• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
من الان از داتک اومدم آسیاتک .. سرعت آسیاتک دوبرابر داتکه 128 اش .. اینو گفتم که اگه خواستین برین داتک .. برین آسیاتک

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
ببخشید مزاحم میشم. من چند ماهه که دارم دنباله یه جایی میگردم که ازش adsl بگیرم ولی متاسفانه هیچ جایی رو پیدا نکردم که پیش شماره ی 4428 رو داشته باشه(برای تهران):( شما جایی رو میشناسید؟
الان واقا به اینترنت پر سرعت نیاز دارم (مخصوصا برای send) اگه واقا هیچ جایی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم؟ مثلا از wireless استفاده کنم؟ اون چجوریه؟ (اطلاعات زیادی راجعبش ندارم)
خیلی خیلی ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید:happy:
با تشکر فراوان...شهاب

زنگ بزن این شرکت 44099686

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی Mehran
ولی تو خودت از افروز تا حالا سرویس گرفتی؟ اگه آره چه سرعتی و آیا ازش راضی بودی؟

خواهش میکنم.
راستشو بخوای من این این شرکتو شانسی پیدا کردم . تو یه مجله تبلیغ کرده بود که تنها ارائه دهنده ADSL برای 8868 و 8869 هستش و از کیفیت و قیمتهاش اطلاع ندارم.

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها لطفاً توجه کنين
من يه مودم دارم که روش نوشتهADSL ROUTER(siemens) اين مودم پشتش يه پرتeternet داره و يه دونه هم usb من يه لپ تاپ هم دارم ميتونم با همين مودم اونيکی رو هم بش وصل کنم؟يا بايد يه مدم ديگه بگيرم؟

neoboy2010

Registered User
لایک‌ها
0
salam bacheha kasi inja hast ke internet az sepanta dashte boode bashe((chi shod)) va darkhast dade bashe ke khatesho disable konan age kasi hast lotfan begid ke cheghadr tool mikeshe be man gooft ye rooz alan 3 rooz gozashte gooft dige peygiri ham nemikhad bokoni akhe mikham asiatech begiram ke shakhsan didam kheily sorate 128 esh az sepanta behtare 7-8 mahe ke karbare sepanta hastam

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بچه ها لطفاً توجه کنين
من يه مودم دارم که روش نوشتهADSL ROUTER(siemens) اين مودم پشتش يه پرتeternet داره و يه دونه هم usb من يه لپ تاپ هم دارم ميتونم با همين مودم اونيکی رو هم بش وصل کنم؟يا بايد يه مدم ديگه بگيرم؟

سلام دوست عزیز :)
سواتتون یکم ناقص هست
منظورتون استفاده همزمان هست؟ اگه اره که باید بگم خیر انتقال دیتا فقط از یک پورت صورت میگیره یا ایترنت یا یو اس بی :eek:
اما بطور جداگانه مشکلی نیست
توصیه من به شما این هست که یه کارت شبکه بگیرید اینترنت رو با یو اس بی به pc بیارید بعد از طریق ایترنت(کارت شبکه) با کابل( توجه کنید موقع خرید کابل که نسبت به متراژی که میخواهید میسازه واستون فروشنده حتما بگید کابل رو (pc to pc ببنده ) دیتا رو به نوت بوکتون (پورت lan نوت بوک) ببرید یا به عبارتی اینترنت رو share کنید از pc به نوت بوک
اگه هم که بیشتر از 2 تا pc هست باید هاب ...سوییچ بخرید بسته به تعداد pc ها و اینترنت رو از طریقش توی pc ها share کنید مثل کافی نت ها و کابل هم باید بصورت کراس بسته بشه
موفق باشید:)

djpifpaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
به تازگی شرکت داتک پیش شماره 4470 در تحت پوشش adsl قرار داده و من میخواهم از این شرکت سرویس بگیرم..!!
1.آیا مودم رو خودم تهیه کنم یا از شرکت و چه مودمی بگیرم و با چه قیمتی(ترجیحاً زیر 50 تومان ) ؟
2.راه اندازی adsl آسون هستش یا باید خودشون بیان و راه اندازی کنن؟;)

