• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
Adsl منطقه شيخ فضل الله از سوی داتک الان در چه وضعی هست
1436.gif

کمر'مون شکست از دست این پارس آنلاين
frantic.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به همون افتضاحی پارس البته....:D

پارس رو باز میشه تحمل کرد
270.gif
/ راستش تو این مدت سرعت داونلود هميشه همون 21 تا 25 بوده و این حرفها :د
smile.gif

يه 2 ماهی پينگ'ش رفت رو هوا فقط / 4 ، 5 روزه دوباره عالی شده اما قيمت ، چی بگم که ...
sigh.gif

ولی داتک بدجور اذيت کرد من رو :د تو این منطقه ما سرعت داونلود بين 1 تا 5 بود [ سرويس 256 ] / لود صفحات هم که ديگه هيچی
swear1.gif

//

يعنی يه ISP با قيمت Datak و البته کيفيت ParsOnline پيدا نمیشه :د !؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
راستي داتکيان عزيز، اين چند روزه سرعت آپلودتون (سند) مشکل پيدا نکرده؟ به ويژه ديشب؟ آخه سابقا من هر وقت هر چي رو که مي خواستم آپلود کنم سرعتش حتي تا 28-30 هم مي رسيد(نموداري البته) ولي الان چند روزه که 1- خيلي نوسان داره، 2- خيلي افت کرده و رسيده رو 7 و کمتر، فقط لحظه اي ميره تا 14 و بعد باز مياد پايين در صورتيکه دانلود مشکلي نداره (ظاهرا!) و ديشب هم اصلا سرعت آپلود بيشتر مواقع رو صفر بود!! منطقه ي مخابراتيم هم که معرف حضور همگان هست، شيخ فضل الله جيگر طلا (!!)، سرويسم هم که 256 ه، يعني اينبار تو sending پهناي باند تموم شده؟!!! آيا کس ديگه اي هم چنين مشکلي رو داره يا من چون خيلي خاصم (اِهِم!!) مشکلاتم هم خاصه؟!!!

اينم نمودارهاي شاهد بر اين مدعاي بنده:

آپلود اتچمنتي براي جي ميل:

attachment.php

سرعت آپلودم تو سايت 4Shared که هيچ وقت باهاش مشکلي نداشتم (اون 7.4 بعدش شد 5.3!):

attachment.php

تفاوت دانلود و آپلود رو مقايسه بفرماييد (البته اين دانلودهاي نصف و نيمه رو براي امتحان اينکه سرعت اصلي مشکلي پيدا نکرده انجام دادم، براي همين اين شکليه!):

attachment.php

اينم آپلود تو يه سايت ديگه براي اطمينان از اينکه مشکل مربوط به 4Shared يا جي ميل نميشه:

attachment.php

يه چيز ديگه هم اينکه سابقا دانلودم رو سرعت آپلودم تأثير نمي گذاشت ولي الان اگه داشته باشم چيزي رو بفرستم، همون موقع اقدام به دانلود فايل يا تورنت يا هرچي بکنم يا حتي صفحه ي وبي رو باز کنم آلودم سرعتش مياد پايين، نصف ميشه و کمتر!! بقيه هم همينجوريند يا اي واقعا غير طبيعيه؟ مرسي ^_^

.

فایل های ضمیمه

• up1.JPG
    up1.JPG
    21.5 KB · نمایش ها: 111
  • upload progress.JPG
    upload progress.JPG
    11.3 KB · نمایش ها: 104
  • up2.JPG
    up2.JPG
    17.3 KB · نمایش ها: 109
  • uphigh2.JPG
    uphigh2.JPG
    20.8 KB · نمایش ها: 107

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ولی داتک بدجور اذيت کرد من رو :د تو این منطقه ما سرعت داونلود بين 1 تا 5 بود [ سرويس 256 ] / لود صفحات هم که ديگه هيچی
swear1.gif

