• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من هم اومدم سبا net!به من ميگه مودم رو پيدا کن توش اين تنظيمات رو وارد کن!مودم رو پيدا نميکنم تو قسمت مودمها فقط مودم ديال آپ هست لطفاً کمک کنيد:(
vpi 0 vci 35

راستی نبايد ip&portبدم ازش پرسيدم ديگه چيکار بايد کرد گفت همين!!!!!!!!!!!!!:eek: :eek:

مودمت چیه؟

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان :graduated
آخرین اخبار اینکه آسیا تک خوب و دمش گرمه ( مراد از دم همان دانلود میباشد)
توی قسمت پشتیبانی هم آقایان دلیلی و استیکی کارشون درست:cap: ه
خدا رو شکر من که راضی هستم:thumbsup:
چهارشنبه سوری هم لطفا فقط از انرژی هسته ای صلح آمیز استفاده کنید ! :party:
عید نوروز هم پیشاپیش مبارک باشه و ان شاء ا... که سال خوبی باشه ۱۳۸۶

خودمونیم عجب بازی ای بود :king: REAL MADRID vs. BARCELONA

با سلام

قابل توجه کسایی که مودم ASUS AM604 دارن و وقتی دیسکانکت میشه دیگه خودش وصل نمیشه. من که مودمو از آسیاتک خریدم بهشون گفتند بیا مودمو پس بده و چون دیگه از اینا نداریم می تونی از جای دیگه بخری ولی چون من حوصلشو نداشتم:D رفتم از سایت ایسوز روسیه یه Firmware پیدا کردم که وقتی رو مودم نصبش می کنی مشکل حل میشه و Keep Alive مودم راه می افته:cool:

می تونید فایل Update مودمو از اینجا بگیرید:

http://www.asus.ru/ftp/spk/adsl/AM604_306060J00.dat

برای نصبش هم تو صفحه کانفیگ مودم برید : http://192.168.1.1
User: admin Pass: admin

گوشه راست صفحه رو Management کلیک کنید بعدش تو بخش Update Software این فایلو که لینکش بالاست و شما داونلود کردید Browse کنید و صبر کنید تا مودم Restart بشه.

بعد برید توی Advanced Setup - WAN کانکشن PPPoE که تعریف کردید رو Edit کنید و Keep Alive رو فعال کنید.

امیدوارم به درد بخوره. به درد من که خیلی خورد مخصوصا الان که قیمت این مودم اگه بخوام از بیرون بخرم گرون تر در میاد:D

سلام دزد دریایی ۱۲۳ :)
مرسی از لینک آ‍پدیت فیرم ویر که گذاشتی :specool:
تست شد و تایید ٌصلاحیت شد :lol: KEEP ALIVE 100%

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
داتکی ها یه اعلام وضعییت بکنن .. ببینم مشکل فقط مال منه یا مال همه

با سایت www.speedtest.net تست کردم
سند رو 89 میده
ریسیو رو 49 (یعنی تعطیل)

خط من 128 هست

فکر کنم جریان پهنای باند باشه .. باز تموم کردن

اين سايت براي تستينگ معمولا يک سرور در جايي نزديک به شما رو براي تست کردن پيشنهاد ميده که معمولا هم بدترين نتيجه رو ميده!! مثلا من اول با اين سرور کراچيشون تست کردم، نتيجه اش شد اين (سرويس 256):

98097966.png

در صورتيکه من هيچ مشکل سرعتي - فعلا - ندارم، يه مدت آپلودم (sending) خراب شده بود که اونم درست شده الان. براي همين يه جاي ديگه رو انتخاب کردم - بخارست - و نتيجه اش شد اين يکي:

98098808.png

مي بينيد که نتايجشون زمين تا آسمون با هم فرق داره!

