• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سوای از منطقه ؛ به غیر از داتک و سپنتا دیگه چه ISP های کاردستی هستن ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
داتک داتک داتک داتک داتک داتک
البته کلا توی ایران 11 تا شرکت مجوز دی اس ال دارن که همه هم تقریبا بزرگ حساب میشن سپنتا هم خوبه
تایید تایید تایید تایید :D

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من نام ISP های ADSL رو میخوام شما همیش همو تایید می کنید:( :D

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اونايي كه ميگن داتك 128 داتك ميتونه 15 دانلود بده؟

petersool

Registered User
لایک‌ها
0
سايت دانلودش رو داری؟کرک اينا ميخواد؟ميشه کمک کنی من هم راهش بندازم؟
لطفا boxپیام رو چک کنین.
اینم نمودار سرعت من در طول شبانه روز :cool:
512/512 داتک تله کام:happy:
هیچ شرکتی مثل داتک نمیشه :p
2n8xvfq.jpg

شما تو اداره استفاده میکنین نه؟512 که نمیدن.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
راستش دو هفته ای میشه از داتک ADSL 128 خریدم
برای رانژه شدن که سرویسم کردم .. البته مشکل مخابرات بود .. این بنده خدا ها روزی دو سه بار زنگ میزدن بهم
آقا نجفی هم زنگ زد .. و ایشون پیگیر کار های من بود .. دستش درد نکنه الان وصل شد

ولی سرعت من شدیدا نوسان داره یعنی احساس می کنم یه مشکلی داره ..
مثلا با flash get که میزنم دانلود کنه سرعت میره رو 5 و بعد 6 و 8 و خیلی حال بده یکی دو ثانیه میره 10 و 15 بعد باز میره رو 5 6 .. معمولا سرعتم همین 6 تا 8 هست
این طبیعیه ؟؟ :(

مثلا جمعه صبح رفت تا 20 هم رفت .. کف کرده بودم .. 15 تا 20 برام میگرفت

الان ویندوز ایکس پی و سرویس پک 2 با انتی ویروس کسپر نصب دارم
مودم هم 602 ایسوزه و با یو اس بی وصله

یه راهنمایی بکنید

با خود دانلودر اینترنت اکسپلورر هم میزنم از سایت خود داتک بگیره یه فایل رو 6 و یکی دیگه میزنم اون رو حدودا 4 میگیره

جریان چیه ؟ درسته خطم ؟

با تورنت هم بیشتر از 10 نرفته

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
من نمی دونم اینا که هی از داتک تعریف می کنن و وویگولنسج این داتک خوب بیده بیان مزیت هاشو نسبت به آسیاتک بگن. سرعت 53 با 512 میشه همون 13.25 با 128 که تو آسیاتک که من داشتم هم همین بود. پس نتیجه می گیریم صرف نظر از قیمت، داتک مثل آسیاتکه.:D

کسی می دونسته که الان شرکتای دیگه به خون آسیاتک تشنن؟ انقدر که قیمتاش کمه و قابل رقابت نیست. البته اونایی که 256 و 512 داتک دارن حق دارن تمدید کنن چون دیگه آسیاتک الان 256 و 512 یا نمیده یا به قیمت شرکت میده ولی اونایی که می خوان از الان ADSL بگیرن بهترین گزینه همون آسیاتکه.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
من نمی دونم اینا که هی از داتک تعریف می کنن و وویگولنسج این داتک خوب بیده بیان مزیت هاشو نسبت به آسیاتک بگن. سرعت 53 با 512 میشه همون 13.25 با 128 که تو آسیاتک که من داشتم هم همین بود. پس نتیجه می گیریم صرف نظر از قیمت، داتک مثل آسیاتکه.:D

کسی می دونسته که الان شرکتای دیگه به خون آسیاتک تشنن؟ انقدر که قیمتاش کمه و قابل رقابت نیست. البته اونایی که 256 و 512 داتک دارن حق دارن تمدید کنن چون دیگه آسیاتک الان 256 و 512 یا نمیده یا به قیمت شرکت میده ولی اونایی که می خوان از الان ADSL بگیرن بهترین گزینه همون آسیاتکه.

آسیا تک واقعا کارش درسته فعلا . . البته اگه به مرور زمان خراب نشه

داتک دیگه هرچی خراب شدنی بود شده و اینی که هست نهایتشه ولی شرکت های جدید برای تبلیغ و گرفتن مشتری شاید خیلی کارا بکنن و بعد خراب بکنن

یکی از دوستانم اسیا تک داشت و 128 اش رو میگفت 11 و خورده ای فیکس دانلود داشت بدون نوسان

بعد داتک ایپی استاتیک میده .. اسیاتک رو نمیدونم
البته زیاد به درد نمیخوره .. باز 512 بود یه هاست کوچیک واسه فایل های دوسانش ادم درست میکرد با ftp