فعلا چشمش نزنم دانلود درسته، UPLOAD ه که کارش انگار خراب شده حالا
wacko.gif

اديت:

به شک افتادم رفتم يه چيزي رو همينجوري گذاشتم براي دانلود ببينم چجوريه، البته يه خورده بالا و پايين داره و يک دست نيست ولي هنوز خوبه (تو رو خدا يک وقت چشمش نزنيد ها
79.gif
!!!):

attachment.php

ولي نميدونم چرا اپلودش اينجوري شده، همين عکس دوميه مال DAP رو که حجمي هم نداشت رو کلي طول داد تا آپ کرد
sad.gif

اديت:

راستي يکي يه پي امي چند وقت پيش بهم زده بود که جواب دادم انگار آپلودش مشکل پيدا کرده، نميدونم کي بود ولي اگه اينجا رو ميخونه بدونه که آپلود شيخ فضل الله (البته اگر آپ کردن براشون اهميت داره) اوضاعش ظاهرا درامه شديد #_#

اديت 14 اسفند 1385، ساعت 9.43 صبح:

در حال حاضر مشکل سرعت آپلودينگ ظاهرا حل شده و به حالت نرمال برگشته، اميدوارم تا شب و روزهاي اينده نيز همينجور نرمال باقي بمونه و آنرمال نشه باز!!

///

فایل های ضمیمه

• down.JPG
    down.JPG
    16.6 KB · نمایش ها: 100
  • DAP.GIF
    DAP.GIF
    22.9 KB · نمایش ها: 49

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میگم پرشيانا جان از کيفيت شاتل و اسیاتک تو منطقه 'مون خبر داری
297.gif

younesamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سوال اولت که یکی از دوستای من منطقه مخابراتیشون همون طرفا بود پیش شماره (7742) و مشکلی نداشت و داتک استفاده میکنه. دوم اینکه دوست عزیز متاسفانه در حال حاضر هیچ شرکتی اجازه دادن اینترنت پرسرعت بالای 128 رو به کاربر خونگی نداره! یعنی شما نهایتا میتونی 128 بگیری. اگر این قانون اجرا نمیشد شما میتونستی با این میزان هزینه ای که میخوای بکنی (50 تومن در ماه) نه تنها 256 بگیری بلکه 512 داتک رو هم میتونستی بدون محدودیت دانلود بگیری! ولی متاسفانه فعلا که اینطوریه. 512 داتک الان 51000 تومنه. من خودم از این سرویسشون استفاده میکنم و راضی هم هستم.

درباره اتصال بیشتر از 2 کامپیوتر هم شما باید از سرویس D2 استفاده کنی که قیمت بالاتری نسبت به سرویسهای معمولی داره. اگر این نوع سرویس رو بگیری میتونی همزمان بیش از 1 کامپیوتر رو متصل به اینترنت کنی. مودم هم فکر کنم مودم ASUS الان بهترین نوع مودم موجود تو بازار ایران باشه.

ممنون از جوابتون والا امروز رفتم از شاتل گرفتم چون اصلا حال و حوصله این بچه های داتک رو ندارم آدم پشتیبانی بخواد کارش با حضرت فیل ! شاتلی ها هم حداقل مودب هستن و آدم میتونه چهار کلام حرف باحاشون بزنه 128 گرفتم با محدودیت دانلود 10 g اولش فکر کردم محدودیت کاربده دستم ولی یکم که فکر کردم دیدیم مگه آدم تو عمرش چندبار می خواد ویندز میستا و آفیس و لینوکس دانلود کنه ! مگه در ماه من چند تا فیلم دانلود میکنم ماهوارشو نمیبینیم چه برسه فیلم دانلودی بدشم دیدیم که اگر تو دانلود کم بیارم 3000 تومان برای هر گیگ اضافه میدم حداقل مهرم حلال جونم آزاد ! از دست این داتکیها راحت میشم فقط زنگ زدم گفتن مودم پاراداین داریم ایسوس تمام شده ! حالا میخوام خودم بخرم ایسوس 604g همون که وایر لس هم داره نظرتون چی ؟ از کجا بخرم بهتره اگرم کسی این مودم رو داره لطفا نظرش رو بگه راستی اون پاراداینی رو که شاتل دتره چطوره با خدمات دهنده های دیگه سازش داره که اگر شاتل با حال نبود راحت سرویس خودمو عوض کنم!؟;)