سرعت پايين و پر نوساني که در ساعات خلوت و کم ترافيک به حالت طبيعي برميگرده فقط نشانه ي يک چيزه، شلوغي منطقه ي مخابراتي و مشکل پهناي باند. راستش شما کدوم منطقه ي مخابراتي هستيد؟

(c)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
عملکرد شاتل بد بود این دو روزه ... چندین نوبت قطعی داشتم ...
كسي از دوستان اطلاعي از سرويس 9800 توماني شاتل داره؟(توي اتوبان ديدم.)
نه ، چی بود جریان ؟ کی می دون ؟ ... نکنه dial up بوده اصلا ؟!! ( اصلا dial up دارن ؟
1.gif
)

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام به همه دوستان :graduated
آخرین اخبار اینکه آسیا تک خوب و دمش گرمه ( مراد از دم همان دانلود میباشد)
توی قسمت پشتیبانی هم آقایان دلیلی و استیکی کارشون درست:cap: ه
خدا رو شکر من که راضی هستم:thumbsup:
چهارشنبه سوری هم لطفا فقط از انرژی هسته ای صلح آمیز استفاده کنید ! :party:
عید نوروز هم پیشاپیش مبارک باشه و ان شاء ا... که سال خوبی باشه ۱۳۸۶

خودمونیم عجب بازی ای بود :king: REAL MADRID vs. BARCELONA

سلام دزد دریایی ۱۲۳ :)
مرسی از لینک آ‍پدیت فیرم ویر که گذاشتی :specool:
تست شد و تایید ٌصلاحیت شد :lol: KEEP ALIVE 100%

خواهش می کنم. فرمولشو در اختیار پشتیبانی آسیاتک هم گذاشتم تا مشکل همه رفع بشه.

در ضمن این هم تست سرعت منه با 64K آسیاتک:

سرور لس آنجلس:
98115335.png

سرور نیویورک:
98118119.png

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
اين سايت براي تستينگ معمولا يک سرور در جايي نزديک به شما رو براي تست کردن پيشنهاد ميده که معمولا هم بدترين نتيجه رو ميده!! مثلا من اول با اين سرور کراچيشون تست کردم، نتيجه اش شد اين (سرويس 256):

98097966.png

در صورتيکه من هيچ مشکل سرعتي - فعلا - ندارم، يه مدت آپلودم (sending) خراب شده بود که اونم درست شده الان. براي همين يه جاي ديگه رو انتخاب کردم - بخارست - و نتيجه اش شد اين يکي:

98098808.png

سرعت پايين و پر نوساني که در ساعات خلوت و کم ترافيک به حالت طبيعي برميگرده فقط نشانه ي يک چيزه، شلوغي منطقه ي مخابراتي و مشکل پهناي باند. راستش شما کدوم منطقه ي مخابراتي هستيد؟

(c)

پس بهترین راه تست سرعت چیه ؟ همین فلش گت رو میشه اعتماد کرد ؟

من مخابرات شهید ایت هستیم
نمیدونم شلوغه یا نه
امروز مثل این که درست شده .. با فلش گت از 9 تا 18 نوسان داشت .. خوبه
تورنت هم تا 12 رفت ولی حدودا روی 9 بود

اینطوری بمونه من راضی ام ..
چند روز پیش سرویسم کرد .. روی 5 تا 8 بود

شبا بعد 12 خوبه .. صبح هم خوبه و نوسان کمه و اگه نوسان هم داره رو به بالا هست یعنی 10 به بالا نوسان داره

صبح جمعه رو یادم نمیره .. چند ساعتی بود با 22 دانلود داشتم .. برای بقیه هم اینطور بود ؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
عملکرد شاتل بد بود این دو روزه ... چندین نوبت قطعی داشتم ...

