• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
ممنونم نه بابا کی میره سربازی:p
256 میده مگه دست خودشه من با مدیر فروشش دوستم:lol:
خیابان انقلاب خیابان بهار جنوبی برج بهار طبقه 4 اداری واحد 583 :) شرکت بازتاب:cool:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
icon12.gif
سرعت آپلود داتک در منطقه ي شيخ فضل الله فعلا درست شده، هورااااااا!!
----------------------------------------------------------------------------------

منکه نفهميدم بقيه داتکيان هم مشکل آپلود داشتند يا نه ولي امروز دوباره سرعت آپلودم شده مثل قبل و درست شده. دانلود هم بيچاره تقصير داتک نبود، ايراد از خود سايته بود که فقط الاکلنگي ميشد ازش دانلود کرد!!! البته ديشب افتضاح ترين سرعت آپلود رو داشتم، 5 بار سعي کردم تا موفق به آپ کردن يک دانه wma کوچولوي حدودا 4 مگابايتي شدم (سرعت آپلود 3 تا صفر!!) ولي الان درست شده، نميدونم خود بخود درست شد حالا يا کسي نوشته هاي منو خوند و درستش کرد، کار هر کي بوده، داتک يا هر کس يا هر چيز ديگه، دستش درد نکنه، مرسي (البته الان صبحه، بايد ببينم تا شب چي ميشه، اميدوارم که خراب نشه
79.gif
)

بروبچ من دارم از سپنتا میرم صبا نت کار خوبی هست یا نه!!!!!!!!:p
256 رو میده ماهی 10 تومن با محدودیت 2 گیگ برای وب گردی خیلی خوبه!!!!!!!!
قيمتش خوبه ولي به نظرم 2 گيگ خيلي خيلي خيلي خيلي کمه، به ماه نرسيده تموم شده.

agha kasi nemidone mashhad koja ro 601 adsl midan ya adsl 2 az koja mishe gereft!?\
farsi nadashtam felan sharmande
آيا امکانش هست که براي مدتي از ارتباط وايرلس استفاده کنيد تا وقتي که مشکل خطتون حل بشه؟ البته يادم نيست که فرموديد با وايرلس هم مشکل داشتيد يا سرويس دهنده اي برايش نبود. ولي اميدوارم که مشکلتون هر چه زودتر حل بشه ^_^

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
در پست بالا منظورم اين بود که به هفته نرسيده 2 گيگ تموم ميشه!!

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
این شاتل هم ما رو سر کار گذاشته.قبل از قرارداد همش تماس می گرفتند،.پول رو گرفتند دیگه ازشون خبری نشد.

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها من يچيزی رو ميگم شما هم مثل من حساب کنيد ببينيد کدوم بهتره!پارس آنلاين در اصفهان اگر سرويس 6ماه بگيرم مودم رايگان ميشه هزينه فعالسازی هم ريگن ميشه 6% هم تخفيف ميخوره 15 روز هم اضافه ميشه
که مثلاً واسه سرويس 128 اينجوری ميشه

سرويس 6Xماه-مودم-6%-فعال سازی=

35000X 6-49000-12800-20000=200000

اما اگه بطور معمول با هزينه فالسازی و مودم حساب کنيم ميشه 279000

حالا به نظر شما اينکار رو بکنم يا نه!يعنی از طرح ويژه استفاده کنم يا بطور عادی سرويس ماهيانه بگيرم؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
ممنونم نه بابا کی میره سربازی:p
256 میده مگه دست خودشه من با مدیر فروشش دوستم:lol:
خیابان انقلاب خیابان بهار جنوبی برج بهار طبقه 4 اداری واحد 583 :) شرکت بازتاب:cool:

اوه برج بهاری؟ منم یه مدت اونجا بود تو قسمت تجاری الان هم هر از گاهی میرم یه سر اونجا

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
سلام به همه دوستان
اقا اين مخابرات مهديه اخر سر دادن يا نه
شركتي تا حالا براي اين مخابرات ADSL داده يا نه !

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
این شاتل هم ما رو سر کار گذاشته.قبل از قرارداد همش تماس می گرفتند،.پول رو گرفتند دیگه ازشون خبری نشد.