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فی
باز هم خوبه كه داتك از اين كارهاميكنه من كه تو اين يكسال از شاتل همچين چيزي نديدم.فكر ميكنم مديران شاتل اصلا تو نخ اين چيزها نيستند كه يه جاهاي يخصوصي يه تخفيفاتي ولو براي تبليغ هم كه شده درنظر بگيرند.
درسته الان 1 سال شده .دریغ از یک ریال تخفیف یا خسارت

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مدتي بود كه پارس انلاين خدمات خوبي ارايه مي كرد
اما چند روزي است كه دوباره سرعت خيلي نوسان دارد و چند بار هم شاهد قطعي بوده ام .

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از جوابتون والا امروز رفتم از شاتل گرفتم چون اصلا حال و حوصله این بچه های داتک رو ندارم آدم پشتیبانی بخواد کارش با حضرت فیل ! شاتلی ها هم حداقل مودب هستن و آدم میتونه چهار کلام حرف باحاشون بزنه 128 گرفتم با محدودیت دانلود 10 g اولش فکر کردم محدودیت کاربده دستم ولی یکم که فکر کردم دیدیم مگه آدم تو عمرش چندبار می خواد ویندز میستا و آفیس و لینوکس دانلود کنه ! مگه در ماه من چند تا فیلم دانلود میکنم ماهوارشو نمیبینیم چه برسه فیلم دانلودی بدشم دیدیم که اگر تو دانلود کم بیارم 3000 تومان برای هر گیگ اضافه میدم حداقل مهرم حلال جونم آزاد ! از دست این داتکیها راحت میشم فقط زنگ زدم گفتن مودم پاراداین داریم ایسوس تمام شده ! حالا میخوام خودم بخرم ایسوس 604g همون که وایر لس هم داره نظرتون چی ؟ از کجا بخرم بهتره اگرم کسی این مودم رو داره لطفا نظرش رو بگه راستی اون پاراداینی رو که شاتل دتره چطوره با خدمات دهنده های دیگه سازش داره که اگر شاتل با حال نبود راحت سرویس خودمو عوض کنم!؟;)

خوب درسته شما اگر واقعا در ماه دانلود خاصی نداری میتونی هر سرویسی که خواستی بگیری و خیلی به حالت فرقی نمیکنه ولی یکی مثل من که روز حداقل 2-3 گیگ دانلود دارم فقط داتک جواب میده. پشتیبانیشون هم بد نیست که! من که هر دفعه رفتم اونجا یا زنگ زدم خیلی مودب باهام صحبت کردن. تازه داتک الکی نمیاد پول نصب مثل بقیه شرکتا که 20-30 تومن میگیرن بگیره. کافیه مودمت رو که گرفتی و خطت رانژه شد زنگ بزنی از پشت تلفن بهت میگن چیکار کنی! بهمین سادگی بهمین خوشمزگی!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
میگم پرشيانا جان از کيفيت شاتل و اسیاتک تو منطقه 'مون خبر داری

آسيا تک رو يادمه قبلا يکي تو همين منطقه ي شيخ فضل الله گرفته بود (البته آدرسش نزديک ما نبود و نميدونم اين مورد اصلا مهم هست يا فقط همون منطقه ي مخابراتي مشترک شرطه) و راضي نبود ازش، ميگفت سرعتش اصلا خوب نيست (البته 2-3 ماه پيش بود اين مورد، جديدا رو خبر ندارم)، شاتل رو هم فقط دايل اپشو ميدونم چجوريه که خب خوبه
302.gif

البته از اونجايي که شيخ فضل الله ترافيک خيلي بالايي داره ميشه اينجور نتيجه گيري کرد که هر چي شرکت سرويس هاشو گرونتر بده و مشترکينش کمتر باشند سرعتش هم خوبه، ولي هرچي ارزونتر باشه و مشترکينش زياد نميشه انتظار يک سرعت خيلي عالي رو داشت.