Hamed082

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سواتتون یکم ناقص هست
منظورتون استفاده همزمان هست؟ اگه اره که باید بگم خیر انتقال دیتا فقط از یک پورت صورت میگیره یا ایترنت یا یو اس بی :eek:
توصیه من به شما این هست که یه کارت شبکه بگیرید اینترنت رو با یو اس بی به pc بیارید بعد از طریق ایترنت(کارت شبکه) با کابل( توجه کنید موقع خرید کابل که نسبت به متراژی که میخواهید میسازه واستون فروشنده حتما بگید کابل رو (pc to pc ببنده ) دیتا رو به نوت بوکتون (پورت lan نوت بوک) ببرید یا به عبارتی اینترنت رو share کنید از pc به نوت بوک
اگه هم که بیشتر از 2 تا pc هست باید هاب ...سوییچ بخرید بسته به تعداد pc ها و اینترنت رو از طریقش توی pc ها share کنید مثل کافی نت ها و کابل هم باید بصورت کراس بسته بشه

نه خیر این دوست ما اشتباه می کنه میشه متاسفانه تو این فروم هیچ کس هیچی بلد نیست:wacko: منم اینطور فکر می کردم یه کارت شبکه ضرر کردم
من یه تاپیک در این باره زدم ببین اگه باز سوالی داشتی بگو
http://forum.persiantools.com/t69438.html

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
سواتتون یکم ناقص هست

اولاً که من منظورم استفاده هم زمان از دو پرت نبود بلکه استفاده هم زمان از اينترنت با دو کامپيوتر و تجهيزاتی که گفتم بود!
ديدی که دوستمون هم حتی گفت ميشه اينکارو کرد!در ضمن اگه بلد بودم که نميپرسيدم!شما اصولاً هرکی سؤال بپرسه بی سواد خطاب ميکنيدش؟

Hamed082

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولاً که من منظورم استفاده هم زمان از دو پرت نبود بلکه استفاده هم زمان از اينترنت با دو کامپيوتر و تجهيزاتی که گفتم بود!
ديدی که دوستمون هم حتی گفت ميشه اينکارو کرد!در ضمن اگه بلد بودم که نميپرسيدم!شما اصولاً هرکی سؤال بپرسه بی سواد خطاب ميکنيدش؟

نه دوست عزیز اشتباه نکن منظورم به شما که طرح سوال کردی نبود منظورم به آنی بود که همین جوری میگه نمیشه. سوال شما مگه این نیست که یک خط اینترنت داری و می خواهی دو کامپیوتر بطور هم زمان از اون استفاده کنن؟ خوب سوال را همه فهمیدن فقط جواب دوستمون اشتباه است. میشه این کار را کرد.

روش کار هم خیلی سادس من تو اون تاپیکم هم گفتم حتما نرفتی ببینی، برو ببین ببین کجاش را نمی فهمی بگو. سوال پرسیدن عیب نیست ولی جواب اشتباه دادن و مردم را گمراه کردن عیب بزرگی است.

CGI.net

Registered User
لایک‌ها
13
نه دوست عزیز اشتباه نکن منظورم به شما که طرح سوال کردی نبود منظورم به آنی بود که همین جوری میگه نمیشه. سوال شما مگه این نیست که یک خط اینترنت داری و می خواهی دو کامپیوتر بطور هم زمان از اون استفاده کنن؟ خوب سوال را همه فهمیدن فقط جواب دوستمون اشتباه است. میشه این کار را کرد.

روش کار هم خیلی سادس من تو اون تاپیکم هم گفتم حتما نرفتی ببینی، برو ببین ببین کجاش را نمی فهمی بگو. سوال پرسیدن عیب نیست ولی جواب اشتباه دادن و مردم را گمراه کردن عیب بزرگی است.

