• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من که حاظرم 64 آسیاتک داشته باشم ولی 1مگ با محدودیت 2 گیگ نداشته باشم. لا اقل اگه حساب کنیم سرعت 64 آسیاتک تا 6 هم برسه ماهی 13 - 15 گیگ میشه باهاش داونلود کرد قیمتش هم 10000 تومانه و عوارضو مالیات هم نداره. بعلاوه که تو وب گردی فک نکنم سرعت 64 با 256 فرقی بکنه.

فرق داره خیلی هم فرق داره!

512 به بالا دیگه تو وبگردی تاثیر نداره و در بعضی سایت های سنگین 1 مگ به بالا

با 128 جون آدم بالا میاد یک سایت لود بشه!

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
نمیدونم باید شانس من باشه :( رفتم از داتک بگیرم اول خانمی گفت باهاتون تماس می گیریم گفتم خوب همین الان من اعلام آمادگی برای گرفتن سرویس کردم گفت مراحل داره گفتم چشم بعد سه روز یه خانم دیگه زنگ زد گفت می خوایم برات پیک بفرستیم چی حالا می خوای گفت آها چه عجب گفتم 128 به بالا که نمیدید گفتن عمرا گفتم ممنون پس یه 128 لطف کنید مدارک بفرستید گفتم باشه بعد از دریافت پول دو روز بعد زنگ زدن گفتن اشکال گرفتن فتوکپی شناسنامه صاحب تلفن لازمه و شما فقط اجاره نامه و فیش و فتوکپی خودتون رو فرستادید ...:blink: راستی گفتن از چه طریقی آشنا شدید من هم یکی از دوستان فروم را معرفی کردم ولی .....

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
کسی اینجا با فناوا کار کرده؟...ADSl+2 داره میده ....کیفیت داره؟...

این سرعت دانلود +2 چجوری محاسبه میشه؟....یه 256 مثلا چقدر میده؟...

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
آقا Modem ADU-2110P Planet
خوبه؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
سلام به همه
دوستان اسياتكي مشكلي نداريد امروز؟ من سند دارم ولي recive ندارم شماها مشكلي نداريد؟
مربوط به خط من ميشه؟
ممنون

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
فرق داره خیلی هم فرق داره!

512 به بالا دیگه تو وبگردی تاثیر نداره و در بعضی سایت های سنگین 1 مگ به بالا

با 128 جون آدم بالا میاد یک سایت لود بشه!

نه بابا من خطم 128 هست و 24 ساعته رو داونلوده صفحه هم سریع میاره. حالااگه هم به سرعت 256 نباشه ولی نصف اون هم نیست. فک نکنم بی ارزه آدم خطشو محدود کنه تا 10 ثانیه صفحش زودتر بیاد. لااقل برای من که داونلود برام حکم اکسیژن رو داره:D

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
کمک!!!!!!!!!!!!

سلام

من هفته ی پیش با سپنتا قرارداد بستم و مودمم رو هم خودم خریدم( asus602 )

حالا امروز که گفتن میخوایم برای وصل بیایم من گفتم نیازی به وصل ندارم و خودم وصل می کنم

بعد یوزر و پسورد رو بهم گفت و گفت در ضمن با آیپی 192.168.1.1 وصل شو

مودم که به خوبی نصب شده و علامت شبکه کنار ساعت میاد!
یه کانکشن ون مینی پورت هم ساختم.

ولی هر چی سعی می کنم ارور 678 (the remote cpmputer did not respond....) میده.

حالا شما بگید کجای کار مشکل داره یا من یادم رفته انجام بدم؟؟؟

الان هم که به شرکت زنگ زدم جوابمو ندادن و گفتن فقط خودمون نصب می کنیم و ضمنا مشکل از طرف ما نیست

چیکار کنم؟

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
کسی اینجا با فناوا کار کرده؟...ADSl+2 داره میده ....کیفیت داره؟...

این سرعت دانلود +2 چجوری محاسبه میشه؟....یه 256 مثلا چقدر میده؟...

دوست عزيز من فناوا دارم 256 سرعت دانلود 25 تا 30 هست پايين هم نمياد!قطعی هم توی اين دوماه نداشته ولی چون حجمی هست گرونه!

