• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
پس باید قید adsl رو تو بیرجند زد!؟
کسی جایی بهتر از شایان نت و سپنتا نمی شناسه!؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hamilton جان ممنونم از راهنماييت. خوب حالا من چي بگيرم بلاخره؟؟ صبا خوبه ؟؟؟ شنيدم خوبه مركز ما رو ساپورت ميكنه ولي مودم يه قيمت بيشتر نداره اونم 60 هزار تومن ارزون تر نداره. ميشه خودم مودم بگيرم ؟؟؟؟ چه مودمي بگيرم ارزون و خوب باشه بعد نصب و راه اندازيش كاري نداره ؟؟؟؟ خودم ميتونم انجام بدم هزينه راه اندازي ندم ديگه ؟؟؟؟ ساختن كانكشن چجوريه؟؟؟

ممنون ميشم اين اطلاعات رو به من بدين

reloto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 1شنبه با شاتل تماس گرفتم قرار شد شنبه آينده در مورد قرارداد با من صحبت كنن.حالا مشكلشون چيه،خدا ميدونه.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
hamilton جان ممنونم از راهنماييت. خوب حالا من چي بگيرم بلاخره؟؟ صبا خوبه ؟؟؟ شنيدم خوبه مركز ما رو ساپورت ميكنه ولي مودم يه قيمت بيشتر نداره اونم 60 هزار تومن ارزون تر نداره. ميشه خودم مودم بگيرم ؟؟؟؟ چه مودمي بگيرم ارزون و خوب باشه بعد نصب و راه اندازيش كاري نداره ؟؟؟؟ خودم ميتونم انجام بدم هزينه راه اندازي ندم ديگه ؟؟؟؟ ساختن كانكشن چجوريه؟؟؟

ممنون ميشم اين اطلاعات رو به من بدين

خواهش ميكنم دوست عزيز.من اطلاعات و تجربيات خودم و نحوه سرويس دهي تو مركز مخابراتيم را در اختيار شما قرار دادم تا بتوانيد بهتر و دقيق تر انتخاب كنيد.كلا سرويس هايي مثل شاتل كه محدوديت ترافيكي دارند زياد مناسب نيستند چرا كه هميشه بايد مراقب باشي كه از حد تعيين شده بيشتر نشه كه به ازاي هر گيگ ترافيك اضافه مبلغ 3000 تومان بيشتر ميگيرند.من به شخصه در طول اين يكسال گذشته اصلا از سرويس شاتل راضي نبودم.
در مورد ساير شركتها بايد مطالبي كه دوستان در تاپيكهاي مجزاي مربوط به شركتها ايجاد كرده اند را مطالعه بفرماييد و از تجربيات دوستان ديگر كه سرويسهاي اين شركتها را تست كرده اند استفاده نماييد.در مورد مودم هم خوشبختانه تاپيك خوبي ايجاد شده و دوستان متخصصي هستند كه در زمينه مودمهاي موجود اطلاعات خوب و مفيدي دارند.در مورد راه اندازي فكر ميكنم بهتره كه از خود شركت بيان و اين كار را انجام بدهند تا اذيت نشي و مجبور نشي مرتب به آنها زنگ بزني و سوال كني.يكبار كه براي شما ست كردند ديگه كاري با شما نداره و هر بار هم كه ويندوز را عوض كني نياز به كار خاصي نداري و درست كردن كانكشن هم بسيار راحته مثل Dial up با تفاوت بسيار كوچك.
اميدوارم كه بتوني بهترين انتخاب را انجام بدي.
موفق باشيد.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دوستان مرکز مخابرات باهنر رو فقط شاتل سرویس میده ؟
شرکت دیگه ای نمیده؟

این شماره رو کجا سرویس میده: 4414.... فکر میکنم شهیدا زارعی باشه

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اگر کسی در منطقه حکمت شعار سرویس ADSL گرفته لطف کنه و بگه از کجا و با چه سرعتی و این که چه جوریه سرعت کانکشن... اذیت می کنه یا این که عالیه؟