من هم حرف اين دوستمون رو تاييد ميكنم.پس پورت ethernet رو واسه چي گذاشتن:)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام دوستان
به تازگی شرکت داتک پیش شماره 4470 در تحت پوشش adsl قرار داده و من میخواهم از این شرکت سرویس بگیرم..!!
1.آیا مودم رو خودم تهیه کنم یا از شرکت و چه مودمی بگیرم و با چه قیمتی(ترجیحاً زیر 50 تومان ) ؟
2.راه اندازی adsl آسون هستش یا باید خودشون بیان و راه اندازی کنن؟;)
مودم AM602 ASUS خوبه و D-Link اترنت دار.

آسونه
1-تنظیم VPI VCI
2-تنظیم IP , Subnet , Gateway , DNS

Hamed082

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mehrdad840

Registered User
لایک‌ها
0
مودم AM602 ASUS خوبه و D-Link اترنت دار.

آسونه
1-تنظیم VPI VCI
2-تنظیم IP , Subnet , Gateway , DNS

سلام

من به تازگی از ADSL شرکت Asiatec استفاده میکنم.
البته هنوز سرویس وصل نشده و یکی دو روز دیگه میگن وصل میشه.

1-کسی میتونه نصب مودم و راه اندازی رو بهم بگه ؟ خیلی ممنون میشم ( Modem : Corecess3112UG )
2-در مخابرات ولیعصر ( 7765 ) کدوم شرکت سرویس بهتری میده ؟
3-من مودم رو امانی گرفتم به نظر شما مودم خوبیه بخرمش ( 32000 تومان ) یا مدل دیگه ای خودم بخرم ؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام

1-کسی میتونه نصب مودم و راه اندازی رو بهم بگه ؟ خیلی ممنون میشم ( Modem : Corecess3112UG )
3-من مودم رو امانی گرفتم به نظر شما مودم خوبیه بخرمش ( 32000 تومان ) یا مدل دیگه ای خودم بخرم ؟

1-آسیاتک رو نمیدونم.
2-من اونجا برای داییم 128 داتک گرفتم سرعتش 12 هست و افت نداره.
3-کورسس آشغاله یکی داییم داشت ، یکمی برقش قوی و ضعیف شد سوخت!
ایسوز 602 یا دی-لینک اترنت دار بگیر

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

من از آسیاتک دارم و مودمم هم اس سوز هست خواستی پی ام بده راهنمائیت کنم ..
hamedv90@yahoo

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من یه پیشنهاد دارم که فکر می کنم به درد همه یا حداقل به درد کسانی بخوره که از خدمات شرکت های اینترنتی و دریافت پول زیاد ناراضی هستند همه ما میدونیم که تا 1-2 سال پیش سره dial up سرمون کلاه رفت و حالا هم adsl ماجراهای مخصوص به خودش از قبیل سرعت پایین ، هزینه راه اندازی بالا و خدمات در سطح کم و این تا زمانی ادامه داره که ما دست روی دست بزاریم و هیچ کاری نکنیم و بزاریم اونا به کارهاشون ادامه بدهند. چند روز پیش توی روزنامه خوندم که کشور های آمریکا ، کانادا ، آلمان و انگلیس در حال واگذاری اینترنت پرسرعت رایگان به مردم هستند و در همین راستا هم مصاحبه ای با وزیر ارتباطات شد که ایشون در این مصاحبه گفتند که ما قادر به توزیع اینترنت رایگان نیستیم ولی امکان این وجود داره که قیمت های اونو کم کنیم که اون هم چون استقبال زیادی نکردند ( منظور شرکت های اینترنتی ) ما پی گیرش نیستیم ولی امکانش وجود داره . من اینو می خوام بگم که ما باید یه اقدام جمعی بکنیم تا اونا هم به خودشون بیان توی این اقدام جمعی جای شک و تردید برای خودم پیش اومده که این اقدام در چه قالبی باید باشه مثلا ً گرفتن امضا و پیوست کردن آن یا شکایت همگانی و... البته این پیشنهاد من در حد تئوری هست و در صورت استقبال شما عملی میشه ، به هر حال شما نظرات خودتونو بگین تا هر کدوم که رأی بیشتری اورد انتخاب کنیم.

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شروع.

من کاربر اینترنت هستم.

