• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان لطفا یکی از دوستان کمک کنند! منطقه ما فیبر نوری هست تو مشهد 601 "حالا به چه دردی می خوره نمی دونم!!"الان اگر من تقاضای خط جدید بدم اون هم میره رو فیبر نوری ؟اونور بلوار "خونه های روبرو" adsl دارن!!!مثلا میشه برم مخابرات درخواست خطی بکنم که رو فیبر نوری نباشه!؟
خواهشا راهنمایی کنید من یک بار دیگه پرسیدم کسی جواب نداد. تو مشهد رو فیبر نوری adsl نمیدن!؟
مرسی!
خاصیت کافو نوری اینه که با فضا و سیم کشی کمتر مخابرات میتونه تعداد بیشتری خط واگذار کنه(یعنی پول بیشتر برای مخابرات) خب حالا میگن واسه dial up سرعتش بیشتره حالا واسه Adsl تو این کافوهای نوری شرکتهای PAP میتونن تجهیزات نصب کنن و سرویس ارائه بدن(اگه بخوان و مخابرات مجوزبده) البته یه تعداد سیم مسی معمولی هم تو این جعبه ها هست ولی فکر نمی کنم به این راحتی به کسی بدن.

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خاصیت کافو نوری اینه که با فضا و سیم کشی کمتر مخابرات میتونه تعداد بیشتری خط واگذار کنه(یعنی پول بیشتر برای مخابرات) خب حالا میگن واسه dial up سرعتش بیشتره حالا واسه Adsl تو این کافوهای نوری شرکتهای PAP میتونن تجهیزات نصب کنن و سرویس ارائه بدن(اگه بخوان و مخابرات مجوزبده) البته یه تعداد سیم مسی معمولی هم تو این جعبه ها هست ولی فکر نمی کنم به این راحتی به کسی بدن.

شما در مورد خطوط ریموت اطلاعی دارین ؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من الان مشترک دایل آپ شرکت داتک هستم و قصد دارم از این شرکت یه اشتراک 64/64 بگیرم، اول اینکه می خوام بدونم هزینه اولیه اش چقدر میشه، دوم این سرعتی که من میخوام بگیرم معمولا چه سرعت دانلودی خواهم داشت، سوم این قضیه Down یودن ها که ملت همیشه ازش شاکین چیه؟، چهارم مودم رو از بیرون بگیرم یا از خود شرکت؟! و در آخر هم آیا راه اندازی و نصب اولیه رو خودم میتونم انجام بدم یا اینکه باید اون 10 تومن رو بابت راه اندازی بدم؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من الان مشترک دایل آپ شرکت داتک هستم و قصد دارم از این شرکت یه اشتراک 64/64 بگیرم، اول اینکه می خوام بدونم هزینه اولیه اش چقدر میشه، دوم این سرعتی که من میخوام بگیرم معمولا چه سرعت دانلودی خواهم داشت، سوم این قضیه Down یودن ها که ملت همیشه ازش شاکین چیه؟، چهارم مودم رو از بیرون بگیرم یا از خود شرکت؟! و در آخر هم آیا راه اندازی و نصب اولیه رو خودم میتونم انجام بدم یا اینکه باید اون 10 تومن رو بابت راه اندازی بدم؟

قیمت 64 که 15000 تومنه که با مالیات و عوارض میشه حدودا 19 تومن! وقتی که من خواستم مودم بگیرم گفتن که فقط مودم تک پورت داریم برای همین من هم رفتم از بیرون گرفتم! البته گارانتی نداشت حالا نمیدونم خود داتک مودمهاش رو گارانتی میکنه یا نه! (من 46 تومن گرفتم ولی شرکت میداد 50 تومن) و حتما دو پورتش رو بگیر چون با کارت شبکه خیلی سازگار تره (وقتی من به یو اس بی وصل میکردم خیلی داغ میکرد!)
حداکثر سرعت دانلود 64 هم باید هشت باشه که با توجه به اینکه از داتک میگیری باید چیزی حدود 5-6 رو انتظار داشته باشی! یعنی همون دایال اپ خودمون!
برای نصب هم کافیه که زنگ بزنی پشتیبانی و بگی میخوام مودمم رو کانفیگ کنم! اونم از پشت تلفن مثل بچه های دبستانی راهنماییت میکنه! و لازم نیست پول بدی...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

شما که داری میگیری عزیز حیف 64 بگیری برو یه باره 128 بگیر حداقل بشه باهاش یه کارهایی کرد:blush:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
شما که داری میگیری عزیز حیف 64 بگیری برو یه باره 128 بگیر حداقل بشه باهاش یه کارهایی کرد:blush:

128 اش با مالیت و عوارض ماهی چند میافته؟ سرعت دانلودی که میده چنده؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شش هدیه نوروزی سپنتا

شرکت سپنتا هدایای ویژه نوروزی زیر را به کاربران ارزشمند خود تقدیم می‌دارد:

1- کلیه سرویسهای ADSL ساعتی و ماهیانه سپنتا از 1 فروردین تا 15 فروردین رایگان می‌باشند.
● چنانچه مشترکی در اسفندماه عقد قرارداد نماید و تمایل داشته باشد بعد از تعطیلات سال نو سرویس خود را دایر کند، شرکت سپنتا 15 روز هدیه نوروزی خود را از زمان برقراری سرویس اعمال خواهد کرد.
● مشترکینی که قرارداد جدید و یا تمدیدی آنها یک ساله باشد از یک ماه سرویس رایگان بهره‌مند خواهند شد.

2- کلیه مشترکین فعال شرکت سپنتا که به سایت بدهی نداشته باشند، مانند سالهای گذشته در اولین لحظه سال نو طبق جدول رویرو اینترنت رایگان، عیدی خواهند گرفت.

3- کارتهای نامحدود مادام العمر سپنتا از 20 اسفند تا 20 فروردین با تخفیف سطح کاربری فروخته خواهند شد، و بعد از 20 فروردین مجددا تخفیف این کارتها حذف خواهد شد.
سطح كاربری
هديه سال نو

عادي
5 ساعت اينترنت

برنزي
10 ساعت اينترنت

نقره اي
20 ساعت اينترنت

طلايي
50 ساعت اينترنت

پلاتين
100 ساعت اينترنت

4- شرکت سپنتا از 20 اسفند تا 20 فروردین، به ازای هر کارت اینترنت و یا تلفن خریداری شده از طریق کارتهای اعتباری، یک کارت اینترنت پنج ساعته اهدا خواهد کرد. حداکثر تعداد کارتهای هدیه‌ای که به یک مشترک تعلق خواهد گرفت 10 عدد می‌باشد.

5- مانند سالهای گذشته، شرکت سپنتا تقویم نوروزی و کارت تبریک سال نو خود را برای کلیه مشترکین فعالی که سطح کاربری آنها برنزی و یا بالاتر باشد ارسال خواهد نمود. این بسته نوروزی برای مشترکین ADSL و مشترکینی که کارت نامحدود مادام العمر سپنتا را خریداری کرده اند نیز ارسال خواهد شد.

6- در آخرین جمعه فروردین ماه سال 1386 همانند سال گذشته، جشن بزرگ سپنتا برای تقدیر از مشترکین ارزشمند خود و اهداء یک دستگاه پژو 206 برگزار خواهد شد. در این همایش بزرگ از کلیه افراد دارای امتیاز (مجموع پرداختی ایشان در طول سال 1385 حداقل یکصد و پنجاه هزار تومان باشد)، دعوت بعمل خواهد آمد.

http://www.sepanta.com/pages/subscription.asp?come=norouz

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58

الان آسیاتک 64 میده ده هزار تومان و 128 میده 20 هزار تومان با مالیات و عوارض و همه پولای زور:D

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
شما را بخدا وضعيت ما را ببينيد.از اون طرف سپنتا هديه نوروزي به كاربرانش ميده از طرف ديگه شاتل هفته را بدون قطعي هاي مكرر نميتونه به انتها برسونه.امروز هم زنگ زدم گفتند مشكل از ماست و قطعي سراسري:blink: :blink: است.اين كجا و آن كجا.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما را بخدا وضعيت ما را ببينيد.از اون طرف سپنتا هديه نوروزي به كاربرانش ميده از طرف ديگه شاتل هفته را بدون قطعي هاي مكرر نميتونه به انتها برسونه.امروز هم زنگ زدم گفتند مشكل از ماست و قطعي سراسري است.اين كجا و آن كجا.

اینم سرعتش(سپنتا) برای همین الان یعنی 9:30 شبه(که تقریبا شلوغترین موقع باید باشه-روز تعطیل هم که هست)

ولی ببینید با قیمتش ارزش داره یا نه؟

96883510.png

128/128

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اينم 128 اسياتك من

96956756.png

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
...از اداتک فرار کردم اومدم آسیاتک !!!
283.gif

توی داتک 128 اش سرعت 89 بود
65.gif

اما تو آسیا تک دانلود و آپلود بین 115 تا 140 هست..
39.gif

همه برین آساتک

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
راستی الان داشتم اینجا رو نگاه می کردم دیدم
288.gif