نه ، چی بود جریان ؟ کی می دون ؟ ... نکنه dial up بوده اصلا ؟!! ( اصلا dial up دارن ؟
1.gif
)

همين چند پست قبل براي شاتل داشتم تبليغ ميكردم و ميگفتم كه تمام كساني كه اعصاب اضافه دارند بيان و از شاتل سرويس بگيرن و اصلا(ببخشيد اكثرا)قطعي نداره(اكثر اوقات براي من داره) كه امروز از صبح تا شب قطع بود:blink: :blink:
نميدونم چرا شركتهاي ديگه تو مركز دانشگاه سرويس نميدن ما را از شر اين شاتل راحت كنند.پول خوب كه ميگيرند.محدوديت حجمي هم كه دارند.قطعي هم تا دلت بخواد داره.تخفيف و خسارتي هم كه در كار نيست(نا گفته نمونه بايت 2 ماه قطعي متوالي زحمت كشيدند و 4 هزار تومان تخفيف دادند يعني به ازاي ماهي 2 هزار تومان):eek: :eek:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

98097966.png

98098808.png

(c)

ببخشید من یک سوال خنده دار بپرسم؟ برای تست سرعت توی همچین سایتهایی، موقع تست هیچ دانلودی نباید داشته باشیم، درسته؟ یعنی اگه داشته باشیم سرعت رو کمتر نشون میده؟
نخندیم بهم، جوابمو بدین:blush:

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
شرمنده اینو نمیدونم
اینو خود صبا داده یا خودتون قبلا داشتین چون قدیما مودم HUAWEI میداد

نه از سرويس دهنده قبلی خريدم(فن اوا) يعنی هيچکس نميدونه کجا بايد برم واسه کانفيگ کردن مودم؟مگه جای عجيب قريبيه که هر مودمی فرق ميکنه؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

قابل توجه کسایی که مودم ASUS AM604 دارن و وقتی دیسکانکت میشه دیگه خودش وصل نمیشه. من که مودمو از آسیاتک خریدم بهشون گفتند بیا مودمو پس بده و چون دیگه از اینا نداریم می تونی از جای دیگه بخری ولی چون من حوصلشو نداشتم:D رفتم از سایت ایسوز روسیه یه Firmware پیدا کردم که وقتی رو مودم نصبش می کنی مشکل حل میشه و Keep Alive مودم راه می افته:cool:

می تونید فایل Update مودمو از اینجا بگیرید:

http://www.asus.ru/ftp/spk/adsl/AM604_306060J00.dat

برای نصبش هم تو صفحه کانفیگ مودم برید : http://192.168.1.1
User: admin Pass: admin

گوشه راست صفحه رو Management کلیک کنید بعدش تو بخش Update Software این فایلو که لینکش بالاست و شما داونلود کردید Browse کنید و صبر کنید تا مودم Restart بشه.

بعد برید توی Advanced Setup - WAN کانکشن PPPoE که تعریف کردید رو Edit کنید و Keep Alive رو فعال کنید.

امیدوارم به درد بخوره. به درد من که خیلی خورد مخصوصا الان که قیمت این مودم اگه بخوام از بیرون بخرم گرون تر در میاد:D

من Asus AM602 دارم! ولی چون تا حالا قطع نشده نمیدونم اینا هم همچین مشکلی دارن یا نه؟! میشه کسی بگه؟!

(256 داتک/ساعت دو بامداد :) )
98272814.png

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
فکر نکنم 602 مشکلی داشته باشه. اگه می خوای مطمئن بشی بروی تو صفحه کانفیگ ببین Keep Alive فعاله یا نه.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان من هم اومدم سبا net!به من ميگه مودم رو پيدا کن توش اين تنظيمات رو وارد کن!مودم رو پيدا نميکنم تو قسمت مودمها فقط مودم ديال آپ هست لطفاً کمک کنيد:(
vpi 0 vci 35

راستی نبايد ip&portبدم ازش پرسيدم ديگه چيکار بايد کرد گفت همين!!!!!!!!!!!!!:eek: :eek:

والا باید از تو دفترچه مودمت ببینی صفحه کانفیگش کجاست. معمولا اگه USB باشه باید بری توی همون برنامه ای که نصبش کردی و اونجا میشه تنظیمش کرد و اگه هم LAN باشه باشد برای توی این صفحه : http://192.168.1.1 یا http://10.0.0.1 یا آدرس هایی شبیه این ولی دقیقش تو دفترچه مودمت هست.

