hamilton جان ممنونم از راهنماييت. خوب حالا من چي بگيرم بلاخره؟؟ صبا خوبه ؟؟؟ شنيدم خوبه مركز ما رو ساپورت ميكنه ولي مودم يه قيمت بيشتر نداره اونم 60 هزار تومن ارزون تر نداره. ميشه خودم مودم بگيرم ؟؟؟؟ چه مودمي بگيرم ارزون و خوب باشه بعد نصب و راه اندازيش كاري نداره ؟؟؟؟ خودم ميتونم انجام بدم هزينه راه اندازي ندم ديگه ؟؟؟؟ ساختن كانكشن چجوريه؟؟؟
ممنون ميشم اين اطلاعات رو به من بدين
خواهش ميكنم دوست عزيز.من اطلاعات و تجربيات خودم و نحوه سرويس دهي تو مركز مخابراتيم را در اختيار شما قرار دادم تا بتوانيد بهتر و دقيق تر انتخاب كنيد.كلا سرويس هايي مثل شاتل كه محدوديت ترافيكي دارند زياد مناسب نيستند چرا كه هميشه بايد مراقب باشي كه از حد تعيين شده بيشتر نشه كه به ازاي هر گيگ ترافيك اضافه مبلغ 3000 تومان بيشتر ميگيرند.من به شخصه در طول اين يكسال گذشته اصلا از سرويس شاتل راضي نبودم.
در مورد ساير شركتها بايد مطالبي كه دوستان در تاپيكهاي مجزاي مربوط به شركتها ايجاد كرده اند را مطالعه بفرماييد و از تجربيات دوستان ديگر كه سرويسهاي اين شركتها را تست كرده اند استفاده نماييد.در مورد مودم هم خوشبختانه تاپيك خوبي ايجاد شده و دوستان متخصصي هستند كه در زمينه مودمهاي موجود اطلاعات خوب و مفيدي دارند.در مورد راه اندازي فكر ميكنم بهتره كه از خود شركت بيان و اين كار را انجام بدهند تا اذيت نشي و مجبور نشي مرتب به آنها زنگ بزني و سوال كني.يكبار كه براي شما ست كردند ديگه كاري با شما نداره و هر بار هم كه ويندوز را عوض كني نياز به كار خاصي نداري و درست كردن كانكشن هم بسيار راحته مثل Dial up با تفاوت بسيار كوچك.
اميدوارم كه بتوني بهترين انتخاب را انجام بدي.
موفق باشيد.