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
بچها من ميخوام از ندا گستر account بگيرم هزينه نصب اگه بخوام نميگيرن من چون الان ADSL دارم بازم احتياج هست که مودمCONFIG بشه؟اگه بگيرم ميتونين کمک کنين راه بندازم؟

ايول اميدوارم کردين!
:blink:

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
کمک!!!!!!!!!!!!

سلام

حالا امروز که گفتن میخوایم برای وصل بیایم من گفتم نیازی به وصل ندارم و خودم وصل می کنم

الان هم که به شرکت زنگ زدم جوابمو ندادن و گفتن فقط خودمون نصب می کنیم و ضمنا مشکل از طرف ما نیست

چیکار کنم؟

این ای پی باید وارد IE کنید بعد یوزر پسوردی که ازتون میخواد و admin admin بدید بعد که وارد صفحه تنظیمات شدید از قسمت advanced بعد wan و انتخاب میکنید یه کانکشن میسازید یعنی add رو میزنی
و فقط قسمتی که باید کانکشن تیپ رو انخاب کنی روی PPPOE میزاری بقیهشو دست نمیزنی و اخرشم سیو میکنی اخرشم finish میزنی و صفحه و رو میبندی صبر میکنی 2 دقیقه تا تنظیم بشه بعد با کانکشنی که ساختی کانکت میشی

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بچه های سپنتایی اعلام وضعیت کنید ببینم آپلود شماها خوبه یا نه ؟ مخصوصا با رپید شر یه تستی کنید خدا خیرتون بده

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

اقا این که اگه یه مشتری معرفی کنی داتک یه ماه بهت مجانی سرویس میده درسته؟! کسی همچین کاری کرده؟! منم از دو نفر شنیدم ولی کسی رو سراغ ندارم که همچین کاری کرده باشه! اگه اینجوریه هفته ای یه تور بذاریم بریم اونجا مشتری تحویل بدیم!!! :p

اونایی که 128 داتک دارن با چه سرعتی دانلود میکنن؟ اونایی که 256 دارن چطور؟
من جایی که 128 دارم حداکثر با 11.5 دانلود میکنم و جایی که 256 دارم حداکثر با 25 (سرعتش بین 22-25)

من دو نفر رو معرفی کردم و برام دو ماهی رایگان زدن
فقط مهم اینه که تا بهشون نگی اعمال نمی کنن
من رفتم پیششون گفتم که این دو نفر رو من معرفی کردم و تو سیسمشون که چک کردن در جا دو ماهی برام زدن
الانم من 256 دارم که سرعتم بین 20-25 هست
هر چند گاهی می ره بالا گاهی میاد پایین ولی دو رو ور هیمن 20 می چرخه

نمیدونم باید شانس من باشه :( رفتم از داتک بگیرم اول خانمی گفت باهاتون تماس می گیریم گفتم خوب همین الان من اعلام آمادگی برای گرفتن سرویس کردم گفت مراحل داره گفتم چشم بعد سه روز یه خانم دیگه زنگ زد گفت می خوایم برات پیک بفرستیم چی حالا می خوای گفت آها چه عجب گفتم 128 به بالا که نمیدید گفتن عمرا گفتم ممنون پس یه 128 لطف کنید مدارک بفرستید گفتم باشه بعد از دریافت پول دو روز بعد زنگ زدن گفتن اشکال گرفتن فتوکپی شناسنامه صاحب تلفن لازمه و شما فقط اجاره نامه و فیش و فتوکپی خودتون رو فرستادید ...:blink: راستی گفتن از چه طریقی آشنا شدید من هم یکی از دوستان فروم را معرفی کردم ولی .....

خودتون حظوری برید بهتره
آدرس در تهران ::
خ سهروردی شمالی خ ابن یمین نبش خیابان ششم پ 16
اینطوری بهتره
در ضمن الان دیگه 256 به خانگی نمیدند فقط به شرکت ها..
خانگی فقط 128
مگر پارتی داشته باشی 256 بتونی بگیری..