خوش آمدي به شاتل:wacko: :wacko: اميدوارم به درد من گرفتار نشي.من دنبال يك شركت ديگه ميگردم تا از شاتل برم.

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
خوش آمدي به شاتل:wacko: :wacko: اميدوارم به درد من گرفتار نشي.من دنبال يك شركت ديگه ميگردم تا از شاتل برم.

:( نه.اصلا حوصله این چیزا رو ندارم.
البته هنوز 15روز از قرارداد نگذشته.گفتند 15روز به بعد زنگ بزن.
شاتل مگه چه مشکلی داره؟آخه تنها شرکتی که تو منطقه ما ارائه می ده

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آسيا تک رو يادمه قبلا يکي تو همين منطقه ي شيخ فضل الله گرفته بود (البته آدرسش نزديک ما نبود و نميدونم اين مورد اصلا مهم هست يا فقط همون منطقه ي مخابراتي مشترک شرطه) و راضي نبود ازش، ميگفت سرعتش اصلا خوب نيست (البته 2-3 ماه پيش بود اين مورد، جديدا رو خبر ندارم)، شاتل رو هم فقط دايل اپشو ميدونم چجوريه که خب خوبه

البته از اونجايي که شيخ فضل الله ترافيک خيلي بالايي داره ميشه اينجور نتيجه گيري کرد که هر چي شرکت سرويس هاشو گرونتر بده و مشترکينش کمتر باشند سرعتش هم خوبه، ولي هرچي ارزونتر باشه و مشترکينش زياد نميشه انتظار يک سرعت خيلي عالي رو داشت.

در مورد داتک هم به نظر مياد کم کم داره دانلودش هم مشکل پيدا مي کنه، قبلا بدون استفاده از دانلود منيجر سرعت دانلود يک دست و 20-24 بود ولي امروز هر چي رو که مستقيم بايد دانلود ميکردم رو نگاه ميکردم ميديم که بدجوري نوسان پيدا کرده و 16-20 و گاهي هم کمتر هستش. ظاهرا اينا مقدمات شروع دوباره ي مشکلات منطقه ي ما در سال جديده
آپلود هم که قربونش برم اومده رو 3 الان!! يعني هيچ کس با آپلود داتک مشکل نداره؟!

پس آسياتک هم هيچی / البته این شاتل هم از نظر قيمت کمی از پارس آنلاين
swear1.gif

راستی در مورد اون شبکه صبا (!؟) اطلاعاتی داری !؟ گويا قيمت پايينی داره ولی بيش از حد محدود هست
mpr.gif
!؟ تو مايه های 2 گيگ و اینا برای 256 و ترافيک اضافی'ش هم گويا زياد میگيرن !؟ ولی میگن بد نيست !
3572.gif

دستت درد نکنه بابت توضيحات
rose.gif

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بچه هایی که داتک استفاده میکنن اگر تو این چند روز باقی مونده اسفند شارژ فروردین رو بدن 10% تخفیف داره ها. من که امروز رفتم دادم و از 10% تخفیف نهایتا سوء استفاده رو بردم!!
یعنی چطوری استفاده کردی؟ 10% کمتر دادی؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
به من چه adsl رو معرفی می کنید ؟
: سرعت 64 یا 128 لازم دارم
- در اصفهان ساکن هستم
- شارژ در حدود ماهی 14 تومن می تونم بدم
- سرویس دهی خوبی داشته باشه؟
دو تا سوال دیگه هم داشتم مودم asus خوب هست یا نه
- این ندا گستر صبا خوبه ؟ چون قیمت هاش خیلی مناسب بود به نظر شما محدودیت حجمی 2 gb خیلی کمه؟
و این کهخ اگه سایت رو هم باز کنی بازم از این محدودیت کم میشه؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
بروبچ من دارم از سپنتا میرم صبا نت کار خوبی هست یا نه!!!!!!!!:p
256 رو میده ماهی 10 تومن با محدودیت 2 گیگ:blink: برای وب گردی خیلی خوبه!!!!!!!!:blink: :wacko:

من که حاظرم 64 آسیاتک داشته باشم ولی 1مگ با محدودیت 2 گیگ نداشته باشم. لا اقل اگه حساب کنیم سرعت 64 آسیاتک تا 6 هم برسه ماهی 13 - 15 گیگ میشه باهاش داونلود کرد قیمتش هم 10000 تومانه و عوارضو مالیات هم نداره. بعلاوه که تو وب گردی فک نکنم سرعت 64 با 256 فرقی بکنه.

