آقا پس اگر گرفتی خبرشو به ما هم بده!من از همین فروشگاه طراحان شبکه 602 رو قیمت گرفتم.44 می گفت هم موجودی نداشت.
اگر گرفتم قیمت و گارانتی رو بهتون میگم
اره این مودم (Asus AM 602)رو گرفتید به ما هم یه ندایی بدین .. قیمت + محل خرید .. TNXآقا پس اگر گرفتی خبرشو به ما هم بده!
چون من شنبه احتمالا برم همون ایران و بازم احتمالا همین 602 رو بگیریم
سلام دوستان![]()
آسیاتک مرکز توحید ۳ روز می شه که سرعت ۱۲۸ adsl برابری میکنه با dial-up و شاید هم کمتر!!
هر روز زنگ می زدم پشتیبانی هر دفعه یه بهانه اوردن که موقتی هست و نویز خط بالاست و ... اما این دفعه یه خانمه می گه شما از سایت microsoft با download accelerator دانلود کنید اگه ۱۱ تا ۱۲ بود مشکل از ما نیست!!!!
واقعا مرکز پشتیبانی یه شرکت چقدر می تونه خنگ باشه؟![]()
اخه adsl گرفتیم که شب تا صبح فقط از مایکروسافت اون هم بوسیله یک برنامه شتاب دهنده دانلود کنیم؟???:lol:
سرعت باز شدن صفحات وب خیلی کند و پینگ گوگل بالای ۴۳۰
سرعت دانلود از سایت ها ۴ به جای ۱۴ !!!!!
سرعت دانلود ار emule صفر !!!!
هفته قبل اصلا این طور نبودش ولی گذشته ها گذشته به فکر شرکت بهتری باش !
اره این مودم (Asus AM 602)رو گرفتید به ما هم یه ندایی بدین .. قیمت + محل خرید .. TNX
شایان ذکر است در اعلام اسامی رسمی شرکت های پشتیبان قسمت سوم فیلم دردان دریایی کاراییب .نام asiatech به گونه ای مرموز می درخشد که این درخشش یا به دلیل دزدی این شرکت از پهنای باند مشتریانش می باشد و یا به دلیل پشتیبانی حرفه ای و فوق تخصصی و مشتری مداری![]()
حالا اون 4 تا پورت به درد کاربر خانگی که قرار هم نیست هیچ جوری شیر کنه میخوره؟پایتخت داره قیمتش هم حدود 45 تا 50 فکر کنم اگه خواستی بگیری 604 بگیر که 4 تا خروجی اترنت( شبکه) داره همون قیمت هم باید باشه
سلام![]()
Pirate123 مرسی از همدردی و اشتراک تجربه
من هم فکر کنم بهترین راه کار پیله کردن هست وگرنه اینقدر تو ایران دزد زیاده که همه میخوان حقتو بخورن
نه تنها در این شرکت بلکه حتی توی دانشگاهش:happy: اگه بزرگواری داشته باشی و بخواهی ادب رو کاملا رعایت کنی میگن طرف که حالیش نیست زبون هم نداره
من هم اینقدر زنگ می زنم تا خودشونو برای یکی دیگه به خنگی بزنن یا اینکه مخشون یه تکونی بخوره شاید فرجی حاصل بشه :lol: البته من جون از یک ماه رایگان استفاده می کنم مراعات IQ پایینشونو باید بکنم اما خداییش خنگی هم یک پهنای باند مشخص داره ! دختره تازه PING کردن رو یاد گرفته نشسته پشت ی بانی میگه معیار دانلود از سایت مایکروسافته اون هم با برنامه DOWNLOAD ACCELERATOR !!!!
emule سرعتش الان رسید به ۳ و دانلود به ۶
ولی این که نشدadsl
شایان ذکر است در اعلام اسامی رسمی شرکت های پشتیبان قسمت سوم فیلم دردان دریایی کاراییب .نام asiatech به گونه ای مرموز می درخشد که این درخشش یا به دلیل دزدی این شرکت از پهنای باند مشتریانش می باشد و یا به دلیل پشتیبانی حرفه ای و فوق تخصصی و مشتری مداری![]()
اگه خواستی بگیری 604 بگیر که 4 تا خروجی اترنت( شبکه) داره همون قیمت هم باید باشه
آقا ارزونتر بدی 4شنبه می خریم.ضمنا آدرس؟AM602 موجوده 48000 .
با گارانتي 1 ساله .
هر كسي خواست 88315313 .
دوستان عزيز.
براي مودمهاي پاراداين درايور جهت نصب در ويندوز ويستا نيومده؟من تو سايتش چيزي پيدا نكردم.مدل 6205 .
اگر خبري داريد ما را هم بي نصيب نذاريد.من ويستا را نصب كردم ولي عملا امكان استفاده از ADSL را ندارم و با XP كانكت ميشم.![]()
![]()
![]()
مودم شما اگر پورت لن داره حتما با لن وصل بشید احتیاجی به نصب درایو ندارید usb اصلا مناسب کانکشن های دائمی نیست اگرم نیست که باید منتظر بمانید تا درایورش بیاد