• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
تو مشهد نمایندگی لایزر الان داره +ADSL2 می ده. البته اگه wi-fi یا wi-max هم خواستی همین نمایندگی تو مشهد بهت میده.
یه زنگ بهشون بزن تا مشخصات نمایندگیشون رو بهت بدن.

قربونت لینک یا شمارشو نداری؟!؟
:D :D :D

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
مودم Asus Am 6000 مودم معمولی هست و ADSL 2+ رو پشتیبانی نمیکنه ! البته میتونی ازش استفاده کنی ولی شامل مزایای ADSL2+ نمیشی !!
مرسی;)
پول ADSL2 دادم بعد از امکاناتش استفاده نکنم؟همون 602 رو میگیرم.47 تومن.کلی هم از شرکت ارزون تره

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
مرسی;)
پول ADSL2 دادم بعد از امکاناتش استفاده نکنم؟همون 602 رو میگیرم.47 تومن.کلی هم از شرکت ارزون تره
مودم Asus Am 6000 قیمتش چنده ؟

Asus Am 602 کلی امکانات هم داره .. روتر مودم هم هست !

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
www.laser.ir من اینو پیدا کردم ولی شماره نمایندگی مشهد نداره...؟
مرسی از کمکت!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقا یک سوال مبتدی شما که adsl 128 ya 256 دارین از emule یا شبکه p2p با چند دانلود می کنین ؟100 مگ رو چند ساعت می گیرین؟

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
آقا یه کی کمک فکری بده لطفا! من می خوام ماهی25 تومن واسه نامحدود بدم، هم می شه داتک 128 بگیرم هم 96 سپنتا. کدوم بهتره؟ (البته در واقع سپنتا ارزونتره چون پول آبونمان نمی گیره). سپنتا ADSL2 داره؟ اینقدر ارزش داره که بخاطرش سپنتا بگیرم؟ از 602 خوشش میاد یا نه؟ البته سپنتا ADSL شو توی وبسایت شارژ می کنه یعنی همون لحظه برات با کارت اعتباری شارژ می کنه، تخفیف سطح کاربری هم می ده که واسه من می شه 10%.

نمیدونم برای شما جالب باشه یا نه شرکت سپنتا اینترنت ADSL ساعتی میده
http://www.sepanta.net/pages/subscription.asp?come=forall

آره منم امروز دیدم. صرف نمی کنه، بنظر من مزیت اصلی ADSL نامحدود بودن زمانشه. اگه 60 ساعت در ماه استفاده کنی با 128، 18 تومن پیاده ات می کنن، خوب آدم می ره ماهیانه نامحدود می گیره..

راستی یه چیز ختده دار؛ سپنتا هنوز داره Dialup ماهیانه شو می ده ماهی 25 تومن! و من هم می خوام ازش بگیرم!!@! چون یه سرویس داره به اسم "ویژه ماهیانه" که فقط سه ساعت در روز کمتر از ماهیانه نامحدود داره(22 تا 1 شب) قیمتش هم 12 تومنه که اگه با کارت اعتباری بخری به جای یه ماه، سه ماه می ده! یعنی می افته ماهی 4 تومن. بدرد Backup می خوره که اگه برای Adsl اتفاقی افتاد بتونی با Dialup وصل شی..

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیدونم برای شما جالب باشه یا نه شرکت سپنتا اینترنت ADSL ساعتی میده
http://www.sepanta.net/pages/subscription.asp?come=forall

آره جالبه ، البته سپنتا سال پیش هم یمدت اینترنت ADSL ساعتی میداد اما بعد از مدتی جمعش کرد البته اون موقع ساعتی 600 میداد اما تعرفه الانش خوبه ...
60 ساعت به بالا ساعتی 300 تومن (خونگی)، یعنی روزی حداقل 2 ساعت استفاده کن اون با سرعت 128/128 که میشه 15000تومن .
60 تا 240 ساعت هم میوفته ساعتی 150 تومن که حداقل میوفته 9000
فقط یه چیزو نفهمیدم ، تو سایت نوشته بود از 240 ساعت به بالا رایگان ؟
البته سپنتا تو این چند مدت ثابت کرده که ایده های خوبی داره واسه جامه اینترنتی ...بهرحال اونایی که میتونن حالشو ببرن .

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره منم امروز دیدم. صرف نمی کنه، بنظر من مزیت اصلی ADSL نامحدود بودن زمانشه. اگه 60 ساعت در ماه استفاده کنی با 128، 18 تومن پیاده ات می کنن، خوب آدم می ره ماهیانه نامحدود می گیره..

اگه با سرویس عادی 128/128 بخوای بسنجیش که میوفته یکماهش 30000 ، استفاده مثلا 61 ساعت در ماه با همون مشخصات اما با قیمت 9000 بنظر من بصرفه هست .

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
مودم Asus Am 6000 قیمتش چنده ؟

Asus Am 602 کلی امکانات هم داره .. روتر مودم هم هست !

