قيمتش خوبه ولي به نظرم 2 گيگ خيلي خيلي خيلي خيلي کمه، به ماه نرسيده تموم شده.بروبچ من دارم از سپنتا میرم صبا نت کار خوبی هست یا نه!!!!!!!!![]()
256 رو میده ماهی 10 تومن با محدودیت 2 گیگ برای وب گردی خیلی خوبه!!!!!!!!
آيا امکانش هست که براي مدتي از ارتباط وايرلس استفاده کنيد تا وقتي که مشکل خطتون حل بشه؟ البته يادم نيست که فرموديد با وايرلس هم مشکل داشتيد يا سرويس دهنده اي برايش نبود. ولي اميدوارم که مشکلتون هر چه زودتر حل بشه ^_^agha kasi nemidone mashhad koja ro 601 adsl midan ya adsl 2 az koja mishe gereft!?\
farsi nadashtam felan sharmande
ممنونم نه بابا کی میره سربازی![]()
256 میده مگه دست خودشه من با مدیر فروشش دوستم:lol:
خیابان انقلاب خیابان بهار جنوبی برج بهار طبقه 4 اداری واحد 583شرکت بازتاب
![]()
این شاتل هم ما رو سر کار گذاشته.قبل از قرارداد همش تماس می گرفتند،.پول رو گرفتند دیگه ازشون خبری نشد.
خوش آمدي به شاتل:wacko: :wacko: اميدوارم به درد من گرفتار نشي.من دنبال يك شركت ديگه ميگردم تا از شاتل برم.
آسيا تک رو يادمه قبلا يکي تو همين منطقه ي شيخ فضل الله گرفته بود (البته آدرسش نزديک ما نبود و نميدونم اين مورد اصلا مهم هست يا فقط همون منطقه ي مخابراتي مشترک شرطه) و راضي نبود ازش، ميگفت سرعتش اصلا خوب نيست (البته 2-3 ماه پيش بود اين مورد، جديدا رو خبر ندارم)، شاتل رو هم فقط دايل اپشو ميدونم چجوريه که خب خوبه
البته از اونجايي که شيخ فضل الله ترافيک خيلي بالايي داره ميشه اينجور نتيجه گيري کرد که هر چي شرکت سرويس هاشو گرونتر بده و مشترکينش کمتر باشند سرعتش هم خوبه، ولي هرچي ارزونتر باشه و مشترکينش زياد نميشه انتظار يک سرعت خيلي عالي رو داشت.
در مورد داتک هم به نظر مياد کم کم داره دانلودش هم مشکل پيدا مي کنه، قبلا بدون استفاده از دانلود منيجر سرعت دانلود يک دست و 20-24 بود ولي امروز هر چي رو که مستقيم بايد دانلود ميکردم رو نگاه ميکردم ميديم که بدجوري نوسان پيدا کرده و 16-20 و گاهي هم کمتر هستش. ظاهرا اينا مقدمات شروع دوباره ي مشکلات منطقه ي ما در سال جديده
آپلود هم که قربونش برم اومده رو 3 الان!! يعني هيچ کس با آپلود داتک مشکل نداره؟!
یعنی چطوری استفاده کردی؟ 10% کمتر دادی؟بچه هایی که داتک استفاده میکنن اگر تو این چند روز باقی مونده اسفند شارژ فروردین رو بدن 10% تخفیف داره ها. من که امروز رفتم دادم و از 10% تخفیف نهایتا سوء استفاده رو بردم!!
بروبچ من دارم از سپنتا میرم صبا نت کار خوبی هست یا نه!!!!!!!!![]()
256 رو میده ماهی 10 تومن با محدودیت 2 گیگ:blink: برای وب گردی خیلی خوبه!!!!!!!!:blink: :wacko:
اره اونجاماوه برج بهاری؟ منم یه مدت اونجا بود تو قسمت تجاری الان هم هر از گاهی میرم یه سر اونجا
البته درست 10 درصد كم نميكنند مثلا از من 28600 هميشه را 26000 گرفتند:f34r:یعنی چطوری استفاده کردی؟ 10% کمتر دادی؟
خب پیشنهاد من داتکهیکی منو راهنمایی کنه : من داتک بخرم یا ندا گستر؟؟