• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

p_r64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من ميخوام اكانت premium رپيدشير(rapidshare) رو بگيرم ميخواستم ببينم اگه اكانت رو گرفتم از كدوم سايت بايد source (منبع) فايلهاش رو براي دانلود پيدا كنم؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من از همین فروشگاه طراحان شبکه 602 رو قیمت گرفتم.44 می گفت هم موجودی نداشت.
اگر گرفتم قیمت و گارانتی رو بهتون میگم
آقا پس اگر گرفتی خبرشو به ما هم بده!

چون من شنبه احتمالا برم همون ایران و بازم احتمالا همین 602 رو بگیریم

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :)
آسیاتک مرکز توحید ۳ روز می شه که سرعت ۱۲۸ adsl برابری میکنه با dial-up و شاید هم کمتر!!
هر روز زنگ می زدم ‍پشتیبانی هر دفعه یه بهانه اوردن که موقتی هست و نویز خط بالاست و ... اما این دفعه یه خانمه می گه شما از سایت microsoft با download accelerator دانلود کنید اگه ۱۱ تا ۱۲ بود مشکل از ما نیست!!!!
واقعا مرکز ‍پشتیبانی یه شرکت چقدر می تونه خنگ باشه؟;)
اخه adsl گرفتیم که شب تا صبح فقط از مایکروسافت اون هم بوسیله یک برنامه شتاب دهنده دانلود کنیم؟???:lol:
سرعت باز شدن صفحات وب خیلی کند و پینگ گوگل بالای ۴۳۰
سرعت دانلود از سایت ها ۴ به جای ۱۴ !!!!!
سرعت دانلود ار emule صفر !!!!
هفته قبل اصلا این طور نبودش ولی گذشته ها گذشته به فکر شرکت بهتری باش !

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من با دای آپ از روی مایکروسافت با دانلود اکسلوریتر با 5-6 دانلود می کنم شما می خواستی با adsl دانلود نکنی!؟
عجب آدمی بوده بابا!!!!!!!!!

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
آقا پس اگر گرفتی خبرشو به ما هم بده!

چون من شنبه احتمالا برم همون ایران و بازم احتمالا همین 602 رو بگیریم
اره این مودم (Asus AM 602)رو گرفتید به ما هم یه ندایی بدین .. قیمت + محل خرید .. TNX

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان :)
آسیاتک مرکز توحید ۳ روز می شه که سرعت ۱۲۸ adsl برابری میکنه با dial-up و شاید هم کمتر!!
هر روز زنگ می زدم ‍پشتیبانی هر دفعه یه بهانه اوردن که موقتی هست و نویز خط بالاست و ... اما این دفعه یه خانمه می گه شما از سایت microsoft با download accelerator دانلود کنید اگه ۱۱ تا ۱۲ بود مشکل از ما نیست!!!!
واقعا مرکز ‍پشتیبانی یه شرکت چقدر می تونه خنگ باشه؟;)
اخه adsl گرفتیم که شب تا صبح فقط از مایکروسافت اون هم بوسیله یک برنامه شتاب دهنده دانلود کنیم؟???:lol:
سرعت باز شدن صفحات وب خیلی کند و پینگ گوگل بالای ۴۳۰
سرعت دانلود از سایت ها ۴ به جای ۱۴ !!!!!
سرعت دانلود ار emule صفر !!!!
هفته قبل اصلا این طور نبودش ولی گذشته ها گذشته به فکر شرکت بهتری باش !

منم چند هفته پیش همچین مشکلی داشتم. البته سرعتم بیشتر از 8 نمی شد. پشتیبانی هم هر روز زنگ می زدم ولی هیچ غلطی نمی کردن. یه روز می گفتن خطم نویز گرفته یه روز دیگه می گفتن سرعت رو 11-12 طبیعیه می گفتم مال من رو 8 هست هیچی نمی گفتم. یه روز هم با یه زنه حرف زدم که مثلا تو قسمت فنی بود که آخرش گفت مهم سرعت داونلود از وب هست نه ای میول ولی سرعت وب هم از 8 بالاتر نمی رفت اون زنه هم هیچی نوفهمید. انگار هرچی بخوای تو وب پیدا میشه. من اگه می خواستم با وب داونلود کنم که می رفتم دانشگاه کل اینترنتو تو یه شب تا صبح داونلود می کردم. به هر حال Long Story Short!!! انقدر هر روز زدم تا 5 روز بعدش سرعت درست شد و رفت رو 13.