چشم 602 می خرم.فقط 602 موجودی نداشت.رفت واسه شنبه.44 قیمت داد ولی گفت 3_4 تومن میره روش.

6000 رو همون قیمت شرکت داد.38 تومن

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
آقا یه کی کمک فکری بده لطفا! من می خوام ماهی25 تومن واسه نامحدود بدم، هم می شه داتک 128 بگیرم هم 96 سپنتا. کدوم بهتره؟ (البته در واقع سپنتا ارزونتره چون پول آبونمان نمی گیره). سپنتا ADSL2 داره؟ اینقدر ارزش داره که بخاطرش سپنتا بگیرم؟ از 602 خوشش میاد یا نه؟ البته سپنتا ADSL شو توی وبسایت شارژ می کنه یعنی همون لحظه برات با کارت اعتباری شارژ می کنه، تخفیف سطح کاربری هم می ده که واسه من می شه 10%.

راستی یه چیز ختده دار؛ سپنتا هنوز داره Dialup ماهیانه شو می ده ماهی 25 تومن! و من هم می خوام ازش بگیرم!!@! چون یه سرویس داره به اسم "ویژه ماهیانه" که فقط سه ساعت در روز کمتر از ماهیانه نامحدود داره(22 تا 1 شب) قیمتش هم 12 تومنه که اگه با کارت اعتباری بخری به جای یه ماه، سه ماه می ده! یعنی می افته ماهی 4 تومن. بدرد Backup می خوره که اگه برای Adsl اتفاقی افتاد بتونی با Dialup وصل شی..

در مورد داتک یا سپنتا تو 128 و 96 من سپنتا رو ترجیح میدم چون افت کیفیتش خیلی کمتر از داتکه و ساپورت بهتری هم داره
اما درمورد دایال آپ یادمه یه زمانی سپنتا دایال آپ نا محدود مادام العمر میداد 99 تومن نمیدونم هنوزم بده یا نه ولی 25 تومن خیلی گرونه تا اونجا که من میدونم افرا نت داره یکساله اشو میده 60 تومن نا محدود که میشه ماهی 5 تومن سرعتش من دیدم بد نبود

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

128 داتک با 96 سپنتا برابره!

چون 128 داتک 12 کیلوبایت حداکثر سرعتشه و 96 سپنتا هم 12 کیلوبایته!

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
ببخشید من دقیقا نمیدونم این ساعتی به چه شکل هر منطقه که بخای میده
چون من خودم قبلا داشتم ((ابته ماهیانه)) و الان دیگه نمی دن مخاراتمونم مهدیه است

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اینجا تهران
پیروزی
اسیاتک
سرعت دانلود 14 تا 15

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان اين سپنتا و ليزر در اصفهان نميندگی ندارن؟
يه شرکت بجز داتک و پارس آنلاين و شاتل معرفی کنيد که اصفهان هم نمايندگی داشته باشه!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقا شماکه adsk 128 ya 256 دلرین از p2p با چه سرعتی دانل.دمیکنید و 100 مگ رو در چند ساعت می گیرین؟

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پارداین رو فقط خود شاتل میده!
اگه نمی خوای 75000 تومن پول بدی همون 602 بگیر!
مودم زیاد فرق نمیکنه! اینا می خوان مودمشون رو بفروشن!
همون 602 کارت رو راه میندازه!

آقا این ASUS 602 که گرفتی چقدر گارانتی داره ؟
زنگ زدم داتک میگه 50000 مایشه با 3 ماه گارانتی خودمون .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
آقا این ASUS 602 که گرفتی چقدر گارانتی داره ؟
زنگ زدم داتک میگه 50000 مایشه با 3 ماه گارانتی خودمون .
بستگی به شرکتی که میده داره!
اینی که من ازش گرفتم 6 ماهه میده!
الان نمی دونم قیمتش چنده اما چند روز قبل یکی از
اشناها 52 گرفته بود من خودم 45 گرفتم!
زیرزمین پاساژ ایران فروشگاه طراحان شبکه
یه شرکت دیگه هم میده که نمایندگیش توی پاساژکامپیوتر ولیعصر
هست! به اسم شبکه البرز!
گارانتی این یکی رو نمی دونم!

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
بستگی به شرکتی که میده داره!
اینی که من ازش گرفتم 6 ماهه میده!
الان نمی دونم قیمتش چنده اما چند روز قبل یکی از
اشناها 52 گرفته بود من خودم 45 گرفتم!
زیرزمین پاساژ ایران فروشگاه طراحان شبکه
یه شرکت دیگه هم میده که نمایندگیش توی پاساژکامپیوتر ولیعصر
هست! به اسم شبکه البرز!
گارانتی این یکی رو نمی دونم!

من از همین فروشگاه طراحان شبکه 602 رو قیمت گرفتم.44 می گفت هم موجودی نداشت.
اگر گرفتم قیمت و گارانتی رو بهتون میگم

بالا