همیلتون جان. شما مودمتو در چه مودی نصب می کنی؟ ppoe/pppoa یا بریج روتر؟ احتمالا باید pppoe/e نصب کنی . مودم من(6205 ) توی این 1 ساله روی این مد نصب میشد. 3 روز بعد از نصب مجدد ویندوز دیگه نتونستم اینطوری کانکت بشم . زنگ زدم پشتیبانی گفت شما غیر ممکنه بتونید اینطوری وصل بشید و باید در مود بریج روتر نصب کنید. گفتم پس من چطوری تو این 1 ساله وصل بودم؟! الان تو مود بریج نصب کردم و متصل شدم . ولی نوسان سر عتم زیاد شده بین 10 تا 16.5 . متاسفانه قبول نمی کنند که مشکلی وجود داره. امروز یکی از ادمهای پشتیبانی گفت به این دلیله که سرورهامون عوض شده و فقط در وین 2000 میتونید با pppoa/e وصل بشید. چیزی که تا حالا انکار می کردند. جالبه میگفت ویندوز شما xp نبوده که با pppoa\e وصل میشدید! شما به موردی بر نخوردی؟
والا نمی دونم منظورت از PPPoE اینه که خود مودم به عنوان روتر کانکت بشه بدون اینکه لازم باشه تو ویندوز براش کانکشن تعریف کنی؟ به نظرم اگه جواب مثبت باشه چون خود مودم میاد بدون دخالت ویندوز وصل میشه ربطی به سیستم عامل نداره.
به هر حال تنظیمات من که اینجوریه:
VPI: 0
VCI: 35
Service Category: UBR Without CBR
Quality of Service: Disable
Connection Type: PPP over Ethernet (PPPoE)
Encapsulation Mode: LLC/SNAP-BRIDGING
802.1q: Disable
PPP Username: ***
PPP Password: ***
Authentication Method: AUTO
Dial on demand (with idle timeout timer): Disable
PPP IP extension: Disable
Keep Alive: Enable
Use Static IP Address: Disable
Use the following default gateway: Disable
NAT: Enable (نکته خیلی مهم همینه که به صورت پیش فرض غیر فعاله و باید فعالش کنی)
Firewall: Disable
IGMP Multicast: Disable
WAN Service: Enable
امیدوارم به درد بخوره. بعدش که کار این تموم شد برو تو تنظیمات DMZ و IP خودتو بده تا همه پورت هاتو مودم باز کنه برای ای میول و تورنت.