من به دنبال اینترنت پر سرعت هستم .

من اینترنت ADSL می خواهم.

من می خواهم بدانم که کدام شرکت اینترنت ADSL بدون محدودیت حجمی ارایه می دهد.

من می خواهم بدانم که کدام شرکت اینترنت ADSL بدون محدودیت سرعت ارایه می دهد.

من می خواهم بدانم که چه مودمی با اینترنت اکثر شرکت ها سازگار است.

من می توانم 50000 تومان برای مودم هزینه کنم

من می توانم تا حدااکثر 40000 تومان برای شارژ ماهیانه اینترنت هزینه کنم.

من می خواهم بدانم که شما چه شرکتی را پیشنهاد می کنید.

تمام.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
من یه پیشنهاد دارم که فکر می کنم به درد همه یا حداقل به درد کسانی بخوره که از خدمات شرکت های اینترنتی و دریافت پول زیاد ناراضی هستند همه ما میدونیم که تا 1-2 سال پیش سره dial up سرمون کلاه رفت و حالا هم adsl ماجراهای مخصوص به خودش از قبیل سرعت پایین ، هزینه راه اندازی بالا و خدمات در سطح کم و این تا زمانی ادامه داره که ما دست روی دست بزاریم و هیچ کاری نکنیم و بزاریم اونا به کارهاشون ادامه بدهند. چند روز پیش توی روزنامه خوندم که کشور های آمریکا ، کانادا ، آلمان و انگلیس در حال واگذاری اینترنت پرسرعت رایگان به مردم هستند و در همین راستا هم مصاحبه ای با وزیر ارتباطات شد که ایشون در این مصاحبه گفتند که ما قادر به توزیع اینترنت رایگان نیستیم ولی امکان این وجود داره که قیمت های اونو کم کنیم که اون هم چون استقبال زیادی نکردند ( منظور شرکت های اینترنتی ) ما پی گیرش نیستیم ولی امکانش وجود داره . من اینو می خوام بگم که ما باید یه اقدام جمعی بکنیم تا اونا هم به خودشون بیان توی این اقدام جمعی جای شک و تردید برای خودم پیش اومده که این اقدام در چه قالبی باید باشه مثلا ً گرفتن امضا و پیوست کردن آن یا شکایت همگانی و... البته این پیشنهاد من در حد تئوری هست و در صورت استقبال شما عملی میشه ، به هر حال شما نظرات خودتونو بگین تا هر کدوم که رأی بیشتری اورد انتخاب کنیم.

به اینا که امیدی نیست ولی همه بدونید الان سیستم جدیدی توی بعضی قسمتهای کشورهای پیشرفته به صورت آزمایشی راه افتاده که اینترنت پرسرعت رو روی سیم برق منتقل می کنن و مودم ADSL به جای خط تلفن به کنتور برق وصل میشه!!! مسلما مودمش فرق می کنه ولی منظورم این بود که ایشالا تا چند سال دیگه وقتی این سیستم راه بیفته و جهانی بشه دیگه تا حدی از شر مخابرات خلاص میشیم و ممکنه وضع بهتر بشه چون گیر وزارت نیرو می افتیم:D . اینه که مخابرات که فعلا بعیده کاری بکنه، دعا کنید زودتر از شرش خلاص شیم.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
شروع.

من کاربر اینترنت هستم.

من به دنبال اینترنت پر سرعت هستم .

من اینترنت ADSL می خواهم.

من می خواهم بدانم که کدام شرکت اینترنت ADSL بدون محدودیت حجمی ارایه می دهد.

من می خواهم بدانم که کدام شرکت اینترنت ADSL بدون محدودیت سرعت ارایه می دهد.

من می خواهم بدانم که چه مودمی با اینترنت اکثر شرکت ها سازگار است.

من می توانم 50000 تومان برای مودم هزینه کنم

من می توانم تا حدااکثر 40000 تومان برای شارژ ماهیانه اینترنت هزینه کنم.

من می خواهم بدانم که شما چه شرکتی را پیشنهاد می کنید.

تمام.

ADSL که میگین چیه؟

بالا