• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من پاراداین تو بازار پیدا نکردم:( بازم می گردم ببینم میتونم پیداش کنم.اگه گیر آوردم چه مدلی بگیرم؟
ایسوس چه مدلیش خوبه؟همین 602 خوبه؟با هم چه فرقی می کنن؟

گفتن 2هفته دیگه وصل میشه.تا وصل هم بشه اینترنت نامحدود مجانی! هم میدن.
پارداین رو فقط خود شاتل میده!
اگه نمی خوای 75000 تومن پول بدی همون 602 بگیر!
مودم زیاد فرق نمیکنه! اینا می خوان مودمشون رو بفروشن!
همون 602 کارت رو راه میندازه!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
ببین دوست من فیبر نوری کانلیه که پهنای باند چند گیگابیت بر ثانیه داره در حالی که خطوط مسی در بهترین حالت ( که همون خطوط E1 باشه ) نهایت 2 مگابیت بر ثانیه پهنای باندشونه !!!

اما حالا چرا شرکتها نمیتونن روی این خطوط خدمات ADSL ارائه بدن (شما نمیتونی خدمات ADSL داشته باشی) ، هم برمیگرده به ضعف سیستمهای مخابراتی و هم ابتدایی بودن تجهیزات شرکت های ارائه دهنده یا همون PAP .

در واقع در سر راه این کابل های نوری سوییچ های خاصی باید باشه اگه اشتب نکنم به اسم "واسطه های ONU" که نیست !!!

بهمین سادگی ... خب پیش میاد دیگه ، کشوری که دارای دومین ذخایر نفت ، دومین ذخایر گاز ، 3 ملیون اندیشمند خارج کشوری ، دارای 12 نوع آب و هوایی ، میلیارد ها تن ذخایر معدنی باشه ... میشه که از ساده ترین تجهیزات و خدمات ارتباطی بدور باشه !!! پیش میاد دیگه

اما شما دوست من حتما با شاتل تماس بگیر تا خطت رو امکان سنجی کنن ، احتمال زیادی میدم اگه خطت رو فیبر نوری باشه بتونی ازشون خدمات بگیری ! اگر هم منطقه شما رو پوشش نمیدادن با داتک تماس بگیر ، البته خدمات داتک بر مبنای ADSL معمولی هستش اما توانایی ارائه خدمات +ADSL2 رو برای مشتریان در موارد خاص دارن ...

بهر حال از قابلیت های +ADSL2 هست که حتی مشترکین ریموت (فاصله اونها از مرکز مخابراتی دور هست) میتونن از خدمات اینترنت پرسرعت استفاده کنن و حتی شنیدم با اصلاح یکسری از ساختارهای مخابراتی میشه روی خطوط PCM هم از این نوع اینترنت ارائه داد . البته اگه بخوان

موفق باشی ، راستی اگه تونستی اینترنت پرسرعت بگیری حتما خبرمون کن :rolleyes:

سلام مرسی واسه توضیحات ولی مشهد adsl2 نداره :(
شاتل تو مشهد نمایندکگی نداره!؟؟
اوف ایزان اینقدر پول دار ببیتی !؟؟؟کوووووووووووووووووو؟؟؟ای بابا:D :blush:

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان . من حدود یه ماه اینترنت نداشتم بعد یه ماه دوباره سرویس وایرلس داتک رو گرفتم
اما پینگم به شدت افتضاح شده.میخواستم بدونم کسی از داتک هست این مشکلو داشته باشه یا فقط من این مشکلو دارم؟

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0

منم مشکله شمارو دارم . کلی برای ADSL لحظه شماری کردم موقعی که نوبتم رسید از شاتل زنگ زدن گفتن پیش شماره ی شما 2266 هستش این پیش شماره هم فیبر نوریه ! به همین راحتی !

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا حیف شد !

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم مشکله شمارو دارم . کلی برای ADSL لحظه شماری کردم موقعی که نوبتم رسید از شاتل زنگ زدن گفتن پیش شماره ی شما 2266 هستش این پیش شماره هم فیبر نوریه ! به همین راحتی !

2266 کدوم منطقه مخابراتی میشه ...

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرکز مخابرات استقلاله که شاتل پشتیبانیش میکنه.

ای بابا خط منم (2248 ، محلاتی) هم ریموته هم رو فیبر نوریه !!! قبل از محرم تماس گرفتم باهاشون (شاتل) خطمونو امکانسنجی کرد گفت OK . بعدش هم بیخیال شدم ... اما امروز با کلی پرهیز یه قبض 72000 تومنی اومد واسم ...
میخواستم دوباره زنگ بزنم شاتل بیان وصلش کنن ... اگه ندن خیلی نامردن !!!

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا خط منم (2248 ، محلاتی) هم ریموته هم رو فیبر نوریه !!! قبل از محرم تماس گرفتم باهاشون (شاتل) خطمونو امکانسنجی کرد گفت OK . بعدش هم بیخیال شدم ... اما امروز با کلی پرهیز یه قبض 72000 تومنی اومد واسم ...
میخواستم دوباره زنگ بزنم شاتل بیان وصلش کنن ... اگه ندن خیلی نامردن !!!