Tehranshahr با 512 پست و shakira با 486 پست و behzad_abd با 343 پست
297.gif

در نخست این لیست قرار دارند
281.gif
.. و نمی دونم یه جورائی واسم جالب بود بگم
285.gif

خودم هم 35 تا پست که الان با این یه دونه میشه 36 تا
303.gif

خیلی چرت و پرت گفتم نه!!!
55.gif

بای
63.gif

eliot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من قصد خرید سرویس 64 آسیاتک رو دارم. دوستانی که از آسیاتک استفاده می کنند لطفا بگند که کیفیت آسیاتک چطوره؟
کار من بیشتر با وبگردی و دانلود 3 تا 4 فیلم در ماه هست. آیا سرعت دانلود64 آسیاتک به 7 کیلوبایت در ثانیه می رسه؟
در ضمن من از طریق پرکردن فرم اینترنتی و sms با آسیاتک برای خرید ارتباط برقرار کردم اما جوابی نگرفتم. دوستان لطف کنند و اگر شماره قسمت فروش آسیاتک رو دارند در اینجا قرار بدن؟
با سپاس.

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام. بنده در تبریز مستقر هستم! در صورت امکان یه سرویس دی اس ال پدرمادر دار! معرفی کنین.
دوستانی که تبریز هستن کدوم ریسلری رو پیشنهاد میدن؟ شاتل که ظاهرا پارس آن لاین و ماکس نت هم مثل اینکه نماینده آسیاتک ه. اطلاعیم از سرویس های همارا یا هزاره و ... ندارم. در ضمن کسی اسم "فن آوا" به گوشش خورده؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
من قصد خرید سرویس 64 آسیاتک رو دارم. دوستانی که از آسیاتک استفاده می کنند لطفا بگند که کیفیت آسیاتک چطوره؟
کار من بیشتر با وبگردی و دانلود 3 تا 4 فیلم در ماه هست. آیا سرعت دانلود64 آسیاتک به 7 کیلوبایت در ثانیه می رسه؟
در ضمن من از طریق پرکردن فرم اینترنتی و sms با آسیاتک برای خرید ارتباط برقرار کردم اما جوابی نگرفتم. دوستان لطف کنند و اگر شماره قسمت فروش آسیاتک رو دارند در اینجا قرار بدن؟
با سپاس.

سلام براد پیت:)

من هم یه ماه 128 مجانی داشتم و خیلی راضی بودم ولی موقع پولی شدن که شد 64 گرفتم:D الان هم به نسبت قیمتش راضیم. سرعت 64 حدود 6 هست البته با ای میول ولی همینجوری هم حساب کنی ماهی حدود 15 تا فیلم داونلود میشه.

شماره تلفنشون هم اینه: 88523530

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

قابل توجه کسایی که مودم ASUS AM604 دارن و وقتی دیسکانکت میشه دیگه خودش وصل نمیشه. من که مودمو از آسیاتک خریدم بهشون گفتند بیا مودمو پس بده و چون دیگه از اینا نداریم می تونی از جای دیگه بخری ولی چون من حوصلشو نداشتم:D رفتم از سایت ایسوز روسیه یه Firmware پیدا کردم که وقتی رو مودم نصبش می کنی مشکل حل میشه و Keep Alive مودم راه می افته:cool:

می تونید فایل Update مودمو از اینجا بگیرید:

http://www.asus.ru/ftp/spk/adsl/AM604_306060J00.dat

برای نصبش هم تو صفحه کانفیگ مودم برید : http://192.168.1.1
User: admin Pass: admin

گوشه راست صفحه رو Management کلیک کنید بعدش تو بخش Update Software این فایلو که لینکش بالاست و شما داونلود کردید Browse کنید و صبر کنید تا مودم Restart بشه.

بعد برید توی Advanced Setup - WAN کانکشن PPPoE که تعریف کردید رو Edit کنید و Keep Alive رو فعال کنید.

امیدوارم به درد بخوره. به درد من که خیلی خورد مخصوصا الان که قیمت این مودم اگه بخوام از بیرون بخرم گرون تر در میاد:D

eliot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام براد پیت:)

من هم یه ماه 128 مجانی داشتم و خیلی راضی بودم ولی موقع پولی شدن که شد 64 گرفتم:D الان هم به نسبت قیمتش راضیم. سرعت 64 حدود 6 هست البته با ای میول ولی همینجوری هم حساب کنی ماهی حدود 15 تا فیلم داونلود میشه.

شماره تلفنشون هم اینه: 88523530

چقدر طول کشید تا بهتون 128 مجانی دادند ؟ فکر می کنی اگه فردا بهشون زنگ بزنم می تونم اول عید adsl داشته باشم؟

بالا