعت حدود 6 دانلود می کنم.

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 128 آسیاتک دارم مودم یو اس بی مرکز سعادتمند پینگ از 200 به بالا دارم از نظر کیفیت اتصال 1 مگابیت وصل می شم سرعت بسیار نوسان داره از رپید شیر اگه وسطش قطع نشه تا 15 می ره آنتی ویروس و ویندوزمم بروزند ولی هر روز یک یا چند بار ترافیک صفر میشه بعد یه مدت هم دی سی میشه جالب اینکه در اینصورت چون ترافیک صفر بوده ویندوز دوباره کانکتم نمی کنه در اینجور مواقع سرورشون نات رس پاندینگ و بعد هم یوزرم اینولید این حالت بین یه دقیقه تا چند ساعت ادامه داره خوب حالا سوال
1- چجوری مشکل دوباره کانکت شدن را حل کنم آیا نرم افزاری براش هست
2- حالا بطور کلی این خوبه بده یا از وسط به دو طرف

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
من 128 آسیاتک دارم مودم یو اس بی مرکز سعادتمند پینگ از 200 به بالا دارم از نظر کیفیت اتصال 1 مگابیت وصل می شم سرعت بسیار نوسان داره از رپید شیر اگه وسطش قطع نشه تا 15 می ره آنتی ویروس و ویندوزمم بروزند ولی هر روز یک یا چند بار ترافیک صفر میشه بعد یه مدت هم دی سی میشه جالب اینکه در اینصورت چون ترافیک صفر بوده ویندوز دوباره کانکتم نمی کنه در اینجور مواقع سرورشون نات رس پاندینگ و بعد هم یوزرم اینولید این حالت بین یه دقیقه تا چند ساعت ادامه داره خوب حالا سوال
1- چجوری مشکل دوباره کانکت شدن را حل کنم آیا نرم افزاری براش هست
2- حالا بطور کلی این خوبه بده یا از وسط به دو طرف

باید اعتراف کنم که اسیاتک چند وقته با این قطعی هاش و صفر شدن سرعت داونلود کیفیتش کم شده. لابد سیاست شرکتشون اینه:p به هر حال اگه می خوای اتوماتیک دوباره وصل بشه باید توی اکسپلورر بری اینجا:
Tools>Internet Options>Connection بعدش روی کانکشنی که باهاش وصل میشه کلیک کن و اون پایین گزینه Always... رو انتخاب کن. اگه اینجوری هم جواب نمیده پیشنهاد می کنم مودم ایسوز Lan بگیری و توی روتر مودم نتظیماتو ببری تا دیگه نیازی به کانکشن ویندوز نباشه. من این مودمو دارم و الان با قطعی ها مشکلی ندارم.

بالا