مرسی

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
آقا اگر کسی در منطقه حکمت شعار سرویس ADSL گرفته لطف کنه و بگه از کجا و با چه سرعتی و این که چه جوریه سرعت کانکشن... اذیت می کنه یا این که عالیه؟

مرسی

سلام.آقا من توی حکمت شعار 8 ماهی میشه که از پارس گرفتم. 7 ماه 64 و یک ماه هم 128. در کل راضی کننده بود. آخر این ماه هم دیگه از پارس نمیگیرم چون قیمتهاش خیلی بالاست و میرم از یه شرکت دیگه بین آسیا تک و صبانت یکی را انتخاب میکنم.

آسیاتک یک ماه تست رایگان میده ، مودم را هم با ودیعه 40 تومانی برای تست میده. 128 را ماهی 20 و 64 را ماهی 10. 5تومان هزینه راه اندازی را هم در صورتی که از یک ماه تست راضی بودی میگیرن.

من بیشتر دنبال صبانت میرم چون 5گیگ ماهیانه را 19 میدن ولی در عوض سرعتش 256 هست و خیلی خوبه.

شما هم اگر سرویسی گرفتید ، شرکت و کیفیت را بگو تا مطلع بشیم.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
من که دارم با پارس خداحافظی میکنم. ولی محدودیت 8 گیگ را ببینید:
2z3v3hs.jpg

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
شاتل هم قبلا" نمیگرفت ولی در قبض ماه پیش هر چی اضافه مصرف شده رو تو قبض زد :(

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
غلط میکنن. 30 هزار تومان ماهیانه پول میگیرن. کوفت هم نباید به اینها داد. کم پولی نیست. تقریبا بین بقیه کشورها با بیشترین پول کمترین خدمات را ارائه میدن.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
شعار شرکت های ایرانی: همینی که هست، نمی خوای نخوا!

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
من امروز account ام تموم شد
از parsonline گرفته بودم نامردا نزاشتن 1 ساعت بيشتر کار کنه
شماره 4433 رو چه شرکتی غير parsonline سرويس ميده ؟

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من امروز رفتم از س÷نتا اکانت ADSL بگیرم وقتی خط تلفنم رو بررسی کردن گفتن شما رو فیبری و نمیتونی ADSL بگیری مشکلی که من قبلن داشتم و داره بد جوری به من ضرر میزنه به نظر شما من چیکار کنم هیچ راهی ندارم واسه حل این مشکل؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
internetfinder.ir

میتونید از این سایت استفاده کنید. اینطور که مشخص هست فقط پارس آنلاین اینجا خدمات میده.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
دوستان من امروز رفتم از س÷نتا اکانت ADSL بگیرم وقتی خط تلفنم رو بررسی کردن گفتن شما رو فیبری و نمیتونی ADSL بگیری مشکلی که من قبلن داشتم و داره بد جوری به من ضرر میزنه به نظر شما من چیکار کنم هیچ راهی ندارم واسه حل این مشکل؟

منم متاسفانه همین مشکل رو دارم شما سعادت اباد هستید؟؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها صبا نت بهترين هستش گردن كلفت هستش من ميخوام صبا بگيرم. فقط براي مصرف خانگي 256 ميدن يا فقط 128 ؟؟؟ ايا 128 خوبه براي دانلود و اپلود سرعتش خوبه؟؟؟ البته صبا نت ميگن كه اصلا نوسان نداره

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
من امروز account ام تموم شد
از parsonline گرفته بودم نامردا نزاشتن 1 ساعت بيشتر کار کنه

پارس که واقعاً گرون حساب میکنه. ولی برای رفع کتی وزمانیکه وقت بانک رفتن ندارید. زنگ بزنید پشتیبانی . تا 2 روز بدون واریز پول سرویس را فعال میکنن و جزء ماهی که میگیرید حساب میکنن.

در ضمن دقیقاً راس ساعتی که شما سرویس را گرفته اید ، توسط سیستمهای پارس سرویس شما قطع میشه و به صورت دستی نیست.

بالا