یعنی میگی رو فیبر هم ADSL میدن؟ این موضوع که شاتل گفت رو فیبر نوری adsl نمیدیم ماله 4 ماهه پیش بود. من از اون موقع دیگه بی خیال adsl شدم. پس بهتره یه زنگ به شاتل بزنم. راستی این قضیه امکان سنجی چیه؟

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی میگی رو فیبر هم ADSL میدن؟ این موضوع که شاتل گفت رو فیبر نوری adsl نمیدیم ماله 4 ماهه پیش بود. من از اون موقع دیگه بی خیال adsl شدم. پس بهتره یه زنگ به شاتل بزنم. راستی این قضیه امکان سنجی چیه؟

اره بابا امکانش هست ، البته هر شرکتی نمیتونه ، ظاهرا در حال حاضر فقط شاتل و داتک ...
بهر حال یه تماس باهاشون بگیر شمارتو میگیرن بعد خودشون با مرکز مخابراتی تماس میگیرن شرایط خطت رو میسنجن بعد بهت میگن که میشه رو این خط اینترنت ارائه کرد یا نه ، البته میگن باهات تماس میگیریم ولی سرشون شولوغه بهتره فرداش باهاشون (با همون داخلی که بهت میده) تماس بگیری و خبرش رو بگیری ...
ضرر نداره فردا یه تماس بگیر باهاشون ایشالا که بشه .:rolleyes:

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
اره بابا امکانش هست ، البته هر شرکتی نمیتونه ، ظاهرا در حال حاضر فقط شاتل و داتک ...
بهر حال یه تماس باهاشون بگیر شمارتو میگیرن بعد خودشون با مرکز مخابراتی تماس میگیرن شرایط خطت رو میسنجن بعد بهت میگن که میشه رو این خط اینترنت ارائه کرد یا نه ، البته میگن باهات تماس میگیریم ولی سرشون شولوغه بهتره فرداش باهاشون (با همون داخلی که بهت میده) تماس بگیری و خبرش رو بگیری ...
ضرر نداره فردا یه تماس بگیر باهاشون ایشالا که بشه .:rolleyes:

اگه بشه که ...... جووون!..... از دست این وایرلس نفتی هم راحت میشم. به هر حال از راهنماییت ممنون.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام دوستان . من حدود یه ماه اینترنت نداشتم بعد یه ماه دوباره سرویس وایرلس داتک رو گرفتم
اما پینگم به شدت افتضاح شده.میخواستم بدونم کسی از داتک هست این مشکلو داشته باشه یا فقط من این مشکلو دارم؟
امروز خیلی نوسان داشت ، هر چی هست از همون فیبر نوری مخابراته.

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
کسی اینجا آسیا تک تو منطقه پیروزی نداره سرعت من دو روزه از 8 بالاتر نمی ره! (128K)

demon_da

Registered User
لایک‌ها
0
تو مشهد نمایندگی لایزر الان داره +ADSL2 می ده. البته اگه wi-fi یا wi-max هم خواستی همین نمایندگی تو مشهد بهت میده.
یه زنگ بهشون بزن تا مشخصات نمایندگیشون رو بهت بدن.

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی اینجا آسیا تک تو منطقه پیروزی نداره سرعت من دو روزه از 8 بالاتر نمی ره! (128K)

چرا موری آسیاتک داره ، الانه که پیداش بشه ...
اینطور که من از از تجرشون فهمیدم اگه دو روزه که سرعتت مشکل داره در مجموع مورد خاصی نیست !!! بعبارتی عادیه !
البته یکی دیگه از دوستان میگفت آسیا تک هنوز تو آزمون و خطاست ! ا.. و علم !

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
181.gif
نمی دونم من چرا هر شرکتی که می رم ناگهان اون شرکت قاطی میکنه ! .. وقتی رفتم داتک، داتک سرعتش نصف شد .. حالا هم که رفتم آسیاتک !!!
243.gif

من چه خوش قدمم
283.gif

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسیا تک:
مال من دو سه هفته هست که سرعت نزدیک‌های 8 هست. یکی دیگه از دوستام هم که تو همین منطقه (مینی‌سیتی) داره، اون هم سرعت‌ش تو همین مایه‌هاست. یه وقت‌هایی رو 3-4 هم می‌ره.

یادش بخیر آخر تابستون با 64 کیلوبایت دانلود می‌کردم.

زنگ بزنید پشتی‌بانی‌ش شکایت کنید (ما هم زنگ زدیم) اگه زیاد باشیم یه کارایی می‌کنند. اگه هم گوش نکردن مثل داتک یه وبلاگ براشون می‌زنیم.

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یه سوال.
من یه مودم asus مدل cpeAAM6000 گیر آوردم.
می خوام ببینم ADSL2+ رو ساپورت می کنه یا نه؟
مرسی

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
آقا یه سوال.
من یه مودم asus مدل cpeAAM6000 گیر آوردم.
می خوام ببینم ADSL2+ رو ساپورت می کنه یا نه؟
مرسی
مودم Asus Am 6000 مودم معمولی هست و ADSL 2+ رو پشتیبانی نمیکنه ! البته میتونی ازش استفاده کنی ولی شامل مزایای ADSL2+ نمیشی !!

بالا