تو مشهد نمایندگی لایزر الان داره +ADSL2 می ده. البته اگه wi-fi یا wi-max هم خواستی همین نمایندگی تو مشهد بهت میده.
یه زنگ بهشون بزن تا مشخصات نمایندگیشون رو بهت بدن.
قربونت لینک یا شمارشو نداری؟!؟
تو مشهد نمایندگی لایزر الان داره +ADSL2 می ده. البته اگه wi-fi یا wi-max هم خواستی همین نمایندگی تو مشهد بهت میده.
یه زنگ بهشون بزن تا مشخصات نمایندگیشون رو بهت بدن.
مرسیمودم Asus Am 6000 مودم معمولی هست و ADSL 2+ رو پشتیبانی نمیکنه ! البته میتونی ازش استفاده کنی ولی شامل مزایای ADSL2+ نمیشی !!
مودم Asus Am 6000 قیمتش چنده ؟مرسی![]()
پول ADSL2 دادم بعد از امکاناتش استفاده نکنم؟همون 602 رو میگیرم.47 تومن.کلی هم از شرکت ارزون تره
نمیدونم برای شما جالب باشه یا نه شرکت سپنتا اینترنت ADSL ساعتی میده
http://www.sepanta.net/pages/subscription.asp?come=forall
نمیدونم برای شما جالب باشه یا نه شرکت سپنتا اینترنت ADSL ساعتی میده
http://www.sepanta.net/pages/subscription.asp?come=forall
آره منم امروز دیدم. صرف نمی کنه، بنظر من مزیت اصلی ADSL نامحدود بودن زمانشه. اگه 60 ساعت در ماه استفاده کنی با 128، 18 تومن پیاده ات می کنن، خوب آدم می ره ماهیانه نامحدود می گیره..
مودم Asus Am 6000 قیمتش چنده ؟
Asus Am 602 کلی امکانات هم داره .. روتر مودم هم هست !
آقا یه کی کمک فکری بده لطفا! من می خوام ماهی25 تومن واسه نامحدود بدم، هم می شه داتک 128 بگیرم هم 96 سپنتا. کدوم بهتره؟ (البته در واقع سپنتا ارزونتره چون پول آبونمان نمی گیره). سپنتا ADSL2 داره؟ اینقدر ارزش داره که بخاطرش سپنتا بگیرم؟ از 602 خوشش میاد یا نه؟ البته سپنتا ADSL شو توی وبسایت شارژ می کنه یعنی همون لحظه برات با کارت اعتباری شارژ می کنه، تخفیف سطح کاربری هم می ده که واسه من می شه 10%.
آره منم امروز دیدم. صرف نمی کنه، بنظر من مزیت اصلی ADSL نامحدود بودن زمانشه. اگه 60 ساعت در ماه استفاده کنی با 128، 18 تومن پیاده ات می کنن، خوب آدم می ره ماهیانه نامحدود می گیره..
راستی یه چیز ختده دار؛ سپنتا هنوز داره Dialup ماهیانه شو می ده ماهی 25 تومن! و من هم می خوام ازش بگیرم!!@! چون یه سرویس داره به اسم "ویژه ماهیانه" که فقط سه ساعت در روز کمتر از ماهیانه نامحدود داره(22 تا 1 شب) قیمتش هم 12 تومنه که اگه با کارت اعتباری بخری به جای یه ماه، سه ماه می ده! یعنی می افته ماهی 4 تومن. بدرد Backup می خوره که اگه برای Adsl اتفاقی افتاد بتونی با Dialup وصل شی..
128 داتک با 96 سپنتا برابره!آقا یه کی کمک فکری بده لطفا! من می خوام ماهی25 تومن واسه نامحدود بدم، هم می شه داتک 128 بگیرم هم 96 سپنتا. کدوم بهتره؟ (البته در واقع سپنتا ارزونتره چون پول آبونمان نمی گیره). سپنتا ADSL2 داره؟ اینقدر ارزش داره که بخاطرش سپنتا بگیرم؟ از 602 خوشش میاد یا نه؟ البته سپنتا ADSL شو توی وبسایت شارژ می کنه یعنی همون لحظه برات با کارت اعتباری شارژ می کنه، تخفیف سطح کاربری هم می ده که واسه من می شه 10%.
راستی یه چیز ختده دار؛ سپنتا هنوز داره Dialup ماهیانه شو می ده ماهی 25 تومن! و من هم می خوام ازش بگیرم!!@! چون یه سرویس داره به اسم "ویژه ماهیانه" که فقط سه ساعت در روز کمتر از ماهیانه نامحدود داره(22 تا 1 شب) قیمتش هم 12 تومنه که اگه با کارت اعتباری بخری به جای یه ماه، سه ماه می ده! یعنی می افته ماهی 4 تومن. بدرد Backup می خوره که اگه برای Adsl اتفاقی افتاد بتونی با Dialup وصل شی..
اقا شماکه adsk 128 ya 256 دلرین از p2p با چه سرعتی دانل.دمیکنید و 100 مگ رو در چند ساعت می گیرین؟
پارداین رو فقط خود شاتل میده!
اگه نمی خوای 75000 تومن پول بدی همون 602 بگیر!
مودم زیاد فرق نمیکنه! اینا می خوان مودمشون رو بفروشن!
همون 602 کارت رو راه میندازه!
بستگی به شرکتی که میده داره!آقا این ASUS 602 که گرفتی چقدر گارانتی داره ؟
زنگ زدم داتک میگه 50000 مایشه با 3 ماه گارانتی خودمون .
بستگی به شرکتی که میده داره!
اینی که من ازش گرفتم 6 ماهه میده!
الان نمی دونم قیمتش چنده اما چند روز قبل یکی از
اشناها 52 گرفته بود من خودم 45 گرفتم!
زیرزمین پاساژ ایران فروشگاه طراحان شبکه
یه شرکت دیگه هم میده که نمایندگیش توی پاساژکامپیوتر ولیعصر
هست! به اسم شبکه البرز!
گارانتی این یکی رو نمی دونم!