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
بچها من ميخوام از ندا گستر account بگيرم هزينه نصب اگه بخوام نميگيرن من چون الان ADSL دارم بازم احتياج هست که مودمCONFIG بشه؟اگه بگيرم ميتونين کمک کنين راه بندازم؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
یکی منو راهنمایی کنه : من داتک بخرم یا ندا گستر؟؟

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
منم از کاربران ADSL از شرکت داتک هستم

یکی منو راهنمایی کنه : من داتک بخرم یا ندا گستر؟؟
خب پیشنهاد من داتکه

اول اینکه پشتیبانیش عالیه
هر وقت زنگ بزنی یکی هست جوابت رو بده
کمی تا خیلی هم سمجن ، تا کارت راه نیوفته ولکنت نیستن
یه بار که برای من مشکل پیدا کرده بود چهار بار خود شرکت بهم زنگ زد که درست شد .. راضی هستید :blink: خداییش خیلی حال کردم
از مزیت های دیگشم اینه که عقده ای نیست
مثلا شارژ 30 ماه تموم می شه اینا تا 6-7 روشنت می زارن بعد قطع می کنن
تازه نکته مهم ::::

اگه شما برید یه نفر رو معرفی کنید که ADSL بگیره یک ماه رایگان برای شما ثبت می شه
یعنی مثلا من می رم می گم آقای فلانی من رو معرفی کرده اونا هم درجا می زنن تو سیستم یک ماه رایگاه ...
البته اواخر بخاطر اینکه دیگه 256 نمی دن اگه 128 بگیری اندازه ی 128 از شارژ کم می کنن
فکر کنم طرفای 19 تومن بشه که مابقیش رو می دی
حالا اگه 512 معرفی کنی که واااااااااای...
یکی دیگه از مزیت هاشم اینه که محدودیت دانلود نداره
خدایی اگه داشت تا الان من مورده بودم
بیشترین رو پارس آنلاین می ده 8 گیگ که اگه می گرفتم هفته ی اول تموم بود
داتک بدون محدویت دانلوده :happy:
موفق باشید..

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا ....

از این آسیا تک چطور می شه 256 K گرفت

برای منزل می خوام

کسی از شما تونسته قانون را نقز کنه و اینترنت پر سرعت بگیره از شرکت معروف بدون محدودیت حجمی پش چی شد ؟

شرکت معروف
اینترنت 256
بدون محدودیت حجمی

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این که اگه یه مشتری معرفی کنی داتک یه ماه بهت مجانی سرویس میده درسته؟! کسی همچین کاری کرده؟! منم از دو نفر شنیدم ولی کسی رو سراغ ندارم که همچین کاری کرده باشه! اگه اینجوریه هفته ای یه تور بذاریم بریم اونجا مشتری تحویل بدیم!!! :p

اونایی که 128 داتک دارن با چه سرعتی دانلود میکنن؟ اونایی که 256 دارن چطور؟
من جایی که 128 دارم حداکثر با 11.5 دانلود میکنم و جایی که 256 دارم حداکثر با 25 (سرعتش بین 22-25)
من در کل از داتک راضی ام! درسته سرعتش انگار نسبت به بقیه پایین تره اما ارزون تره و محدودیت و هزینه نصب هم نداره! پشتیبانیش هم خوبه! البته من زیاد مشکل نداشتم ولی چند باری که زنگ زدم بهشون کامل و خوب جوابم رو دادن! حتی بعضی وقتا خودشون پیگیر کارم بودن و بهم زنگ میزدن :rolleyes:

این دو تا شرکت هم هستن که 256 رو میدن ده تومن البته با محدودیت! کیفیتش رو هم نمیدونم چطوره!

www.parsinet.net
http://tehrandat.net/adsl/adsl.html

بالا