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
منطورت صبا ست ؟ تنظیماتشو میتونم بپرسم از بچه ها بهت بگم

دقيقاً همون سبا net هستش ممنون پس من ميگيرم خبرتون ميکنم راستی من که الان ADSL دارم قرار هم نيست مودمم عوض بشه بازم بايد مودم CONFIG بشه؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بله باید کانفینگ بشه چون یوزر پسوردم باید وارد تنظیمات کنید البته پشتیبانی هم بزنی بهت میگه چیکار کن

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کمک!!!!!!!!!!!!

سلام

چیکار کنم؟

من از صبا نت گرفتم شاید بتونم کمکی کنم

شما باید مقادیر vpi و vci رو از isp سوال کنید یا wan seting رو هم بپرسید که احتمالا bridge باید باشه
مثلا واسه من اینجوری هست
vpi=0
vci=35

wan setting =Bridge
بعد هم apply و ری استارت دوایس
من asus ندارم اما گمونم ای مقادیر رو توی تب advance باید براش تعریف کرد(ورود به تنظیمات مودم که دوستمون گفتن 192.168.1.1 رو توی براوزرت وارد کن یوزر admin پسورد هم admin) دیگه یکم بازی کن پیداش میکنی احتمالا advance هست و همه مراحل نکست تا اینایی که گفتم وارد کنی

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من یه سوال داشتم:
من در اصفهان ساکن هستم چرا پرنیان نت ( نمایندگی داتک در اصفهان) سرویس های خودش رو 10 هزار تومن بیشتر از داتک تهران ارائه می کنه؟
و سواله دیگه ای هم داشتم که آیا این امکان( که اگه یه نفر رو معرفی کنی 1 ماه رایگان میده) در نمایندگی های دیگه داتک هم وجود داره یا نه (مخصوصاً اصفهان)

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
کمک!!!!!!!!!!!!

سلام

چیکار کنم؟

یایا صدرحمت به آسیاتک. با اینکه هزینه نصبشون همش 5 تومانه ما همینم ندادیم:D و پشتیبانیشون تلفنی کلی راهنماییم کردن تا مودمو تنظیم کنم.

یه اطلاعاتی هست مثل VCI که فقط باید از پشتیبانی خودشون بپرسی چون ممکنه شرکت تا شرکت فرق کنه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
این ای پی باید وارد IE کنید بعد یوزر پسوردی که ازتون میخواد و admin admin بدید بعد که وارد صفحه تنظیمات شدید از قسمت advanced بعد wan و انتخاب میکنید یه کانکشن میسازید یعنی add رو میزنی
و فقط قسمتی که باید کانکشن تیپ رو انخاب کنی روی PPPOE میزاری بقیهشو دست نمیزنی و اخرشم سیو میکنی اخرشم finish میزنی و صفحه و رو میبندی صبر میکنی 2 دقیقه تا تنظیم بشه بعد با کانکشنی که ساختی کانکت میشی
74.gif

آقا ایووووووووووووووول!!!!!!!

شما باید مقادیر vpi و vci رو از isp سوال کنید یا wan seting رو هم بپرسید که احتمالا bridge باید باشه
مثلا واسه من اینجوری هست
vpi=0
vci=35

wan setting =Bridge
بعد هم apply و ری استارت دوایس
من asus ندارم اما گمونم ای مقادیر رو توی تب advance باید براش تعریف کرد(ورود به تنظیمات مودم که دوستمون گفتن 192.168.1.1 رو توی براوزرت وارد کن یوزر admin پسورد هم admin) دیگه یکم بازی کن پیداش میکنی احتمالا advance هست و همه مراحل نکست تا اینایی که گفتم وارد کنی
خیلی ممنون.
برای سپنتا همه چیز دیفالته!
یایا صدرحمت به آسیاتک. با اینکه هزینه نصبشون همش 5 تومانه ما همینم ندادیم و پشتیبانیشون تلفنی کلی راهنماییم کردن تا مودمو تنظیم کنم.

یه اطلاعاتی هست مثل VCI که فقط باید از پشتیبانی خودشون بپرسی چون ممکنه شرکت تا شرکت فرق کنه.
همونطور که گفتم همه چیز دیفالته.

به کوریه چشمشون خودم با کمک دوستان کانفیگ کردم و یه قرون هم ندادم

بالا