در مورد داتک هم به نظر مياد کم کم داره دانلودش هم مشکل پيدا مي کنه، قبلا بدون استفاده از دانلود منيجر سرعت دانلود يک دست و 20-24 بود ولي امروز هر چي رو که مستقيم بايد دانلود ميکردم رو نگاه ميکردم ميديم که بدجوري نوسان پيدا کرده و 16-20 و گاهي هم کمتر هستش. ظاهرا اينا مقدمات شروع دوباره ي مشکلات منطقه ي ما در سال جديده
bawl.gif

اينم شاهدش:

3148hut.jpg

آپلود هم که قربونش برم اومده رو 3 الان!!
girl_impossible.gif
يعني هيچ کس با آپلود داتک مشکل نداره؟!

.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
agha kasi nemidone mashhad koja ro 601 adsl midan ya adsl 2 az koja mishe gereft!?\
farsi nadashtam felan sharmande!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
پيرو ايميلي كه به شركت پاراداين در خصوص درايورهاي جديد براي نصب برروي ويستا اين شركت سريعا در قسمت دانلود درايورها يك اطلاعيه زده كه هنوز درايورهاي جديد براي ويستا نيومده و با عضويت در خبرنامه سايتشون و دادن آدرس ايميل آنها به محض آماده شدن درايورهاي قابل نصب در ويستا سريعا از طريق ايميل اطلاع رساني خواهند كرد.
واقعا به اين حسن نظر و ارزش گذاري اين سايت براي مشتركين خود تبريك ميگم.ظرف 48 ساعت پاسخ من را دادند.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
مدتي بود كه پارس انلاين خدمات خوبي ارايه مي كرد
اما چند روزي است كه دوباره سرعت خيلي نوسان دارد و چند بار هم شاهد قطعي بوده ام .

بهروز جان سلام.
حقيقتش شاتل هم تو مركز ما از اين قاعده مستثني نيست.كلا شاتل تو مركز ما يك پاي ثابت اختلال و قطعي و اعصاب خوردكني است.:wacko: :wacko:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بروبچ من دارم از سپنتا میرم صبا نت کار خوبی هست یا نه!!!!!!!!:p
256 رو میده ماهی 10 تومن با محدودیت 2 گیگ:blink: برای وب گردی خیلی خوبه!!!!!!!!:blink: :wacko:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اولاً که من منظورم استفاده هم زمان از دو پرت نبود بلکه استفاده هم زمان از اينترنت با دو کامپيوتر و تجهيزاتی که گفتم بود!

سلام اول اینکه عذر خواهی بنده رو بپذیرید
به خاطر اطلاع رسانی ضعیف ولی من توی manual مودمم هیچ جا چنین چیزی ننوشته بود :eek: ضمن اینکه من مودمم دی لینک هست حتی از نمایندگی هم که پرسیدم جواب همین بود ...حالا اگه امکان پذیر هست که بسیار عالی گردنمون از مو باریکتر :) اما چرا بی سوادی :eek:
یا حق

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
256 رو میده ماهی 10 تومن با محدودیت 2 گیگ:blink: برای وب گردی خیلی خوبه!!!!!!!!:blink: :wacko:

به نظر من وبگردی رو هم جواب نمیده فقط بدرد چت و چک کردن ایمیل میخوره

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

مگه سربازی نمیخواستی بری ؟:p

256 که نمیدن!
128 میدن!

راستی آدرس بده دوربینرو بیارم پیشت :cool:

بالا