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
هيچ شركتي به پاي شاتل نميرسه.اصلا حرف نداره:p :p نه قطعي داره:wacko: :wacko: نه محدوديت حجمي داره:blink: :blink: همينطور تخفيفه كه بابت قطعي هاش به مشتركينش ميده;) ;) اينقدر كارشناسانشون تومركز دانشگاه زحمت كشيدند و به جاي خاصي هم نرسيدند كه من يكي شرمنده شدم:lol: :lol: اينقدر براي مشتركينش ارزش قايل هستند كه وقتي بهشون ايميل ميزني و شكايت ميكني كمتر از يك روز پيگير كارت ميشن:f34r: :f34r:

همه بچه هاي PT و ساير سايتها و كل ايرانيها را دعوت ميكنم فقط از شاتل اشتراك بگيرند:D :D البته اگر مركز مخابراتشون دانشگاه نيست و اعصبشون رو از سر راه پيدا نكردند:happy: :happy:
زنده باد شاتل:eek: :eek:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
آسیاتک بگیر . من 256 آسیاتک دارم دانلود زیره 28 نمیاد تازه تو زمان های شلوغ . شبها تا 32 هم میرسه . تازه منطقه مخابراتمون هم شیخ فضل اله ( شلوغ ترین منطقه ) هستش

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آسیا تک واقعا کارش درسته فعلا . . البته اگه به مرور زمان خراب نشه

داتک دیگه هرچی خراب شدنی بود شده و اینی که هست نهایتشه ولی شرکت های جدید برای تبلیغ و گرفتن مشتری شاید خیلی کارا بکنن و بعد خراب بکنن

یکی از دوستانم اسیا تک داشت و 128 اش رو میگفت 11 و خورده ای فیکس دانلود داشت بدون نوسان

بعد داتک ایپی استاتیک میده .. اسیاتک رو نمیدونم
البته زیاد به درد نمیخوره .. باز 512 بود یه هاست کوچیک واسه فایل های دوسانش ادم درست میکرد با ftp

آره منم موافقم. منم تعصب خاصی رو آسیاتک ندارم ولی به نظرم تا الان که خوبه باید حداکثر استفاده رو کرد فوقش اگه بد شد اسباب کشی می کنیم داتک:D ولی من الان 2-3 ماهه که آسیاتک دارم همیشه آی پیم ثابت بوده البته رسما نگفتن استاتیک، ممکنه اگه مراکز شلوغ بشه دیگه آی پی ها استاتیک نباشه البته چون قطعی نداره مثلا وقتی ادم یه ماه وصل باشه عملا آی پی استاتیک میشه لااقل توی همون یه ماه.:D

petersool

Registered User
لایک‌ها
0
آسیاتک بگیر . من 256 آسیاتک دارم دانلود زیره 28 نمیاد تازه تو زمان های شلوغ . شبها تا 32 هم میرسه . تازه منطقه مخابراتمون هم شیخ فضل اله ( شلوغ ترین منطقه ) هستش

آقا همین 5شنبه آسیاتک به من 256 نداد
و پولی که ریختم رو به حساب 64 برایه 2ماه حساب کرد
شما رفیقشونین؟:lol:

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
داتکی ها یه اعلام وضعییت بکنن .. ببینم مشکل فقط مال منه یا مال همه

با سایت www.speedtest.net تست کردم
سند رو 89 میده
ریسیو رو 49 (یعنی تعطیل)

خط من 128 هست

فکر کنم جریان پهنای باند باشه .. باز تموم کردن

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یه سوال!!؟

من اگر بخوام سرویسم رو از یه خط تلفن به یه خط دیگه منتقل کنم (با همون پیش شماره) اینکارو انجام میدن؟ یا باید یه سرویس جدید بگیرم؟ چون سرویس من 512 داتکه و اگر بخوام سرویسم رو عوض کنم دیگه بهم 512 نمیدن. میخوام ببینم میشه اینکارو کرد یا نه؟!

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یه سوال!!؟

من اگر بخوام سرویسم رو از یه خط تلفن به یه خط دیگه منتقل کنم (با همون پیش شماره) اینکارو انجام میدن؟ یا باید یه سرویس جدید بگیرم؟ چون سرویس من 512 داتکه و اگر بخوام سرویسم رو عوض کنم دیگه بهم 512 نمیدن. میخوام ببینم میشه اینکارو کرد یا نه؟!

باید باهاشون صحبت کنی .. با آقای نجفی مدیر بخش adsl صبحت کن کارت رو راه میندازه
قسمت پشنیبانی هم آقای صالحی کارش درسته و زود راه میندازه
بگو اول خطی که میخواهی بری روش رو برات از مخابرات رانژه کنن بعد خط قدیمیتو از رانژه در بیار و وصلت کنن به خط جدید

شدنش میشه .. باز بستگی به خودشون داره
البته خودشون هم فکر نکنم دوست داشته باشن مشتری 512 رو از دست بدن ..

reloto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي از دوستان اطلاعي از سرويس 9800 توماني شاتل داره؟(توي اتوبان ديدم.)

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من هم اومدم سبا net!به من ميگه مودم رو پيدا کن توش اين تنظيمات رو وارد کن!مودم رو پيدا نميکنم تو قسمت مودمها فقط مودم ديال آپ هست لطفاً کمک کنيد:(
vpi 0 vci 35

راستی نبايد ip&portبدم ازش پرسيدم ديگه چيکار بايد کرد گفت همين!!!!!!!!!!!!!:eek: :eek:

بالا