من فکر کنم شما ایرادت کمبود پهنای باند تو مرکز تلفنتونه که به ضعف آسیاتک مربوط میشه که پشتیبانی و قسمت فنی و هیچکی تو شرکتشون نمی دونن که الان پهنای باند هر کی دقیقا چقدره یا اکانت بین چند نفر شیر شده یا خودشونو به خنگی می زنن. به هر حال مطمئن باش درست میشه فقط بهشون پیله کن و ولشون هم نکن.

هر چی باشه سیاست شرکتشونه دیگه که از هر وقت کم میارن از پهنای باند مرکز تلفن ها می دزدن و وقتی ازشون می پرسی چرا سرعت کمه می گن: «سیاست شرکت اینه»

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ;)
Pirate123 مرسی از همدردی و اشتراک تجربه
من هم فکر کنم بهترین راه کار پیله کردن هست وگرنه اینقدر تو ایران دزد زیاده که همه میخوان حقتو بخورن
نه تنها در این شرکت بلکه حتی توی دانشگاهش:happy: اگه بزرگواری داشته باشی و بخواهی ادب رو کاملا رعایت کنی میگن طرف که حالیش نیست زبون هم نداره
من هم اینقدر زنگ می زنم تا خودشونو برای یکی دیگه به خنگی بزنن یا اینکه مخشون یه تکونی بخوره شاید فرجی حاصل بشه :lol: البته من جون از یک ماه رایگان استفاده می کنم مراعات IQ پایینشونو باید بکنم اما خداییش خنگی هم یک پهنای باند مشخص داره ! دختره تازه PING کردن رو یاد گرفته نشسته پشت ی بانی میگه معیار دانلود از سایت مایکروسافته اون هم با برنامه DOWNLOAD ACCELERATOR !!!!
emule سرعتش الان رسید به ۳ و دانلود به ۶
ولی این که نشدadsl
شایان ذکر است در اعلام اسامی رسمی شرکت های پشتیبان قسمت سوم فیلم دردان دریایی کاراییب .نام asiatech به گونه ای مرموز می درخشد که این درخشش یا به دلیل دزدی این شرکت از پهنای باند مشتریانش می باشد و یا به دلیل پشتیبانی حرفه ای و فوق تخصصی و مشتری مداری:D

voltan

Guest
لایک‌ها
2
اره این مودم (Asus AM 602)رو گرفتید به ما هم یه ندایی بدین .. قیمت + محل خرید .. TNX

پایتخت داره قیمتش هم حدود 45 تا 50 فکر کنم اگه خواستی بگیری 604 بگیر که 4 تا خروجی اترنت( شبکه) داره همون قیمت هم باید باشه

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شایان ذکر است در اعلام اسامی رسمی شرکت های پشتیبان قسمت سوم فیلم دردان دریایی کاراییب .نام asiatech به گونه ای مرموز می درخشد که این درخشش یا به دلیل دزدی این شرکت از پهنای باند مشتریانش می باشد و یا به دلیل پشتیبانی حرفه ای و فوق تخصصی و مشتری مداری:D

جالب شد :f34r:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پایتخت داره قیمتش هم حدود 45 تا 50 فکر کنم اگه خواستی بگیری 604 بگیر که 4 تا خروجی اترنت( شبکه) داره همون قیمت هم باید باشه
حالا اون 4 تا پورت به درد کاربر خانگی که قرار هم نیست هیچ جوری شیر کنه میخوره؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان
مودم من D-LINK 522T هست مشکلم اینه که دائم باید کانفیگش کنم نمیدونم چرا هی میپره تنظیماتش و کانکت نمیشه اخیرا هم مثلا بعد از چند ساعت کار یه دفعه دیتا سند و رسیو قطع میشه و مجبورم ریست و دوباره کانفیگ کنم ...یواش یواش داره میره روی ارتعاش مغزیم:grrr:
الان با USB وصلم به نظرتون با ایترنت کانفیگ کنم بهتره یا یو اس بی
حالا امروز صبح فریم ورش رو اپدیت کردو ببینم چی میشه تا حالا که بزنم به تخته اذیت نکرده :)