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
والا باید از تو دفترچه مودمت ببینی صفحه کانفیگش کجاست. معمولا اگه USB باشه باید بری توی همون برنامه ای که نصبش کردی و اونجا میشه تنظیمش کرد و اگه هم LAN باشه باشد برای توی این صفحه : http://192.168.1.1 یا http://10.0.0.1 یا آدرس هایی شبیه این ولی دقیقش تو دفترچه مودمت هست.

مال من 602 هست و با usb نصبه و از تو http://192.168.1.1 تنظیم کردم که هر بار ویندوز عوض میکنم دوباره از local area connection چیزی وارد نکنم .. اونجا همه چی روی اتو هست :happy:

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
این سایتی که میری سرعت اینترنتو مشخص کنی چرا سرور ایران نداره مال پاکستان هست ولی مال ایران نیست نزدیکترین سرور مال استانبول هست یه چیز عجیب من adsl 64 گرفتم تو این سایت که رفتم زد سرعت دریافت 84 سرعت فرستادن 91

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ببخشید من یک سوال خنده دار بپرسم؟ برای تست سرعت توی همچین سایتهایی، موقع تست هیچ دانلودی نباید داشته باشیم، درسته؟ یعنی اگه داشته باشیم سرعت رو کمتر نشون میده؟
نخندیم بهم، جوابمو بدین:blush:

اگه ميخواي سرعت واقعي رو بهت نشون بده نه بايد دانلود داشته باشي نه اپلود

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
همين چند پست قبل براي شاتل داشتم تبليغ ميكردم و ميگفتم كه تمام كساني كه اعصاب اضافه دارند بيان و از شاتل سرويس بگيرن و اصلا(ببخشيد اكثرا)قطعي نداره(اكثر اوقات براي من داره) كه امروز از صبح تا شب قطع بود:blink: :blink:
نميدونم چرا شركتهاي ديگه تو مركز دانشگاه سرويس نميدن ما را از شر اين شاتل راحت كنند.پول خوب كه ميگيرند.محدوديت حجمي هم كه دارند.قطعي هم تا دلت بخواد داره.تخفيف و خسارتي هم كه در كار نيست(نا گفته نمونه بايت 2 ماه قطعي متوالي زحمت كشيدند و 4 هزار تومان تخفيف دادند يعني به ازاي ماهي 2 هزار تومان):eek: :eek:
همیلتون جان .. من همیشه میام اینجا ، یکی از چیزایی که چک می کنم اینه که مشکل تو حل شد یا نه ... به جون خودم ...
consoling2.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
همیلتون جان .. من همیشه میام اینجا ، یکی از چیزایی که چک می کنم اینه که مشکل تو حل شد یا نه ... به جون خودم ...
consoling2.gif

مرسي دوست عزيز از لطف شما.امروز هم از صبح تا ساعت 3 بعدازظهر به سلامتي قطع بود.خير سرشون من بايد بتونم با Account Manager خودم تو شاتل تماس داشته باشم.اما هر وقت زنگ ميزنم يا كسي گوشي را برنميداره و يا اصلا اين آقا تشريف ندارند يا جاي ايشان خانمي پاسخ ميدهند و شماره تماس را ميگيرند و ميفرمايند هر وقت ايشان تشريف آوردند ميگم با شما تماس بگيرند اما دريغ از يك تماس.به قسمت شكايات به آدرس ايميل [email protected] هم ايميل زدم انگار نه انگار.با مدير بخش ADSL آقاي كرم زاده هم زنگ زدم ايشون هم قول پيگيري دادند.نميدونم اين پيگيريها كه تو اين يك سال گذشته جواب نداده چه زمان ميخواد به نتيجه برسه.
ديگه نميدونم به چه كسي در شاتل زنگ بزنم و شكايت كنم.متاسفانه هيچ شركتي هم تو مركز دانشگاه سرويس نميده تا از اين شاتل جدا شم.

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3

ايول بالاخره يکی جواب منو داد!وقتی اين لينک رو ميرم چه شکلی بتونمedit کنم؟ آخه بهم گفته بايدvci صفر باشه ولی اين8 هستش

بالا