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام ;)
Pirate123 مرسی از همدردی و اشتراک تجربه
من هم فکر کنم بهترین راه کار پیله کردن هست وگرنه اینقدر تو ایران دزد زیاده که همه میخوان حقتو بخورن
نه تنها در این شرکت بلکه حتی توی دانشگاهش:happy: اگه بزرگواری داشته باشی و بخواهی ادب رو کاملا رعایت کنی میگن طرف که حالیش نیست زبون هم نداره
من هم اینقدر زنگ می زنم تا خودشونو برای یکی دیگه به خنگی بزنن یا اینکه مخشون یه تکونی بخوره شاید فرجی حاصل بشه :lol: البته من جون از یک ماه رایگان استفاده می کنم مراعات IQ پایینشونو باید بکنم اما خداییش خنگی هم یک پهنای باند مشخص داره ! دختره تازه PING کردن رو یاد گرفته نشسته پشت ی بانی میگه معیار دانلود از سایت مایکروسافته اون هم با برنامه DOWNLOAD ACCELERATOR !!!!
emule سرعتش الان رسید به ۳ و دانلود به ۶
ولی این که نشدadsl

اینو خیلی خوب اومدی:lol:

پ.ن: کسی جواب این امضامو می دونه؟ چند ماه بد جوری این حرکت زشت از سوی فیل ترینگ رفته رو اعصابم.

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
اگه خواستی بگیری 604 بگیر که 4 تا خروجی اترنت( شبکه) داره همون قیمت هم باید باشه

من تو خونه یه pc با یه lap top دارم. الان اگه 602 بگیرم می تونم بدون روشن بودن pc از پشت 602 کابل شبکه بکشم به لپ تاپ هم اینترنت بدم؟ یا حتما باید 604 بگیرم؟ این خروجیهای اترنت چه جوری کار می کنن؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان عزيز.
براي مودمهاي پاراداين درايور جهت نصب در ويندوز ويستا نيومده؟من تو سايتش چيزي پيدا نكردم.مدل 6205 .
اگر خبري داريد ما را هم بي نصيب نذاريد.من ويستا را نصب كردم ولي عملا امكان استفاده از ADSL را ندارم و با XP كانكت ميشم.:( :( :(

aka

Registered User
لایک‌ها
0
AM602 موجوده 48000 .
با گارانتي 1 ساله .
هر كسي خواست 88315313 .

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :)
چرا در emule من سرور هایم همه low preference هست و normal نیست ؟
دلیلش جیه ؟ connect هستم ولی دیگه حتی search ها رو جواب نمیده ! دانلود هم نمیشه کرد قرمزه و low id هم هستم
آیا کسی میتونه یک توضیح و راهنمایی کاربردی و کوتاه در مورد تنظیمات لازم برای استفاده بهینه از این برنامه مشهور p2p بده؟ مثلا در مورد firewall , kad , high id , update server
help برنامه پیچیده است
فقط چند کار که باید بکنیم و یا نکنیم

مرسی:happy:

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزيز.
براي مودمهاي پاراداين درايور جهت نصب در ويندوز ويستا نيومده؟من تو سايتش چيزي پيدا نكردم.مدل 6205 .
اگر خبري داريد ما را هم بي نصيب نذاريد.من ويستا را نصب كردم ولي عملا امكان استفاده از ADSL را ندارم و با XP كانكت ميشم.:( :( :(

مودم شما اگر پورت لن داره حتما با لن وصل بشید احتیاجی به نصب درایو ندارید usb اصلا مناسب کانکشن های دائمی نیست اگرم نیست که باید منتظر بمانید تا درایورش بیاد

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
مودم شما اگر پورت لن داره حتما با لن وصل بشید احتیاجی به نصب درایو ندارید usb اصلا مناسب کانکشن های دائمی نیست اگرم نیست که باید منتظر بمانید تا درایورش بیاد

نه متاسفانه پارسال كه من اين مودم را اماني از شاتل گرفتم فقط اين مدل را داشتند(به گفته خودشون) و فقط پورت USB داره.زنگ زدم شاتل گفتند كه فعلا براي مودمهاي پاراداين و ايسوس درايور جديدي براي ويستا نيومده و اگر اومد به كاربرها خبر ميديم.من هم امروز رفتم به سايت پاراداين و در مورد درايور سازگار با ويستا براشون ايميل زدم ببينم جواب ميدن يا نه.توكل به خدا.چقدر اينجوري بده كه ويندوز ويستا داشته باشي ولي نتوني باهاش به اينترنت وصل شي.خدا عمرش بده اين XP رو:lol: :lol: ;) ;)
خبري شد ما رو هم بي نصيب نذاريد.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
كسي از دوستان از ADSL ازادنت استفاده مي كنه؟

امروز صبح سرعتش 7برابر كمتر شده
113.gif

زنگ زدم پشتيباني مي گه : تا حالا پهناي باند باز بوده ولي الان براي هر كسي محدوديت گذاشتيم
254.gif

بالا